Няма ли и такива, които не си изнереряват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма ли и такива, които не си изнереряват?
преди: 11 години, 27 дни, прочетена 3431 пъти
Има ли все още хора в по дългострочен план, които са си верни и не си изнереряват под никакви форми, било то и физически???
Мит ли е истинската, чиста любов? Секса с други хора, все повече взе да звучи като нещо нормално? Къде е уважението, кадето е любовта?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 27 дни
hash: fb236e050e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами първо за всеки човек думата „изневяра“ е различно дефинирана. За мен е изневяра, когато мъжът ми отиде на кафе с друга и сподели най-съкровенните си мисли, но не е изневяра да из... някоя мадамка. Така погледнато моята дефиниция за изневяра ще е различна от тази на жена ХУ.
Общо прието е обаче, че изневярата е физическия (полов) контакт сам по себе си - лошо няма. Има много двойки, които така погледнато не си изневеряват. По случайност може би и аз живея в такава двойка, защото мъжът ми спи само с мен, но честно казано, не бих приела еднократна афера за „изневяра“ и той го знае това. Всеки си има различни видове представи за любов, уважение също.
За мен е липса на уважение например да отидем някъде с мъжа ми и той да не ми обръща внимание, а да говори цялата вечер с друга жена. За други жени това е нормално, но за тях не е уважение, ако мъжът им гледа например порно. Разни хора, разни идеали. И с любовта е така...
Няма с две думи отговор на твоя въпрос, преди всяка двойка да си дефинира сама за себе си понятията.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 077fc3491f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен изневяра е :
-секс с друга
-мисли за секс с друга
-влюбен в друга
-става му от нещо друго, освен от мен
-заглежда се, защото проявява интерес и си търси някоя за развлечение
Друго не се сещам. И мен ме плаши това, че все повече хора си мислят, че изневярата е нещо нормално. Но тя изключва чистата и истинска любов, която малцина са познали през живота си. Тези, които не знаят какво е истинска споделена любов и за съжаление не са я срещнали, твърдят, че изневярата е нормална. Аз имам 12 годишна връзка, в която не е имало изневери. Да не ме чуе дявола, но се надявам и занапред да е така.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 7614b5c8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Няма начин някой да не е изневярата също аз също изневерявам на мъжът ми обикновно мъжете искат секс от мен...
И после и после краката са ми върху тените рамне и смучат смучат гърдите сякаш са бебета. Имам големи гърди обичам да ми го забиват яко и да бъда желана. ох не издържам оргазъм след оргазъм получавам...
Всяка жена обичада бъдежелана и любена и влагата в очите им да остава...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: 92027d6330
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има, изключения винаги има. Физическата вярност не е така интересна, въпреки, че е навсякъде и при повечето двойки. Всички хора изневеряват в мислите си с друг и с желанията си към някой друг. А дали е осъществено реално не е така интересно. Важното е, че не е възможно хората да останат верни в най-важното място - мислите си. А който се впечатлява от чисто физическа вярност, без емоционалната, да я търси, лошо няма. Реално статисктиката показва, че по голямата част от хората си изневеряват и физически, освен в мислите си. Често срещана практика е при хората, когато правят секс с половинката си да си представят, че е някой друг. Било то актьор или някой друг човек, който харесват. Това пак е изневяра според разпространените критерии /а дали са правилни е друг въпрос/ и реално това не е по-малко лошо от някакво физическо действие. Факт е, че в мислите си /чувствата си/ всички или почти всички хора изневеряват /според разпространените критерии за изневяра/, дори когато фантазират в мислите си с някой друг.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 2c40b40a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не знам за мъжа ми, но аз не съм изневерявала. Искам да вярвам, че и той не е. След 14 години съвместен живот, продължавам да съм влюбена в него, както в онзи паметен момент, в който го зърнах за пръв път и си помислих " Аз ще остарея до този мъж! ".

 
  ...


...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 84689548d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Със съпругът ми сме от 10 години заедно, той беше първият мъж в живота ми. Никога не съм му изневерявала. Имахме 3 години връзка, след което се омъжих за него. И след тези 10 години, единственият мъж, когото желая е той. Не мога и не искам да си представя да желая или да бъда с друг, просто защото попаднах на прекрасен човек, който ми дава всичко. Сигурна съм, че той също не желае и не е бил с друга. Но голямо значение в отношенията играят изградените принципи, морала, възпитанието... И най-важното е доверието, взаимното уважение и всеки път когато се отдаваш на любимия да го правиш с много любов и нежност, а не просто за ей така. Хората, които са създали семейство, а след това изневеряват според мен са типичните случаи от вица за жената, която все я боляло главата. Доста хора не усещат, когато отношенията им започват да охладняват и вместо да прекарат един семеен уйкенд заедно или да направят нещо различно всеки се отделя в свой свят и от там следват изневерите, ревността и пр. За тези години заедно мога да кажа, че със съпругът ми правим любов при всяка една възможност (т. е. през ден или почти всеки ден), но никога не е било скучно и еднообразно, просто защото не правим само секс, а любов. Хората, които бъркат любов и секс, те обикновено са и тези, които изневеряват или на които им изневеряват.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: 301425468e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момче на 15 и никога не съм изневерявал на приятелките си дори напротив. Когато съм с едно момиче аз отбягвам другите и въобще нямам никакви други контакти с нежния пол освен приятелката си.

Но.. когато един мъж даде прекалено много свобода на една жена.. тя злоупотребява с това ;))

Така че.. не мисля, че мъжете сме по различни от жените (от към изневярата). Както и жените сте по потайни.. кой знае какво си мислите.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: d6b3d30949
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На 19 съм, приятелят ми също. Запознахме се преди 2 години и от тогава, та до ден днешен сме заедно. Нито си изневеряваме, нито някога съм си представяла, че ще се разделим. Толкова сме близки, понякога се шегуваме, че сме 2 в 1 и гаджета и приятели. Никога не сме се карали или разделяли, дори говорим за брак и дечица по време на бъдещето ни следване ( живот и здраве) Понякога ме е страх да говоря за нас пред приятелите ми, за да не ни завидят и да ни урочасат... има ги и такива. Разбира се, че истинската любов съществува. Пожелавам ти един ден да я срещнеш!!

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 0e09881718
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 2, ставането от друга е въпрос на физиология, а тя не пита какво искаш. Заглеждането също не подлежи на особен контрол. Може да се ограничи донякъде за пред теб, но това е обикновено лицемерие и не е гаранция за нищо. Ако човекът е с генетични заложби да се зазяпва по всяка жена и дори по шотландците заради полите им (грешка, голяма грешка... ), нищо не можеш да направиш. Всичко по-нататък вече е по желание и с пълното съзнание на мъжа.

Авторе/авторке, има такива хора. Въпросът е къде ги търсиш. И не очаквай да ги намериш лесно, защото обществото ни е дегенерирало много и на всеки 1 свестен има между 100 и 1000 (тепърва уточняваме точното съотношение) не толкова свестни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: bc3c1be52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има истинска любов и чувства, но всеки има различни критерии за тези понятия и усещания... Ако хората бяха по наясно със себе си, с това какво искат, какво очакват и какво предлагат и дават, нещата щяха да са по истински, но уви хората много се лъжем един друг! Важното е за себе си да откриеш от какво имаш нужда и да търсиш човек със сходни разбирания и желания, да си честен/а с него/я... доверието към него, просто го усещаш. Не че не може да те предаде, днес май само смъртта е сигурна!
Друг е въпросът, че едни си мислят че са във връзка, докато половинките им просто си мислят, че правят секс... имам наблюдения и че на много жени им харесва да са тормозени, дори удряни... нищо, че постоянно се оплакват... Трети търсят лоши момчета/момичета и после такива биле, онакива биле... ми който каквото търси - намира.
П. С. K-Man, браво! Много добре казано, а можеш и по добре, сигурна съм :)
В другата тема не се разбрахме, но така и не чух нищо смислено от ТЕБ там!

 
  ...

...
преди: 11 години, 26 дни
hash: c79f03d839
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм с жена си от 8 г. Никога не съм изневерявал под никаква форма. Сигурен съм, че и тя не е. Имаме си 100% доверие. Естествено че има, които не си изневеряват. Въпросът е да попаднеш на правилния човек.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: f61a88f716
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ЛИПСАТА НА ИЗНЕВЯРА В ЕДНА ДВОЙКА НЕ ОЗНАЧАВА НЕПРЕМЕННО НАЛИЧИЕ НА "ЧИСТА ЛЮБОВ" ИЛИ КАКВАТО И ДА Е ТАМ ЛЮБОВ,

по-скоро означава опит, мъдрост, самоконтрол и нерядко добър пример от семейството, от което произлизат. Да, има такива двойки, но те са от по-старите поколения. Гарантирам, че съществуват:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: f61a88f716
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аууу, №2, ако на мъжете не им ставаше И от другО и другА, то какви мъже са? По-полека, всички мъже се дървят от готина предизвикателна мацка, то си е нормално, това е физиологично и не зависи от тях, извинявай. Ти лишаваш мъжа от сексуални фантазии, ами че всеки от нас от двата пола има сексуални фантазии с друга личност, понякога напълно измислена, понякога някоя шоу-бизнес личност и т. н. Това са нормални и нужни неща именно за да няма физическа изневяра във връзката с човека до теб. Мисля, че има още да учиш за мъжете! Ти предварително кастрираш мъжа до себе си с тези "забрани"

Не те обвинявам, сигурно си чувствителна или наивна или неопитна, но трябва да бъдеш реалист все пак. Мъжете се възбуждат от хубава жена, от парфюм, от спомен, от гол крак, от прозиращ сутиен, това е нормално, ерекция или просто втърдяването на члена може да се получи неочаквано от всяко от тези неща и да продължи секунди или няколко минути, това е напълно неконтролируемо и естествено и НЕ Е никаква изневяра. Ако има свалка, флирт, докосвания, тогава можем да говорим за изневяра ако сме по-строги в представите си, но от мисъл само.... не мисля.... Е, да, неприятно е, но такива са фактите....

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: f61a88f716
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Едно е да си на 15 или 19, съвсем друго да си на 44 и да живееш 19 години с някого. Повярвайте ми, така е. Дори 10 години са малко с някого, за да прецениш изневерява ли той или не, правил ли го е или не. Повечето мъже по никакъв начин няма да споделят или да си признаят нещо подобно до смъртта си. По-добре не живейте с тази мисъл, изневерява ли той или тя или не. Винаги е възможно през дългите години заедно на някого от двамата да му се е случила забежка, на почивка, в командировка, на пътуване. Тук уважение, възпитание и любов не играят роля, повярвайте. Много жени упорито вярват, че правели любов, а не секс. Със сигурност това са жените до 30 годишна възраст. След това помъдряват, разпознават мъжа си от друга гледна точка, разбират, че не са единствените, не и в главата му, и понякога го преоткриват в положителен или съвсем отрицателен аспект. Както е казано, "блажени са невежите " и слава Богу, защото иначе хората нямаше да живеят заедно и да създават семейства. Не бъркайте защо прави секс един мъж и защо жената. Колкото и да твърдим, че е едно и също, просто не е.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: f61a88f716
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не разбирам семейства, които не си изневеряват физически, но правят скучен секс и твърде рядко, почти не си говорят, а се гордеят, че не си изневерявали. Тогава защо живеят и спят един до друг? Такава връзка няма стойност за мен и по-добре да се разпадне. В такава връзка ако има изневяра, тя ще е много опасна, защото вече няма да става дума просто за секс, а за тотална всяческа изневяра на всякакво ниво.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 26 дни
hash: d752277c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   K-Man, ти да не живееш в някой твой си свят, че постоянно говориш за изневярата, дори само да е в мислите ти? Значи, ако ти си представяш друга, докато целуваш половинката си и докато правиш секс с нея, значи имаш проблем. Обаче ако през цялото време си представяш, че си с друга, а не твоята половинка, тогава наистина имаш проблем... щото ти не живееш тук и сега, а в някаква измислена реалност. Порното сериозно вреди на секса, но и на контактите и разговорите ви помежду ви. Жалко, че хората в днешно време повече обичат да се фантазират и да се самозабравят, а не да живеят и да дават всичко от себе си за хората, които обичат. Sad but true.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 92027d6330
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 16, вие да не сте от онези много "умните" жени от другата тема , които се изказаха доста пъти неподготвени. Ясно сте същата с липсата на знания по всичкоот другата тема. Я прочетете тук по добре:
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=2327

Моите коментари са подкрепени с факти и доказателства за разлика от вашите. Значи според вас коментари, които са подкрепени с научни факти не са смислени, а вашите които са подкрепени с незнанието ви и злоба са смислени, така ли? :) Искрено ме забавлявате.

Значи, ако това е проблем с фантазирането, то го имат почти всички хора по света и по специално жените. Ех, че сте ми умничка значи. Брей, значи само вие нямате проблем. :) Браво на вас, феномен сте, това го разбрах вече. Направо да ви издигнем паметник.

Още по малко не съм споменал никъде как е при мен в момента. Написал съм как е при повечето хората, а не как е при мен. Явно отново не сте прочели внимателно и си разбирате само това което ви се иска да разбирате. Изкривявате отново умишлено и глуповато думите ми. Уверявам ви, няма нужда да ме мислите в личен план. Проблемите съм си ги решил и съм щастлив, аз съм широкоскроен човек :).

Коментарите ви са елементарни и смешни пропити със злоба и евтино заяждане с цял да ме уязви по някакъв начин. Не става, подобни малки и злобни човечета, които нямат много ум в главата не могат с нищо да ме трогнат. :) Но могат много да ме забавляват с глупостите си. Няма никава реална истина в коментара ви, както се уверихте от фактите. В психологията се учи също, за фантазиите с друг партньор и е много често срещано явление, даже се и препоръчва. Нищо не знаете, за живота, имате ли изобщо някакво образование? интересно как сте завършила. Можете лично да попитате онлайн някой сексолог, има такава услуга, даже мога да ви препоръчам сексоложката Наталия Кобилкина. Прочетете в сайта и какво пише по този въпрос. Най добре прочетете целият и сайт. Липсата ви на знания е шокираща . Научете нещо смислено от учените писали по темата вместо да си показвате невежеството. Личното мнение не е наука, ако искате да спорите цитирайте факти и наука, а не ограниченото ви мислене.
Хайде напишете ми отново от вашите идеи за света, много са ми интересни. :) Можете и Кобилкина да научите на нещо. Възразявате ли да и пратя линк от коментарите ви?

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 077fc3491f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   От номер 2 към :
номер 9 - Никъде не съм чела, че ставането от друга е въпрос на физиология. А ставането му от мен не е ли въпрос на физиология? И не знаех, че има гени за зяпане :)))
номер 13 - Това, че ти не си достатъчна на твоята половинка, за да и задоволиш сексуалните фантазии, не означава, че всички са като теб ;). Не съм наивна и неопитна. Чувствителна съм само спрямо тези, които го заслужават. Според мен мъж, който изневерява на жена (която твърди, че обича), която му дава това, което може да получи и от другите жени (и в повече дори), не е особено умен и не е наясно със себе си. Аз с не особено умни не се събирам! За разлика от глада и ходенето до тоалетна, възбудата може да се контролира от мозъка. Има и животни дори, които избират да са с 1 и същ партньор за цял живот. Рядко явление, но факт. Аз самата съм отглеждала животно, което не желае да се такова с други животни, освен с 1 определено. Всичко е индивидуално. Никой не може да ме убеди, че няма хора, които не изневеряват и в мисълта си дори. Това масово приемане на полигамията е, защото мнозинството сте такива и не познавате хора като нас, защото сме малко. Дано само да не сме изчезващ вид и да не ни сполети съдбата на динозаврите :)))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 25 дни
hash: 5ce782caeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Еми аз лично съм на 29 год., имал съм 4-5 приятелки, винаги съм търсил дълги връзки, никога не съм изневерявал по какъвто и да е бил начин. Сега имам приятелка на 22 год., обичам я и за мен това е нещо свято. Никога не бих и изневерил. Ако тя реши да ми изневери се надявам поне да ми каже за да знам, че любовта не е двустранна и да си търся щастието другаде... успех : ), защото първо любовта се показва на практика и второ, за любовта трябва да се бориш по-често от колкото си мислиш и никога да не оставаш бездушен към човека до себе си във всеки един момент...

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: a7b334115b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 19,
"Според мен мъж, който изневерява на жена (която твърди, че обича), която му дава това, което може да получи и от другите жени (и в повече дори), не е особено умен и не е наясно със себе си." - Не е вярно. Познавам преподавател в университет, който мина куп студентки. Умните мъже просто по рядко ги хващат. И мнението на учените:

"учени от Университета в Бингхемптън в щата Ню Йорк са стигнали до извода, че за изневярата не е отговорен характерът, а наличието на определени гени.

Изследователите проучили 200 пациенти след провеждането на анкета. Резултатите показали, че хора с ген от типа DRD4 по-често са са правили секс с ограничена отговорност, включително полови връзки за една нощ и изневери. Учените установили, че това е свързано с мозъчните структури, с които се отделя допамин и отговарят за удоволствието.

Ето още:
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=1895

Учените предполагам са по наясно от всички нас тук, така че аз им се доверявам напълно за това, че е генетично заложена. Защо трябва да се отричаме, че природата ни е направила такива. :)

K-Man

 
  ...

...
преди: 11 години, 24 дни
hash: 05e1b79715
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   К-man, и аз вярвам, че е генетично заложена (у някои), точно както генетично е заложена клептоманията, хазарта, насилието и прочие рисково поведение.
Познавам хора, които още от мънички дечица са кофти душици, вероломни - които си угаждат на трътката, но не осъзнават в егоизма си как вървят срещу интересите си.
Така че нека не сочим бъговете, явно и тях трябва да ги има - естественият подбор си казва думата и децата на лъжците са застрашени в оцеляването си.

И стига си сочил тия "умни" преподаватели, които се спуквали от секс със чуждо. Те щом не могат да защитят репутацията си - смятай колко им е акъла. Аз пък познавам "умни" наркомани и самоубийци. И?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: 0e09881718
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 2, да, и то също е въпрос на физиология. Ти очакваш той да има нормална физиология с теб, но същата да дава на късо с другите жени. Усещаш ли къде ти е грешката? Освен ако искаш да не му става с другите, но да не му става и с теб. Тогава пък съвсем няма да мога да разбера какво искаш от живота. :)

Колкото до зяпането - да си чувала за хормоните? Имаш ли изобщо някаква представа от това как функционира човешкото тяло? Май не съдейки по желанията ти относно ерекцията на приятеля ти. Едно е да погледаш някоя жена, а съвсем друго да я заговориш, да флиртуваш и накрая да правите секс. Разликата между двете е, че във второто има ясно изразена преднамереност от страна на мъжа. И няма да получиш извинение за тези две неща от никой нормален мъж, защото това е все едно да очакваш извинение, че някой е хлъцнал в твое присъствие. Да очаквам ли скоро твоето откритие, че приятелят ти трябва да се извинява, защото като малък е сукал от майка си или това не чак толкова е нередно?

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 077fc3491f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   От номер 2 до:

K-man - От моя гледна точка (на преподавател) твоят познат постъпва крайно непрофесионално. Дано да не ни се случва да пращаме децата си във ВУЗ-ове с такива преподаватели, каквито ти познаваш.
Учените, на които ти се прекланяш, си вършат добре работата по-принцип, но интерпретациите (от разни журналисти и такива като теб) от резултатите им понякога са доста неуместни. Конкретно за твоят пример, без да съм чела линка ти, мисля, че :
1. Тъй като се занимавам със статистически проучвания и анализи, смея да твърдя, че за подобно масово обобщение и сериозно проучване 200 респондента са твърде недостатъчни. Според мен въпросното проучване не е от най-сериозните.
2. Звучи ми логично хора с подобни гени, съответно по-сексуални, да изневеряват повече. Но това не означава, че хора без такива гени не изневеряват или, че всички хора с такива гени изневеряват.
Всичко е индивидуално и ще се повторя малко - Това, че ти не познаваш мъже, които не изневеряват не означава, че те не съществуват. Отново ще се повторя - Възбудата се контролира от мозъка и човек сам решава какво да прави с нагона си.
А относно умните хора - Умният човек гради щастието си и се бори за него. Ако си умен, обичаш човека до себе си и искаш да сте щастливи заедно, едва ли ще изневеряваш и ще поемаш подобен риск, който може да разруши връзката ти.

9/24 - Искаш да ме убедиш, че при 1 човек, който срещне любовта на живота си, не може само тя да е обект на сексуалните му желания. И че няма такава жена, която да "плени" 1 мъж, така че той да иска и да си мисли само за нея. Явно съдиш по себе си! Знаеш ли колко мои приятелки ми завиждат за мъжа ми и казват, че не са виждали такова чудо. Техните мъже се заглеждат по мен със замечтан поглед. А моят мъж не ги поглежда дори, когато са супер разголени и предизвикателни. Моят красив мъж изкарва доста пари, чисти, пере, готви и прави всичко за мен, както и аз за него. Не всяка жена, обаче, заслужава такова съкровище;)

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: a7b334115b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Номер 25,

"без да съм чела линка ти, мисля, че"
Как може да мислите над нещо и да правите предположения/заключения без да сте видяли какво е? Как изобщо можете да коментирате нещо без дори да имате идея какво може да е? Със сигурност не сте преподавател по математика или физика. Никога един математик или физик няма да тръгне да коментира неща без дори да е видял какви са. Излагате се, а сте преподавател. Поне проверете преди да обсъждате.
Малко са ви 200 човека? Няма проблем, ето ви повече, надявам се да са достатъчно. 40000 в продължение на десетилетие. Това си е доста сериозна цифра вече.

"Всички мъже изневеряват. Или мечтаят за това.

Това са доказали американски учени от Университета в Северна Каролина, които в продължение на повече от десетилетие анкетирали детайлно около 40 000 представители на силния пол.

Експертите обясняват, че от природна гледна точка в тези изводи няма нищо изненадващо и те са напълно естествени.

Те добавят, че изневярата е заложена в мъжката природа, но това не означава, че всички й се поддават – понякога авантюрите са само въображаеми или виртуални."

"но интерпретациите (от разни журналисти и такива като теб)" - Единственото което правя е да цитирам учените и нищо повече. Няма нищо добавено или променено, това е вече смешно и неоснователно предположение. Стреляте в тъмното, но аз не преиначавам факти, аз цитирам както са написани нещата.
Ето адреса:
http://woman.hotnews.bg/n/vsichki-muzhe-izneveryavat-ili-mechtayat-za-tova.3870.html

Познавам достатъчно интелигентни мъже "съкровища" с големи доходи, които са много добри и грижовни вкъщи. Същите те имат афери без техните съпруги да подозират. Жените само ги хвалят на приятелки, но идея си нямат, какво се случва всъщност.
Май не знаете, но колкото един мъж има повече финанси, то толкова той повече изневерява. Това е доказан факт. Финансовото състояние се отразява и на честотата на половите контакти, както и на изневерите.
Вие може и да сте едно изключение, възможно е. Но възможно е и само да си мислите, че сте. И това е възможно. Няма как да сме напълно сигурни в което и от двете.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: 0e09881718
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Номер 2, вече ставаш смешна в желанието си да бъдеш права на всяка цена! Ти да не би да си поставила мини камера на някоя от връхните му дрехи и детектор за натиск от външната страна на бельото му, че знаеш дали заглежда други и получава ерекция от други в твое отсъствие? Когато си с него, нещата са ясни - следиш го и човекът не може дори да мигне без да видиш. Но това не ти е слънцето, за което можеш да си напълно сигурна, че е изгряло и без да си го видяла на изгрев.

Твърде много сапунки гледаш, драга! И точно такива уверени жени като теб най-често се оказват измамени от мъжете си, защото са свалили гарда и се смятат за неустоими за съпруга си. К-Ман дори ти посочва научни изследвания, но те не важат пред теб, защото ти боравиш с илюзии и за теб те са верни дори целия свят да докаже обратното. :(

 
  ...

...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 7ef3eb6feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Аз съм женен за втори път. На първата си жена изневерявах рядко, защото не ми харесваше секса с нея. Сега на втората вече 10 години не съм си и помислял...

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 642818a7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   От 4 години сме заедно и не сме си изневерявали на 1000%. За мен изневяра е и флирт с друга, но ревност не демонстрирам. Даже понякога предизвиквам нарочно, за да му задържам интереса. За сега се получава. Има го и момента, че момчето ми е прекалено послушно и моногамно. Нещо, което трудно се среща в днешно време. Той е от онези романтици, които вярват в единствената любов и наистина го вярва. Намери си такъв и няма да имаш проблем в това отношение, но пък в други измерения си има трески. Зависи кой какво иска.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 21 дни
hash: c2c803d3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Никога до сега не съм изневерявал и нямам намерение и за напред да го правя.
М 31

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 05e1b79715
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Благодаря за линка, отдолу имаше коментари, които също са донякъде показателни. Половината коментиращи бяха мъже, около 10-15 човека, да кажем. Сред тях имаше поне 3 мнения от типа:
" Аз НЕ изневерявам, Не искам да изневерявам и НЕ мечтая за подобна глупост! ", което звучи окуражаващо.
Разбира се - други по-семпли индивиди бяха напълно съгласни с проучването:
"Izneviarata e sy6to tolkova slabost kolkoto i da di6a6 :) "
Ахахаа, не е ли забавно!

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: a99de95124
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   K-Man, изглеждаш ми интелигентен човек, а спориш с чукча-писатель ;) Девойката си има съвършен мъж, защото самата тя е съвършена, толкова ли е трудно да го разбереш. Това, че съвършени са само мъртвите и неродените, е малка подробност, ама вече споменах, че тук си имаме работа с чукча-писатель ;)
По темата: Най-вероятно има и такива, които не изневеряват, поне не с действията си. Друг въпрос е колко време устискват. За мен е глупаво да се правят драми от тия работи, независимо дали изневерителят е мъж или жена.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 07a61bd7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Разбира се, че има двойки, които не си изневеряват. При всички причините са различни. Както някой по- нагоре каза, ако сексът или отношенията в една двойка куцат, къде е смисълът да си бъдат верни само за да спазват някакви норми? ! Няма нищо по- логично от това да търсиш щастието си на друго място, ако все пак нещо си те задържа при този човек. Изневярата, когато е само секс, не е толкова трагично нещо и не разбирам защо всички я правят на такъв голям проблем. Паралелните чувства към друг човек вече са друга работа. Много е хубаво, че има двойки, които истински се обичат и наистина не си изневеряват и живеят в разбирателство. Това, обаче няма как да се случи с всички, защото колкото сме еднакви толкова сме и различни и защото пътят на всеки е различен. Изневярата не е непременно липса на любов. Авторе/ке, кое те интересува, всъщност, статистиките или личният опит на хората? ;) Аз съм изневерявала и на мен са изневерявали. Бях в 11 клас когато разбрах, че гаджето ми има паралелна връзка и това беше краят. От казармата, обаче, пишеше на мен, не на нея. ;) С последният ми сериозен приятел скъсахме след тройка /която за мен се случи на шега/, два дни мълчание, после откровен разговор, в който му казах, че следващият път третият ще бъде мъж, а той, разбира се, не се съгласи. Уж всичко беше наред, аз дори бях готова да забравя случая, но стана скандал, защото не исках все още интимност и до там бяхме. Гаджетата, на които съм изневерявала така и не разбраха, но съм имала и такава, с които не са ме интересували други мъже. Всичко е едно голямо ЗАВИСИ! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 077fc3491f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   От номер 2/19/25 до :

32 - Зная, че ми завиждаш и че те е яд. Свикнала съм с такива хора като теб ;). Никога не съм споменавала, че аз или той сме съвършени. Това не означава, че не се стремим да бъдем ;). Все едно да кажа, че пуша и съм щастлива от това, а ти да ми кажеш, че се правя на съвършена:))). Нещо ти куца логиката;)

9/24/27 - Не гледам сапунки :))). Не ме бъркай със себе си и женското съсловие в твоя род! Не съм писала, че съм напълно сигурна, че не ми изневеряват (аз винаги се съмнявам). Но ти пък коя си, за да знаеш какво се случва в моята връзка? Не съм аз тази, която коментира връзките ти! Не мога да разбера безсмислието в коментарите ти.

K-Man - Проверих линковете ти. И се оказа, че съм права. Изключения винаги има (и ти го допускаш). Изключенията се потвърждават и от номер 28 (който дори не си е помислял за изневяра), и от номер 30 (пак мъж). Трудно е да се утвърдим и да ни повярват, когато мнозинството от хора са различно мислещи от нас.
Аз не хваля мъжа си на приятелки, а те ми го хвалят (има разлика).
Това за богатите мъже го зная, но не означава, че всички те изневеряват.
Изневярата е заложена и в женската природа (дори и само въображаемо и виртуално). Имам доста близки приятели (около 70% от тях са мъже) и по мои наблюдения жените изневеряват повече. Няма да споря по тази тема, защото констатирам факти в една малка извадка.
Преподавам висша математика и не съм много по словоизлиянията, но логиката ми е на 6 ;)
Все пак си противоречиш като допускаш, че може да има изключения, но пък от друга страна твърдиш, че "Всички хора изневеряват в мислите си с друг и с желанията си към някой друг. " Много мога да поспоря с теб, но ще стане много дълго. А и това не е мястото, където да си кажем както и каквото трябва.

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 24f4adbac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Аз имам връзка от 7 години. Не съм изневерявала в нито едно отношение на никакво ниво. На мнение съм, че ако не изпитваш сексуално желание към партньора си или не го обичаш вече не е нужно да го унижаваш и нараняваш с изневяра. Просто всеки си тръгва по пътя и това е. Вярвам, че и приятелят ми не ми е изневерявал. Никога не ми е давал повод да се съмнявам. А и сме достатъчно зрели, за да си изясним нещата преди да се унижаваме така.
Има хора за които секса не бил изневяра. Това са тъпи оправдания за гузната съвест. НЕ го приемам! За мен като жена би било крайно обидно и унизително мъжа ми да прави секс с друга и вечер да спим заедно на едно легно. Просто бих се отвратила. Не си го пожелавам. Не го пожелавам на никой. И мисля, че ако хората правят компромиси, бъдат по-спокойни и малко по-положителни, просто да не се дразнят за най-малкото нещо и да се радват един на друг по-често, няма да се стига до там. Пожелавам на всички да имат здрави, силни и изпълнени с повече любов взаимоотношения.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: 077fc3491f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   От 34 към 32 - Исках да напиша "не пуша", а съм пропуснала "не". Все пак не съм съвършена;)

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 0e09881718
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   "Знаеш ли колко мои приятелки ми завиждат за мъжа ми и казват, че не са виждали такова чудо. Техните мъже се заглеждат по мен със замечтан поглед. А моят мъж не ги поглежда дори, когато са супер разголени и предизвикателни. Моят красив мъж изкарва доста пари, чисти, пере, готви и прави всичко за мен, както и аз за него. Не всяка жена, обаче, заслужава такова съкровище;)"

Най-смешното е, че накрая сигурно ще се окажеш някоя пъпчива тийнейджърка с големи мечти и без съпруг. И за протокола - аз съм мъж. Щом така се обърка с мен, сигурно правиш същото с гаджетата на предполагаемия си мъж, които му пишат в Интернет, а ти ги мислиш за негови колеги. И не знам защо е това чувство за превъзходство и постоянните демонстрации от твоя страна - по държанието ти личи, че не си особено съобразителна и не знаеш нищо за мъжете. Всъщност се досещам - твоят приказен герой си има любовници и ти си свикнала да се надуваш пред тях, за да пазиш своето. Няма страшно! Това е естествена реакция на хора, които се чувстват маловажни и в по-лоша позиция спрямо другите. Комплексите не прощават на никого! По-умният приключва разговора пръв, т. е. време ми е да те оставя да си говориш сама. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker