Искам да дойде да живее при мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да дойде да живее при мен!
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3496 пъти
Разведена съм от вече една година! Имам приятел, който за мен лично е много странен, заедно сме от 9 м-ца! Идва в нас, но когато или детето спи или го няма, а синът ми е на 7 год.! Един ден го попитах направо кога ще дойде да живее в нас и отговора беше, че ако живее с мен ще му се насладя бързо и после няма да сме заедно. Аз знам, че ме обича много копува ми всичко, което искам за мен и за детето дава ми и пари, но как да го накарам да дойде да живее с мен! Знам, че връзката не е само сексуална защото съм го изпитвала поставяла съм му много изпитания, но този отговор не мога да получа кажете ми как! Имам нужда от човек до себе си сам човек не е за никъде още по малко след като съм на 27 год. а той на 31, няма приятелка това го знам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: d72664a093
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, самотна майка си и отново си на път да направиш грешки от миналото си - на сила хубост не става!
Дай време на мъжа сам да поиска да живее с теб. Не е важно, от какво имаш нужда ТИ, важно е ДВАМАТА да го желаете. Не може да искаш от другия да се откаже от живота си до сега и да дойде да живее с теб, при положение, че имаш и дете, за което трябва да носи отговорност като възрастен. Стъпваш по тънък лед. Радвай се, че имаш изобщо човек до себе си и се концентрирай върху детето си и това да си финансово независима. Не търси някой да ти купувал неща и да ти давал пари - това не е доказателство за любов. Човекът може и просто да те съжалява и да се чувства длъжен да ти помогне, при положение, че си самотна майка и има връзка с теб.
Сама виждаш, колко е отговорно да си майка, ти си имала 7 г 9 м. бременност, за да се подготвиш, не можеш да искаш от някого от днес за утре да поеме тази отговорност. Дай му време и му дай СВОБОДА и ВЪЗДУХ във връзката си. Научи се да бъдеш доволна и щастлива като ЛИЧНОСТ, не чакай мъжа да ти задоволява нуждите - материални или емоционални.
Спри да се съмняваш в хората и да ги поставяш на изпитания - това е признак за липса на доверие. Спри да искаш от мъжа до себе си да е такъв, какъвто си го представяш, а му дай възможност САМ да реши, до къде да стигне с връзката ви. Възможно е и да има нужда от повече време, за да се убеди, че ще се получи и да не иска да се привързва към детето ти или да го обърква с присъствието си на този етап.
Като цяло няма нищо по-отблъскващо за един мъж от жената-тежест и натрапница, от вечно изискващата, искащата, нуждаещата се. В началото такива жени възбуждат инстинктите да закрилят, но после мъжете изоставят такива жени в търсене на собственото си спокойствие и щастие. Не бъди такава жена, а бъди самостоятелна личност със самочувствие, стабилна и сигурна майка и любима, подкрепа на мъжа до себе си, силна жена. Останалото ще дойде с времето си!!! Не насилвай нещата!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 46a800cf07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми не можеш да го накараш да дойде да живее при теб. Когато се почувства готов, ще дойде. А ако не се почувства готов, няма да дойде. Решението е или да се примириш със ситуацията и да му дадеш време той сам да пожелае да заживеете задно или като не те устройва вече да скъсате и да си търсиш друг приятел.
Девет месеца може да не са му достатъчни да реши дали иска да заживее с теб и в крайна сметка не са и толкова много. Все пак едно е да излизате заедно и да ти купува неща, а е друго да заживеете заедно - отговорностите, сериозността на връзката и т. н. са различни.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b40d55c617
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами той познава ли се с детето? Излизате ли заедно 3мата? Мисля че това са важни неща преди да заживеете заедно. А иначе ако това което ти казва му е единствения довод му обясни че отношенията ти към него съвсем не се базират само на наслада а и няма как едно съвместно съжителство да е само наслади, не - една връзка освен насладите е и удоволствието от това да преодолявате мъничките и големите препятствия заедно и съвсем няма нужда да се притеснява че ще му се насладиш много бързо защото е детиснко притеснение това. Ако иска да сподели истинската причина, то определено ще е добро начало на едни открити отношения.

А ти самата е хубаво да си наясно със себе си по един въпрос и той е най важния. Ти защо желаеш този човек?

а - чувстваш му се задължена за всичко което прави
б - обичаш го

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 66ff7e37e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много сте права във вашите съвети към мен! Да понава детето ми дори ходи да го взема от училище когато а съм на работа! ОБИЧАМ ГО МНОГО! С него се разбирам много добре всичко мога да му кажа без да се притеснявам, с един телефонен разговор той знае в какво настроение съм! Постоянно ме търси дори се опитах да сложа край на всичко, но той дойде в къщи ревна каза че никога не е имал такова момиче което така да му влезе под кожата и да му бъде в сърцето и че никога не е плакал за жена! Тогава за един месец го бях игнорирала много сериозно, че само да излезех някъде от нас или на работа да отида той тръгваше след мен и като ме видеше почваше да плаче и да иска да е с мен! Хайде сега дайте ми съвет какво да правя от тук нататък ако вие сте на мое място!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 46a800cf07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Еми авторке, бих оставила времето да си свърши работата. Не е нужно ти да правиш нещо. Щом сега ти е добре, обгрижва те, взима детето, помага ти финансово и се чувстваш щастлива защо трябва да форсираш нещата и насила да бързаш? Всяко хубаво нещо идва с времето, а и насила хубост не става.
Просто остави нещата да се развиват от само себе си. Когато се пучвства готов, сам ще пожелае да заживеете заедно и той ще направи крачката, а не ти.
Ана

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b40d55c617
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторке, напълно е нормално желанието ти, съвсем естественно е да желаеш да споделиш живота си с някой - това даже е инстинктивно, а не да изживееш живота си паралелно с този на половинката си. Според мен се крие нещо зад отговора му, не казвам че те лъже но според мен има нещо което го притеснява защото това което е казал че много бързо ще му се насладиш... ми звучи като детинско извинение. Явно е голям човек и не би трябвало да го притеснява такова нещо. Разбери какво го притеснява и поговорете.

Желая ти час по скоро да сте си заедно и да сте си щастливи всички заедно. Дано да преодолее каквото го притеснява че иначе звучи малко като студена връзка... а и щом с детенцето се знаят и го взима от училище значи е време за съжителство. И може като сте си тримца да си вземете по голяма квартира и т н... и много се вълнувам и желая скоро да се случи :) Но го почовъркай относно това бързо наслаждаване - кажи му какво чувстваш и го питай дали е сигурен че няма нещо друго.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b40d55c617
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Радвам се че нашата закостеняла все още патриархална държава този мъж е демонстрирал такава грижовност за чуждо дете и сте се обикнали. Със сигурност ще се наредят нещата, той щом детенцето от училище взима значи му е въпрос на време. А и след като толкова му липсваш не виждам нищо по логично да иска и всяка вечер да е с теб!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 73993fbb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   След като ти е доказал, че те обича и моя съвет ще е да не насилваш нещата. Не се обиждай, но сигурно на семейството му няма да е много лесно да те приеме. Все пак си разведена с ДЕТЕ. Може би се страхува от тяхното мнение и не иска да нарани никой. Недей да настояваш, за да не го отблъснеш. Нали сте си заедно, защо толкова ти е притрябвало да живее при теб? ! Нека да си има негови вещи у вас, да остава да пренощува по-често и постепенно нещата ще се случат и всички ще свикнете.
Но се научи и да бъдеш самостоятелна, а не да разчиташ твърде много на него. Също така не откъсвай детето от биологичния му баща и бъди разумна най-вече заради него. Не забравяй, че детската психика е твърде крехка. А и тук в България народопсихологията е по-различна от тази, която гледаме по американските филми...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 171fdc373c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Човека те обича, доста е трудно за един мъж да приеме друго дете освен своето и може да го направи единственно ак ое от човека който обича. Изчакай малко, мисля че нещата съвсем скоро ще се случат. За връзката между детето и биологичния баща няма какво да даваме съвети ти най добре си знаеш а ние може само да предполагаме, - как сте се разделили, защо, как те третира той и т н. за детето е 10 пъти по важно как той се отнася към теб отколкото към него - то му е детенце естественно че ще е мил към него, но може да усети нещо към тебе ако го прикривате. Нека си поддържат връзка, но в съзнанието на детето татко е този който е вечер в къщи с мама и се смеят и радвам всички заедно и играят игри.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 581dcc41bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте!Трябва ми съвет.Имам приятел,от 9 мес.сме заедно и всичко е прекрасно!Проблема е, че аз съм от голям град, а той живее в малко планинско градче.И двете населени места са на 600 км.едно от друго.Въпреки това аз оставих големив град, приятели, роднини и всичко познато, и се преместих при него.Но вече усещам, че не ми е там мястото.Няма работа,нямам среда, липсват ми приятелите.Той също го усеща и прави всичко възможно да ме развлича.Искам да се преместим в моя град, но не знам как да подходя.Не искам да го притискам.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6603015ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, №10. Аз не мисля, че ще проработи, ако го накараш да се преместите в големия град. Ако сега ти не си щастлива, тогава той ще е нещастният (пиша всичко това с идеята, че той не иска по принцип да се мести и затова ти си го направила). Трябва да си дадеш сметка колко го обичаш и струва ли си да правиш този компромис със себе си, но ако го обичаш и искаш да си с него, ще трябва да намериш начин да се адаптираш към новата среда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker