Самотна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотна съм
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2797 пъти
Здравейте :) знам че тази тема е изтъркана и дори знам какви ще са част от отговорите ако има такива де. Но все пак реших да пиша поне да ми олекне. На 22 години съм и досега съм нямала сероазна връзка с мъж. Единствено аз от приятелките ми съм необвързана. Постоянно ме казят да излизаме и единственото което слушам е за приятелите им. Постоянно ме питат какво става с мен няма ли вече и аз да си хвана някой какво съм чакала. А с такива въпроси ме депресират. Започнах да търся причините в мен и в външния ми вид, появиха се какви ли не комплекси. Опитах да споделя с майка ми но единственото което слушам от година ще ти дойде времето за всеки влак си има пътник и. т но вече се уморих. Вярно на 22 съм живота е пред мен но искам и аз някой който да ме обича.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: d53da08ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами направи и ти нещо по въпроса, не стой като египетска мумия. Търси ти контактите, заговори ти някого. То днес вече е модерно момичетата да свалят момчетата. Пък и повечето мъже биха се впечатлили от смелостта ти. Така вече ще си една крачка пред останалите.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 33240d3cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вярно че темата е дъвкана и за жалост ще се дъвче още. Хората станаха затворени в техен собствен свят мрънкащи създания ровещи се за всичко в интернет и ако не се налагаше да работят може дори да не излизаха от домовете си. Така... причината едва ли е в теб, освен ако не си прекалено притенциозна за мъжа до теб и отхвърляш дори поканите за приятелство и кафе от по-грознички, по-малки от теб, по-големи от теб или накратко все нещо да не ти е по вкуса... Има мнoго самотни хора депресирани от този факт с намалено самочуввствие, които просто... се крият :( Опитай се да ги намериш. Търси на всевъзможни места. За съжаление лично мое наблюдение е почти всички от моите приятелки намериха половинката си по ИНТЕРНЕТ. Така че се разрови там определяй си срещи, заговаряй разни момчета и търси някой с общи интереси. на курс по нов език или спорт. Звучи банално и почти невъзможно, но щом той не иска да те намери трябва да вземеш ти в свои ръце нещата. Снижи малко критериите, защото ако е красив и богат е надут и знае че ако ти се правиш на интересна излиза и намира следващата... Да не е прекалено умен и амбициозен защото ще изисква същото и от теб и ще изопачава нещата както си иска и т. н. Разбираш ме...
Пожелавам ти влака ти скоро да се напълни с пътници!!!
Ж 26

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 406fd4230f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Едно от най-лошите неща, които съм забелязвал в момичетата, е че си дават лоши съвети по между си. Като си хванеш приятел и започнеш и ти да им разказваш за вас, ще намерят кусури веднага, и ще ти натякват да скъсаш с него (често се случва това, не винаги), а причини най-различни. Те така ти го казват, като че ли искат да си хванеш който и да е, само да има там някакъв си приятел. Външност? ... хм... щом от тогава насам са ти се появили някакви комплекси, то предполагам че си си хубава... а иначе какъв е смисъла един мъж да ти обича само външността, а като остарееш да те зареже? ... Може би ти е писано да има само един мъж в живота ти, но да сте си винаги заедно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 156da58033
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защо си мислите че не съм седяла и съм чакала някой да ми падне от небето. Работата ми е такава че общувам с много хора. Често съм правила първата крачка. Но нищо. Всички искат от мен само секс нищо повече. В крайна сметка аз не съм една дупка.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 56c24e63ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Повечето хора, абсолютно като теб, преценяват че като кажат самота, то това значи че значи липса на партньор. За съжаление такива хора, обикновено са самотни и във връзките си. Това че някой бил с някой не е критерий за нищо друго, освен за редовен секс евентуално.
Когато човек се научи да е самостоятелен, да може да запълва времето си забавлявайки се било с книги, било с филми или с нещо друго, чак тогава може да бъде с някой, на който да не се налагат такива надежди, че той трябва да запълва твоята самота.
И казваш че почти всички около теб са обвързани? Колко мислиш че от тях са истински щастливи? Не говорим за това какво говорят, а за това как са реално нещата? Много малко са двойките в днешно време, които наистина се ценят един друг, държат един на друг дори в трудни моменти, останалото са хора с мислене като твоето, хора седящи до някой, само защото не искат да са сами по празниците или да не изглеждат жалки, в така ожесточеното и безмилостно общество, в което в днешно време е много важно какво става в чуждия двор, но никога и в своя собствен.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4cfb1f3431
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми намери си гадже, какво ти пречи да си харесаш някое момче?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 156da58033
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А за какво са иначе тези празници ако не ги споделиш а не да си сам в къщи както съм аз в момента, и да гледам филми и да играя на онлайн игри. Весели празници на всички!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f5abc4b45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз се радвам, че поне днес, на Бъдни вечер съм сама... обожавам собствената си компания и я прекарвам с филми и книгите си. В днешно време си е лукс човек да се наслади на собствената си компания

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4ee97d7015
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз имам подобен проблем като твоят, но с разликата че съм Момче, и съм на 25 години, каквото и да правя все немога да открия момичето за мен, но ще ти дам един съвет, не се отказвай и не се поддавай на самотата, защото така е, и ще става по лошо, забавлявай се и не му мисли толкова, има време, само не се отчайвай. Ако имаш желание мога да ти дам меила си, да си пишем.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 465d72a55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Проблемът с влаковете е, че БДЖ така съсипаха разписанието, че вече нито влаковете знаят кога ще дойдат пътниците, нито пътниците знаят кога да чакат влаковете си. :)
Игнорирай приятелките си - те говорят за приятелите си, защото това е техния начин да изпъкнат пред другите, тъй като смятат това за някакво постижение. Но един горд и интелигентен човек не би се бил по гърдите, че най-накрая са му обърнали внимание, защото това би означавало, че той е най-грозният и отвратителен на света. Т. е. те се самообиждат и подценяват с това си старание да убедят другите, че мъжете са най-важното и те осмислят живота на всяка жена. Не казвам, че трябва да забравиш за мъжете, но нека те не бъдат първата ти грижа в живота. Има толкова много по-важни неща от това да търпиш нечий характер или да дондуркаш дете, което се е родило, понеже партньорът ти не е наясно как да се пази от нежелана бременност, но вече си е хванал гадже. А повечето дори на 30 години не са съвсем наясно.
Проблемът не е във твоя външен вид, а в съдържанието на останалите - иначе казано те те пропускат, защото търсят дефектни същества, които са генерирани от абсолютно погрешна схема за идеалната за тях жена. Не познавам нито един мъж или жена, който да е успял в това: да избере човек, който е подходящ за него и този човек да съответства на предварителните му нагласи. Но затова е нужно време - да им дойде ума в главата и да разберат, че животът не е само секс, ядене, пиене, цигари и спане.
Ако наистина искаш някого (а това не е просто желание да запушиш устите на дружките си), започни да търсиш в сайтове за запознанства. Опитай например с аха, защото е по-голям от другите и имаш по-сериозен шанс да намериш някой подходящ. И не бързай до ходиш по срещи - опознай ги хубаво! Ти си издържала до 22-годишна възраст сама и под обстрела на приятелките си, значи и партньорът ти може да издържи времето, което решиш, че е нужно. Проучи потенциалните кандидати внимателно, за да нямаш изненади по-късно. И първа среща се прави винаги на публично място, където ще бъдеш забелязана. Докато не докаже, че не е някакъв психопат или престъпник, го води винаги навън и не се връзвай на "Хайде да идем у нас! ". Това изречение заедно с недоволство от избраната от теб схема означава, че този човек търси само секс и после ще останеш сама като кукувица. А едва ли точно това търсиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker