Да спечелиш жена като се отдръпнеш от нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да спечелиш жена като се отдръпнеш от нея
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 16696 пъти
Здравейте, приятели! Пиша Ви с молба, и към мъже и към жени, да споделите какъв опит и наблюдения имате по въпроса:

Вярно ли е, че когато се бориш за една жена, когато я ухажваш, много близък си и искаш да я спечелиш, трябва да се поотдръпнеш за да предизвикаш интереса у нея?

Стремя се да спечеля едно момиче. От доста месеци вече. Правя какво ли не за нея. Но явно не е достатъчно. Тя самата ми е споделяла, че я привличат недостъпните.

Няколко близки приятели ми дават един същи съвет - "Отдръпни се, не да скъсваш, но видимо за нея. С грижите и вниманието си тя те възприема като даденост, обременяваш я. "

Вярно ли е, че в женската психика и природа е заложен интереса, привличането и желанието за недостъпния мъж? Би ли ми помогнал този приом?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0c8f298e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Вярно ли е, че когато се бориш за една жена, когато я ухажваш, много близък си и искаш да я спечелиш, трябва да се поотдръпнеш за да предизвикаш интереса у нея? “
Не, не е вярно. Най-вероятно ще реши, че нямаш интерес и ще се залюби с друг. Не, не бива да се натрапваш, но защо да се отказваш от ухажване?
Има обаче друг момент - може любовта да ти да не е споделена и тогава няма как да предизвикаш любовен интерес у жената, колкото и да се бориш за нея.

„Стремя се да спечеля едно момиче. От доста месеци вече. Правя какво ли не за нея.... “
Забрави за малката госпожичка. Тя си играе с теб. Най-вероятно я привличат по-възрастни мъже просто или друг вид мъже, може би не знае, какво иска

„Няколко близки приятели ми дават един същи съвет - "Отдръпни се, не да скъсваш, но видимо за нея. С грижите и вниманието си тя те възприема като даденост, обременяваш я. "
Определено има право. Досаждаш!!!

„Вярно ли е, че в женската психика и природа е заложен интереса, привличането и желанието за недостъпния мъж? Би ли ми помогнал този приом? “
Не, не е вярно, но е вярно, че жените сами си избираме партньорите и определено не си падаме по досадници. Обичаме да бъдем охажвани и да флиртуваме, но само с мъж, който ни привлича. Приеми, че момчето не те харесва и насочи интереса си другъде.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3be5c56eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   По принцип е вярно, но трябва от самото начало да се държиш ангажирано, а не когато я ухажваш и после се отдръпнеш... това ще я накара и нея да се отдръпне от теб, ще си помисли, че вече не я харесваш и т. н.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a9b7fc8c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   И аз да изкажа мнение все пак. Просто има различни типове хора които съответно имат различни предпочитания. На някои им доставят удоволствие недостъпните и леко дръпнатите. На други лесните и т. н. Лично за себе си мога да кажа че съм от първия тип. Определено не ме привличат момчета които веднага започват да ми се обясняват в любов и т. н. Тръпката се губи. Харесва ми флирта в него има толкова силни усещания, повече дори от една връзка. Начина по който се опитваш да впечатлиш човека отсреща, начина по-който се опитваш да разбереш какво мисли човека за теб и дали те харесва. Има тръпка. Не знам.. това момиче или просто не те харесва или не успяваш да и се харесаш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 280cb285a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 1... Вярно авторе, тъй като говоря от личен опит.. преди няколко години бях лудо влюбен в едно уникално момиче. Беше изключително красива ( и още е ) и много по-различна от всички останали. 2години дори за мое учудване се опитвах да я спечеля, но разбира се не чрез постояннен натиск просто средата ни беше такава, че се срещахме постоянно. Цели 2 години се опитвах да я спечеля, а тя определено знаеше, че я харесвам, но в край на сметка все ме отрязваше. Докато не дойде 3-тата година е тогава беше най-интересно. На 3-тата година си казах мамка му аз съм пълен глупак да се занимавам 2 години с нея и я зарязах никакво внимание е казвам ти нещата тотално се промениха и обърнаха и постоянно ме търсеше.
Но както има една приказка, когато си искал нещо, което не си получил по-рано.. нещата след това се променят така че...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8e2b3d2c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Между "недостъпния" и "натрапчивия" мъж се намира една категория на мъжа, който умее да ухажва, без да се натрапва и да предизвиква съжаление и който не е недостъпен, но държи на достойнството си.
Струва ми се, че твоите напъни я карат да се чувства зле и би искала да си има работа с малко по-умерен ухажор, който й дава възможност да диша и да взема решения.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 21bda44b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   без да обобщавам, защото хората наистина са различни, мога да кажа следното: правилата на класическия флирт са следните:
- демонстрираш интерес към обекта
- леко се отдръпваш, за да видиш има ли ответен интерес (например не я каниш на кафе всеки път когато се видите, а понякога изчакваш да видиш дали тя ще те покани)
- пак демонстрираш интерес и т. н.
идеята е да поддържаш интереса и на ответната страна, без да досаждаш, но и без да се чувства пренебрегната (да не се държиш понякога мило, а понякога напълно дръпнато). границата е наистина тънка.
а дали има чувства към теб или просто си й удобен, няма как да знаем. опитай да не си лепка и винаги на разположение, оставяй и за нея поле за действие и ще разбереш повече.
Ж41

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 715314b841
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вярно е! Животът е един театър и ако не го играеш по правилата, ще си губещ . Жените са същества, който немислят рационално. Постъпките им в повечето случаи, са лишени от всякаква логика а реакциите им почти винаги са неадекватни. Проблема е, че не винаги става дума само за чуства а и за материя. Всички жени, малко или много са материалистки и мъжете трудно усещат на каква база е интереса. Дали е само на личност(рядко явление)или личност и материа, като цяло. Ако става дума само за чуства, трябва да ги държиш на дистанция, но да усещаш границата, в която показваш че ги харесваш, но можеш и без тях. Себераздаването и борбата са само приятен гъдел за егото им. Колкото повече се напъваш, толкова повече ги отказваш. Това е като да предложиш книга за прочит, но ако им разкажеш началото и края няма да си направят трудът, да те прочетат.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dcc0b5b81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Авторът: Благодаря ви за отговорите. Оценявам помощта ви.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dcc0b5b81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пак е Авторът:
Много благодаря на всички, наистина много хубави съвети ми давате. Аз нямам опит с жените и нещата са нови за мен. Струва ми се, че всеки следващ коментар/съвет, който проследявам по историята си, е все по-точен.
Благодаря ви!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3be5c56eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Колкото и банално да звучи, наистина хората са адски различни. Например, мен ме привличат мъже, които на пръв поглед не се интересуват от мен. Но ако наистина искам да бъда с този мъж и той се държи безразлично, просто ще го оставя. Т. е между любов и страст има голяма разлика, но повечето явно не различават двете неща. Ако искаш да си с някой, но той се държи безразлично или ти оставя някакви вратички, ти започваш да ставаш все по-егоистичен спрямо него и още повече да го притискаш, но това е само страст и фрустрация спрямо този човек. Ако наистина обикнеш някой, надали ще ти хареса да се държи безразлично и резервирано. По-скоро би се отдръпнал или ако евентуално стане нещо, не би повярвал в чувствата му.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b68f20d9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Вярно е. Аз съм жена и ще ти кажа, че това важи и за жени, и за мъже. Всички се правят на недостъпни, за да са интересни и за да ги забележат и искат. Имам познат, койтъо прави следното:обръща внимание на жените, внимателен е, тук-там някой комплимент и се дърпа после. Жените полудяват по него. Не обичам такива игрички, предпочитам да съм себе си, а не да се правя на интересна, но за мъжете като си себе си и си безинтересна. В какъв свят живеем само, фалшив и пълен с измизлени образи.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0c8f298e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (55 гласа)

12.   Аз съм жена, доста съм атрактивна и много мъже са ми досаждали. От опит ти казвам - в никакъв случай не досаждай. Ако една жена те харесва, тя ще клъвне. Моят мъж ме ухажва 2 седмици, преди да му пристана например. Имало е хора, който са ми досаждали 2 години и не съм тръгвала с тях. Всичко е до химия, до това дали си пасвате, имате теми, общи интереси... зависи от много неща.
Съветът ми е да бъдеш себе си. Ако те харесва, ще станат нещата. Ако ли не, ако ще и салто мортале да правиш за момичето, то няма да тръгне с теб

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 24bc052bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Не отричайте, че и материалната страна е важна! Жените обичат да бъдат глезени с подаръци-парфюми, заведения, екскурзии... Факт е, че някакви богати плешиви чичовци имат най-красивите жени.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9693dc5a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Тези обобщения с натрапването и недостъпността се правят само, за да се даде някакво по-ясно и лесно разграничимо обяснение на ухажването. След като вече си пробвал и едното и другото, опарил си се с крайностите, започваш да знаеш какво и как да правиш, кога да го правиш и т. н. Ако си прекалено нахален - ще те отрежат. Ако се правиш на прекалено дръпнат - ще те отрежат. Понякога може всичко да си направил перфектно, но просто няма как да се получат нещата - жената си има приятел или не те харесва достатъчно. Прекалено голямо клише ще е да кажа, че трябва да търсиш златната среда. Внимавай с недостъпността - жените освен че не мислят рационално са известни с това, че усещат всичко. Ако си играеш с 18-годишна мацка може и да клъвне, но едно по-опитно момиче ще разбере играта ти и ще й станеш ясен.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 015dc6f25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   С една жена съм от 2 години интимни но аз се влубих в нея. Тя ми казва че няма тръпка и иска да сме приятели аз не я възприемам по този начин.
Повтаря ми че ме обича по друг начин. Ако се отдръпна ще има ли ефект.
Дайте ми савет.
Моля ви!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: df3cd63b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Не, не е вярно.... Когато си и разкрил какво чувстваш и ако е било споделено, това с отръпването ще ти изиграе лоша шега и просто ще сте до там. Казвам го от личен опит... При мен се получи същото и нямам обяснение защо. Как може да искаш някой и в същото време да му показваш точно обратното??? Никой няма право да си играе с другият.... ако има нещо да се каже се казва, ако има нещо да се покаже се показва... Но никога не трябва да се стой там където не си желан. Има една много вярна приказка която гласи:Трябва да се научиш, да ставаш от масата тогава, когато в менюто няма любов... Аз станах.... Ако има нещо истинско и смяташ че ще се получи нещо хубаво-дерзай, ако ли не просто не губи времето и не давай надежди на друг човек защото е гадно! Поздрави и пиши как са се развили нещата

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 662e00fa49
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Честно казано, въпрос на хората които седят един срещу друг, което съчетава разсъждение и комплекси. Ако хората които седят един срещу друг са достатъчно зрели, няма да е нужно всичко което си изброил. Обаче ако не е така и единият лети в облаците, нещата се променят. тогава се подхожда по описан по-горе начин, показваш заинтересованост, но без да си натрапчив и да тормозиш човека отсреща, след което се отдръпваш и чакаш да видиш реакциите. Ако няма такива, то значи няма никаква заинтересованост от другата страна, след което нормален човек би спрял да се занимава. Ако пък тръгне да те гони, тогава ти си правиш преценката, но личното ми мнение е, че еди човек ако има навика да тичат след него, а той да лети в облаците, то от това връзка няма да излезе и често ми действа демотивиращо.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 015dc6f25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз смятам но тя маи не смята понеже почна да ми разказва че излизала и с други хора и че нещата и не се получавали и т. н почна да споделя неща който може да ги споделиш към приятел. Ако мойе дайте ми савет как да я предизвикам и да се опрявят нещатя. Понеже много я обичам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2396004932
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   По принцип тези правила за верни, ако става въпрос за флирт с цел секс. Отдръпването засилва желанието, ако е посято. Но смятам, че в истинското любовно чувство се случва без помисъл. То е стихийно, бурно и всички правила падат. Иначе говорим за играта: ловецът и плячката. Как да те похитя и после да те ритна, което разбира се няма лошо. Но когато срещнеш човека забравяш всичко.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 50a6adb17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Идеята е да намериш човек с който ти е хубаво, можеш да споделяш, изслушвате се взаимно, но естествено нормално е всеки от партньорите да има и лично пространство. Колкото по-балансирана личност си толкова вероятността връзката, която създаваш ще е така да се каже дишаща. За да има връзка трябва да има емоционална, човешка и ако връзката е интимна и физическа форма на привличане. Няма пустулати при взаимоотношенията между хората - дали да се държиш дистанцирано или да залагаш на честите контакти. Любовта идва от сърцето, но хората с поведението си я изразяват различно. Поведението на даден човек ако го анализираш с мозъка т. е аналитично не винаги дава верни отговори. Това което идва от сърцето ти е истината. Човек, който мисли със сърцето си винаги знае кой какво чувства към него и до колко го обича. А любовта не е единствения фактор за това дали ще е успешна връзката. Ако няма близост и близки възгледи и интереси връзката ще е трудна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker