Защо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2550 пъти
Здравейте, малко по надолу в историята ми, ще прочетете за проблема които имам, и се надявам все пак да получа съвет, или какво да направя в случея.
Така, ами няма да крия, че имам регистрация в няколко сайта за запознанства, и от там идва целият ми проблем, аз съм на 25 години Момче, бих казъл че съм симпатичен, и изключително добър човек, даже прекалено добър, но както и да е. Та проблема ми е, че дори и да се опитвам да направя така че да ме забележи някое момиче, в определен сайт, все нищо не се получва, дори когато пиша, на конкретно момиче, не получавам никакъв отговор от нея, като в съобщението си не използвам никакви груби изрази. Но незнайно защо, след като ясно съм писал и отбелязал в профила си, че се интересувам и искам да ми пишат само момичета, става точно обратното, пишат ми само момчета, които с удоволствие блокирам, и хайде да не пиша точно какъв тип, че ще ми трябва цензура. Значи ясно ми е защо ми пишат момчетата, но не мога да си обясня защо след като момичетата все казват че искат свястно и добро момче и така нататък и така нататък, нито една не иска да се запознае с мен, дори и да ме опознае.
Ако може някой да ме посъветва какво да пробвам, или какво може да направя, ще кажете може би да не се занимавам, и да излизам, но дори и като отида на кафе пак е същото, нито едно момиче не ми обръща внимание дори и в дескотеката, даже и да правя така, че да ме забележат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 80d9b2a16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти сам си видял, защо жените реагират така - ти биваш тормозен от някакви мъже, как си мислиш, че се чувства жена в такъв сайт?
По-добре хвани и си изтрий профила в конкретния сайт. Потърси сериозен сайт за запознанство, може и с някаква такса, но не мисли, че в гепи ме и тем подобните ще срещнеш жена.
Моят съвст е обаче да търсиш контакти в реалния живот. Ходи на фитнес, запиши се в курс по танци, намери си някакви хобита, участвай в благотворителни мероприятия - там има доста жени.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a2cd881eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   те само казват че искат мил и васпитан, напиши им нещо леко грубо да видиш кво става, няма да те оставят за миг

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 195b5e9bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Трябва много добре да прочиташ профилите на момичетата и да тръгнеш нестандартно. Старт от сорта на "Много си сладка", "Красива", Какво си търсиш в този сайт" и тем подобни не е за препоръчване тъй като момичета получават около 100 такива съобщения и няма нищо уникално и интересно в твоето. В крайна сметка като се запознаеш с някой човек на живо едва ли първото нещо което казваш е е подобно. Измисляй си разни работи от това което е написала за себе си като описание. Зодии глупости. Някви не до там изтъркани лафчета. Пък и най-важното в тези сайтове и масата на съобщенията. От 10 ще ти отговорят 1-2. Пращай на воля пък която клъвне.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b48d9fafa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз бих искала да се запозная с теб. Но за съжаление няма как да разменим координати. :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e9c9d7d181
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Защото, приятелю едно 90% от пиклите по сайтовете са се регистрирали само за да си качват тъпите кифленски тоалетни снимки и да си чешат егото, когато момчетата ги ласкаят. Имат се за богоизбрани, а не съзнават колко жалки са.
Най-добре излезни някъде, опитай се на живо да впечатлиш някоя мацка. В тия сайтове само помия е събрана.


*Syndrome

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e6452b4d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора - Номер 4 - ри, благодаря все пак, всъщност има как да разменим координати, но просто немога да съм сигурен че точно ти ще ми пишеш.
А що се отнася до другите коментари, не очаквам когато пиша на момиче непременно тя да ми отговори, но имам чувството че лошият късмет които ме е хванал няма скоро да ме пусне.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4deba00c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми 1 и 3 са прави. Но замисли се дали снимките ти не изглеждат(без да те обидя) задръстени. А и не разчитай толкова на тези сайтове...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9a8d3bff55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Просто те надушват, че си поредният отчаян... Стегни се и се дръж по-мъжкарски, тогава ще те искат!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f2016fc718
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами не знам има 2 варианта или да не си достатъчно привлекателен на външен вид или да не се държиш както трябва. Ако пишеш неща от сорта на " Хай, здрасти, как си, какво става, много си сладка итн" не очаквай да имаш успех в сайта, защото аз като момиче което имам рег. в подобни сайтове мога да ти кажа, че такива съобщения директно ги игнорирам. Трябва човекът да напише нещо повече, с което да ме заинтригува, за да му отговоря. Също седнеш ли да обясняваш на една жена, че си смотан и не ти върви в любовта и някакви други комлексарски неща пак забрави да ти пишат. Също прекалено директни свалки и покани за секс не се харесват.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker