Полудявам!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Полудявам!!!
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2178 пъти
Случва ми се нещо много комично и в същото време трагично...
Запознах се с един младеж на моята възраст (23) на едно доста интерсно място, един семинар. В първите дни нямахме никаква комуникация, но го усещах, че не спира да ме гледа. Не проявих никакъв интерес. Искам да добавя, че е доста грозничък (това за мен няма значением, но просто искам да го знаете).. И когато най накрая си проговорихме минаха не повече от 10минути и той започна да се прави на интересен по доста неприятен и заядлив начин.. и аз побеснях, в първия момент си замълчах и се вторачих в телефона си.. но след като той ми каза че телефона ми няма да ми помогне преля чашата.. аз му повиших тон и дом там свърши нашата "неветоятна комуникация". След този ден долавях неговите погледи пак и пак но ги избягвах по всякакъв начин.. изнервяше ме и в същото време ме привличаше по някакав мн изератен начин.. И не, не е в това че се е държал гадно с мен... все пак не съм от детската градина.. просто изпитах нещо и аз не знам какво... и искам да добавя, чв е мн добро момче(имам много наблудения, чиста душа е) след този семинар имаше още една среща където пак го видях и той пак ме гледаше, уж незабележимо.. разбрах, че можеби и той изпитва нещо подобно. Дори не знам защо ви разказвам тази скучна история, но просто усещам нещо много странно, което и аз немога да си обесня... Най вероятно полудявам и се връщам в детската градина :).... Благодаря ви, че прочетохте моята история..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: d92924ef16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш ли някаква връзка с него, звънни му. Поне ще задоволиш любопитството си. Ти не си от детската градина, може би той е.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8139190790
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вие жените винаги сте имали извратени мисли и странни желания, дори не искам да знам какво си мислиш

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c8e941170c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Извинявай, но може ли малко повече подробности? На какъв семинар сте се запознали, в момента къде се виждате, за какво сте и говорили преди да се "заяде" с теб. Ако може да дефинираш "грозен" също така.
Кажи нещо за себе си, начина си на живот и опита си с мъжете като цяло.
Само по информацията, която си дала, бих казала, че най-вероятно си някакво мило, но лекомислено момиче, без особено голям опит, което до момента е имало повърхностни връзки с не-"грознични" мъже и чувството да попаднеш на някой, който е малко по-нетипичен и дързък(може би има голям риск да е обикновен комплексар, който просто се дръвчи на единственото хубавичко момиче, което му обръща внимание) и си си глътнала езика...

Моят съвет при всички положения е да си малко по-решителна и да осъществиш малко по-пълноценен контакт с този човек, да разбереш нещо повече за него и да попреглътнеш излишните превземки в името най-малко на приключенския дух ;)
Каквото и да излезе в крайна сметка е по-добре от бездействие и самотно мъдруване вкъщи, нали така? :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dd15648d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: искам само да добавя, че съм имала връзки и то сериозни, дълго време съм живяла извън България и съм се нагледала на мн дръзки и какви ли не мъже.. Нямам контакт по принцип със него а това което изпитвам не знам точно дали е привличане или просто ума ми си прави игрички с мен но със сигурност има нещо, което и двамата никога няма да си признаем.. защото и двамата не се понасяме и в същото време по някакъв начин се привличаме... Странна работа бих казала.. :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dd15648d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката: искам само да добавя, че съм имала връзки и то сериозни, дълго време съм живяла извън България и съм се нагледала на мн дръзки и какви ли не мъже.. Нямам контакт по принцип със него а това което изпитвам не знам точно дали е привличане или просто ума ми си прави игрички с мен но със сигурност има нещо, което и двамата никога няма да си признаем.. защото и двамата не се понасяме и в същото време по някакъв начин се привличаме... Странна работа бих казала.. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c8e941170c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От 4: Ох, момиче... просто си поговорете, не се дръжте като в детската градина... а и не, че искам да ти развалям романтичната представа за странните погледи, но (поне от личен опит... ) след като съм проверявала хората, които ми се струват странни и интересни, в повечето случаи се оказва, че са съвсем обикновени и всичко е било само в главата ми. Според мен(освен, че малко те е страх да влезеш в пряк контакт), просто не искаш да си разваляш илюзията, че имате някаква тайна и ти харесва да си изживяваш историята сама в твоята глава... което пак е ок. Но не бъркай илюзията за някого с реалния човек, който не познаваш и за който си правиш само догадки. Независимо дали го идеализираш или го подценяваш, той си остава друг и непознат, докато не го опознаеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker