Помогнете ми как да започна да вярвам отново - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помогнете ми как да започна да вярвам отново
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3229 пъти
Здравейте, на 27 години съм. Имам приятелка от 6 години живеем заедно с нея от 2 години. Преди 3 месеца разбрах че ми е изневерила с по-възрастен от нея колега на 44(и тя е на 27). Почувствах се ужасно. До колкото разбрах е било само веднъж - не защото тя ми каза, а защото от проверих факти и други. Скарахме се много и аз се изнесох. Не можех да повярвам.

Дадох и всичко от което е имала нужда. Никога не съм я обиждал или удрял държал съм се с нея като с принцеса. Вниманието си всеки ден, уважение и всичко съм давал безусловно. Помагал съм и финансово, винаги съм бил до нея в трудни моменти. Работех като звяр за да можем да съберем пари за апартамент а не да сме на квартира.

Когато работех много за да можем да си позволим да съберем пари се е случило това -тя обясни-че не съм и бил обръщал достатъчно внимание и затова го е направила и съжалява. Спря да поддържа връзка с другия човек. Не е имала никакви сериозни намерения към него.
След 2 дни се върнах и сега отново живеем заедно. Чувството на предателството обаче ме измъчва всеки ден. Не е имало ден през който да не се сетя за случилото се от тогава. Всеки път когато излезе някъде се сещам за случилото се. Беше командировка за 2 дни с фирмата в която се е запознала с въпросния. не исках да ходи. След обяснения и проверка дали и другия ще бъде там (оказа се че не) тя отиде.

От нейна страна наистина виждам че тя иска да си върне доверието ми отново. дава ми отчети(въпреки че не съм и изисквал) къде е с кого отива.
Не мога обаче да и повярвам отново (поне не до сега).
Сега и се отвори възможност да отиде командировка за 3 дни в чужбина. Няма да познава никой и се притеснява дали да отиде или не.

Проблема при мен е, че си представям как ще се запознае с някой от тези с който ще пътува и ще започне подобно нещо.
По принцип не съм ревнив -никога не съм бил, сега обаче не съм на себе си, мисля си само неща които ме побъркват.
Тя има желание да останем заедно-страшно много. От скоро започна да говори за деца и как ще продължим напред и ще сме щастливи. Аз обаче не знам дали мога да повярвам отново... това чувство за недоверие ме съсипва. Сега вместо да се зарадвам за нея, че ще се развива ходенето и ме кара да се натъжавам. дори тя когато ми съобщи че може да ходи видя, че не се зарадвах-както съм правел винаги до сега за нея и успехите и. Попита ме защо не съм щастлив за нея аз излъгах, е не съм в настроение и проблем в работата. Тя разбра обаче защо не се зарадвах. Попита "Защото си мислиш че ще ходи и той ли? " - Казах "Не това сега се сетих".

Положението в което съм ме съсипва всеки ден. Съмнения и подозрения, които тя се опитва да тушира. дори спря да ходи с къси поли(отново не съм го изисквал) тя каза единия път като се обличаше за работа, че била мн предизвикателна и няма да е с пола.

Виждам, че тя се старае и иска да останем заедно. Аз обаче не мога да започна да вярвам отново.

Кажете ми какво да направя? Да кажа ли какво мился че не мога да започна да и вярвам? тогава обаче тя може да поиска да се разделим. Аз се чудя обаче дали да не поискам преди нея, защото се чувствам ужасно.
Искам да продължа с нея, но ми е трудно. Да говоря ли нещо с нея или да продължавам да се преструвам, че съм простил напълно?

Моля Ви за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 40e6106559
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Докато не простиш няма да си свободен. Не казвам да забравиш. Дали ще останете заедно това е друг въпрос.
Вероятно заварката е от любопитство това естествено не е оправдание.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4dd12244f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По принцип подкрепям номер 1, но за това се иска много голяма степен вяра в себе си преди всичко, а тя у Автора е разклатена - мисля, че жената е успяла с една нейна постъпка да срине цялоо му самочувствие на мъж и това няма как да се порави - не и с тази жена.

„Тя има желание да останем заедно-страшно много. От скоро започна да говори за деца и как ще продължим напред и ще сме щастливи. “

Виж, не е важно тя какво искала. Важното е ТИ КАКВО ИСКАШ. Според мен тя иска да те върже, защото явно си добър (не казвам мекошав) и си живее добре с теб. Огледай се - пълно е с добри съпрузи и бащи, чиито жени им слагат рога до небесата. Какво като ? осигуриш заветния апартамент? Ако по някаква случайност не беше разбрал... дори сама да ти е казала, какво променя това?
Дори е по-лошо, че е било ей-така, без сериозни намерения. Ти как може да си сигурен, че е било първият, а просто първият, които хващаш? И най-вече, че ще е последният!!!
Винаги съмнението ще остане.
Особено при проблеми и кризи в семейството ви, тази жена задължително ще клони към нещо бързо и неангажиращо - никога такава жена не можеш да хванеш, защото ако има любовник ще се издъни рано или късно - с такива мъже ти не можеш да я хващаш. Веднъж се е издънила, но ще минат 10 пъти и на 11-тия можеш да я хванеш... до тогава рогата ти ще са обиколили земята!
... но както и да е - ти си решаваш.
Аз съм жена и знам, как мислят жените. Една обичаща и влюбена жена никога не може да си помисли за друг - гади ти се направо. Веднъж като си си разтворила краката за някой, който ти е харесал и ти е минал номерът, защо да не ги разтвориш и за другите, които ти харесват - явно живееш по мотото „веднъж се живее“.
С децата такава жена може да върже всеки балък. Много добре знае, че той става зависим, защото дечицата остават винаги при майката.
... пълно е с такива будали.
Авторът си решава, но аз като жена, познаваща женската природа го съветвам да надява по 2 кондома с тази - не само заради венерическите, но и за да се застрахова на 100%, че няма да страдат деца в последствие. Прави каквото правиш, но само с кондом!
ж. 28

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bf203a01a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бил съм в подобна ситуация и също, като тебе исках да простя и да продължа напред, но просто не можах. Също като тебе от самоуверен мъж, който никога не ревнува постепенно се превърнах в изнервен ревнивец с мания за контрол. Накрая сам прекратих връзката. Ако не го бях направил аз тя щеше да го направи. Нейната постъпка промени отнпшението ми към нея и това беше пагобно за връзката ни. Няма какво да се лъжем. Не преглътнах раздялата лесно макар да беше по мое желание, но "Това което не ни убива, ни прави по-силни".
Мъж 29

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c3bae5b1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам какво е чувството, защото и аз минах през това. Но за разлика от теб съм си ревнива винаги и още отначало му казах, че ако ме предаде ще ме изгуби. За 4 години ми спечели пълното доверие, обичах го, живеех за общото ни бъдеще, раздавах се, исках го постоянно. Кълнеше ми се във вечна вярност и любов и че аз винаги ще съм единствена за него. Бях в небесата, с крила и с хъс да се развиваме и да преуспеем. Дойде период, в който започна да се държи дистанцирано и студено, отблъскваше ме. Питах го защо, а той казваше, че го задушавам с моята отдаденост и внимание. Обичал ме, но искал лично време и пространство. Усъмних се и му влязох в скайпа. И какво да видя - беше ме предал. Не беше правил секс с някоя, защото го хванах навреме, може би. Но такава болка и на най-големия си враг не пожелавам. Повръщаше ми се от него. За една седмица се разболях и сега съм неизлечимо болна. Той съжаляваше, казваше, че е бил глупак и това го е направил от глупост и никога няма да се повтори. Дадох му шанс и не го напуснах. Минаха 6 години след тази случка, но аз не мога да забравя. Простих му, но не мога да му имам доверие, както преди, въпреки, че той е много различен сега, много добър и всеотдаен. Заради болестите ми винаги се сещам за това, което ми причини. Знам, че е в миналото, но следите останаха за съжаление. Сега не можем да имаме деца, но не го обвинявам. Виновна съм си аз, че му се доверих и че го обичах толкова. Добре ми е с него, защото сега той е най-добрия човек на света, помага ми, абе почти мъж мечта е станал. Ако не бях болна всичко щеше да е наред:(. Просто й кажи, че ще й дадеш изпитателен срок, за да спечели отново доверието ти. Не знам, трудно е и зависи колко те обича. Никой не е идеален, всички допускат грешки. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bc3911ad67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пич, номер 2 е жена, но ти го е казала много точно. Без да ви познавам с приятелката ти съм сигурен на 80%, че тя изобщо не те обича. Просто ( пак се връщам към коментара на номер 2 ) ти си добър и работлив. С теб ще си живее прекрасно, изобщо няма да се напъва и ще се развява свободно наляво-надясно без никакви проблеми, докато ти се скъсваш от работа. Много ясно, че ще ти говори за деца, така ще те върже завинаги до себе си. В заключение ще си позволя да направя още една догадка. Почти съм сигурен, че приятелката ти не е в състояние да сама да си осигури живота, който ти й даваш. Все пак поправи ме ако греша.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a31c0c38c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Трябвало да простиш, при това искрено или по друг начин??? Не било оправдание че тя завила, обаче смекчавало обстоятелствата това, че било от любопитство??? Сериозно ли???
Сега да ти кажа какво мисля аз. Със сигурност го е направила със чувства и ще ти кажа защо. Ако тази твоя приятелка е искала да експериментира и да и е била любопитна, защо по дяволите няма да преспи с някой 20-25-30 годишен, който ще изглежда далеч по добре от този на 44? Отговорът е лесен, този е коцкар и вероятно знае какво да говори и какво да прави в точният момент, това му е отворило вратичката към съкровеното място на приятелката ти ( и едва ли само към нея, но не си блъскай главата с това, защото очевидно никога няма да разбереш). Не ми казвай, че би си легнал с 45 годишна жена ей така, ако нямаш чувства, при положение че има далеч по млади перхидролки, които са навити за бърз секс, срещу кафе или обяд в мола (нали е криза все пак).
Така че, до тук установихме, че освен за изневярата, в момента крие и за мотивите, че какво иначе да ти каже?
Тъпото в цялата работа е, че ти питаш, разпитваш и очакваш нещо от нея, при положение, че очевидно насреща имаш човек, който е тотален лъжец. Но да оставим нея, защото такива станаха толкова много, че не би трябвало да се изненадваш. Нека поговорим за теб.
Ти си слабохарактерен, мекушав и на всичко отгоре явно нямаш капка самодостойнство. Изброеното те прави всичко друго, но не и мъж в който и смисъл да погледнеш.
Чак тя ти е казала, че причината е в теб, защото не си и обръщал внимание, а ти от своя страна си хванал да мислиш по-въпроса и вероятно донякъде би се съгласил с нея, само защото нямаш собствено виждане и мнение по въпроса. Готов си да поемеш нейната липса на отговорност, само защото не си представяш към момента да останеш сам в апартамента ти и да хленчиш и подсмърчаш денонощно.
Евала че си заработвал да се прехранвате, както и да осигуриш уж общо жилище, но това не те прави мъж, нито те прави пич. Ти си готов да я излъжеш че си простил, да таиш вътрешно омраза и гняв, само защото има нещо по-страшно за теб от тази изневяра. В момента поставяш на кантар забежката, срещу собствените си страдания и временна самота.

Сега на въпроса ти, какво да правиш :
Докато те е страх да не изпиташ някаква болка и самота, в името на някакъв твой изграден морал, винаги ще си зле. Само че ох, проблем, ти нямаш морал, нямаш цели, нямаш граници, точно защото всичко което си правил е за нея, а не за теб.
Мислиш че ако и простиш, утре тя ще те гледа в очите, ще се чувства гузно и случката няма да се повтори? Не си ли мислеше същото като реши да жертваш работа и пари, за да подсигуриш общо благо? Мислеше ли че като и подсигуриш тези неща които си написал, тя ще оцени всичко това?

Мнението ми е, че ще и простиш защото си дребна душица, но спокойно, няма да си нито първият, нито последният.
Като един ден ви се роди дете, ще го гледаш в очите и ще търсиш с надежда прилика с теб, защото тайно ще се съмняваш дали изобщо това дете е твое. Ако е твое, ще си поемеш дълбоко въздух, ще ти олекне и ще кажеш че онзи от горе е бил благосклонен към теб. Разбира се всичко това ще се повтаря при всяко следващо нейно излизане докато е сама, по женски партита или фирмени празненства.
Такива "мъже" като теб, не се запомнят много, защото повечето в България са като теб. Виж има друг вид мъже, които всички жени обиждат, защото за тях са егоцентрични, високомерни и с тях на глава не може да се излезе, но същевременно тайно докато правят секс с теб, си мечтаят именно за такива мъже, които не биха оставили да ги правят на маймуни, независимо от цената.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bfa1f950e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ще ти го кажа кратко и ясно: щом веднъж е кръшнала, пак ще го направи.
Такива жени не спират, каква е гаранцията, че когато/ако станете семейство няма да реши, че живота й е скучен и реши да си го разнообрази... с някой колега.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: afc42682b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Остави я, такива са повечето в днешно време. Намери по-добра.
XII

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 138ebb0ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   дай и последен шанс, но не спирай да я държиш под око

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e2613e3349
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей, 8. ''Една обичаща и влюбена жена никога не може да си помисли за друг - гади ти се направо. '' Чак да ти се гади - не, но не намираш база за сравнение, защото ги виждаш като крачещи субекти от друг пол просто. Или ако видиш нещо положително, констатираш - може това, браво и толкова. Има такъв интерес - хубаво и толкова. Хммм, май не сме много жените, които приемаме повечето мъже като хора :)))) Аз например бях такава. Но предубежденията на майка му, колежките и сие бяха, че е невъзможно целта ми да не бъде да го обвържа, как така, щом съм искала дете. Ако той ми предложи и аз приема, еее, ето на - постигнала съм си била целта. Хм. Как да обясниш на човек, който също искаше, поне по негови думи, че се въздържаш докато разберат, че никого не ща да връзвам. Ако ще да е за връзването, за 4 години не мога ли да го направя???? Много е важно, когато даваш оценки, преценки и съвети, да не изхождаш от себе си. Защото никой не е меродавен. Не се отнася за теб. След като видя, че се дърпам, до като не разберат, че няма такава скрита цел - хахха, даже ми е смешно вече, защото и облаги нямаше какви да търся - човека реши. Значи не ме обича, айде стига програма вече, довиждане. Да видим сега дали точно на такава няма да попадне. И то няма начин да не е така, защото ''обществото'' само такава приема за обичаща. Сега вече не съм го вързала, могат да дишат спокойно.
Така че... какво да ти кажа. Случаи всякакви.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 55b27f9d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дай и последен шанс. Ама я следи какви ги върши. Пък през тва време гледай малко да си угудиш на себе си. Товамомиче може лида живее с 200 и с 2? Щото ако и обръщаш повече внимание ще имате по-малко пари. Пък за деца абсурд.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 27c38582f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 6: Този твой пост е абсурден. Как може да твърдиш, че авторът не е мъж, че нямал принципи, че бил слабохарактерен (и всички други глупости, които изписа за него), при положение, че е бил отдаден на връзката, че е работил общото им бъдеще и че въпреки всичко се опитва да запази връзката?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6e57ec03d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Едва ли някой може да ти помогне, нито да ти върне вярата. Приеми го като неуспешен експеримент, породен от емоции с неподходящия човек. Първия проблем е възраста(27-27). Ти си в процес на развитие, а тя в възраст способна да създава семейство и да ражда деца. За нея си една изживяна любов, която няма как да те чака да израстнеш(все още не си дорасъл в представите и за истински мъж) и съвсем нормално се ориентира към изградена личност, както материално, така и духовно. Дори и връзката и да е само моментна, то тя е отворила кутията на Пандора и е разбрала истината за живота. Жената търси силния мъж, които да и осигури бъдеще, както на нея така и на децата, които ще роди. Това е инстинкт от камената ера, които е актуален и днес. Бъди благодарен че нямаш деца, защото чуството за отговорност, можеше да я накара да живее с теб по задължение(вечно мрънкаша и недоволна) и да продължава да ти слага рога, или да прояви егоизъм, като хвърли бомбата че е влюбена в друг.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e2613e3349
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   6, какво го нападаш човека, заради чуждата глупост бе? Тая тъпа поговорка българска ''Не е луд, който яде баницата, а който му я дава'' оправдава простащината на сума ти хора. Та дори и в семейния живот, в любовта и т. н. Какви са тия простотии - жертвата на убийство няма себеуважение, щото се е дала на убиеца, глупавите български разсъждения. Не стига, че й подава ръка, че й дава шанс, въпреки че не заслужава, ами и мекушав ще го наричате. От къде на къде? Не е въпроса да се похвали, за да не се чувства той като жертва, готов на всичко, а тя да го прави луд. Въпроса е тя да бъде достатъчно добре укорена, защото тя е направила грешката, тя е вкарала изневярата в тяхната връзка, тя е сгрешилата, тя е меко казано мекушавата, тя е разрушила връзката. Той бил такъв, бил онакъв. След като е признала, ясно е кой какъв е. Да си прецени дали я обича и толкоз. Поне няма да му тежи на съвестта, че е сгафил пред нея, защото не е.
Хайде вече да подкрепяме свестните, а? Какво ще кажете?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8ac6d27605
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   ай стига плюете по момичето бре, ами ако той не си е вършил креватната работа ааа знаете ли колко незадоволени жени има тва да не е сапун да се изтърка кво че е преспала с някой голема работа

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a31c0c38c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До 13 и 15 от 6.
Глупостта е в този, който търпи, а не в този, който си прави каквото си иска. Всеки има право да прави каквото реши за правилно, но предвид това трябва да поеме и отговорността за това. Той не е мъж да и вероятно никога няма да бъде.
Точно защото повечето уж мъже се държат като него, такива като вас уж много умни и плямпащи кифли си правят каквото искат и въртят мъжете на пръст.
Тук идва въпроса : Защо все на едни и същи им се случва това? Защо на мен не ми изневериха? Защо на моите познати не го направиха?
И какви са тези глупости че тя трябвало да бъде "укорена"? Това е все едно да имаш куче, то да тича по кучки, а ти да го риташ и да се надяваш че другия път няма да го направи, или пък да го връзваш, какъв е смисъла на всичко това? Спокойствие ли ще даде това? Разум ли?
Разсъждавате като пубертети, човек не се променя и предвид действията му трябва да се приема, не според думите. Виж ако има синхрон между двете, значи всичко е наред, няма ли, за каква връзка говорим? За такава, в която тоя глупак ще си мисли че всичко е наред, ще си го внушава даже, само и само за да не е сам и да циври ден и нощ. А тя от своя страна пак ще си прави каквото знае и ще го лъже че играе по неговите правила.
Безсмислен живот, изтъкан от лъжи, не мерси.
И да, той не е бил жертва като е разбрал че тя му изневерява, а е станал такава, когато е решил да прости за защото му се вижда по-малкото зло. Жертви в този живот няма, всеки заслужава случващото му се.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9274644413
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Автора:Първо бих искал да благодаря на 13 и 15 за подкрепата защото въпреки поста си (който може да ме представя в момента неуверен и мекушав) наистиина не съм такъв по природа. И дали са го предположили или са го казали да ме подкрепят го оценявам. Неодостатка е че понякога свестните ни прецакват малко повече...
Към 14:От годините не е хубаво да се съди за колко е зрял човека, но благодаря за коментара. От 16 годишен се издържам сам - живея без родителите си от тогава. Работя като вол и мога да кажа, че съм изградил някаква кариера, даваща ми сигурност. Изградил съм се като личност узрял съм духовно още преди приятелите ми да разберат кое е важно в живота и кое не е. Даже още не са осъзнали на къде са тръгнали и какви са целите им в живота. Не ме разбирайте погрешно не се хваля
просто описвам картинката за да не се вприсвам в рамка в която не би трябвалода бъда. 14 Не те нападам не ме разбирай погрешно просто уточнявам.
Към 5:благодаря и на теб за куража. Там е въпроса, че мился че ме обича или много добре имитира обич. Поне до сега ме е обичала за напред не знам как ще стане-надявам се да не с епроменят нещата. Описвала ми е какво обича и цени в един мъж и как съм имал тези качества. Ако го е правила 6 години с умисъл да ме забулждава - не знам дали някой би си правил труда толква време.
Иначе на въпроса дали може да се издържа сама:Да може и без мен. Ще и бъде трудно, но не невъзможно.
към 6:Благодаря и на теб че погледнах и другата страна на монетата.

"Само че ох, проблем, ти нямаш морал, нямаш цели, нямаш граници, точно защото всичко което си правил е за нея, а не за теб. "
Никога не съм го правил само за нея а предимно за себе си, а нея съм слагал като човек, който да бъде допълнение към мен. това е породено от факта, че не вярвам на истинкста любов която траe вечно. толкова хора околомен се разведоха и раделиха - кой с деца, кой без, че за да правиш нещо за някой, който вероятно няма да е с теб си е пилеене на време.
Дали ще се повтори е това, което ме кара да се замился. За 6 години това беше първия път когато го прави и втори няма да търпя. Сега нека обясня и защо ще го направя това с търпенето. Факта да изтърпя е, че може би аз съм я подтикнал да го направи... защо ли... ами от многото работа и още нещо... тя ме ревнуваше пследните 6 месеца от една моя приятелка. Да уточня НИКОГА не съм изневрил с нея-било то и целувка дори прегръдка. Пренебрехвах я млако-не ходехме никъде, защото работех, а тя все искаше да ходим някъде. И вероятно тази безпомощност че не може да ми привлече вниманието по всячески начин я е подтикнало. Но това не я оправдава ни най-млако. Появил се е някой който и е казал 2 хубави думи и е клъвнала...
Моля без упреци :да си и обръщал!!! Кой ти е виновен??? и подобни хейтърски изцепки. Колко време да очаквам, че ще си върна доверието, а не кой е прав и кой не е... и двамата имаме вина в случая няма да се лъжем!!!
Въпроса ми към жените е следния: Когато сте намерили някой, който държи на вас и е готов за Вас на невъзможото. Как може да изневерите като знаете, че можете да го загубите? само заради еното внимание сте готови да загърбите човек на който можете да разчитате, да ви е опора и да ви осигури, който ви помага да се развивате дава Ви съвети как да вървите нагоре в професията, препоръчва ви насам натам, защото има мъже които не дават жените им да могат колкото тях??? Надявате се че няма да разбере ли? Това ми кажете... как може да забравите тези неща които са ви давани с години, а 6 месеца игнориране и да тръгвате на някъде? Кажете ми и това.
Още нещо бих искал да попитам само на мен ли ми се струва или 60% от хората си изневеряват(ако не и повече) съдейки по форума и обкръжението ми. Само на мен ли ми се струва, че да изневериш вече е нещо нормално и всеки го прави?

Благодаря на всички за отговорите и отделеното време. не съм искал да засегна някого -ако е прозвучало, че отговарям на въпреки не е така!!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 759902ecba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   17, твоята логика е супер - кой когото. Има хора(явно като теб) които ползват добротата на другите и след това се кефят на резултата от постигнатото - нещо като вампиризъм....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1c70a7ef6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Няма спирка след първата изневяра. Хубавата връзка е когато мъж и жена си бачкат и си живеят със заплатите. Разберете, че липсата на член, не ви освобождава от трудова зетост.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fa843d131d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   семката на раздора е посята
и с годините само ще расте,
изневярата не се приема с прошка, звучи фалшиво,
по скоро примиряване е точната думата,
и когато има примирие - запомни,
то е до следващата война

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a31c0c38c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторе, отговарям ти за последен път.
Самонавиваш си на пръста нещо, че било станало само веднъж. Още от първият ми пост ти казах, че ти реално не питаш нищо, а просто си подсмърчаш и се оплакваш.
Утре ако ти изневери втори път, пак ще е същото, само че ще си кажеш:
"Е кво толкова, то от два пъти не се става рогоносец"
Обречен си, май ти го споменах. Или режеш от корен, или не се опитваш да мислиш по теми, които няма смисъл, както са ти го казали вече, примиряваш се и толкова.
Просто се замисли над другия момент, а не само този сценарий, в който ти си много работил, не си и обръщал внимание и не сте излизали. Другият момент е, че тя като е виждала че работиш много, би следвало да мърка и да се радва че си такъв, а не да ти слага рога. Щом тя не е могла да си държи телесата в гащите, за какво говорим?
Обичала те била, ти чак си бил сигурен, уверен даже :)
Бас държа че и е гот да си живее на твой гръб, как да не ти се моли и извинява, като другият вариант сигурно и е да се прибере при техните или да трябва да плаща за квартира.
Много си наивен честно, яд ме е на такива като теб, но ти ще се научиш, повярвай ми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bc3911ad67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Браво номер 20, най-точното мнение в темата!!!! Авторе, теб бих те посъветвал да послушаш номер 22. Просто самото оправдание на "приятелката" ти, че не си й обръщал внимание, защото много работиш е ужасно нагло. Как изобщо е възможно човекът до теб да се скъсва от работа, ти същевременно да си лежиш на топло или да си работиш нещо ей така, за да отбиеш номера и накрая на същият този човек ти да му изневериш. Въобще как си взимате жени, които нямат никакви цели, нито интереси в живота. По-нагоре сам казваш, че ако не е с теб "приятелката" ти няма да може да си живее така свободно, както с теб. Ако беше независима жена, отговорна и сериозна, може би щях да те посъветвам да й дадеш още един шанс. При това положение обаче нещата са ясни. Ти си перфектната партия за съпруг-добри доходи, постоянно те няма, работлив, отговорен и т. н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker