Унижих ли се...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Унижих ли се...?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2500 пъти
Здравейте, тази история не я публикувам за първи път тук, но просто отново искам да се изчистя емоционално от грешките си в миналото и да ви попитам за мнение.

Преди 4 години, още в гимназията се бях влюбил в едно момиче от моя клас, което е много красиво и интелигентно. В 12-ти клас се беше развило всичко, аз бях на 18, а тя на 19.... бях и казал, че я обичам, но понеже не я познавах достатъчно, а тази любов беше импулсивна, внезапна! Та, това момиче ми отказа поради ред причини, тогава тя имаше, приятел с когото излизаше от 2 години, а аз не бях достатъчно убедителен за да успея да я отмъкна от него. За капак един от моите съученици също изяви желание да бъде с нея, и когато тя, разбра, че има конфликт на интереси между мен и съученика ми още повече намаля доверието и към мен. По-гадното бе, че знаех, че тя не ме обича и, че може никога да не се заинтересува от мен.
Месеците минаваха, аз я тормозих с мойто постоянно присъствие. И един ден, когато вече всичко бе приключило, аз незнаех дали ще я видя повече, защото точно тогава тя заминаваше за чужбина.
Та точно този ден, не можех да приема факта, че ще я изгубя. Направо изтрещях, все още бяхме приятели по Фейсбук и незнам, защо бях решил, че би било полезно да скъсам взаймоотношения всякакви с нея, за да не се измъчвам повече. Понеже тогава я ревнувах, адски много и имах съмнения, че тя има прикрити чувства към най-добрия ми приятел. Реших да й пратя съобщение с отвратително съдържание и обвинения, за това, че е влюбена в най-добрия ми приятел. В страха и яроста си, (незнам от къде го беще измислил това лапещкия ми акъл... ).... , но й казах, че имам психични отклонения, това беше много тъпа лъжа.
Разбира се тя ме отряза... и след като ме изтри от Фейсбук, добави най-добрия ми приятел. Незнам дали са правили секс, но аз се доверих, на приятеля ми от детство и до днес си общувам с него, въпреки, че той постоянно ми съобщаваше за новостите около нея.
Това беше най-черния ми ден в живота!
За тези 4-ри години, тя се върна от чужбина, а аз заминах по някаква щастлива случайнот точно в тази държава в която мислех, че е и тя... , после и аз се върнах, засичахме се рядко по улиците без да си обелваме и дума. Пропусках абсолютно всички събирания на класа, за всичките тези 4-ри години, само заради нея. Но допреди 1 седмица направих компромис заради приятеля ми и се съгласих да дойда... нея я нямаше. И така, преди време бях забелязал, че ме е деблокирала от Скайп, но аз я изтрих. После отново я добавих... месец след това, тя беше освободила бутона за добавяне на приятелство във Фейсбук и аз я дабявих и там, но все още неможех да й пища! Мина още 1 месец след като я добавих, но нямаше следа да ме е добавила или да ми е писала. Забелязах, обаче, че бутона за съобщения работи и преди 8 часа и написах само.
едно "Здравей.... как си? ... придпожено с :) "
Сякаш са минали не 4 год., а 4 дни!
Незнам, дали това е достатъчно, дали да не я поканя да се видим? Незнам, чудя се трябваще ли да и пища изобщо, въпреки, че все още я обичам, но незнам в какво настроение е тя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 655412b57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мене приятел трябва да се видите и да и кажеш че преди написания смс е бил голяма грешка, че неси знаел какво да правиш.
Обясни и, но недей да я притискаш.
Само и кажи че съжаляваш за преди и искаш да сте си приятели. Остави я тя да те потърси, ако е с най-добрия ти приятел не се намесвай, само обясни че съжаляваш за преди и че си бил доста объркан и млад ако щеш.
А за срам незнам дали трябва да се срамубаш, всеки е правил нещо подобно предполагам. Не се притеснявай.
Извини и се искренно и това ще ти помогне да го превъзмогнеш. На жените им харесва да им се извиняват.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 99137b0a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че нямаш никакви шансове с нея, защото за четири години тя никога не ти е показвала, че те харесва. Вместо това ти си съсипвал и без това влошените отношения между вас. По-добре на този етап се опитай да й спечелиш приятелството, защото според мен и това нямаш още. За връзка засега въобще не си мисли.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 336b5cbc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Доста лапешки си постъпвал. От къде на къде ще я обвиняваш и т. н. Ако ти отговори може да я поканиш и ако ти откаже - забрави я и продължи напред по-добре. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 96c8a1a8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много си се заблудил. Занимавал си се с нея дълго време, като не става, не става. Няма смисъл да продължаваш да се занимаваш с нея.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eaa9b86996
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Докато не я поканиш- няма как да разбереш какво и е отношението към теб. При това не си малък, или- или. Няма какво да губиш- действай, пък после ще разкажеш. Докато умните се наумуват- лудите се налудуват. Действай и Усех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7b9032e15c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   м.. според мен й пиши отново, и й прати линк към тази изповед.. така че разбере какво объркано хлапе си бил, и че още я харесваш...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 69984d0890
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бе човек ти или още си влюбен или просто си се настървил за това че не си получил това което си искал. Хайде успокой топката и не закачай жената, ако има нещо тя ще ти пише.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7d31b54e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора:
Ами, тя ми се обади, за първи път от 4 години... пита ме как съм с позитивизъм, но ми отказа поканата да излезем за момента понеже била заета! .... , но според мен просто се измъкна, защото вероятно ми няма доверие и чувства към мен!
Незнам все още не съм рещил какво да й отговоря, но вероятно ще си гледам живота, което е по-важно за мен и ще се боря същевременно, и за нея... вече и без това свикнах да я влача в мислите си!
Ще видя докъде ще стигна, с отношенията си към нея....
Благодяря, за коментарите, някой от тях бяха доста полезни за мен, ще очаквам още полезни съвети от вас!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker