Животът на Нанси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът на Нанси
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1675 пъти
Здравейте, момиче на 16 години съм.. моято история е следната, че аз живея сама, да така е ще си помислите може би, че това не може, но е така.. Майка ми е болна и живее при баба ми, а баща ми е в чужбина и всъщност той ни издържа.. пиша ''ни'' защото имам голям брат на 21 години и той учи в друг град. Не знам как стана всичко това отначало живеех с баба ми, но тя трябваше да се грижи за дядо защото се разболя и аз останах сама вкъщи.. оставах по дни, после по седмици и така завинаги.. Не се срахувам да живея сама защото осъзнах много неща и какъв всъщност е живота. Имам всичко не мога да се оплача, баща ми от нищо не ни е лишил мен и брат ми, даже бих казала, че имам много повече от приятелите ми но и имам чувството, че имам някаква дарба.. Не пия, не пуша, не викам приятелите си вкъщи да се събираме, а излизаме по кафета.. Някои съботи излизам по дискотеки но това се случва най - много в месеца 3 пъти. Вие как мислите, дали наистина е дарба?
И да допълня нямам приятел защото се страхувам от това, че съм малка и как ще възприеме той всичко това, че майка ми е болна и баща ми не е в България, че ще си помисли : момиче без контрол не съм готова да се доверя и не се доверявам на никой!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7d865178b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не видях, каква ти е дарбата, съжалявам. Нито свириш, нито пееш, нито танцуваш, нито пишеш стихове, каква ти е дарбата?
Съжалявам за семейството ти, но е време да погледнеш нещата, такива каквито са. Не си вече дете. Просто вашите са разделени, явно бракът им не е издържал болестите и несгодите. Лошо няма, щом баща ти праща парички, но ти семейство нямаш. Това е реалността. Дръж се здраво за брат си, защото това ти е истинското семейство.
Не е дарба да не ходиш по мъже и дискотеки, а просто проява на елементарен разум. Внимавай, противно на мислите ти, вече не си малка. Не можеш да избягаш от проблемите. Рано или късно ще минеш и през любовни терзания, ще се сблъскаш с предателство, дори насилие, проблеми. Сега имаш късмет, че някои още те издържа, но на 18-19 свършва веселата част и ако мислиш, че да не ходиш с мъж и да не излизаш е достатачно, за да имаш успех и хляб в живота, много се лъжеш.
Хвани и се концентрирай върху учене, вместо да киснеш с приятелки в кафетата. Прочети повече за контрацепция, полови болести, вместо да бягаш от мъжете. От опит мога да ти кажа, че момичетата, които най-много се пазиха, накрая изгърмяха с неподходящи мъже и забременяха млади. Който на твоите години е мислил по темите, не забременява на 18 и не си проваля живота, защото е готов. Не си мисли, че на 18-20 е по-малко провалящо живота да забременееш или да се заразиш от някаква гадна болест. До 25 г. трябва образованието така или иначе да ти е на преден план. Използвай разумно готовите парички на тати, защото рано или късно кранчето ще спре. Не бягай от мъжете, а общувай пълноценно с хората, учи се от грешките на другите, учи се да се справяш с проблемите, не да бягаш от тях. Да имаш дарба значи много повече от това да не ходиш по дискотеки и мъже. Всеки има някаква дарба, отрий своето призвание и мисли за бъдещето си, професия, образование.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: dd23cb9d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямам думи.. ти пък нямаш дарба.. а България няма оправия...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6acaa41969
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имаш късмет, въпреки случилото се в семейството. Действаш донякъде разумно, защото нямаш пряк родителски контрол, затова ще те похваля. Може би се учиш добре и това да е твоята дарба. Дарба е нещо. което ти е дадено свисше, послушай н1, прав е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker