Защо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2222 пъти
Пиша ти.. много ми е интересно дали някога ще го прочетеш, дали ще се познаеш в историята.. Чудя се дали ще разбереш, че ти си причината за всички чувства, които бушуват в мен.. Една огромна палитра от всевъзможни емоции, от обич до болка..

Защо ме пусна да си тръгна толкова лесно, защо така глупаво пропиля шанса ни, нашата възможност, как успя, сърце нямаш ли?

В очите ти виждах всичко, думите ти нямаха значение.. казваш, че искаш да ме забравиш, но знаеш, че няма да е толкова лесно, именно те те издаваха.. кафяво-зелените бисери, които излъчваха особен блясък, докато се взираха в мен, ти можеш да ме излъжеш, но те не, прекалено добре ги опознах.

Скри се от любовта, уплаши се да бъдеш обичана, да имаш всичко, което си искала. Момичетата си мечтаят за чувството, което ти изпитваш, когато си с мен. А ти какво направи? Пренебрегна го и предпочете да живееш без любов, без обич, без закрила, грижа и уважение.

Сега по-добре ли ти е, когато продължаваш да си с човек, към когото никога няма да изпиташ същото? Никога няма да има този пламък, тази страст, която имаше между нас..

По-добре ли ти е, когато нанесе толкова много болка на мен и себе си, на НАС? Олекна ли ти? Как ще го целуваш оттук насетне, след като с мен разбра какво е да си влюбена. И него ли ще гледаш със същия пламък в очите?

Всеки път, когато ще се виждаме, очите ни ще искат да се гледат, ръцете ни да се докосват, а отвътре ще горим.. не знам какъв човек си и какво сърце имаш, ако можеш да потиснеш всичко това..

Още много имам мога да ти напиша, но явно е безсмислено.. пребрегна себе си и мен, захвърли всичко между нас за един миг, само за да продължаваш да живееш в една измислица!

Един ден ще разбереш колко много загуби..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: bcf9749acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, ти си истински мъж.
Шапка ти свалям и от все сърце ти пожелавам да срещнеш момиче, което ще успее да види, да усети, че си прекрасен.
А това момиче, към което е отправено писмото ти, не знае, ТЯ НЕ ПРОУМЯВА какво губи.
Остави я да си научи уроците. Ти си силен, имаш силно сърце.
Ще успееш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3d1e5a0401
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   а ти какво спечели автори и направи ли всичко, за да я задържиш?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 66f9f2af2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   проблемът е в теб, авторе, отивай и направи всичко възможно да я задърржиш, защото ако има деца и семейство по-нататък, вече ще е късно. Спаси любовта ВИ!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 425b59eb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Опитах всичко, дадох всяка една частица от себе си и пак не беше достатъчно. Явно това не е бил моят човек. Трябва да разчитам съдбата да ни срещне отново някой ден.. но не съм се отказал!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c18e121af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Омъжена ли е, авторе?
Евала ти правя - така постъпват истинските мъже, които са разбрали, че искат една определена жена. Силен дух и силен характер е това. Щом знаеш, че тя те обича, не се отказвай, бори се. Откажеш ли се - ще я загубиш завинаги. А тя те обича наистина - както сам си казал, дори да излъже, очите казват всичко. Твоят човек е, само помисли дали ти не си я наранил неволно или нарочно с нещо. Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3d66934eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Благодаря! Аз я нараних и сега ми е кофти! Не дадох свободата която и бе нужна, а е преследвах без да съм достатъчно уверен!!! Сега тя е сама и може да помисли какво всъщност търси! Аз я харесвам и ще я чакам толкова време, колкото тя иска! Само трябва да знае че винаги е до мен, независимо какво изпитва... , но огъня в очите и казва всичко!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3ba087cadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си истински мъж. И си го знаеш, право си казал когато си написал, че момичетата само си мечтаят за подобна любов, и аз така мечтая, потъвайки в блаженни сънища, но едва ли ще се намери човек, който да ме обича по същия начин.
И щом очите й я издават, щом си сигурен, че те обича и не сте заедно, не си направил всичко възможно! Не си направил всичко за да я задържиш, кажи и лице в лице, притисни я с всичките тези, същите думи, кажи й колко много я обичаш и, че ще й простиш въпреки всичко! И знам, че може би си го правил много пъти, но се БОРИ, за любовта си. Не оставяй това щастие да ти се изплъзна, малко са мъжете като тебе!
Шапка ти свалям.

Ара

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f9fb5b1b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Жените са по-емоционални, понякога си тръгват, когато се тресат от някакви силни емоции. Но бързо си намират заместител, така че дали е имало обич- не, някакво влюбване и това е.
Авторе, ако една жена те обича, тя няма да те напусне. Другото са само илюзии. Има чувства... и чувства. Гледай действията, не са само погледът в очите и там подобни, една жена не те ли уважава, не те заслужава. Както и да те гледа. Не бъди наивен.
Трудно ми е да приема, че раздялата ви е защото тя те е обичала прекалено много и си е тръгнала, това е просто абсурдно, заблуждаваш се, има някаква друга причина, която или игнорираш, или наистина не виждаш.
Всичко, което описваш са си твои интерпретации, погледът, блясъкът, пламъкът и тн. Мислиш си, че ще ти е по-леко като решиш, че тя не изпитва нищо към новия. Напротив, най-добре ще е да приемеш истината, че тя е избрала да бъде с друг, а не с теб. Защото е нормално, на света има милиони различни хора, едни си подхождат, други не, това не значи, че единият е нестойностен, щом е зарязан, така че ти остава вярата, че ще срещнеш друга, която ще оцени романтиката в теб, просто тази е имала друг поглед върху нещата, това е.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 984f945029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Уважение за теб! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3be22eb727
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мале все едно слушам бившия си, думи, самият начин на изразяване, всичко е едно към едно, и съм с кафяво-зелени очи, и се разделихме по същата причина... Е явно в случаят мога да ти помогна... Та така де, свободата и личното пространство са неща без които специално аз неможех, ако си и отнел и двете, разбери я. Хубаво е че си толкова чувствителен и романтичен (аз и на бившия ми съм му казвала '' Много момичета умират за такова момче'') е да, ама много не значи всички. Явно не сте искали едно и също от живота, нуждаели сте се от различни неща в една връзка. Стискай зъби и давай напред, живота е кратък и няма да те чака, за да ти отваря врати, когато си готов, докато ти се блъскаш в затворената. Замисли се, ами ако някъде там те чака същото романтично момиче като теб, ако не тя е била твоето момиче и твоето още чака някъде там. Ще я оставиш ли да продължава да чака и ще рискуваш ли да я гледаш после с друг? В даден момент на всяко хубаво нещо му идва края, животът продължава. Не се отказвай от търсенето и запази тази чистота в душата си и съм 100% сигурна, че съвсем скоро няма да съжаляваш.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 548ba903b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Послушай номер 10, както тя каза ''Стискай зъби и давай напред, живота е кратък и няма да те чака, за да ти отваря врати, когато си готов, докато ти се блъскаш в затворената''
Радвам се, че все още са останали макар и малко такива мъже, като теб! Върви напред, не се отказвай и рано или късно съдбата ще те срещне с правилния човек! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker