Как отново да спечеля нейното доверие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как отново да спечеля нейното доверие?
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2896 пъти
Здравейте. Та направо да започвам. Аз съм момче на 18 години и преди 6 месеца се запознах в Интернет с момиче което е на 15 години. С течение на времето се привързахме един към друг, станахме добри приятели, споделяхме си всичко. Не дълго време след това пламна и любовта (знам че може би ще прозвучи смешно, но ДА - съществува и виртуална любов, един малко по-различен начин за изразяване на чувствата). Малко по малко, ставахме все по-неразделни един от друг - отначало само си пишехме, после се чухме и по телефона, след това се появиха и дългите разговори по Скайп, последвани от видеоразговори.. Имахме си доверие, беше ни забавно заедно и всичко най-хубаво. :) Но аз глупакът, в един малко по-ранен етап от тази връзка (още когато я бях виждал само на снимка) и бях дал повод да се съмнява в мен дали наистина я харесвам и обичам, защото нещо не ми беше харесало във външния й вид. Понякога след това се карахме и сърдихме, дори щяхме да "скъсаме" заради това, но в един момент си казахме че не е хубаво да си правя погрешни заключения заради една (най-вероятно заблуда заради снимките). На 4-тия месец след онлайн запознанството ни се видяхме. Очакванията ми според моята представа за красота като външност (и иначе като душа - което смятам че е по-важното), се надминаха. Наживо тя беше дори по-хубава отколкото съм си я представял. ? До тук задоволително, всичко си течеше нормално и бяхме много щастливи заедно макар и за малко (3 дни - защото тя е от друг град на над 200 км. от мен). 2 месеца след като се видяхме, аз започнах да усещам в поведението й, че нещо я тормози, че крие нещо от мен. Оказа се, че трудно може да ми вярва защото веднъж вече съм я разочарова/предал и си мисли че пак ще го направя. 100 пъти (буквално) съм й обеснявал че това прибързано изказване, тази грешка която направих преди, беше напълно основателна защото както казват "понякога снимката лъже", човек се заблуждава и когато нещо не е перфектно - той сам си го доизмисля дори и несъзнателно. Аз правя всичко възможно тя да ми вярва отново, защото е ужасно да гледаш как приятелката ти не ти вярва.. а досега тя никога не ме е предала. Да знам, постъпих лошо признавам си.. но и аз съм човек и аз допускаш грешки, но мисля че трябва да се учим от грешките си и да поискаме прошка. Ако може да ми помогнете с някакви съвети, защото ситуацията е малко деликатна. И за протокола: винаги съм се отнасял с нея мило, романтично.. то картички ли не беше, валентинки, мартеници по пощата, подаръци, любовни стихчета (измислени от мен), песни.. давам всичко от себе си. Също забравих да спомена, че тя е първата ми любов и може би затова го приемам толкова на сериозно но не искам да я загубя.. Обичам я повече от себе си и не знам какво ще правя без нея.. ;( ;(

Предварително ви благодаря. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: d92e99c360
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами докажи и че я обичаш и не я предавай повече.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b0fa8b3707
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз съм момиче на 17 години.
Случвало ми се е да изгубя доверие в някого. И, наистина, пътят на спечелването на това доверие не е лесен, но, също така, не е и невъзможен. Понякога няма нищо конкретно което можеш да направиш. Според мен, това което би било най-добре е да й покажеш, че няма причина да се съмнява в теб и в чувствата ти. Можеш да се опиташ да поговориш с нея, може би за пореден път да се опиташ да я увериш, че всичко което изпитваш е реално, но не ти давам гаранция, че би имало някаква полза от това.
А, понякога, просто ни трябва малко време за да осмислим случващото се.
И един последен съвет от мен - бори се за нея и не се предавай, защото няма нищо друго, което ние - момичетата да ценим повече у момчетата, от това да виждаме, че на някой все пак му пука за нас.

Надявам се да съм ти била полезна. И успех! :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker