Когато човек се влюби и нещата загрубеят, тогава още повече боли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато човек се влюби и нещата загрубеят, тогава още повече боли
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3333 пъти
Заради тормоза, който ми причиняваше моят съпруг чувствата ми се "изпариха"и аз реших да потърся това, което ми липсва а именно топлината, разбирателството и т.н. Всеки човек има една празнота в себе си и когато намериш определената цел я запълваш,а моята цел на празнотата беше точно този мъж за когото искам да напиша.Той е много обикновен,но в него виждах нещо което не намирах в моят съпруг.

Влюбих се в него много, изпитвам луда страст към него,сексът който правя с него е незаменим дотук всичко е много хубаво,но най голямият проблем е че не въздаржах ,когато трябваше страстите си и сега е много късно имам чувството,че много го обичам, а нашата връзка просто няма перспектива,тъй като не само аз но и той е семеен.Боли от всичко в този живот,боли от проблеми в къщи, но боли и когато човек се влюби и нещата загрубеят тогава още повече боли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 97c2370f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей сестрице по съдба. С мен се случи същото. И аз ужасно много обичам един човек, той мен също, но....незнаем как да се съберем да живеем заедно без да нараним никой, тъй като сме семейни.Тази лудост продължава вече 3 години. Неможем един без друг дори за час ако не се чуем и се побъркваме.Разбирам те прекрасно мила моя, така е в любовта. Питам се защо истинската любов е винаги закъснялата любов??? Защо я намираме толкова късно в живота си, защо от нея боли най-много, защо, защо, защо....????Има ли някой който може да отговори???

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 480a33976a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напусни мъжа си. В случая няма значение дали има друг или няма...поне аз така бих направила, не бих търпяла от никого тормоз, ако ще и да остана цял живот сама

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 9b687902c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вие сте луди защо не си удържахте страстите, а замислила ли се как се чуства жена му горката без да подозира нищо. А той ако толкова те обича защо не се е разделил със съпругата си мислила ли си?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 44acbcce57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако наистина обичате този човек, трябва да го накарате да се замисли какво му липсва вкъщи, че го търси навън. Когато се изясни какво не му дава жена му, той ще прецени дали може да го получи от нея или е безнадеждна връзката им. Но недейте да разбивате семейството му заради това, че и във вашия брак има проблем. Вие също опитайте да оправите отношенията със съпруга си и се концентрирайте върху това, от което има нужда той, за да може (ако си заслужава) да разбере старанието ви и да ви отвърне със същото. Подсъзнанието има гадния навик да ни кара да чувстваме неща, които не бихме чувствали в друга ситуация. Дали щяхте да обичате онзи човек, ако съпругът ви беше по-добър към вас, а дали щяхте да сте спокойна с него, ако знаехте, че връзката ви може да се развие докрай и да споделите цялото време заедно? Дали и той няма да изстине, когато прекарате няколко години заедно? Отговорете си сама, вие го познавате.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0d56d08b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Толкова много си приличат историите ни. При мен ситуацията е същата, връзката ни продължава вече няколко години, но.. Никога не съм имала намерение да си разваляме семействата. Нито аз , нито той. И при мен нещата не са идеални в семейството. Разбирам те напълно, повярвай ми, аз също го обичам ужасно много. Много висока ще бъде цената, която ще платиш, помисли добре дали си заслужава. В крайна сметка в момента в който заживееш с него всичко ще се промени. И след няколко години може и на теб да изневери с някоя друга, нали. Няма гаранция за това. Обичай си го, изживявай си откраднатите моменти , знам колко са сладки тези мигове... Пожелавам ти успех , каквото и да решиш! :-)

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: db7014e0ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Към №5 щом нямаш куража да заживееш с него значи това не е любов а увлечение. Ако го обичаше истински и той теб нямаше да има никаква цена това да бъдете заедно. И още нещо, винаги си заслужава да бъдеш с човека който те обича, не си задавай този въпрос заслужава ли си или не.Но явно твоята история №5 няма нищо общо с истинстата любов.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5659399aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Цената, и дали си струва"... Хора, това не е търговия: на ти пари, дай ми кило домати... Много от нас бъркат секса с любовта, а те са все пак различни неща

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 515e6ba55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Oт н.5

Към н.6 - ако беше увлечение, нямаше да продължава няколко години, а щеше да приключи след няколко месеца. И другото, което искам да ти кажа е че много е лесно да даваш оценка, когато не знаеш изобщо за какво става дума. Не говорех за "цена" в буквалния смисъл, вие с номер 7 защо пък веднага това си помислихте. Цената , за която говорех е, че трябва да преобърнеш живота си, живота на децата си и на хората около теб на 180 градуса , защото си си позволил "лукса" да се влюбиш и да обичаш истински.

Да, съгласна съм , че когато човек обича се бори за любовта си и да е щастлив. Значи за да съм щастлива трябва да нараня поне 4-5 души , които истински ще страдат, така ли? Няма ли според вас да е егоистично от моя страна. Не е ли по добре да продължа както до момента. В крайна сметка всеки сам избира как да живее. Не ме разбирайте погрешно, но укори като вашите нещо не ми допадат.

Към номер 7:Да, секса и любовта са 2 различни неща, но има мнооооооого голямо значение, когато са заедно. Жалко, ако не ги го изпитвал/а...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker