Започвам да се потдавам на изкушението - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121238)
 Любов и изневяра (29721)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Започвам да се потдавам на изкушението
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2972 пъти
Жена На 27 години съм. От три месеца работя в голяма и преуспяла фирма в един от отделите. Започването ми беше спонтанно. Явих се на интервю и вместо да се притеснявам, стоях и слушах убежденията на прекия си ръководител, защо трябва да започна. Усещах, че има някакви симпатии към мен, но се правех, че не забелязвам. Старая се да си върша добре работата, но дори и без причина шефа ми непрекъснато пред всички ме хвали или привилегирова. Те се дразнят от това му държание и започнаха злобни намеци. До скоро не съм давала никакъв повод, че нещо може да се случи между нас. Миналата седмица ТОЙ имаше рожден ден и естествено бяхме поканени целия отдел. Държа се много мило с мен, поговорихме имаше и тънки намеци, че ме харесва. Аз от алкохола или от нещо друго, усетих силно влечение към него. Нищо не се е случило, само няколко неангажиращи СМС-чета след края на вечерта. Не искам да се разкривам и да предприемам нищо, това е една банална действителност между шеф и секретарка, но усещам, че започвам да се потдавам на изкушението, а не трябва ЗНАМ това. Не се обличам или държа предизвикателно, но не крия, че съм красива, колкото и нескромно да звучи. Та питането ми е, как да му покажа, че не искам да има нещо между нас, без да накърня егото му и без да загубя работата си? Старая се да съм на разстояние, но той непрекъснато търси близост. Забравих да спомена, че е разведен и по-голям от мен, аз също съм семейна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 881fca2fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започваш да се потдаваш. Жалко за теб, ще пропаднеш, ще унищожиш семейството си, но така е, кой каквото си надроби ще си го сърба.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 182888fbd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами дори да загубиш работата си, то това е по - добре от колкота загубата на семейството ти! Не прави тази грешка. Просто игнорирай намеци и т. н., не обръщай внимание и ще видиш как ще захладнее.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: cc958a7dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля, че вече е късно да му показваш, че не се интересуваш от него, още повече, че това не е вярно. Тези "неангажиращи смс-и" са му показали, че го харесваш, ако си му писала палави или закачливи неща... Ако искаш да запазиш семейството си, ще се наложи или да прекратиш работата си там и да не се срещаш с шефа повече, или просто да започнеш да се отнасяш със леко пренебрежение към шегите му и т. н, т. е пълно безразличие и антипатия към него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c80392011b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На един мъж му трябва малко, за да се заблуди, че му даваш "аванси", т. е. НИКАКВИ смс-и и извънслужебни подмятания, забележки и прочие, иначе човекът ще ти се навива все повече и повече, докато не се стигне до уволнението ти или заради прекомерната му фрустрация от това, че не му пускаш или точно заради това, че си му пуснала в един момент просто ще стане наложитлно да ти посочи вратата, за да се спрат нездравите коментари в службата ви. Т. е. спри се отсега, че скоро може да е леееко късничко:)
М, 35

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0bcf489f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Кажи му, че си семейна и никога не изневеряваш на съпруга си. И за да не го обидиш, му кажи, че го харесваш, но просто нещата няма как да се случат в този живот. Аз така правя и никой не ми се сърди ;)

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 28c30b0ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката : не съм се срещала с него извън офиса, като изключим рожденния ден, на който присъства целия отдел. Смс-ите бяха от сорта на напомняне към мен за дадена задача, с допълнение, , разчитам на теб", лека нощ, , , , не се преуморявай" и това всичко той ми го пише, а не аз на него. На моралистите искам да кажа, че не възнамерявам да правя нищо, а търся съвет как да го отблъсна, без да го обидя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6c290f109b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Айде бе. Със сигурност си падаш по шефчета.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 877e589824
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ... ДО авторката;трезво расъздаваш, че това би била една банална история.... просто му кажи директно, в подходящ момент, че не би си позволила по-фамилиарни или интимни отношения на работното място.. ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a805796d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Извинявай, че ти го казвам аз, ама ти всъщност харесваш шефа си (горкяи ти съпруг)
Щом алкохолът те е навел на симпатии към него ясна е работата... и как точно да му покажеш, че нямаш никакви симпатии към него.... еми, няма как, защото имаш...
Иначе мъжете разбираме като нямаме шанс (просто ни игнорират и се чувстваме като навлеци :D ) и знаем, че в случаи като тоя е въпрос на време и на алкохол... (може ида бъркам - все пак това е само форум)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8e21e19e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе просто му кажи, че си омъжена, и не ти е приятно да получаваш смсчета, той сам ще разбере намекът ти, пък ако е свестен, ще те разбере и няма да те уволни. С. 37.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5c0ca4f195
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Разбирам притеснението ти. Няма нужда да се държиш студено. Продължавай делово и бъди внимателна с колегите. Ако изобщо не поддаваш той рано или късно ще се откаже. Друг вариант да го накараш да се поотдръпне без да го обидиш е ако например съпругът ти идва от време на време да те взима от работа. Дори ако има как шефът ти да ви види може да демонстрираш близост като прегърнеш и целунеш мъжът ти или много силно му се зарадваш. Ако те види влюбена и щастлива с твоя мъж предполагам, че ще се отдръпне.
Но в крайна сметка нали шефа ти не е предложил да се видите извън офиса, заради това и няма кой знае колко да се притесняваш. Въпроса е, че дори и малко да му покажеш, че не си безразлична, той веднага ще действа. За сега го спита несигурността.. А замисляла ли си се, че е възможно и просто да флиртува без да има намерение да стига по-далеч?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1159cf0281
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   професията секретарка има две семейства,
официално и неофициално

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 13e6ce79e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Алкохола кара задръжките да падат, а те като паднат остава твоето чисто аз. Ако си тъп и агресивен се показваш като такъв, ако ****** си вдигаш краката високо, ако имаш влечение към някого му даваш да го разбере, в твоя случай е ясно като бял ден, че щом го мислиш как да не се случи, то вече се е случило в главата ти, просто не ти стиска да си го признаеш и поискаш. От една страна тази близост с шефа ти, очакваш да ти гарантира освен тръпката и едно по- слециално отношение, от друга страна семейния ти статус и страха да не се раздуха в работна среда те притеснява. В крайна сметкате нещата за да не излезнат скоро от контрол ги прекрати в зародиш или бъди готов ада си понесеш последствията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker