Чувствам се използвана :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се използвана :(
преди: 11 години, 29 дни, прочетена 3463 пъти
Здравейте!

Началото на историята ми почва ТУК : http://spodeli. net/7/story-48047. html...

Искам да ви разкажа какво стана тази седмица като си дойдох в родния си град, в който е той..

Тъй като родителите ми не ми дават да съм с него... Постоянно ме следят какво правя... къде съм, с кой съм... Разбрахме се да се видим да отида у тях, но не успях, защото не бях сама вкъщи, а не ме пускат... Отидох за 5 минутки да го видя... точно за 5 минутки... После си писахме.. и той ми каза, че му е омръзнало от тази връзка, че не можем да се виждаме и че ще е по- добре да скъсаме.. Каза ми, че щом с мен не може да се види, щял да се вижда с други момичета... Питах го, защо искал да ме види, за да спи с мен ли? Защото загорял така ми беше казал.. и той каза '' Да, точно за това.. ще се виждам с други.. да ми правят кефа на душата и на х*я, защото ти не можеш...
Каза ми, че му е омръзнало от мен.. писнало му е.. и скъса с мен.. преди няколко часа ми каза, че ще ходи при брат си в града, в който живее той.. и че ще се разбере с '' дадените хора '' и щял да ми изневери..

Дали е бил с мен, заради любовта или само заради секса?
Как да го забравя?
Като разбера, че ми е изневерил, да го направя ли и аз?

МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 28 дни
hash: 19ca8745cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се хаби. От такива идиоти не става нищо. Бъди твърда и не успявай да те пречупи.. След време ще го забравиш а той ще е този, който ще съжелява. :)

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: 63f32c3db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въобще не си заслужава дори да мислиш за този. Забравяй го директно. Тоя заслужава един голям ама много голям бой. По отношението му към теб съдя, че или е много ниско интелигентен или е за лудницата. Не прави грешката да го търсиш отново, забрави го. Виждам, че си добро момиче, не си курва за разлика от повечето момичета в България. Ще си намериш добро момче, което ще те оцени. Желая ти го от сърце!

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: 388571b1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Че нали те е зарязал? Кви изневери? Вече не сте заедно, може да прави каквото си иска!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 28 дни
hash: 3dee9adc6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке момче съм на 17 години, но мога да ти кажа че на него НЕ МУ Е ПУКАЛО ЗА ТЕБ А Е ГЛЕДАЛ ДА ТЕ НАЕ*Е И ДА СИ ОТИДЕ, за това просто не се тревожи намери друго момче което да те цени и да го е грижа за теб, а не да мисли за секс и да ти изневерява. Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: c7a7a82431
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И аз имах един такъв индивид до себе си наскоро. Щом иска да си ходи при други - прав му път. Няма любов от негова страна със сигурност. Ти си гледай себе си и живота. Не се унижавай да му го връщаш или нещо от сорта. Просто го игнорирай. А на въпросът ти как да го забравиш - с течение на времето и за по-сигурно - с друг, но стойностен човек. Аз вече 4 месеца се опитвам да го забравя. Трудно е и то доста, но съм инат и си имам достойнство. Може да се заблуждавам, че го обичам дълго време, може да мисля за него постоянно, може да си мечтая за него, но никога няма да се унижа отново, за да му търпя глупостите. Просто знам, че няма да съм щастлива с него. Сърцето ми плаче, защото съм наранена, но разумът ми ликува, защото съм силна и знам, че ще го преодолея. Успех и на теб!

 
  ...


...
преди: 11 години, 28 дни
hash: 025ead0875
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Админката:

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!!! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 28 дни
hash: 10b04da8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Учудва ме факта, че това поведение е започнало да се проявява в такава ранна възраст. Отношенията да деградират до побоища. Изглежда това е някакво наследство от минали времена и характер на някои мъже да се гордеят с това да унижават жената и нейното самочуствие, което за съжаление е противоположно на европеиските културни норми.
Исками се да дам някои съвети на авторката.
Няма нищо лошо да правиш сех, но не и с него…. трябва да излезеш от този структура на взаимоотношения с този човек който те бие и обижда. В противен случай мoжеш да получиш фобия в твите бъдещи взаимоотношения.
Нормално е да си интимна с някого и да имаш чуства към него, но сеха трява да става според твоите условия, така ще се почустваш по добре и уверена в себе си. Нещо обикновенно е при момчетата в тази възрастова група да имат по вече и различни партньори а ти мечтаеш за една стабилна връзка, което е присъщо за характера на едно момиче.
Преоръчвам ти обратно на това да започнеш с неангажираща връзка. Започни с чисто приятелски връзки с други момчета…научи се да бъдеш интимна с други…. осмелявай се да кажеш това каквото мислиш.

Запомни че жената има една невероятна власт в леглото. Не са много които се осмеляват да я използват и да се чустват горди с това.
Всичко зависи от теб и твоят избор

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: 6fecdc1115
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Интересно или пък доста тъпо? !
Не знам, за какво го мислиш дори, главата на горе и само напред, не трябва да ти пука, той не е фактор за теб. Щом не може да приеме, някой факти около теб и проблеми свързани с вашето виждане, то тогава каква любов какви чувства? В днешно време, всеки гледа над жената, като че ли е някакъв сексуален предмет.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 146714fbbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ми не, не е изневяра след като официално е скъсал с тебе.
Сега, за жалост няма друга фраза освен старата "не падай на нивото му" и тя ще бъде използвана тук. Причината лигльото да търчи към други момичета е, защото малката му психика се ръководи от един репродуктивен инстинкт и толкова. Но ако ти направиш същото, то ти спадаш към неговата категория. Може би си мислиш, че като го направиш с друг ще му отмъстиш, но не е така. На него не му пука, следователно дали мъстиш или не, на него му е все тая. Не го прави ако цениш достойнството си.

На въпросът дали те е обичал, ако това наистина са му думите (Да, точно за това.. ще се виждам с други.. да ми правят кефа на душата и на х*я, защото ти не можеш), то не, не те е, ни най- ни най- ни най-малко. Самият факт, че толкова лесно и бързо е хукнал да търси други илюстрира жалката истина.

Но, нямаш причина да съжаляваш за изявен боклук, такива има в купища от двата пола и без туй. Намери си друг, някой стойностен, който ще се интересува от теб, а не от това дали ще се разкрачиш.

Късмет.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: e4731839a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така е, мацка, мъж без секс не можеш да задържиш до себе си. Даже и на пръв поглед уж да успяваш гаранция, че някъде го прави с друга. М 24

 
  ...

...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 3f69b954e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   големи психолози се извъдихте, и спрете да триете коментари след като не ви изнася да ги публикувате

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker