Влюбих се в лекар - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в лекар
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 5021 пъти
Здравейте скъпи читатели,
радвам се, че има място, където човек да сподели какво му тежи.
Аз съм жена на 29, имам сериозен приятел от 7 години. Пострадах при спорт и после попаднах при 1 лекар. Та той не спря да ме закача през цялото време, гледаше ме и в присъствието на гаджето, питаше го какъв ми е и т. н.
Да спомена, че е арабин, каза че живее с приятелката си и сме щели да се разберем ;)
Аз бях настроена негативно, щото ми изглеждаше женкар. Но с течение на времето, започнах да го харесвам, не си позволяваше да ме докосва, само ме целуна леко. И пита дали ще се видим като оздравея, аз казах ОК. Но все пак ме притесняваше, нали не трябва да има такива отношения лекар-пациент, още повече, че ще ме оперира пак и беше допуснал грешка.
Та при последното ми ходене, бях сама, без приятеля ми и той си позволи повече, опипа ме и ми каза, че нямало да ми разваля нещата, щото с него нямало да са сериозни. Хахах.
Може би очаквах, че няма да е така, макар и вътрешно да знаех...
Явно и във връзката ми не всичко е наред. Какво да правя, това си е сексуален тормоз, ще кажете, че и аз съм виновна, сигурно е така.
Но се чувствам разстроена от факта, че ме възприема като лека, а аз съм сериозна, даже прекалено понякога... Но имам секси вид, получавала съм подобни предложения. Сигурно съм и влюбена..
Моля, ако някой е имал такова преживяване да ми сподели.. без значение мъж или жена е.. Чувствам се зле, дали да правим секс и да го забравя или ще стане още по-зле? Отворена съм за всякакви мнения.
Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: cd0c833eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бъркаш голото желание с любовта. Тялото си е твое, но знай, че повече от гол секс няма да получиш. Арабите по принцип са такива, но и лекарите пак си падат коцкари. Аз не бих тръгнала с такъв.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 98add36120
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обърнал ти чичко доктор малко внимание и опс, влюбих се:) Не е ли малко елементарно това, авторке? 1 е права, че доста лекари си падат коцкари, просто професията им го позволява. Познавам един лекар, който не се оставя с по-малко от 3 любовници паралелно, разбира се сменят се във времето, не са едни и същи, така я кара от повече от 10 години, и между другото всичките му любовници са или колежки лекарки и мед. сестри или пациентки, няма никакви скрупули, женкар до мозъка на костите си:) И като прибавим към тази картинка арабският произход на твоя човек, просто ме напушва смях, а ти на този фон ми говориш за любов, ами освен смешно е и доста жалко...
Интересно какво очакваш от връзката си след 7 години, пеперудки в стомаха като в началото? ! Не бъди наивна, зрял човек си! Ако искаш секс, ще го получиш от арабина, пък и от всеки втори срещнат мъж /приемам че първите няма да повярват на излезлия им късмет:)/. Любов няма да получиш, бъди сигурна, някой сладникъв комплимент или лъжа най-много и ако си лесна ще се вържеш много лесно, а ако не си - пак ще се вържеш, ама малко по-трудно:) Хъм, и кой те излъга, че като правиш секс с него ще го забравиш, защо въобще си го запомнила, това е въпросът, ами явно си лесна, човекът правилно те е определил и с 2-3 манипулации ти е вкарал достатъчно бръмбари в главата, за да му "поиграеш по свирката" в скоро време:)
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 57535c3943
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пффф, ти добре ли си бе?! Нима не си наясно, че за арабите ЖЕНИТЕ НЕ СА ХОРА, А ВЕЩИ? Хех! "Живеел с приятелката си, ама сте щели да се разберете" и "още повече, че ще ме оперира пак и беше допуснал грешка", и "опипа ме и ми каза, че нямало да ми разваля нещата, щото с него нямало да са сериозни"... и след всичко това ти още имаш съмнения как трябва да постъпиш?!
За арабската рязана и комплексирана пишка е въпрос на особена гордост и чест да опраши европейка, или поне бяла жена. След това обаче директно преминаваш в категорията на ловните трофеи (той и сам ти го е казал)... Дали нещо във връзката ти куца или не - това не е толкова ясно.. след 7 години една връзка не може да бъде както е била в началото. НО! Дори така да е - толкова ли свършиха българските момчета, които ще те обичат истински и ще гледат на теб напълно сериозно и като на нещо равностойно, че си тръгнала доброволно АРАБСКА ПОДЛОГА да ставаш???
Пуснал няколко мазни лафа, опипал я (нещо, което НАИСТИНА противоречи на лекарската етика!), намекнал й, че за него не означава нищо, и тя вече готова подмокрена да си вирне краката!
Добре че не те познавам лично, иначе огромен пердах щеше да изядеш... Я се осъзнай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8c01fe9179
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Разбира се, че ще те вземе за лека, та ти си си като перце като те слушам.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d34bab6a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Дам... както съм го написала, нормални са коментарите Ви. Описах най-общо фактите, без лирични отклонения. Но историята е започнала по-рано, пр. доста време съм ходила там и ме помни. Като изключим онова пощипване, отношението е било на ниво. Даже мн. добро, бях обгрижвана отвсякъде, пращана при други, когато се налага. Та затова се впечатлих, а и има невероятно чувство за хумор, с което забравяш къде те боли.
Но той каза какво мисли, и аз го приемам, пък каквото има да се случва, ще се случи, нали?
Апропо, никога не съм била лека.
Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker