Сама не мога да се справя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сама не мога да се справя
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3099 пъти
Незнам откъде да започна. Но ето и моята история. На 32 години съм. Но се пристрастих към чата. И по-точно към един форум. Лошото идва от там, че и аз съм фалшива. Понеже в началото не ме приеха добре във форума, си итрих профила и направих фалшив.
Е там съм млада и буйна красавица със сини очи, руса коса... Всички ме приемат, радват ми се и особено един човек Иван. Той е на 42 години. Той ме прие с фалшивата самоличност. Но аз вече не издържам да го лъжа и мамя по този начин. Т.е имам чуството, че получавам радвоение на личността.

В живота съм 32 годишна жена с преуспяла работа, а във чата друга. Иван ме промени. Показа коя съм аз в действителност. Докато един ден не призна, че има чуства към мен, но не към истинската, а към смесица от делова жена и секс бомба. Незнам какво правя. Имам чуството, че го обичам...

Живея два живота. Е, лошото идва от там, че Иван коренно ме промени и аз сега се чуствам като затворник. А това е единственото ми развлечение с Иван. Живота ми е толкова тъп...

Споделих с психиатърката ми, но тя не ми обърна внимание. Трила съм си профила много пъти... и пак се връщам. Страхувам се само от това да не изгубя Иван заради една лъжа. Просто не мога без Иван. А иначе съм болна и нещастна. Живея реално... виртуално. А е като наркотик. Сама не мога да се справя.
Моля помогнете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 4b51400c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Здравей,
според мен ще е по добре да му признаеш да бъдеш тази която си в действителност а не това на което си се направила във форума ако искаш да си поговориш с човек който вече е преминал през това кажи и ще намерим начин д асе свржем по скъпе без да нарушаваме правилата на сайта

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 72b287dc4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   А последно на колко си години? В другия форум пишеш, че си на 52. Уточни се.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 6c4f3d3912
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Абе къв е тоя Иван,леле,как можеш да се влюбиш в някакъв виртуален човек,трябва си бая изпаднал,ама к'во се чудя в тия сайтове нормални не влизат.Ей след 20 години ще вървиме по улиците и няма да се поглеждаме,но като застанем пред мониторите и глей какво се нарича социум.Не вървят на добре нещата...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 098c940fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всъщност на колко си години? Не може постоянно да лъжеш, лъжеш Иван, лъжеш нас! Най добре ако действително ходиш на психиатър и той не ти е обърнал внимание го смени!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 7e02d8f7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей! Няма да те обвинявам, че това е детинска постъпка или нещо подобно, но в случая ти лъжеш не само Иван, а и себе си, което осъзнаваш и сама, че не е редно. Чувстваш се добре докато общуваш с този човек, а и неговите представи за теб явно карат и него да се чувства по същия начин.

Искам да ти споделя че съм на доста по малко години от теб и преди време направих тази ''грешка'' да се регистрирам в сайт за запознанства с фалшив профил..уж на майтап а се оказа, че съм намерила страхотни приятели..някои от които много значими като хора дори по-ценни и от хора, които познавам и в живота си.

Стана ми мъчно, че те наистина харесват моята същност и характер..но мислят, че съм съвсем друг човек :( След време си направих профил с мои собствени снимки..естествено нямях вече намерение да се крия зад чужди и започнах да установявам контакти с някои от хората към които се привързах така силно и имах за приятели..за мое щастие успях да се сприятеля повторно с тях но вече без лъжи..но не можах да си призная коя съм всъщност а и те вече едва ли се сещат за ''другата''. Но важното е, че не веднъж са ми казвали, че ме ценят като човек и приятел, което за мен значи наистина много. Малко се поувлякох от темата но искам да ти кажа, че от фалшиви маски няма смисъл, най много да се оплетеш в собствените си филми и да страдаш..Бъди себе си, сигурна съм, че и със своята индивидуалност пак би се харесала на този мъж, и не само!

Казваш, че в началото не са те приемали добре във форума..а защо по дяволите трябва да се съобразяваш с някого! Та нали всеки от нас е индивидуална и уникална личност..не може всички да сме по калъп..Бъди себе си зарежи тая работа с фалшивата самоличност и действай като истинската Ти! Твое си е решението дали да признаеш истината на въпросния човек..макар аз да съм на менние че няма смисъл..но каквото и да стане мисля че ще си доволна че си излязла от тази ситуция която те е притеснявала доста време!
Желая ти успех!!!

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 55805aab31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Абсолютно, във всеки форум си на различна възраст, а разказваш една и съща история. Как очакваш да ти обърнем внимание?!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 5b0e49683b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако наистина е добър и те обича, признай му. Не е нещо необичайно да лъжеш в форомите. Така имаш възможността да бъдеш такава, каквато в реалния живот не можеш да си. Искай му skype или e-mail и му обясни всичко. Лично на него или му пиши лично съобщение. Но наистина, ако имате чувства кажете си всичко и си обещайте да не се лъжете повече.
Просто след това, ще ви е малко по-трудно да си имате доверие.
Успех
Flower

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: b826d4470b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Признай му коя си, така ще разбереш и той колко държи на теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker