Дали ще си направят лошо впечатление за мен задари нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали ще си направят лошо впечатление за мен задари нея?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1875 пъти
Имам една приятелка, която ми е много близка, познавам се с нея от бебе още така да се каже, но не мога да отрека, че
тя прави големи глупости. Даже преди ме беше накарала
да избягам с нея през ноща, беше ме карала да пушим въпреки, че не го направим-а ние бяхме малки. По едно време станахме нещо, като лесбийки и се опипвахме и се целувахме и просто се отвращавам-защо съм го направила? Просто тя ме принуждаваше. Тя в момента е същата даже и по-зле-пушила е, пила е, дупчи се, секс може да е правила даже се бие, излиза с по-големи от нея-тя прави ужасно впечатление и много хора мислят така за нея. И не знам ако някога каже на някой за това, което сме правели.. Защото имаше едно момиче дето каза ' А ти да не си нейната приятелка? ' и ми стана гадно, защото.. Така хората ще си направят и погрешно впечатление за мен, а всъщност аз вече не съм такава, но да.. признавам си страх ме е някой какво ще си помисли ако стане нещо. Дайте ми съвет моля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 9087d21b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги ще има хора, които мислят лошо за теб, особено ако малко те познават. Обръщай повече внимание на останалите, които не са на тяхното мнение. Повечето хора са тъпаци и ти не можеш да ги промениш, затова покажи на тези, чието мнение те интересува, че не си като приятелката си!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e6e0639059
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това, че сте приятелки от малки, не означава, че трябва да бъдете такива за вбъдеще. Хората порастват различно, влият им различни фактори и се развиват по различен начин. Ти не си малка, трябва вече да се научиш да преценяш коя среда е по-подходяща за теб и с кой да контактуваш. Ти не и дължиш нищо, както и тя на теб, просто ако считаш, че не е подходща компания спри контактите с нея.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8e9a1cc095
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, ще ти дам съвет. Първо - никой нищо не може да те накара да направиш нещо насила. Ти имаш собствена глава на раменете, за да мислиш, ако ти е опряла пистолет в главата - разбирам, в противен случай.. опичай си акъла! Колкото повече угаждаш на някого, толкова повече той ще ти се качва на главата. Зависима си от нея или какво? Каква приятелка ти е щом не ти уважава мнението, за какво ти е? Сама каза, сега крайния резултат не е положителен - срамуваш се от имиджа си и прочее.
Относно хората - тъй като аз дълго време страдах от едно заболяване и хората ме избягваха накрая се научих да бъда самостоятелна, нямах друг избор. Аз също си създадох лош имидж без да съм виновна. Поуката, която си взех обаче е, ме хората, които са намясто щом видят промяната освен ако не са задръстени и ограничени ще те приемат!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8006928838
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тя те принуждава да правите неща, които не ти харесват, ти пък се срамуваш от нея. Според мен вие двете не сте си никакви приятелки.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 52adc6bca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Иначе говори с нея и й обясни, че това което прави не ти харесва и да го прави, когато те няма, а иначе да се държи нормално, а ако просто вече сте различни значи вече не сте толкова добри приятелки и е време да си намериш и други и може би всяка да поеме по своему.

 
  ...


...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 52adc6bca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Вие редакторите постъпвате много грубо!!! Към коментара ми номер 6 беше доста ама доста по-дълъг! Защо сте го съркатили? С кое право можете да махате част от това, което съм искала да й кажа и как може да ограничавате моите мисли по този нетактичен начин? Това, че я попитах от кой град е дали може да ме запознае с приятелка си, защото искам да имам приятелка, като нея, защото и аз съм същата, не означава, че трябва да го изтриете!! Знам, че сайта е анонимен, но хората имат право да се свързват един с друг, ако и от двете страни има желание.

/Модератор7 - Не и на територията на сайта. Нямаме нищо против, ако е другаде.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker