Разделих се с приятеля ми заради друг, помогнете ми :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разделих се с приятеля ми заради друг, помогнете ми :(
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3743 пъти
Здравейте, на 23 съм и преди 2 седмици приключих сериозната си 3 годишна връзка. Няма как да разкажа на бързо какво се случи през тези години, но ще се старая да съм кратка. Преди да се съберем бях много наранена и никога не бях вярвала, че ще срещна човек като него, който ще ме обича толкова много. Нямахме проблеми през 1-вата година но след това както в всяка една друга сериозна връзкаха започнаха проблемите. Разделихме се за месец и половина, като аз бях с друго момче. Но след месец и половина, той не ме остави и реших, че трябва да му дам още един шанс. Всичко се оправи, той даже не ми натякваше нищо, обичаше ме както преди и правеше всичко, че да съм щастлива. Миналата зима, след още караници той реши че иска да си дадем малко време и аз пак бях с друг през 2-те седмици в който не бяхме заедно..

Събрахме се, той пак ме обичаше както преди, даваше всичко за мен и пак продължихме да сме заедно. Преди 5 месеца започнах да си пиша с друго момче. Лъгах го, той си мислеше, че всичко между нас е окей и ме обичаше. Преди 2 седмици ходих за една седмица в съседен град от където е момчето и се видяхме. Изневерих му, чувствам огромна тръпка въпреки, че момчето е 3 години по-малък от мен. Прибрах се, той толкова много се радваше да се видим и толкова много пъти през седмицата ми каза, че ме обича и че му липсвам, радваше се, а аз му казах, че искам да се разделим защото не съм щастлива с него.

На следващия ден, беше вече разбрал, че вече се занимавам с друг, след още 2 вече беше разбрал от негов приятел който ме е видял с друго момче в съседния град. Щеше да ми прости отново, аз не поисках и се държах супер тъпо с него. През следващата седмица направи какво ли не, за да ми покаже още веднъж колко ме обича, аз не оцених нито едно от всичките неща които той направи за мен, след всичко което бях направила.

Никой не би ме обичал както той, не би ме търпял - както той и тн.
Той никога не ми изневери за тези години.
От 2 дни вече не ми е звънял, защото разбра, че пак съм при другия. В момента се чувствам щастлива, но се чудя дали не е само тръпката.

Сгреших ли? Мислите ли, че много скоро ще съжалявам и че ще поискам да се върна при него, но след като толкова много го нараних вече ще ме е преодолял по някаъв начин, въпреки че знам, че на него му е ужасно трудно и че го оставих в момент в който трябваше да бъда до него..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 139b0892f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   давате си малка почивка, а през това време ти с други, съжалявам, но или той е голяма будала, или просто ти не го заслужаваш

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0fc42e3a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какъв съвет ? . Ще нараниш и настощия си така, както и бившия, както и бъдещия си.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6366c63023
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остави момчето на мира. Той заслижавада бъде щастлив, а стеб нма как да стане. Чета само "той ме обича, той пак ме обича". никъде не видях ти да си написала, че го обичаш. и то голямата "любов" разделили се за месец и половина и ти веднага ди си запълнила времето с друг, на всичкото отгоре физически и емоционално си му изневерила и питаш сгреших ли? ! Грешиш, че му губиш времето!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2fdd831cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Ти си бедствие, от което трябва да се бяга презглава. Горкото момче! Дано по-скоро някой му отвори очите с кого си има работа и да си намери свястно и добро момиче, което го заслужава.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3755278c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много ти е глупав въпроса.... Сгреших ли? ! ОМГ.. Много ясно че си сгрешила. "Миналата зима, след още караници той реши че иска да си дадем малко време и аз пак бях с друг през 2-те седмици в който не бяхме заедно.. " с това ти показваш че не го обичаш.. Остави го на мира дано намери по добро момиче човека..

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 00462fcdc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   WOW :)
поредната жена неспособна да обича и която лети в облаците!
Когато спреш да си вдигаш краката при всеки удобен за теб случай, когато цениш човека до теб, тогава ще търсиш и ще искаш нещо което да заслужиш!
Бил съм на почти същото положение като твоя приятел и знам че такива като теб нямат оправия, при най малкия повод или нещо са готови веднага да се вкопчат при първия срещнат заради тръпката, без да мислят за последствия и всичко останало, но аз вече съм се освободил от това чувство и ако съм на негово място никога не бих те допуснал обратно! Все едно да си купи някой една торта и щото е вкусна всички да ядат от нея, ама накрая ти да изядеш последното парче :)) За няколко години, знаех за 2 пъти със сигурност може и още да е имало, но човек е заблуден по една или друга причина, вярва си тайно на.. невъзможни неща, крои планове, старае се ( колкото може) и накрая те удря реалността в момент в който не очакваш, в момент в който кроиш планове за бъдещето ви!
Остави момчето да си живее живота, не губи неговите, както и своите години!
Това че ти не оценяваш човека до теб, говори достатъчно за самата теб!
Историята ти е доста сходна, но човек с малко промени винаги може да види кой какво ще напише :)

Поредната , която незнае какво иска!
айде със здраве

Виктор 29г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0884fed79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това че се замисляш, чак като дадено нещо е станало факт е особено обезпокоително. Предполагам че е било също толкова неочаквано и за бившият ти приятел. Въпроса сега е, дали ще можеш занапред да мислиш един ход напред, преди някъде случайно да ти се разкопчае панталона или да ти се вдигне полата. Иначе тази нелепа ситуация е в минало време, той едва ли ще ти обърне някога внимание, остава да мислиш занапред.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6557ae94b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   После говорете, защо мъжете се държи ме грубо към жените. Ето ви много лесен отговор!
Да имаш всичко и в крайна сметка да потърсиш друго... това не го разбирам. Ти въобще не заслужаваш това момче, надявам се само пича да се оправи възможно по-бързо и да намери човек, заради когото ще си струва да бори и диша. Нека видим, какво ще ти даде ония??? 2-4 седмична връзка ли или 2-3 месеца и след това ще си скубеш косите и всичко това понеже никога не оценявате това което имате. На негово място щях още на 1-вата да те изритам, такива дето за 1 седмица на сме заедно и търсят друг си имат определение! Хубав ден.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f9d68ef2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторката не е сгрешила, че се е разделила с приятеля си, защото тя не го обича. Той заслужава момиче, което споделя същите ценности като неговите.
А относно изневеряващите хора, аз лично си го обяснявам така - няма значение дали партньорът им ги третира безкрайно добре или недобре, изневярата се случва, защото те просто не обичат партнора си. Просто обяснение. Нито го обичат, нито го уважават. Така че според мен изневяра несъмнено значи край на едни отношения.
Авторке, просто ти не си искала сериозни отношения, не знам защо си ги поддържала като не ги искаш. Все пак си отговорна освен за себе си, и за човека отсреща, който в случая е бил наранен. Не очаквай от него да държи на теб, дори и след раздялата да ти бъде приятел. Ти си предала този човек, и ако той има здрав разум, не би трябвало да си позволи да има какъвто и да било контакт с теб. Нормално е да се чувстваш зле от този факт, но това са последствията от постъпките. Единственото, което можеш да направиш, е да се промениш. Да не третираш хората така занапред. И да дадеш яснота на отношенията си. Да си изясниш първо на себе си дали искаш връзка или просто развлечение, и да не подвеждаш предстоящите ти партньори.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker