Как да опазя връзката ми с голяма разлика във възрастта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да опазя връзката ми с голяма разлика във възрастта?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3531 пъти
Здравейте.

Искам да ми дадете съвет как да се справя с моя проблем. Имам връзка от година и нещо с момче, което е 10 години по-голямо от мен, а аз съм на 17.

Проблемът е, че родителите ми забраниха да се виждам с него, защото е голям и било против природните закони и тн, но аз още съм с него и те не знаят.А приятелят ми, с който много се обичаме, иска да говоря с тях, защото вече му е писнало да се крием, иска да има нормална връзка и аз да спя у тях и той в нас, а не всяка нощ да си е сам.

Много му тежи това, че имаме такава връзка и даже искаше да се разделим, защото така било по-добре и за двама ни, но се разбрахме да говоря с родителите ми, но аз не знам как да им кажа и да им обясня, че се обичаме и нищо лошо няма да ми се случи.Те дори не го познават и не знаят какъв човек е.

Какво да правя? Дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5073e1aa30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Запознай ги.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0bea85e8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Привет авторке,
ами ако наистина си щастлива защо се притесняваш от мнението на вашите. Човек ако му е писано да е добре, може и с 67год да се случи. Никой не е застрахован. Не мисля, че е нормално, след като се обичате и желаете да се криете. Трябва да се използва всеки един откраднат миг с любим човек, защото никой незнае какво му е подготвила съдбата. Затова повече не отлагайте, а колкото по-рано и бързо изясните този въпрос с родителите ти, толкова ще е по-добре и за двамата. Ако има пак проблем и немогат да те разберат-все пак след 1 год си пълнолетна.
Обичайте се и се радвайте на живота!!!!
Емма, 34г

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a2f4e68479
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От авторката
Толкова съм щастлива с него, той е толкова мил и сладък, толкова много го обичам и той мен.. има най-прекрасната усмивка и е правил невероятни неща за мен.. но проблема е, че не знам какво да кажа на родителите ми, че да ме разберат, страх ме е, че ще реагират като миналия път, но може би са реагирали толкова остро, защото не разбраха от мен, а от друг човек и разбраха, че съм ги лъгала една година. А сега просто искам да ми позволят да си изживея живота и щастието с този човек.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 92c092c140
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен ще е по-добре да се разделите, защото той е много по-голям от теб, което за мен лично означава, че вие рано или късно ща скъсате. Освен ако не искаш да се омъжиш за него(но дотогава има много време), тогава ще трябва да кажеш на родителите си. Майка ми имала една съученичка в 11 клас, която излизала с мъж на 28 години. Тя се омъжила за него, родила дете и разбира се след което се е развела. Така че, ако не искаш и с теб така да стане, по-добре го зарежи.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8c5c3cdc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   абе, да, то така е лесно да кажеш: обичате се, обичайте се..
на 17, все още си пряко зависим от родителите си. да беше на 20, да им тегли една майна, ама...

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 850afc125b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Преди година и повече и аз бях поставена в такава ситуация.. И аз бях на 17 лудо влюбена в един мъж по голям от мен с 12 години.. Но всичко свърши, разликата в възрастта оказа влияние, както и намесата на близките.. Имам чувството, че тази любов още гори вътре в мен. Защото е неизживяна и раздялата настъпи против волята ми. За това авторке ако го обичаш бъди смела, и бъдете заедно.. След време ако се разделите ще изпитваш една огромна празнина, и едно безразличие към всеки следващ. Но въпреки всичко мисля, че когато двама души се обичат няма сила която да ги спре да са заедно

ж18

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 49e067caea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Значи, съвети от сорта, ако наистина се обичате, изобщо не ги разбирам.
На 17 си, да. Всеки е бил някога на 17 и знае, че колкото и голям да се чувстваш на 17, когато станеш на 25, виждаш разликата в мисленето си.
Това са 10 години, за някои са малко, за други са много, но ако той е интелигентен човек на тези години трябва да е на доста по-друг акъл от твоя, и това е нормално.
Ако наистина му имаш доверие и се обичате толкова, тогава трябва да говориш с родителите си открито за това. Криенето само усложнява нещата сериозно. Ако трябва говори с тях да се запознаят с него, ако ти откажат първоначално, поне ще се замислят и след време ще се съгласят.
Ами я си представи, че нещо между вас не потръгне, или ти се случи нещо лошо, тогава на кого ще кажеш, ако си крила пред родителите си.
Каквото и да правиш, някой трябва да знае. Когато си на 17, тези някои, са твоите родители.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6f1024aa58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Кукло аз сам на 25, приятелката ми е на 35 с дете, (щасливо разведена) в началото се криехме, вече не ми пука, не живеем за хората а за самите нас, една година съм щасливо влюбен обичам си я, и 5 пари не давам сулю и пулю какво ще си кажат :))))))Това е моя живот, живея си го така както си знам и намирам за добре :))))

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 41656e45db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз бях на 17 и си падах по човек с 10 години по-възрастен от мен но разликата е, че отричах чувствата си докрай и не се поддадох. Направих това най-вече, заради родителите си - не исках да имам тайна връзка, но и не исках да всеки ден да се прибирам в ад, където да бъда разпитвана, убеждавана, че това, което правя е грешно, абе общо взето исках да избягам от всичките тези проблеми и драми.
Така и не започнах връзка с него, нещо, за което сега, когато съм почти на 20, самостоятелна и учеща в чужбина, съжалявам.
Моят съвет към авторката е - 10 години действително са голяма разлика, постави се на мястото на родителите си и ще разбереш реакцията им. Но не е и болка за умиране. Имаш още 2 години, докато завършиш гимназия, след това можеш да се отделиш и да си живееш живота, както искаш. Но за момента, според мен е по-добре да запазиш връзката си в тайна. На твоята възраст така или иначе, родителите ти все още имат права върху теб и не виждам, как можеш да ги убедиш да спиш у приятеля си, и още по-малко, той да спи у вас.
По-добре си трайте още известно време, когато ди пълнолетна, завършиш гимназия и т. н. наистина ще имаш възможността да се отделиш и сама да отговаряш за постъпките си.

Лара.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 62c8b98f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има доста случаи на такива двойки, които впоследствие остават заедно, в смисъл, сключват брак. В това няма лошо, ако си решила да се отдадеш само на един мъж. Моят съвет като родител е, да запознаеш това момче-мъж с родителите си, да знаят те къде си всяка вечер и просто да оставиш всичко на времето. Понякога е по-успокоително да знаеш, че детето ти е с по-възрастен човек, отколкото с лудо куко на твоята възраст например. Дано е достатъчно отговорен на 27, че да има акъл, когато се стигне до секс /а може би вече се е стигнало/. Ползвайте презерватив задължително! Дано не те нарани. Връзката може да оцелее, а може и да се разпадне в някакъв момент /не заради възрастта обаче/, дано ти остави приятни спомени, а не горчилка. Ако той е умен и наистина влюбен, може и да те чака, мисли сега за ученето. Аз като майка, може и странно да звучи, но аз съм ЗА тази връзка. Стига всичко да е умерено, спокойно, момчето да е сериозно и да се съобразява с твоите желания, да не те натиска /ако говорим за секс/, да не те покровителства в лошия смисъл на думата. Внимавай и винаги имай едно наум с мъжете, независимо на колко са години /пада ли си по алкохола, инат ли е, лъже ли и защо и т. н. /.
Още един съвет :

всичко лошо, което може да ти причини един мъж на 27, на 100% може да ти причини и едно момче на 17 или на 18.


Така че, разлика няма за мен. Дори е по-добре, че е по-голям. Успех:)

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 62c8b98f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Той не е голям, просто ти си малката. Каква щеше да е разликата, ако си с един 17годишен лигльо? Той нямаше ли да напира да прави секс?? Съмнявам се! Но вероятно щеше да е без никакъв опит и да ти докара само главоболия. Щом така и така си стигнала до момента, в който ще имаш гадже и сериозна връзка, по-добре да опиташ с по-големия. Общо взето мъж във всякаква възраст би могъл яко да те нарани и физически и психически. Да, разликата в годините ви е голяма, но не сте единствените, пълно е с такива примери, много такива семейства има. Бих те посъветвала просто да събереш повече опит просто си малка, но какво от това. Но също така казвам, че е хубаво родителите ти да знаят с кого си и къде, било то някой на 27 или на 17! Виждаш какви ужаси се случват, отвлечени, изчезнали и т. н. Не че визирам твоят човек, просто информирай родителите си къде си и с кого!
Когато ти си на 27, а той на 37 ще сте в перфектна разлика:D, повярвай ми! Просто СЕГА си малка за него.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 62c8b98f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Твоите родители трябва да знаят за него, но НЕГОВИТЕ също за теб. Трябва търпение, не натискай и несе карай с вашите, ще постигнеш обратен ефект. Със сигурност те много се тревожат, дай им време. Използвай през това време да опознаеш още по-добре настоящият си приятел!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dd37b0c0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке, жена съм с 20 годишен брак зад гърба си, със съпругът ми имаме 9год разлика. Той и двете ми деца са най-хубавото нещо в живота ми. В началото всички бяха против, особенно майка ми. Стигна се до там, че ме накара да избирам ); );. Никога не ме разбра колко го обичам и никога не ми прости. Преборих се с всичко и всички и за миг не съжалявам, бих го направила отново, стига да си заслужава цената която трябва да платиш.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a2f4e68479
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Благодаря ви за съветите, но аз все още не съм решила какво да правя. Мисля да кажа в най - скоро време. Надявам се да ме разберат.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d5ebd76355
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Зд.
Нашата разлика е 16години аз сам на 31 той на 47 излиза че е точно 10 години той по малък от майка ми. Какво ще кажите за тази разлика?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker