Защо ми изневери? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо ми изневери?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3286 пъти
Моля модераторите да публикуват историята ми. За мен е изключително важно.


Ще се опитам да бъда максимално кратка. С приятеля ми живеем заедно от 8 месеца и преди месец разбрах, че през цялото време се е виждал с бившата му приятелка да правят секс. Самата тя ми прати хронологиите им от миналата година до миналия месец. Той отрича. Чета му на глас всички мръсотии, които ? е писал, но казва, че не съм добре и да престана вече. Писал ? е, че е най-добрата, само тя знаела как да му се нагъзи и такива глупости, да се видят да правят секс и това е. Крил се е от мен в тоалетната, за да си пишат по фб, дори си е писал докато аз съм била с него в една стая, вечер като заспя пак. Винаги тя е започвала да му пише. Неща от сорта на " Как си. Сещаш ли се понякога за нас, липсвам ли ти" и т. н. И разбира се той веднага сменя темата към секс и започва да и пише как е най - добрата, само като се сети за нея и се възбужда. Прочетох, че са се уговаряли след работа да се намерят да го правят. След това е идвал вкъщи и се е правил, че нищо не е ставало.
Казва ми, че мен обича, че тя не е добре, че иска да ни раздели и че нищо не е ставало. А на компютъра му намерих в хронологията, че са си писали, в скайп също. Показвам му и ПАК ОТРИЧА. Тя ми каза, че докато са били все още заедно, той е имал още една връзка, но тук не знам колко е истина и колко не.
Връщам лентата назад и виждам колко знаци съм пропуснала. Размисляла съм " възможно ли е ", но бързо ми минаваха тези мисли, защото просто му вярвах. Наивно, а? Не ? е споделял нищо за личния му живот, само за секс ? е писал, тя го е разпитвала, но той все е сменял темата. Сега се прави, че всичко е наред, но аз не съм. Усмихвам се, продължавам да му угаждам, но ме изяждат тези мисли. Само за това мисля. Отслабнала съм с 5 кг, всеки ден ме боли главата, нервите са ми опънати на краен предел. Защо точно с нея трябваше? Тази, която е звъняла в полицията да разправя как си е рязала вените заради него и такива глупости. Наистина е красива, спор няма, имали са доста проблеми, той я е ревнувал, тя него също. Мен ме ревнуваше в началото, след като се поопознахме спря. А и не излизам често. Него не съм го ревнувала, защото му имах доверие, а вижте каква кофа с пумия изля върху мен. Изплю ми се в лицето.
С думи не мога да опиша колко съм наранена. Сърцето ми се къса. Обичам и го мразя в същото време, защото опропасти всичко. Не е малък вече, на 30, а аз едва на 22.
Майка му казва да не се притеснявам, че вече се е отвратил от нея, защото му е направила толкова проблеми, дори каза, че е на моя страна, защото не е прав и защото знае какво съм жертвала, за да бъдем заедно. Но ако не е с нея, какъв е шанса да си намери друга? Огромен. Лепят му се като мухи на мед. Тя ми казва да не се притеснявам, нищо не ми липсва, да си живеем, да ходи, нали накрая при мен щял да се върне. Отговорих и, че това би го допуснала само една жена без самооценка и достойнство. Все още ссъм с него. Заради техните. Защото са прекрасни хора и ги заобичах много. Та аз прекарвам повече време с тях, а не с него.

Благодаря, че изчетохте мъката ми. Няма на кого реално да споделя. Знам, че ще ми кажете да го оставям, а и го обмислям, просто не е толкова лесно. Интересува ме, защо ми е изневерил. Не съм някое дърво, давам му всичко, от което има нужда, поне аз така мисля. Опитвам се да разговаряме, но все го обръща на майтап и разговора завършва. От него отговор не мога да получа, та затова споделих с вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: a3c29d65c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно е чичко Паричко, за това му цепиш басма още...
Зарязвай го, млада си. На 40г. като стане, кой знае какви ще ги върши.
Коко Динев

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 22655fa6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   И аз съм на 22 и знам, че дори да ти кажа, че много ще съжаляваш, ако останеш с него, ти пак ще правиш каквото си си наумила. И докато не занесеш своя кръст до Голгота, няма да спреш. То не случайно хората са казали - "Човек се учи от що му се случи ".
Четейки историята ти се замислих как бих постъпила аз. Моят приятел е на 28, и аз уважавам и ценя семейството му. Но ако разбера такова нещо първо ще го вдигна във въздуха, после ще се изнеса/ или ако не живеехме заедно ще се разделя с него. Защо ли? Защото има едно нещо наречено - ДОСТОЙНСТВО. Да, като те слушам си способна да му простиш, дори ако той се постарае малко - дори да позабравиш, НО - той вече ще знае, че си му сигурна. Че дори да въргаля в леглото с някаква откачалка ( явно е, че бившата му има ментални проблеми и че иска да ви раздели) ти ще си затваряш очите. Най-много да се скарате, да се посърдиш малко, а той да позамаже нещата. Както и майка му. Естествено, че ще защити по някакъв начин детето си! Тя е майка, иска най-доброто за него, разбираемо е. И колкото да сте близки запомни едно от мен - ти винаги ще си чуждата там. В тяхното семейство. Факт.
А сега е точния момент да се замислиш какво бъдеще искаш с този човек. Възможно ли е да го постигнете? Възможно ли е да му простиш? ... И още такива подобни, върху които сигурно си мислила. Моят съвет е само един - не протакай! Ако се чувстваш несигурна с него, недооценена, наранена, .... и т. н. - дим да те няма! Защото по-добре няма да става...
Успех все пак, не исках толкова песимистично да бъде моето писание, но много се жегвам от такива истории. Личен опит. Пък и виждам, че си свястно момиче, желая ти късмет :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5eacd34ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От написаното разбирам, че е едно просто момче, което не си е намерило майстора. Най-непростимото е да те унижава по този начин, но и ти сама позволяваш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c40f3d10c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хаха, ама я го остави този бе. В очите те лъже и пак отрича. Изневярата си е изневяра... каквато и да е тя. Не бих простила изневяра - НИКОГА!!! Зарежи го, ако имаш достойнство.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a7790a39da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче, млада си, не си обърквай и усложнявай живота с такъв долен патологичен лъжец - не стига, че се е подиграл с теб, ами и отрича и в очите те лъже. Има хора, на които колкото и доказателства за лъжите им да представиш, пак няма да си дадат ината и да се признаят за виновни... Просто това е част от природата им. Ако искаш да си с такъв човек и да потъпкват достойнството ти, остани при него.
Недей да търсиш отговор на въпроса защо ти е изневерил. Нормално е да се питаш, но е и безмислено. Просто има хора без принципи, които и за едното разнообразие ще кръшнат - а този човек изглежда е от тях. Един истински мъж, а не разгонено лайно като него (ако ще и най-големия красавец да е) не би ти замазвал очите по този абсурден начин.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2682eda00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Той не те обича. Моят приятел, който е много красив и търсен ми се вричаше във вечна вярност, докато не го хванах да си пише мърсотийки с няква. Болката от предателството му беше неописуема. Каза, че е постъпил глупаво и никога няма да се повтори. Реших да му дам шанс, защото го обичам. Сега сме женени и той не поглежда друга. Още ме боли и не мога да забравя, но в името на общото ни щастие се старая да забравя миналото и да живея в настоящето и за общото ни бъдеще. Трудно е да се прости. Но човек винаги може да сгреши. Никой не е безгрешен. Друг е въпросът, ако има повтаряемост на грешките. Тогава връзката се обезмисля.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1d237b77cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Явно бившата го обича повече от теб кой знае каква любовница ще си след време той обича друга зарязвай го щом държи на бившата си

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6e39f38c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Махай се оттам на мига. Не знаеш какви последствия ще има, ако останеш още малко. Дори зад гърба ти да е изневярата, а не в очите, психопата си остава психопат. В един момент ще дойде ревността, после посягането, после изчезва себеуважението, после уважението на хора около теб, дори на работа. На този пусьо ще му трябват няколко месеца, за да осъзнае какъв тъпак е и пак няма да ти се извини, а просто ще млъкне като п, каквато всъщност е. И е най-добре. Махай се оттам ти казвам и не мисли за него въобще. Имам предвид буквално, дори сек не трябва да се сещаш, че има... абе нито миг мисъл назад въобще. Усмивката, облеклото и навънка. С усмивка сред хората.
Казвам ти от опит.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fd7c155bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Наранената жена може да бъде много злобно същество, така че не ме учудва нищо от това което ти се е случило. Това не означава че историята която ти се представя е по време, което си била с него. Аз мога да ти пратя СМС -и с дати и часове, които аз ще си измисля(хипотетично), но не съм човек който би се занимавал с простотии. Искам да ти дам един приятелски съвет. Ти все още си твърде млада и лесно се връзваш на всякакви провокации. Ако мъжът с който си, държи на теб, би трябвало да го усещаш. Не слушай тъпите коментари, да си прекъснеш връзката или да се правиш на детектив и да го подлагаш на разпит. Точно това е целта на бившата злобарка и ако го направиш, целта и за отмъщение ще бъде факт, а потърпевшата си само ти. Не се интересувай от миналото на един мъж, а от настоящето и отношението му към теб. Остави времето да покаже. Понякога, човек за да разбере някаква истина, влиза във филм, от който изходът е само с трагичен край. Постъпи мъдро, и невземай прибързани решения. Приеми цялата история, като от една озлобена бивша, която иска да ви навреди. Не се подавай на негативните си емоции. Те са винаги с негативен край, за който после винаги ще съжаляваш. Това че ще премълчиш нещо, от което те боли, не те прави глупава и наивна а мъдра и зряла. M

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 04aeee5d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Все още ссъм с него. Заради техните. Защото са прекрасни хора и ги заобичах много. Та аз прекарвам повече време с тях, а не с него. "... и така още 20 години да ти дойде акъла.
Всичко идва от това че си егоистка и смяташ че след като си готова само бна него да му отделяш вниманието си то трябва да получаваш също толкова и насреща, да ама не си познала :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1d3cfaa4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Значи искам да ти кажа, че ти си едно глупаво момиче! Замисли се малко, с времето любовта си отива и остава уважението между партньорите. Явно твоя партньор няма уважение към теб, дори когато би трябвало още да сте влюбени един в друг... А какво ще е след 5, 10 години?? .... Това е загубена кауза, мила... Ако държиш на себе си и както сама каза имаш достойнство го зарежи. Млада си, ще си намериш някой много по-добър, който ще те цени и обича истински!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 84de2edbb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 1, не, не е чичко паричко. Напълно нормални доходи има ( за страната ), далеч от богаташ е. До сега съм живяла в една илюзия, че всичко е наред, подсъзнателно съм си затваряла очите. Сега, когато се събудих, виждам каква е реалността и съм наистина объркана. Звучи грубо, но наистина смятам, че съм добър човек. Никому лошо не съм направила, не лъжа дори и за дреболии, помагам на когото и с каквото мога и все лоши неща ми се случват. Във всичко съм му угаждала, даже едва ли не съм го глезела. Когато и каквото да поиска аз направо тичам, защото искам да е щастлив. А този нож в гърба уби всичко в мен. Като телевизор без звук съм. Само картина. А душата ми страда. Както някой по-нагоре каза, че всеки прави грешка. Той я е правил непрекъснато. Запитвам се дали този човек заслужава да му дам този втори шанс? Дали нещо би се променило? Питах го защо ми го причини, какво ти липсваше, какво ми куца, какво не е наред с мен, той само ме погледна с насълзени очи и ми каза, че съм най-добрата приятелка, за която един мъж би мечтал. Е добре, отговарям, защо ми го причини? И както се сещате отговорът е "никога не съм ти изневерил". А ме гледа в очите и лъже. Казах му, поне ми признай, ако малко поне ме уважаваш признай си и да приключим тази тема, бъди мъж. НЕ иска да признае и това е. Не знам, може да си мисли, че ще си тръгна като си признае, което вероятно и ще стане, рано или късно ще измъкна тази информация от него. Дали заслужава втори шанс? Виждам, че му е тежко, но не знам кое - това, че го хванах или това, че ми го е причинил...


Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: eb102f699c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   "Отговорих и, че това би го допуснала само една жена без самооценка и достойнство. " Малката, щом още си там и тепърва се чудиш, какво да правиш ти отдавна си изгубила и последната си капка самоуважение. Не мисля, че момчето е виновно. Щом ти сама не се уважаваш защо той да го прави. Сама си се примирила с ролята си и вече е късно за промяна.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a847914058
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей авторке. Исам да ти кажа, че аз имам същият проблем, който от 4 год ми тежи на душата. Аз съм си виновна за това, защото позволих да се случи. Искам да ти кажа отървай се докато още не е късно. До колкото разбирам нямате и деца това е прекрасно, защото те понасят ударите на рзочарованията на родителите си. Аз знаех за изневерите на мъжа ми и премълчавах с надеждата, че един ден ще се откаже от този си занаят казано в кавички. Но уви това стана патологичен случай. Със всеки изминал ден става все по трудно и трудно. Сега съм на ръба да оцелея или да живея. Но когато човек обича е много трудно да взевме адекватно решение. Аз продължавам да позволявам да ме мачкат. Имаме прекрасно дете, което погледна и виждам него. То изцяло прилича на баща си и не може и ден без него. Когато не е с баща си реве за него и това ми къса сърцето. И аз не знам какво да правя. Вече е късно. За това един съвет от мен отърви се докато не е станало късно. А колкото до родителите му те не живеят с него, а ти. Само ти си знаеш какво ти е. И мен много ме харесват и обичат като своя дъщеря, но това не стига. Когато няма доверие и компромиси от двете страни не се получава повярвай ми. Хората казали една птичка пролет не прави.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9cf787c788
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ми какво още се чудиш - зарязвяй го. Той може да се оправдава и да отрича до последно ама ти като имаш и доказателство, че са си писали и са се виждали защо изобщо му вярваш. Освен ако си нямате някой домашен полтъргайст вкъщи, който да пише мръсотийки на бившата му, за да го натопи и после да ви гледа сеира.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c4c6446e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Това, че съм обичала някого с цялото си сърце и съм му вярвала, не смятам, че ме прави глупава, по-скоро наивна. На номер 15 искам също да кажа, че изобщо не съм толкова глупава, колкото изглеждам в тази ситуация. Понеже има връзки ми помага с уреждането на документи около един наследствен апартамент, а там историята е доста заплетена. За момента това е причината да съм с него и това му го казах в очите. Не обичам да крия и лъжа, този апартамент щеше да бъде наш, щяхме да се нанесем там, понеже живеем с техните, но като не е могъл да си задържи змийчето в гащите да се оправя. Казах му, че в момента, в който си получа ключа за апартамента той повече няма да ме види.

На номер 12 ще кажа, да не се изразява толкова категорично за неща, които си няма и на идея как са всъщност.


Благодаря за коментарите.

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c4ddb801e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Тръгни си. Само си представи - човек, който те обича, ще пише ли подобни неща докато ти спиш в леглото му вместо да те гушне?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6e39f38c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Така. Първо искам да кажа на авторката, че изобщо, ама изобщо не е изглубила самоуважението и достойнството си.
На мен ми е интересено как така решавате и казвате, че човекът, който не е изневерил, няма себеуважение? Човекът, който не е изневерил, няма достойнство? Човекът, който влиза в една връзка, за да спи с единия от двамата, има достойнство. Човекът, който си реже вените и праща смс-и на зает мъж, има достойнство?
Какви са тия пародии и защо вместо да се уважава търпението, искреността, се тъпче? Това искам да попитам. Ако вашия мъж или жена отиде днес и преспи с някого, но вие не знаете, вашето достойнство намалява, така ли да разбирам? Ако го прави година, вие знаете от месец, вашето достойнство цяла година е по-ниско, това ли ми обяснявате?
'Щото някъв мухъл и няква разпоретина нямат връзка мозък-полов орган. Дори да имат, излиза, че устата си я ползват за ядене и... но не и за искреност. Стига сте наричали добрите тъпи, неизневеряващите смотльовци, общаците - търсище си щастие. Щастие се търси като си сам. А ако си търсиш щастието докато си в брак или връзка, за мен си един гамен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d33d8d47c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Правилно, махай говедото. По-добре сега, отколкото по-късно.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9a389ebfda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Благодаря на номер 20 за коментара. И това е моето мнение, но нали знаеш, колкото хора, толкова и мнения.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 226d45d177
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Мен ме впечатли това, което си му казала: "Ако малко поне ме уважаваш признай си и да приключим тази тема, бъди мъж".
Наистина ли ако признае ще се приключи тази тема? Ще спреш да го питаш, или ще спре да я....?
Или ще продължи да я... , а пък темата ще е приключена.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9a389ebfda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   23, просто искам да ми признае. Да спра да се тормозя. Имам чувството, че след като чуя това от неговите уста ще мога чак тогава да взема адекватно решение. Близо 2 месеца вече аз не знам къде се намирам, все едно някой ме е ударил с мокър парцал, все едно някой ми е изтръгнал сърцето, не знам и аз как да го опиша. Буквално съм в шок.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 226d45d177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   ... Защото има причина да си в шок. Защото действително ти е изтръгнал сърцето. Докато стоиш при него ще боли повече и повече.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 30be732316
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Оставих го. Освен, че ми е изневерявал с бившата му, изневерявал ми е и с две мои близки приятелки...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker