Тъжната история на едно 22 годишно момиче за побой, унижения, болка и...любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тъжната история на едно 22 годишно момиче за побой, унижения, болка и...любов
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3335 пъти
Здравейте, дълго време се чудех дали да публикувам и моята история. Аз съм красиво, скромно, чувствително, наивно и доверчиво момиче... Винаги съм била харесвана, но съм се страхувала да не ме наранят и никога не съм допускала до себе си... до преди половин година, когато в живота ми се появи той. Започна да ме ухажва, да ми плаче, да иска да се ожени за мен... дори първата ми целувка беше от него насила, защото уж ме обичал и аз се влюбих неусетно, повярвах му. Той само на първата ни среща ме заведе на ресторант, въпреки че има пари само в колата му бяха всичките други срещи после като живеех известно време в тях никъде не ме водеше все си седяхме вкъщи има пари, има гориво, но не иска.. тогава не се осъмних докато не започна... моя кошмар. Един път го попитах за бившите му той ме блъсна и така при всяка по лична информация ме блъскаше... след това започна да ме бие. Но това не му стигаше... аз съм девствена и той започна да ме насилва няколко пъти... В началото аз му помагах, след това допирахме, но той постепенно полудя това не му било достатъчно почна да ме насилва, да ме блъска, бие, унижава, изхвърля багажа. Избухва и почва да ме бие... оставял ме е по пътищата после реве и се връща с колата. Като ме бие до кръв и чак... съм се изпускала 2пъти мн ме е срам той продължавал да ме бие... дразнила съм го била, гориво изхарчил да ме вози и не съм му пускала, пачавра съм била, а аз само него съм виждала гол като мъж в живота си. накрая избягах

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 605db892e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами надявам се това да го четат и останалите чакащи принцове 21 годинки и нагоре.
„дори първата ми целувка беше от него насила“
И какво очакваше ти от такъв, не мога да разбера.
Защо се пренесе да живееш с него - също.
Хората с години ходят преди да се нанесат заедно.
Сигурна съм, че ако вместо да чакаш Михаля се беше пуснала още на 16-17 г. на някое симпатично момче, нямаше да свършиш така.
И все пак - една голяма услуга имаш от този тип - събудила си се и си разбрала, че Принцове няма. И това е нещо. Други са на 30 и си стоят девствени и чакат... и те не знаят какво

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e97037f81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много обърка изглежда на места историята ти, но предполагам това се дължи на емоциите ти... Ще започна с хубавото - последното, което си написала - "накрая избягах". Това е единственото правилно решение. Този мъж е бил пълен боклук, класически, така да се каже. Не му се връзвай за в бъдеще, вероятно ще опитва да те върне. А ти си твърде наивна и глупава за годините си, вече не си дете. Ами опичай си акъла в бъдеще!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0a977d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От авторката.... тъй като историята ми е дълга тук продължавам. Ами той ме биеше без причина или за дребни неща, незначителни. И винаги аз му се извинявах извивайки ми китките той ме караше да лазя по пода и да му искам прошка, задето уж съм го била ядосала, но с какво за Бога?? И накрая осъзнах той се е дразнел от това, че не съм му пускала. Плювал ми е в лицето, насинвал ми е цялото тяло, разбивал ми е устната... и пак идва и ми се врича във вечна любов, но вече не издържах на ада и си тръгнах от него. той няма да се промени. Не съм и предполагала, че може да има толкова луди хора!!! :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: decba084ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Без никакви задни мисли, искам само да попитам - вие от български произход ли сте?
Щото сюжета, който описвате е доста често срещан в едни разпространени в България етноси...
До колкото разбрах от написаното, Вие с него нямате нито брак, нито общи деца и защо тогава търпите?
Защо продължавате да сте с него и на какво се надявате?
Оплаквате се, че правел това и онова с вас - прави го, защото Вие позволявате - истината е една, докато има овце, ще има и овчари.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0a977d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Но в началото беше друг прикриваше се затова се нанесох при него той настоя не можел да живее без мен... Откъде можех да предполагам нямах опит с мъжете, а и тогава само ме блъскаше не съм вярвала, че ще стигне толкова далеч, а аз го обичах бях готова дори да му отдам невиността си. Защо откачи така? Нито веднъж не ми се, караше ме аз да го правя.. като не ми се спеше бой, като не го слушам и ипкажа мнение, като попитам нещо лично, без причина дори не съм му пускала... пак бой, плюване, оставяне по пътищата после идва целуваме, гали ме обичал ме.. но аз съм го предизвикала... давах шансове безброй е изморих се вече... достатъчно търпях. Къде са свестните мъже? ! :(((

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5a873cce9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Той само на първата ни среща ме заведе на ресторант, въпреки че има пари само в колата му бяха всичките други срещи после като живеех известно време в тях никъде не ме водеше все си седяхме вкъщи има пари, има гориво, но не иска.. " Ти май повече му се сърдиш за тези работи? Ако е така си ги гледайте тях, а ние ще четем подобни драми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0c0298d9a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1 говори вицове. Ако се беше пуснала на 16-17 на първвия срещнат можеше да свърши много по-зле. Да е на 22 но вече с две ревливи деца и да изглежда на 35.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e7f626a005
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   № 1, що за разсъждения? Да била пуснала още на 16-17 на някое свястно момче. Каква е гаранцията, че момчето е щяло да бъде свястно? Особено когато баш в тая възраст повече отвсякога на мъжете в главите им е само как да чукнат една и да се метнат на следващата? Момичето е писало, че не е имало връзки, била е неопитна и уязвима. И е попаднала на тоя манипулатор. Какво значи да не чака? Та тя е само на 22. Дай да нямаме никакви критерии по отношение на човека до себе си, щото можело да чакаме. Принцове има, но боклуците станаха много повече от тях. Най-хубавото е, че авторката е намерила кураж и сили да прекрати връзката с тоя. Защото много жени стигат дотам, че почват да приемат подобно отношение към тях за нормално, да смятат, че го заслужават и така целият им живот се превръща в кошмар.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 605db892e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От номер 1 - връщам си думите назад
„Но в началото беше друг прикриваше се затова се нанесох при него той настоя не можел да живее без мен... Откъде можех да предполагам нямах опит с мъжете“
Щом това момиче на 21-22 г. е мислило така наивно, какво остава на 16-17 - сигурно щеше да го направи в училищната тоалетна с местния нехранимайко без кондом, защото ще ? каже, че при първия път не се забременявало -) Имала е късмет, че ? липсва по принцип нагон.
И все пак. Имах например една много разпасана съученичка, която вярваше на мъжете наивно като авторката, но беше на 14 г. Мина доста мъже, преди да ? дойде акълът. Някъде на 16-17 г. се кротна и се съсредоточи върху ученето. Днес е докторка на науките и е женена за професор. На малка възраст някак си подобни грешки са по-разбираеми, но да станеш голяма жена по ЕГН, но останеш момиченце в главата си е траги-комично.
С нетърпение чакам историята на авторката за следващия нещастник в живота ?. Един човек, ако не се промени и не си осъзнае грешките винаги е осъден да ги повтаря. Сигурна съм, че след 6 м. ще пише тук подобна история, но с различен мъж и докато моята позната прави професури и се развива, такива като авторката са осъдени да прескачат от мъж към мъж в търсене на щастието и Принца, разбира се.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0a977d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката до номер 6 - Никога не са ме интересували материалните неща, просто ми се стори странно, че с неговите възможности никъде не излизаме само вкъщи и тайно ме бие, а като се приберат техните ме целува и гали и все аз съм си го просела!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0a977d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От Авторката до Номер 1 - Аз грешката си няма да повторя втори път! Да, наивна бях един път, но вече съм предубедена към всеки мъж. Много добре съм относно секса образована и не съм толкова зле, просто исках да го променя, обичах го и затова търпях 6 месеца. Но и най-голямата любов умира, той не го е заслужавал.. осъзнах, че за него съм била просто боксова круша и е искал само чукане... аз съм му отказала и той е решил да задоволи другата си мания-насилието!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0a977d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Авторката до номер 7 - Благодаря за разбирането!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0a977d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От Авторката до номер 8 - благодаря за милите думи и разбирането! Прав/а си, че успях да се измъкна навреме това е най-хубавото нещо... Наивна съм само по отношение на любовта, но вече след този урок на съдбата се промених. Надявам се да срещна достоен мъж, който да ме уважава, да ме подкрепя и да е готов да ме чака за интимности. пожелавам го и на теб, ако си сам/а.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3e1df7722d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И аз си падам по грубостите, но никога не бих причинил това на една жена, хубаво си направила че си го напуснала, очевидно този човек не е бил със всичкия си, добре си постъпила и ти желая едно добро бъдеще с мъж които ще те уважава. м21

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f7aec83054
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Никой не може да те унижи толкова, колкото ти сам/а не позволиш! Дано ти дойде акъла успех.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 605db892e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   от 1
Уф, Авторке, сложно! Много жени като теб казват „никога“, а после ги дават по Наталия и не 6 м. търпят да са боксови круши, а с години - две деца от двама мъже да кажем, да не мислиш, че такива жени не са си казвали при първия, че са си взели поука и никога повече. Накрая винаги завършват с думите „никога повече“ и все на такива мъже попадат.
Много внимавай с две думи!
Иначе първият мъж при 99% от жените е бил грешният. Твоят случай е леко краен, а за мен най-голямата ти грешка е била, че си се преместила да живееш толкова рано при него, а в миналото, че сякаш си бягала от мъжете и опита, който можеше да имаш на твоите години вече. Сега правиш май същата грешка и заключение. Сигурна съм, че дълго няма да допускаш мъж до себе си, ще пропускаш хиляди шансове и накрая след години ще пристанеш пак на подобен тип. Това се случва на доста жени. Причините често са в семейството - бащата и майката и отношенията изобщо в семейството. Внимавай много с две думи.
Станалото - станало. Важното е, че си се спасила. Дали си си взела поука ще покаже иначе само времето. Не поставяй всички мъже под общ знаменател, защото така точно добрите попадения минават покрай теб, а насилниците си взимат, каквото не даваш. Огледай се около теб - пълно е с приятни, нормални момчета. Не се изолирай, а се огледай и друг път избирай ти, не се оставяй да те изберат!!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ff67e8bf55
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Ненормалник, глупак, психопат........:(((( Как може да посяга на жена, той има психични проблеми. Едно БРАВО от мене, за дето си го напуснала. Бяга6й от такива. Да не ти остане травма само... :(((((Съчувствам ти...
Аре и успех :) с останалите яки момчета, защото има и такива
М, 36

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0a977d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От Авторката до номер 1 - Благодаря за подкрепата! Ще внимавам разбира се повече. Успех ти желая в любовта от мен!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0a977d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От Авторката до номер 2- Благодаря за разбирането! Няма да му се връзвам спокойно, а и той е страхливец наште като видяха синините той се е изплашил... няма да стъпи повече в нас, убедена съм

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0a977d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От Авторката до номер 4 Аз съм българка, с него бях отначало, защото го обичах, с него ми беше 1-та целувка, но откачи като не му пуснах... биеше ме, плюваше, псуваше, унижаваше и т. н. Стоях от любов, но той я убиваше малко по-малко и последният път като на 2-пъти си опита да ме насили тотално ме отврати и затова си тръгнах... аз с любовта и нежността си не го промених, той си показа характера само след седмица... но уви чак сега го напуснах. Поне не успя да ме има

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0a977d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От Авторката до номер 14 Благодаря за пожеланията и аз също ти желая щастлива любов с някоя подходяща!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0a977d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От Авторката до номер 15 Дойде ми не се и съмнявай!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 98d1975772
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Хората са адски прави, като са казали '' не избираме в кой да се влюбим''. Когато човек се влюби не усеща времето, готов е на всичко за любимото същество. За съжаление ти не си попаднала на правилният човек. Написала си " чак... съм се изпускала 2пъти мн ме е срам " няма нищо срамно в това. Страхувала си се нормална физическа реакция в такава ситуация (според мен). Този тормоз с сигурност, ще ти държи влага дълго време. Искам само да ти пожелая никога повече да не срещаш такъв човек ( не ми се ще да го обиждам, защото ще му е малко ). Не бъди толкова наивна, внимавай кой допускаш до себе си в бъдеще време било то приятел или партньор. Бъди по-смела, по-твърда и по уверена в себе си. Животът ни учи на много, но нека не се учим по този отвратителен начин.
Желая ти всичко най-хубаво и се надявам по-скоро да преодолееш този кошмар. :) Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: dc41985806
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Мила, искрено ти съчувствам, не се оставяй повече така да те малтретират, ти си човешко същество, надявам се да срещаш вече в живота си само усмивки и щастие и да намериш мъж, който ще те заслужава и обича много.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0a977d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От Авторката до номер 23 - Благодаря за подкрепата. Този човек беше един кошмар за мене, но оцелях сега имам някои обожатели, но не ми е до връзка. Ще премислям повече и няма да позволя и един шамар дори! Успех в любовта от мен!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf0a977d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   От авторката до номер 24 - Благодаря за съчувствието ти мила. Няма повече, отврътена съм от такива "мъже". Исках да го променя, а и го обичах, но той не е човек, а животно. Сега като съм свободна се чувствам отново истинска жена, дано открия и човека за себе си. Ако и ти си сама ти го пожелавам от все сърце и успех в любовта!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 538a0f950e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Как те разбирам, ако знаеш! И аз се влюбих в един такъв изверг преди половин година. И той ми се обясняваше и ми сваляше звезди от небето и искаше да живея при него. Веднъж ме обиди и аз го зашлевих и той ми отвърна с шамар. Казах му, че ако се повтори няма да му проговоря. Друг път ми направи ужасна смучка. Казах му, че и това, ако се повтори няма да ме види повече. Не се навих да живея при него и аз не му пуснах, защото бях убедена, че ме иска за бройка само, въпреки, че ме убеждаваше, че не е с мен само, за да спи с мен, че иска деца и такива разни лъжелюбовни обяснения. И аз имах надежди, че ще се промени, заради мен, но уви... Сега ми е тежко, защото още ми е тръпка, но като знам, че не е правилния и няма да съм щастлива с него, просто всичко се обезсмисля. Просто такива мъже са много под класата на нормалните жени. И въобще не зная дали има такова същество от женски пол, което да е за тях. Едва ли...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker