Нахвърляни, объркани мисли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нахвърляни, объркани мисли
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1677 пъти
Някои въпроси си задавам напоследък. Ще се радвам на странични мнения и коментари.
Аз съм необвързана, той-обвързан. В смисъл не е женен, но си има приятелка.
Държа да уточня, че мога да се въздържа от него, колкото и да съм хлътнала. Самоконтролът ми е голям и мисля доста преди да направя някоя тъпотия.
Значи преследва ме вече 2 месеца.
Какъв е проблемът? Проблемът е, че не знам какво иска. Попитах го, той сам не знам дали се разбира какво си отговаря, общо взето "каквото излезе". Какво значи това на мъжки език?
Подозирам че значи да започнем да излизаме, да правим секс и ако му дойде на него кефа, да прерасне в нещо повече, ако му дойде кефа даже по -вероятно е да ме зареже, просто да си вземе мерака... А защо не-ако аз се влюбя в него и поискам нещо повече, да ме излъже 5-6 години да го чакам. Близо ли съм до истината?
Знам, че много задълбочено мисля, но в противен случай ще пиша по форумите след време "Любовница съм, мъчително е... сама съм по празниците" и т. н.
За мен мъжете искат от нас-само секс, неангажираща връзка, или сериозна връзка.
При само секс, или неангажираща връзка очаквам мъжете да бъдат директни и откровени, без да разиграват театри на влюбени и да искат от нас да се влюбим в тях до полуда.
Напротив- те трябва да бъдат точни и ясни от самото начало.
Когато правя такъв тип секс, не желая излишни целувки, държане на ръце и фалшиви любовни приказки.
Не желая човекът да знае къде живея, какво работя, имената също не са важни. Отивам у тях(никога у нас)и бягам след това. Не от страх да не се влюбя, по-скоро не харесвам фалша.
Този тип доста влюбен го играе и упорито се опитва да ме накара да се влюбя в него.
За мен е смешно да си виждал някой 4-5 пъти и вече да умираш от любов. Да не можеш да живееш без него едва ли не -това е нелепо.
А за сериозна връзка не става. Видяхме вече колко може да е сериозен във връзките си.
Аз в една сериозна връзка влагам всичко. Не мога да погледна дори друг. Много силни чувства изпитвам и се раздавам на макс, но само когато знам че си струва. Но аз съм крайна, той е точно обратното.
Той сякаш иска да си има 2 гаджета и да си ги редува. И двете да си ги обича, целува. Аз това не го разбирам. Все иска да ме целува, да ме прегръща, да ми се лигави. Защо го прави?
Преди години имах един приятел, който беше също обвързан, но наистина много искаше да бъде с мен и без да му давам никакви надежди, или сигнали, прекрати връзката си, изчака да мине време и тогава започна да ме сваля и да иска да бъде с мен. За мен това е мъжка постъпка. Но това се случва 1 на 1000000...
Та тъй като не искам да свиря втора цигулка реших да не го вземам насериозно и го оставих на изчакване.
Все нямах време за него, не му звънях никога, изобщо не го търсих. Не му давах да припарва близо до къщи, или до работата ми. Човекът се усети, обиди се дори и накрая се изпари.
Но още по-нахалното е, че е разказал на маса хора, че съм била не знам си каква, кофти човек, гаднярка, за да може него "горкичкият" да го съжалят, а мен ме гледат лошо.
Не мисля, че направих престъпление, мисля че постъпих правилно. А ако не съм постъпила правилно, как е трябвало да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0692e7b357
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, много прагматичен човек си, здраво стъпил на краката, но като такъв мога да ти кажа, че и аз се опарих с обвързан мъж. За мен си постъпила правилно. Аз пък тръгнах с женен, които игра с открити карти и не ми обещаваше нищо, но се влюбихме и стана мазало. Чаках го много години да се разведе, минахме през Ада и в крайна сметка се наредиха нещата, но това е изключението. Мъжете могат непрекъснато да са на лов, но малцина оставят сигурното заради дивото.
Ако го харесваш, свали си картите и го накарай да си каже целите, макар че не знам, как ще се опазиш от влюбване. На мен ми беше казано в самото начало, че сме нямали бъдеще заедно, а виж какви ги надробихме. Днес моят мъж има 4 деца от две жени и се разкъсва наляво-надясно - за едните университети търси, за другите детски градини. Сляпата неделя не пита. Хем е комично, хем е трагично.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e4ac14a57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, те терзанията ти са започнали още в момента, в който си се хванала с обвързан мъж. Защо е нужно да се хвърляш на врата на всеки, който ти обърне внимание? ! Толкова ли ниско самочувствие имаш, че се хващаш като удавник за сламка за първия, че чак се и влюбила, а сега олеле майко! Много ясно, че иска само да се направи на мъж, малко да поласкае егото и да се разнообрази. Защо си мислиш, че ако си с него, няма да изневерява и на теб? Сега си му интересна защото прави нещо "забранено", то това е тръпката в изневярата. А не защото толкова се е захласнал по теб. Може би си му удобна, няма с кой друг и т. н.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 661a95df10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В превод "каквото излезе" - "искам да те изчукам веднъж за да си начесам самочувствието на мъж и после ще те зарежа". Не се връзвай. Сега си в позиция да поставяш условия без да губиш нищо. Кажи му - тръгвам с теб при условие че се разделиш преди това с приятелката си и стой та му гледай сеира. Гаранция че ще се скрие в миша дупка и повече няма да го видиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 15bd427ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно си умно момиче, прочетох разсъжденията ти и мисля, че си на 99% права. Само със едно не съм съгласен. като мъж. Не можеш да отидеш при една жена която почти не познаваш и да я попиташ дали иска да правите необвързваш секс. В огромния процент от случайте нищо няма да постигнеш. С всяка жена с която искаш да си легнеш трябва да се държиш все едно е специална и единствена. Дори и тогава далеч не е сигурно, но поне имаш реални шансове.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d2660ec62a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много точно си го преценила... иска ми се да мога да се контролирам като теб, но обикновено действам с сърцето и чувствата си, а не с разума си. Та, ето как според мен ще се развият нещата между вас. Първо, той е усетил, че го харесваш и т. н. Ще продължи да те преследва и ухажва. Ще ти предложи да имате 'тайна връзка', но ти ще откажеш, според мен, което ще го накара да зареже приятелката си. Може да не направи товар но такъв тип 'обсебване' по принцип завършва точно така. Ако е лекомислен тип и си го привлякла, със сигурност ще зареже приятелката си, или постепенно ще започне да те отчуждава от нея, докато не скъсат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker