За какво мечтаете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За какво мечтаете?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3203 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 години и както всички тинейджъри имам мечти. Сега ще ви разкажа една от най-хубавите ми мечти, но би ми било много интересно да прочета и вашите. Мечтата ми започва така: Искам да отида да живея другаде, за да имам възможността да се запозная с нови и по-добри хора. Искам да имам живот изпълнен с приключения, живот разнообразен а не еднотипен. Искам да съм обкръжена от хора, които не ги интересува само външният вид а ценят и вътрешната ти красота, хора с които да се разбирам и забавлявам добре. Може би както във филмите. Винаги съм си мечтала с нашите да се преместим в друг град или държава, но да си идваме и тук в Бургас, защото въпреки всичко тук съм родена, това е моето местенце, тук са и хората, които обичам. Искам когато отидем в новият град да живеем в къща. В съседната къща от ляво да живее сладко и добро момиче на моята възраст, с което да се сприятелим много. От дясната страна на къщата ни да живее момче. Много красиво по нрав бунтар. но и много голям романтик. С него много да си паснем и да станем повече от приятели. Той да ме изненадва с малки, но скъпи за мен подаръчета, а аз от своя страна да правя почти всичко за него. Искам изгледът от прозореца на моята стая да гледа към неговата, и дори когато не прибираме от дългата и романтична разходка в близкия парк да сме заедно и да се виждаме. И вместо да ти пишем смс по мобилните телефони да имаме тел от единия край на прозореца до другия по който да си пращаме бележки. Също така искам момчето което харесвам или ще харесвам да ми подари роза. Розата не е много скъпа, но жеста който ще ми направи ще бъде много голям, все пак това ми е мечта от малка. Ето това е една от мечтите ми, може би най-фрапиращата и впечатляваща, като изключим това да се изуча и да стана адвокат. Много бих се развала да видя и вашите гледани точки и мечти. Вярвам, че всеки има мечти, все пак не напразно са казали : Мечтая следователно съществувам. Ще чакам вашите мечти! :))))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4a87bf2242
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм момиче на 15 години горе долу има някаква прилика в мечтите ни. Аз мечтая да живея в Аржентина. Там да се запозная с момче на около 16-19 години. Също така и да се запозная с много нови хора както ти поясни. Искам това момче да много романтично а не като нашите българи които се правят на много важни сякаш светът е техен. Аз не искам той да ми прави подаръци достатъчно ми е да бъде до мен в добро и зло и да ме подкрепя винаги както и аз него. Да бъде много нежен и мил, любвеобилен да умее да цени това което има. И един ден ако се случайно се омъжа за това момче ще се радвам да имам син от него със сини очи и руса коса, защото аз много обичам светлите хора по лъчезарни са. Също така си мечтая ние тримата да бъдем много щастливи. Всяка сутрин той да отива на работа бодър и весел и като се връща на вратата да го посреща нашият син след това и аз. Да ни разказва как е прекарал денят му както и нашите. Мечтая с него да имаме незабравими романтични нощи изпълнени с любов и уважение. И ако сме финансово добре да пътуваме семейно и да се радваме на живота да ходим на екскурзии. Пък ако нямаме няма значение важното е да сме заедно. Това са моите мечти не искам много от живота искам семейство което да обичам искам детето ни да израсне с родителите си а не като мен. Аз пораснах и все още раста само с майка си баща ми е починал когато съм била много малка затова и него помня. Всяко дете се нуждае от обичта и на двамата си родители за да бъде щастливо аз иначе съм добре но винаги ми е липсвала бащината обич. Може би затова искам да осигуря на моето дете това което аз нямах. Това са моите мечти не искам друго искам просто един обикновен живот като всички. Дано някой ден мечтите ми да станат реалност.

А

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0560d77314
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   аз също съм от Бургас и съм на 15. Момчето което обичам живее в друг град и рядко се виждаме. Най-големият подарък за мен е преди Коледа да успеем да се видим той да ме целуне не искам нито подаръци нито рози просто да сме заедно да се прегръщаме всяка вечер без майка ми да ми забранява да излизам с него. Искам да стана фърмацевт и да се преместя да живея в София при него. Това ми е единствения стимол да уча. Обичам го и мечтая тази вечер да сме заедно но няма да стане. Може и сккоро да не се видим но колкото и да са против връзката ми моите родители аз няма да се откажа от него никога. Но ако той не може да издържи на това и ме остави напълно ще го разбера. Истински се моля мечтите ми да се сбъднат и след време с него да сме заедно и нищо да не може да ни раздели.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 31f46f3355
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Мечтая за вярна жена. Ама няма, късно е вече. И тъй като мечтите са си мечти, приказките, приказки се придържам към реалността - такава, каквато е. Мечтай си колкото искаш, но не се привързвай към мечтите си да не паднеш от облаците, че много боли. Успех и дано всичките ти мечти се сбъднат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a03e45edbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искам да помагам на хората. Искам да вдъхвам надежда на приятелите ми, които са отчаяни, искам да подкрепям тези, които се борят, искам да давам на тези, които нямат, да вдъхна вяра, на тези, които са загубили надежда... Искам много неща и се опитвам да ги постигна, но става много бавно и трудно. Искам да бъда добър човек. Не искам да бъда обичан, не искам и хората да знаят кой съм и какво правя. Това, което искам, е просто да правя хората около мен щастливи!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a72f5a3a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Искам той да ме харесва такава каквато съм- на външен вид и като характер. Искам да съм до него когато е самотен, наранен, притеснен. Искам да се грижа за него. Искам да е само мой. И един ден, ако се оженим искам дете. Светлокосо като него и синеоко като мен, а и с неговата заслепителна усмивка. Искам и в забързаното ни ежедневие да се сещаме за малките неща- да се порадване на небето или на цветята. Детето ни искам да успее в живота, и както казахте искам да израстне с двама родители, не като мен. И един ден когато остареем да се сещаме за доброто старо едно време :) Знам, че мечтая за далечното бъдеще и то с момче към кое може и да нямам чувства след 1 година, но за сега това е моята мечта :) Наистина ми беше приятно да прочета вашите мечти :))

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 678fa72c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Вижте когато написах подаръци не мислех, че ще ме разберете погрешно и помислите за алчна. Парите никога не са ме блазнили, нито скъпите подаръци. Под малки подаръчета имах в предвид цветя. Много обичам цветята и най-вече розите но това е друг въпрос. Та исках да кажа, не искам да ми купува цветята даже много повече бих се зарадвала просто да ми откъсне от някъде едно стръкче. Радвам се, че мечтаете и споделяте тук мечтите си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker