Влюбена в двама - помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в двама - помощ!
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1799 пъти
Здравейте, имам приятел от около година и 3 месеца. С него отношенията всъщност са доста сложни почти от самото начало, по-голям е от мен, по-характер- абсолютен критик. Винаги ми е било доста трудно с него, труден характер е. За първи път заради него приемам това той да излиза с други момичета, макар той да знае че това ме наранява, казва че трябва да му имам доверие и, че те са му приятелки. Той доста често е критикувал дори и незначителни неща в мен и това ме направи напрегната около него с времето, чувствам голяма дупка в отношенията ни, и наистина го дължа на него. Съвсем на скоро се бяхме скарали много сериозно, дори си беше раздяла за кратко, и излезнах с един познат, много си допаднахме като характери, после излезнахме още няколко пъти, пишем си, понеже той учи в друг град и започнах да усещам много силни чувства към него, след това пак се видяхме няколко пъти и той ми призна, че има чувства към мен и аз на него му признах. С него се разбирам наистина добре, чувствам се себе си, истински спокойна, това го няма с моят приятел. Той сякаш е доброто момче докато приятелят ми си пада гадняр. На скоро се събрахме с приятелят ми, но това момче не ми излиза от акъла, моля ви, ако някой е попадал в такова положение, да даде съвет. Адски трудно ми е, зле се чувствам много, не мога просто да се откажа от връзка в която съм дала прекалено много и съм виждала бъдещето си( до известна степен, макар и трудно) И сега когато се появява човек с който много ни съвпадат характерите и честно казано мисля, че ще съм по щастлива, не знам как да постъпя....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: b5e889334e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   разкарай тоя твой приятел откаъде на къде ще излиза с други жени я да фаща патя и в лево знаеш ли как режа такива - от раз ем съм дърта а ти младо готино ще търпиш тоя пръч. На 27 съм сега ще права 28 и хич не ми пука нищо че съм последен влак по добре да си седя сама без мъж отколкото да ме правят на маймуна

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: e3ac3fe15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, моля те, пиши разбираемо, членоразделно и най-вече - на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!! Много е лесно някой отстрани да каже - скъсай с него. Ама иначе хич не е. Аз съм в същото положение, само дето момичето има късмет, че другото момче има интерес към нея.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: eb16956fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Привет! разбирам те напълно. аз преди години имах връзка с
мъж, който е по-голям от мен с 10 години и ме критикуваше за всичко. Бях с него 5 години. беше ужасно ревнив! когато излизахме някъде по центъра и щом се разминем с мъж, той ме питаше защо този човек е минал от моята страна?

значи сме имали вземане даване с него, чу**л ме...
Не можех да излизам никъде без него, защо после цяла вечер ме разпитваше като "Детектив" къде съм ходила, с кого съм разговаряла, какво сме правили??? Не мога да ти опиша какъв психически тормоз съм изживяла през тези години.

Исках да си тръгвам, а той не ми позволяваше и ми говореше, че ако го напусна, мен никой мъже нямал да ме погледне, за каква съм се мислила... едва ли не само той е най-най!

До такава степен не манипулираше, че един път той ме караше да си призная, че съм му изневерила с някой, които дори не познавах и аз за момент на ум си зададох въпроса, дали пак не съм го направила наистина? и тогава осъзнах, че трябва да намеря начин да се освободя от него иначе щях да полудея в пълния смисал на думата!

Това ти го казвам, защото това, което прочетох за твоя, ми няпомня за всичко това. и ако ти не го зарежеш сега докато можеш, после ще е сложно и невъзможно.

успех! дано вземеш правилния избор...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker