Кое е по важно за един мъж - приятелите или момичето на живота му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кое е по важно за един мъж - приятелите или момичето на живота му
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3646 пъти
Здравейте! Надявам се тук да срещна някой, който наистина може да ме разбере и посъветва. Имам връзка от 2 години, бях много наранена от бившия ми приятел и си казах, че повече няма да се занимавам с момчета за да не ме боли, но след месец започнах прекрасна връзка с едно момче, което се държеше с мен много мило, запозна ме веднага с приятелите си, започнах да излизам с тях на кафета, на кино, празнувахме заедно празниците. Аз съм много затворено и срамежливо момиче, но винаги съм се опитвала да се сприятелим за да ни бъде забавно, когато се събираме, но за съжаление не видях нищо подобно от тяхна страна.. Не ми говореха, момичетата ме деляха, подминаваха ме по улиците и още го правят.. Аз реших повече да не излизам с тях, защото се чувствах сякаш нямам място в тяхната компания, от там започнаха и проблемите ми с моето момче. Обвини ме, че не излизам достатъчно с приятелите му, че не им говоря.. Аз си знаех че съм направила каквото мога, но той не мислеше така.. Започна да излиза все по често с тях, да се смее с тях както с мен не се е смял никога, да ходи с тях на места на които с мен не е ходил, празнуваше Новогодишните празници с тях, а аз седях сама у нас.. най - много ме боли от това, че не са свестни момчета, защото обичат хазартните игри, пушенето на неща които са забранени, а моето момче е адски добро, но явно много му влияят. Казвал ми е че никога не би отишъл само с мен на море, защото ще му е тъпо, а с приятелите му винаги ще иде дори и аз да не съм там. Наскоро ме остави, защото не можел да бъде с мен по този начин, искал да бъда до него когато е с компанията си, но как бих могла да бъда до него като никой от тях не ми говори както на другите момичета, никой не ме търси, никой не ме поздравява по улиците.. Обича ме ужасно много и реши да даде още един шанс на връзката ни, но споровете ни не спират.. Помолих го на 1 май да идем в някой град на разходка, да си намерим някой хотел да останем там вечерта, той не пожела.. отиде с приятелите си за 3 дена да празнува..
Казва, че аз съм неговия живот, защо тогава избира винаги тези момчета пред мен, единственото момиче което го е обичало, което му е дало всичко, как биха могли те да му дадат това което аз съм му дала и му давам? Обещавал ми е никога да не ме изостави, говорили сме си за бъдещето ни.. Не мога да си представя и ден без него, но как да се преборя срещу тези момчета? Как да го накарам да разбере, че купоните не са по важни от това да имаш момиче до себе си, което ще е винаги до него..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 862386ffbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как очакваш човек, който отказва да излиза с теб на разходки, на море и т. н, да те обича. Явно нещо си играе с теб.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 84c3b07ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   естествено приятелите

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 93d51c813c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Аз лично предпочитам момичето. И затова нямам вече приятели, защото предпочитам нея- на кино, в парка, на хотел, в тях, в нас. От както съм с нея не ходя по купони и други мероприятия където тя не ходи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: e18fd71fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За начало - ти не можеш да станеш мъж, затова те имат лека преднина, ако твоят човек търси мъжка компания. От заглавието си помислих, че ще чуя поредната женска изповед тип "любимата трябва да е над всичко - забравете за досегашния си живот и изберете да бъдете само с мен. " Е, не е точно такъв случай! Понякога първото впечатление лъже. Написах това, за да се замислят повечето пишещи тук колко често лепим етикети на нещата още преди да сме ги опознали добре. Това нямаше да е лошо, ако бяхме склонни да преразглеждаме тези етикети по-късно, когато получим повече информация. Но хората рядко го правят.

Наистина ми е странен този твой любим. Надявам се, че поне се къпе без приятелите си, нали? Разбирам, че се чувства по-малко готин от приятелите си и ги идолизира по някаква причина. Ако разбереш какво точно му дават те, което не намира в теб можеш да се опиташ да му го дадеш стига да ти е по силите.

Но има и още нещо - да не би да използва приятелите си като съучастници? В началото сте били заедно, но приятелите му са те накарали да се отдръпнеш. Може да е било нарочно и сега без теб те да ходят по жени и да правят какво ли не. Сигурна ли си, че той е само с тези приятели, които според описанието ти не са кой знае каква стока? Мога и да греша, но има два варианта и единият от тях никак не е в твоя полза. А нещо ме кара да си мисля като мъж, че едва ли тази почти наркотична зависимост от приятелите му е случайна. И аз имам приятели, но също така имам пълноценен живот и без тях. :(

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a7b739bff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   "Аз си знаех че съм направила каквото мога, но той не мислеше така.. Започна да излиза все по често с тях, да се смее с тях както с мен не се е смял никога, "

Ами защо не му обясни как се чувстваш и как се държат с теб? И с тях може да се смее, но пък едва ли с тях прави джиджи-биджи и си споделя разни работи както с теб. Не знам защо вие жените смесвате "АЗ и Приятелите му" - защо трябва да има противопоставяне и нормално ли е да го ревнуваш от приятелите му. Представи си че ти си с приятелките си и си коментирате обикновенните теми - на кой на коя страна му бил наклонен, този колко плочки имал, какъв грим си си купила... мислиш ли че ще му е приятно да го задължиш да седи с вас... всъщност това е към него - защо те задължава да стоиш с тях. например аз когато искам да се видя с някой приятел, малко по голям съм предполагам и вече не се събираме такива компании, които ти описваш, ми е тъпо аз да дойда или той с приятелката си няма как просто да се видим по мъжки да пием по една бира например.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5215d8e753
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Казвал ми е че никога не би отишъл само с мен на море, защото ще му е тъпо, а с приятелите му винаги ще иде дори и аз да не съм там

ЗАРЯЗВАЙ ГО! ВЕДНАГА!
Мъж ти го казва това

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 434a25e9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   изводът е, че не си момичето на живота му. явно те харесва, може би и те обича по някакъв начин, но не си на първо място в живота му. да ти каже, че ще му е тъпо само с теб и ще отиде с приятелите си, просто нямам думи!!
съжалявам, но не давам много време на връзката ви.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ca0f70a080
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   авторке, когато си влюбена не мислиш много трезво, тогава просто погледни най-добрия му приятел и ще видиш що за човек е твоя. Теб кефи ли те хазарта, запиванията и прочие? Искаш ли да си в тяхната компания? Ако не, го зарежи. "Обича ме ужасно много и реши да даде още един шанс на връзката ни" - божее, трябва да си благодарна? ! ха-ха, стегни се и мисли малко като мъж! Очевидно е, че не сте от едно тесто. Не си мисли, че говоря на изуст. Минала съм го тоя път преди години и аз. Жена съм, на 21 :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 48a6dc8fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ми.. Не знам малко странно ми изглежда всичко. До преди 1 месец имах връзка с едно момче 1 година и 3 месеца той даваше всичко за мен, казвах му ела при мен независимо дали има работа с приятелите си или не той идваше, казвах му не ми се стой с тях и той казваше няма проблем отиваме някъде само аз и ти.. Мисля че това не е човека за теб. Какво ще стане след време като имате деца? Ти с 2те си деца във вас, а той с приятелите му си пуши мари**ана ли? ! Замисли се малко.. И не казвай не си представям живота без него.. Да не е само той на света? И аз не можех да си го представя но ето вече си го представям.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7d917ad83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, аз бях в такава ситуация като теб. На приказки бях на първо място, а на действия дори до последното място неможех да се доредя. Всичко беше по-важно от мен. Тръгнах си, а много го обичах. Мисля че трябва да направиш същото. Сигурна съм че, има чувства към теб, но тези хора така са свикнали. Трябва човека до тях да се съобразява винаги с тях. Това нещо е по-силно от него, бягаи докато не ти е направил дете, и да се наложи да седиш сама да си го гледаш, а той ще ходи да си празнува. Осъзнаи се и си тръгни. Не го слагаи на първо място, уважавай първо себе си. Да не ти разказвам за нашето море (няма такъв кошмар). Понякога наистина е по-добре човек да остане сам за момент, а не с неподходящ. Личиси че той не е за теб, бъди сигурна че ще ти се отвори друга врата по-добра след него. Не го съди, просто така му се живее. Ще намериш човека които ще те уважава.
Ж-31

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: bf55b6b80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Благодаря на всички за съветите!

Номер 3 съжаляваш ли, че изгуби приятелите си заради момичето което обичаш?

Мислите ли, че ако ме изгуби ще разбере, че е направил грешка, защото според него ПРИЯТЕЛИТЕ са за цял живот и ще са до него, ако един ден аз го оставя..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 217bfaf394
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Прочетох историята ти и моето мнение е, че това момче наистина не е за теб. Окей, разбирам, че държи на приятелите си и не иска да ги губи, но в крайна сметка във всичко си трябва мярка. По всичко си личи, че предпочита много повече да изкарва времето си с тях и само по този начин явно се чувства пълноценен. За мен това, което ти е казал - че ще му е тъпо с теб на море и тн., означава, че просто не държи на теб достатъчно. Не знам подробности от връзката ви и не мога да кажа, но аз съдя по себе си - когато обичам някого се стремя да изкарвам максимум време с него и това време е най-ценното за мен.
Ж, 20

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 98620b6f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ако на мен приятелят ми кажек, че никога не би отишъл само с мен на море, защото ще му е тъпо, а с приятелите му винаги ще иде дори и аз да не съм там...
Амииии, какво правиш още с него?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a76b5be9b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не, не съжалявам. до 11

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a81878a81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Такава съпоставка не се налага когато любовта е истинска. Когато двамата партньори се обичат истински, те се забавляват един с друг, интересно им е заедно, а свободата да се срещат с приятелите си е нещо съвсем естествено и не представлява пречка за нито единия от влюбените.

Аз на твое място въобще бих отписала такъв партньор, който дори в лицето ми казва, че му е скучно с мен, и тук остава единствената мисъл, че е с мен само за креватни изпълнения. Не, мерси. Имай самочувствие и ако този човек не те оценява, просто си тръгни от него и намери такъв, за когото ще си най-интересното, най-забавното и най-красивото момиче, повярвай ми, тогава ще усетиш какво е любов.

По написаното изглежда, че е с теб или само за да си има постоянна партньорка за секс, или пък може да има някаква материална изгода от теб, кой знае. Сигурно и ти изневерява. Вместо да се мъчиш и да гадаеш, започни да мислиш за себе си и как можеш да се промениш към добро. Намери си хобита, поработи върху срамежливостта си, започни да се срещаш с хора, които НА ТЕБ ти допадат, забавлявай се, и когато се чувстваш наистина пълноценно, ще срещнеш мъж, който си заслужава, защото тогава вече ще имаш самочувствие и самореспект.

А този- същия като приятелите си, не мисли, че е по-различен от тях. Същия си като тези с които се събират. Понякога се случва да смениш обкръжението си, да, и това се случва, когато ти самия се промениш.
И като заключение, мисля, че този човек само ти срива самочувствието, една такава връзка може да окаже много тормоз върху теб и действително да си внушиш, че си скучна, безинтересна и тн личност. Но истината е, че за всичко се изисква старание, и всеки може да е забавен, стига да го иска и да е позитивен човек! Желая ти успех!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 04751196ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Момичеее, я се стегни! Зарежи го този, ама по възможно най- бруталния начин. Спри да го търсиш, спри да си вдигаш телефона и да му отговаряш в скайпове, фейсбуци и така нататък. Ще се побърка най- вече от факта че не го очаква от теб. Та ти май му тичаш след дупето като кученце на каишка. Не звучиш като жена уважаваща себе си. Аз чисто визуално не бих се определила като страшна красавица, но има доста мъже които с години не ме оставят на мира само защото постъпих така с тях.

Когато видя, че някой се опитва да си играе с мен, веднага му бия шута ама така, че да ме запомни за дълго време. И действа ;)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: bf55b6b80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Сигурна съм в това, че не е с мен заради секс. Познавам го много добре и вярвам, че никога не би ми изневерил. Обича ме безумно, но не може да си покаже любовта, а според него всичко е дал за мен и вече би трябвало да знам, колко много ме е заобичал..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c65a06aa2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Както описваш характера си ти си скучна компания, а той е свикнал да има повече емоции около него. Не можеш да му дадеш това, което получава от приятелиет си. В неговата компания не те отразяват защото ти самата се държиш затворено, защо те да са длъжни да ти обръщат внимание, след като виждат, че не ги харесваш? Важно е да кажеш на колко години сте, за да получиш ползовтворен съвет.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5a2c850ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз предпочетох момичето и се опарих!!!! С бившата ходехме 4 години (бяхме и сгодени), започна да ме отдръпва от приятелите, скара ме с тях и семейството ми и за капак се преместих в друг град заради нея като зарязах всичко, и какво стана заряза ме като пес на 5 -я месец ми изневери с един и аз естествено и казах да си върви при него! Сега съм сам, в новия град, без приятели и роднини. Единственото което имам е работата си и половината ми заплата отива за разходи но ако се върна ще съм хептем без пари така че засега се мъча. Като се върнах в родния си град за празниците приятелите ме подкрепиха, простиха ми, както и семейството ми.
Та ей за това вече никога няма да предпочета жената, защото приятелите прощават а ку**те НЕ!!!


М на 27г.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a81878a81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   От номер 15, тогава явно ти виждаш нещата по описания от теб начин, а в действителност те може да са малко по-различни, все пак няма как ние да знаем, вие двамата сте си във връзка, няма как и да получим мнение от него, тъй като ти представяш само твоето виждане.
Възможно е да е дал много, но ти не споменаваш какво, и не е нужно, ти си знаеш сама. Но по предоставената информация, не звучи като човек, който си заслужава. Затова ти даваме и такива съвети, взимайки предвид написаното от теб.
И все пак не мисля, че мъж, който обича, ще обиди приятелката си като и каже, че му е скучно с нея, и би предпочел почивка с приятелите си. Ако това ми се беше случило на мен, бих прекратила връзката на мига.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker