Гинеколог - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гинеколог
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 4985 пъти
Здравейте аз съм на 17 и много ме болеше долу. Отидох при лекаря дадоха ми направление и отидох на гинеколог.

Прегледа мина бързо той ме пита за цикъла и това онова но забрави да ме пита дали съм девствена. Първо ме опипа долу аз му казах че много ме боли и той каза че ще ме погледне след малко и ме опипа по гърдите и ме болеше страшно много докато пипа и аз нали му казах и той каза че нямало проблем.

След това се качих на магарето и само като се разкрачих ми каза имало голям проблем. След това ми навря спеклум но аз бях девствена и подскочих направо и шурна мноого кръв и той започна да се извинява и си тръгнах и от тогава(преди месец) ме боли много и не спира да ми тече кръв. Сега не знам какво да направя но не искам да изпитам ужаса отново.

Моля ви да пишете и много моля админите да добавят историята ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: af44469cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди при друг генеколог! Може да е сериозно! И при мен така се получи и се оказа, че ми е направил рана. Та започна едно "горене" с лекарства, чудесии. Сподели с майка ти, тя е твоя най- добър приятел, аз така направих и хубаво, че беше тя да плаща лекарствата.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e29e9fe008
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей, ами какъв избор имаш освен да отидеш отново на гинеколог, някой който не е педофил разбира се, като този! Ако те е страх много, отиди с майка си, като видят че не си сама, дори и да имат някакви намерения, няма да посмеят да направят нищо. За възможно най-сигурно отиди на жена гинеколог. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 97cf9f8e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много благодаря за бързите отговори но хич не ми се иска пак да ида моля ви кажете ми точно как минава прегледа за да се престраша и какво да правя с гърдите те много ме болят?

Авторката

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fb6180a7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тоя педофил направо те е "обезчестил". :d. И това не е бил преглед при мамолог, че да ти опипва гърдите. А за случилото се накрая нямам думи, че е искал да се отърве само с едно извинение, защото е напълно възможно и да те е разкъсал. Твоята грешка според мен е, че не си споменала, че си девствена, тъй като това е важно. Трябвало е да си кажеш, за да не се стига до там. Задължително поговори с майка си и опиши случилото се, трябва да отидеш възможно най-скоро на преглед с нея. Нямаш си представа колко бързо се развиват инфекциозните процеси на това място. И както каза, номер две, най-добре се насочи към жена-гинеколог, за да ти е по-спокойно. Аз също съм на 17, досега не съм ходила на преглед при гинеколог, но не бих позволила подобно отношение.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2dc834be91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   При един добър гинеколог, прегледът минава много спокойно и безболезнено. Разбира се, ако имаш някакъв проблем ще те боли, но е по-добре отколкото да не отидеш и да се усложниш. Кажи на родителите си и намерете читав гинеколог! Прегледът минава по почти същия начин, както при този странник, при когото си отишла, само че ще го извършат внимателно и ще ти кажат какъв "голям проблем имало", а не да ти се извини и да те остави да си тръгнеш така. Гърдите може би те болят, ако ти идва менструацията, ако има друга причина гинекологът при, когото отидеш ще ти каже. Същевременно разкажи на родителите си за този "доктор", при когото си отишла. По твоите думи не ми изглежда никак добре това, което е направил.
Успех и се посъветвай с родителите си!!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 97cf9f8e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз не искам при жена те не са внимателни. Преди години бях при жена с приятелката ми (Не ходя с родители защото имат познат гинеколог и ме е срам от него) и тя ме прегледа на ехографа и ми каза да отида да се съблека (а това ми беше първия път и не знаех)и се съблякох цялата и т ми се развика защо не съм си облякла хартиеното. След това отидохме в друга стая където е магарето и легна нали и тя ми вика че трябвало да се обръсна и набързо ми лепна кола маска. След това си навря пръстите и ме натисна яката и ме заболя малко и аз съм чувала че прегледа минава бързо а пък тя ме бави половин час на магарето и ме рови и аз едвам се престраших да отида пак а то така се и падна и сега съм се навила при на познатия да отида но искам да разбера как минава нормалния преглед

Авторката

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2dc834be91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лепнала ти е кола маска??? Гинеколог??? Моята гинеколожка даже ми се беше учудила първия път, когато отидох при нея след като видя, че се обезкосмявам... Не знам на какви изтезатели попадаш.... Ти сама каза "искам да разбера как минава нормалния преглед", значи осъзнаваш че това не са нормални прегледи... Е обясних ти как става, по-често безболезнено и без кола маска и всякакви простотии.
От номер 5.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 97cf9f8e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами да лепна ми кола маска защото космите и пречели но много ви моля обяснете ми всичко как става защото след 2 дни съм се записала и после ще ви пиша как е минало
П. С. Записах се защото болката се 1 седмица се увеличи драстично

Авторката

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2dc834be91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами много глупава гинеколожка значи. Нали ти обясних как става. Прегледа е ръчен, ако си девствена през ануса, ако ли не през влагалището. Но по твоите думи вече са разкъсали химена ти, така че може би ще го направят през влагалището. Може и с ехограф да те прегледат след това. Накрая ще ти кажат какво ти има, това е.
5

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7d89667bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оле, милата. Честно ти казвам, съчувствам ти! Дано се оправиш скоро! Късмет и стискам палци!

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ac59a6992e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке какво стана?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 97cf9f8e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От авторката
Здравейте престраших се отидох на нов и всичко мина супер. Излекувах се само за месец и гинеколожката се оказа страхотна жена.. Та аз съм и толкова благодарна на тази жена. Та тя ми изроди детенцето и дори ме следеше през цялото време. От няма и месец с гаджето ми се радваме на прекрасен син. Благодаря и на вас много. Продължавайте да помагате на хората

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4850539c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Моля сподели коя е гинеколожката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker