Какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1940 пъти
Здравейте! Имам връзка от близо 7 месеца с едно момче. Той е помак а аз съм българка скоро разбрах, че техните не одобряват връзката ни точно поради тази причина. Не знам какво да правя моите родители го приеха добре и не ми създават проблеми но той постоянно се кара с неговите. Дайте ми съвет какво да правя наистина мн го обичам. не искам да се разделям никога с него. ами ако ме остави заради тях? Да знам, че няма за какво да му се сърдя, защото те все пак са му родители но нз а и тои ми каза че нищо не може да го спре и мн ме обича. Но ми е мн гадно. Казали са му че трябва да съм мюсюлманка а не християнка аз съм готова дори да си сменя религията само и само да съм с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 06afb29900
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СИ СМЕНЯЙ РЕЛИГИЯТА - тогава няма да има никакво уважение към теб, а надявайки фереджето ще предадеш своите роднини, род, а и ще одрежеш децата си от нормално бъдеще и среда.
Израстнала съм с помаци и мога да ти кажа, че има и по-либерални и нормални хора, но не си попаднала явно на такива. В тяхната религия между другото е позволено жената да си запази религията, но децата задължително са мюсюлмани. Тук те компромиси не правят, но ако си хитра можеш да си възпиташ децата като християни - имам си такава съученичка и си е христинянка, а с баща помак.
Най-важното е да отидете да живеете в голям град (без Пловдив, където е бъкано вече с помаци), възможно най-далеч от неговото семейство.
Роди дете и неговите родители ще те приемат, но имай предвид, че дори да не изповядват строго религията си, те си имат различен начин на живот и най-вече ЦЕННОСТИ и разбирания за живота. Може да нямат повече от 1 жена от Освобождението насам, но едно ще ти кажа - за тях разводът е нищо. Съвсем нормално е мъжът да „върне на технте“ жената при всеки минимален проблем. Изобщо нямат скрупули в това нещо и за тях си е в реда на нещата да имат 4-5 брака и нагоре като брак не сключват де (да не им вземеш къщата да кажем), а просто си те връщат при твоите родители барабар с децата... за които не обичат да се грижат.

Ти си решаваш, но моето мнение е, че не трябва да си сменяш религията (не го изисква и тяхната от жената! ), за да не загубиш своите близки, приятели, родители и роднини, защото можеш да увиснеш много жестоко с децата си и да опреш до тях в крайна сметка. Любовта е до време, но ако се откажеш от ценностите си, от рода си - тежко ти и горко ти в нуждата ти.
Бягайте в София, Варна... възможно най-далеч от помашкия му край и си живейте номално. Средно положение няма!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e121a97a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хайде стига сте си сменяли религията, фамилията (((:, какво още ще си смените и ще приемете чуждото, имайте поне малко достойнство! Някои хора още живеят в 16 век... Все в един момент идва време да се отделим от родителите си и да заживеем своя живот! Така както ние го разбираме.

Ама родителите... приемат, не приемат, съгласни, несъгласни... докога с това?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6078f55940
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Жалко е, че има българки, които се хващат с турци, араби, помаци и са готови да се отрекат от българщината. Тежко и горко на България.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f4951d01b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нека бъде малко по-самостоятелен. В крайна сметка родителите му, няма да живеят вашия живот, нито вие техния. Така, че като се обичате-борете се.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 74b760d62e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   не е важно какъв е важно е, че мн го обичам!

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fb477f1db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Наистина е жалко това... българки с турци, цигани, помаци, каракачани и всякакви други. Малко по малко ще изчезнем като народ за съжаление

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker