Не го обичам, както преди. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121503)
 Любов и изневяра (29791)
 Секс и интимност (14405)
 Тинейджърски (21914)
 Семейство (6486)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18601)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не го обичам, както преди.
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2251 пъти
Здравейте, ще се опитам да разкажа на кратко и моля за съвет. Без коментари за грамотноста ми, а просто да пишете по-темата.

Аз съм момиче на 16, което стана гадже с едно момче през 30. август. 2011 до днес.
За това време сме минали през много неща, като проблеми, тъжни и щастливи дни.

През това време сме "късали" няколко пътя за по 3, 4 дни и отново сме били заедно, но тогава бях по малка, найвна и глупава. Той определяше какви ще са дните ми.. дали ще съм тъжна или щастлива, много ми е помогнал, но и наранявал с държанието си, а тогава го обичах много ( Според мен децката любов е най- чиста и истенска).

Сега ще започна направо по темата: Той е на 19- декнври прави 20, а аз 17 г.
Не знам как, но с времето това момче ме заобича толкова, че не може без мен, прави всичко вазможно да сам щастлива и ми огажда, заради мен е правел нещата който най- много не харесва и който са му били трудни, винаги е до мен и иска всяка слободна секунда от времето ни да го прекараме заедно (мечтата на повечето момичета на моите години)..

Но така се задушавам а и има едно момче което не ми излиза от ума, не че го обичам, но просто ми е тръпка. Мисля, че вече не обичам гаджето си както преди а просто свикнах с него, дори ми е омразнало от секса! Искам да се разделим, но знам, че много ще го нараня и ще страда само 2 пътя съм го виждала да плаче и то за мен! Искам да стане така, че да спре да ме обича дори му говоря някакви от рода- Мило ти си много прекрасно момче, защо не си намериш нещо по добро от мен.. толкова момичета те искат а ти дори не ги поглеждаш заради мен.. (това е така.. когато излизаме непознати момичета го поздравяват и му се усмихват).. Искам да е щастлив и да скъса с мене, той е толкова добър, забавен и дженталмен.. Но просто не го обичам както преди и понякога го наранявам без да искам и после ми тежи на савеста и се чуствам ацки гадно.. Не сам от момичетата дето гледат колите, парите и т. н. и не искам да бъда като тях, но.. Моля посаветвайте ме.. не искам да го нараня той не го заслужава.. дори кога обзавежда апартамента си (живее сам) Настоява да е по мой вкус и много често аз решавам какво трябва да прави с парите си, но не по начин да го използвам ами просто да му помогна за да насмогне за мебели, пазаруване и сметки.. помагам му колкото мога, но.. офф моля каже нещо и добавете историята ми. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: fc452d335c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ако е така, както го описваш просто му кажи това което си написала тук. Щом не го обичаш няма смисъл да си с него. Остави го и дай шанс на друго момиче да бъде в живота му. От началото ще му е много тежко, но с времето всичко ще отмине и е възможно един ден да сте просто приятели. Успех и на двамата!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: cd2fc30ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Зарязвай го направо и залягай на ученето, че си толкова неграмотна...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: dde9717429
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Абе ти наистина си много неграмотна, как го правиш бе? Мен ако питаш стой си при него, защото друг види ли колко малоумно пишеш, ще те ритне на часа. Изобщо не искам да те обиждам, обаче направо ми взе ума с писанието си.
Всъщност може би си ромка?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 090de86314
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи тъй... "без коментари за грамотността ми". Че то друго просто няма какво да се коментира. То няма и една дума, написана без грешка. На мен лично това ми са наби в очите ПЪРВО. Колкото и да не ти се иска да се коментира това, то говори МНОГО за тебе. А пък за момчето ще е най-добре честно да му кажеш, че чувствата ти са изстинали и да си ходиш при другия. Макар че, сигурна съм, само след няколко седмици ще се върнеш при него. Защото си свикнала да те ухажват и носят на ръце, а може да се окаже, че другия няма да ти цепи басма и за него може да не си такова божество. А пък си свикнала... Хората се молят за такава трайна, красива, сериозна, дълга връзка, на теб ти омръзнала. Няма угодия и туй то! И... наблегни на уроците по български, недей предупреждава да не ти правят забележки, защото не можеш да накараш хората да се правят на слепи, ако не днес, то утре ще попаднеш в ситуация, когато всичко ще лъсне и ще те е срам много. И има от какво - положението е ТРА-ГИЧ-НО!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: df8ec8f290
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Малко неграмотно написана изповед... Това прави първо впечатление. И да, по-добре е да се разделиш с него след като не го обичаш вече, ще бъде по-добре и за двамата. Но все пак вероятно ти ще съжаляваш след време повече от него, просто съдбата си знае работата. И гледай да се поограмотиш малко, все пак какво правиш в училище?!
М, 35

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b2c5915e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е не мога да не пренебрегна грамотността ти! Ако си толкова и умна, колкото и грамотна, момчето има здрав проблем с теб. Иначе относно историята ти : остави го. Не го заслужаваш. Той за теб е бил просто каприз. Ако останеш с него само ще се наранявате взаимно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fd1868b45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вече те виждам след няколко години след като си се разделила с него и си минала през няколко нещастника как отново пишеш тема тук със заглавие! Защо попадам само на нещастници и утрепки! Ами много просто дами ето има момчета, които са готови на всичко за вас, но на вас това не вие достатъчно! Искате такива момчета, но вианги избирате другите, лошите, тези, които ще ви наранят! Ами носете си кръста и не пишете повече такива теми, като сами не знаете какво искате!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 49bb1e21e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хубаво е, че осъзнаваш това, че щом е по навик трябва да се разделите. Може би я има тлъпката, но да се е притъпила от ежедневието Ви. Може би не си правите изненади, не излизате и нямате романтични мигове?
Ако той те занимава само с проблемите си, може би това е причината.
С моя приятел сме заедно от 6 години и някой път имаме чувството, че се влюбваме наново един в друг.
Всички хора се променят с времето, но според мен истинската любов е да се влюбиш много пъти в един човек. Това означава, че сте един за друг.
Ние преди не излизахме никъде и такава депресия ме беше обхванала и то не веднъж.
Много разговори имаше по темата, но откакто имаме детенце не спираме да излизаме навсякъде. Може би детето ни сближи още повече.
Казват, че като имаш дете се лишаваш от излизане и мъжа ти не те желае, но при мен е обратното.
Дори, когато се скараме за нещо и детето като го погледне и го пита нещо и той се разтапя. Само една усмивка на дъщеричката ни и забравяме всичко :)
Не казвам, че трябва да си имате дете! Просто си помисли дали не са ти притъпени чувствата или наистина ги няма.
Ако той се държеше по-дръпнато с теб и не ти угаждаше толкова, дали щеше да я има още тръпката?
Да, ти си млада и искаш пеперуди в стомаха, но ако се стараете зи това, те след като изчезнат, отново се появяват ?
Казваш, че имаш тръпка към друго момче, но помисли ли онзи какъв човек е, ще те мине веднъж-два пъти и ще му омръзнеш. Влечението ти е по-силно, защото е нещо ново и непознато за теб.
Аз мисля, че Вие с приятеля ти се обичате истински.
А за новата тръпка те разбирам, минала съм и през това.
Имаше период, в който нещата не вървяха и тогава си мислех, че не го обичам вече, това чувство се беше породило от скапаното ежедневие. Имах си нова тръпка от невниманието на половинката ми и мислех, че света е в краката ми. Но когато опознах другия човек, оказа се, че няма дори едда причина да го обичам. Само защото бях лишена от внимание, освен това онзи беше изпечен лъжец, лъжеше за спорта.
Ти трябва да помислиш трезво над нещата: това е така, защото това, това и това.
Аз с приетеля ми започнах на шега, не съм се впрягала много в чувствата ми към него, не съм мислила нон стоп, в началото бяхме в различни градове. Не съм страдала от това, но не съм била с други момчета. Просто като имаш по-малко очаквания, по-малко страдаш...
И така всичко тръгна на шега, но тези връзки са най-красивите.
Mss Sadness, 24

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c2689b8cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен не трябва да го оставяш заради друго момче, което незнаеш дали ще те използва или не. Тръпката е временна, този човек с който си сега ще ти липсва.. Но ти си прецени :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 798f86a953
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имаш всичко, от което се нуждаеш и си пак недоволна... ей това не го разбирам.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fe90426f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Написах да не коментирате за неграмотноста ми и нищо повече.. Но не споменах, че живея в чужбина от доста малка и в Българско училище съм учила до 4 или 5- клас!

Трябва ли човек да ви обесни причината за неграмотноста си, че да сте малко спокоини... Както казах уча и живея в чужбина от доста малка и съм достатачно ограмотена, но не по български! Уча за медицина.. и Много благодаря за съветите :) Авторката.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fe90426f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много ви благодаря за саветите, найстена ми помогнахте много, но искам просто да ви обесня защо съм толкова зле с писането! И моля модераторите да добавят коментара ми защото се чуствам ацки гадно и засраменно.

В България съм учела до 4 или 5- клас.. след това заминахме да живеем в чужбина до ден днешен, започнах да уча и сега следвам за медицина... достатачно грамотна и умна съм за годините си, но нямате право да обиждате един човек кого изобщо не познавате само заради самият му начин на писане.

Сега ще си кажете ами да... ходи си в чужбина и бъди неграмотна... не е така защото тука живея, уча и всичко е добре България си я обичам все пак е моя родина, но просто тази държава е на голямо ниво и ще имам голямо бъдеще. Изобщо не съм неграмотна колкото си мислите. :) Авторката.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ae37697658
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Добре де, авторке, донякъде мога да разбера писането ти-имах познат, който след 40 години в Чехия нито пишеше, камо ли да говори правилно български. Не беше млад, ама ти имаш време напред-ами ограмоти се, учи, в чужбина си от няколко години, както виждам, не са 40-значи имаш време да си оправиш правописа. Учи българския език! Важно е-за теб и за хората около теб.
От друга страна-ние тук четящите, какво сме виновни за твоя правопис? ! Ами то си е мъка да се чете... Айде поне напиши вместо деЦка-ДЕТСКА, вместо аЦки-АДСКИ, че ни бодат очите.
А що се отнася до проблема ти, смятам, че когато не обичаш някого вече, се разделяш с него-и толкоз. Иначе мъчиш и себе си, и него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker