Интернет любовна илюзия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Интернет любовна илюзия
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 4151 пъти
Здравейте чета споделените историй и реших че и аз мога да ви разкажа моята и да помоля за съвет.
Омъжена съм от повече от 12 г бракът ми е преминал през доста перипети почти през тези всички години съпругът ми се е държал с мен като с даденост която няма нужда от внимание от разбиране от подкрепа. Никога през годините не е показвал чувствата си винаги съм мислела че за него не означавам нищо и така ден след ден година след година докато един ден не реших че е време за промяна. Направих си регистрация в сайт за запознанства като не съм имала за цел да търся нещо определено просто да срешна нови приатели така един ден се запознах с него. В началото го игнорирах и той беше като всички останали прехвалващи себе си мъже но постепенно го опознах и ми допадна. Пишехме си различни неща дори и такива за общо бъдеще само да уточня че и той е семеен и живее в друг град. Така тази интернет илюзия започна да ми харесва и аз се влюбих. Силно и завладяващо рязменихме си снимки и на двамата мисля че ни допадна видяното.
През това време моя съпруг изведнъж ме забелязя че съществувам започна да ми показва че означавам нещо за него промени се напълно. Но аз съм завладяна от другия човек искам да го видя и той иска но започна да ми казва че при това разтояние няма как да се получат нещата и е по добре да ги оставим до тук. Много съм объркана немога да го забравя знам че е нередно но той е все в мислите ми. Знам че нямаме шанс но как да го забравя. Моля ако някой е бил в такава ситуяция нека да ми даде съвет как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: fc98344c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Първо - разведи се. Второ - търси си свободен и свестен мъж.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f466a43c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ами мга да ти кажа, мъжа ти е забелязал, че те губи и затова уж се е променил.
Макар и незнаейки за другия, той е забелязал, че не му обръщаш толкова внимание.
Заблудата си е голяма и с другия- лижеш захар през стъкло.
Дори да се съберете, няма да е това, което очакваш да е.
Ще има много проблеми и разправии покрай семействата Ви, които сте създали вече. Дори като заживеете заедно, магията ще изчезне, ще се изпепели.
Дори може да е по-зле от мъжа ти. Сам си е казал другия, по-добре до тук, няма смисъл, не се тормози излишно и не му се натрапвай.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 55318547e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да, да слушали сме ги тези. След направен? простотия е най-лесно да се каже мъжа ми беше студен, беше лош и така докато не срещнах еди кой си. Пък сега нямало виртуална любов, защото и тоз "еди кой си" и той не бил читав като мъжа ти. При елементарна равносметка излиза, че ти плюеш като повечето жени срещу собственият ти избор на мъже, което нито е достойно, нито морално.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4d3c16dc1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   № 3, ако човек намира във връзката си всичко необходимо, няма да го търси навън. Колкото и да плюете по жените, в много случаи причината те да погледнат встрани е във вашето отношение. Много ясно, че ако не ме забелязва и се държи с мен като с вещ, ще си потърся човешко отношение другаде, и то без грам вина. Факт е обаче, че докато усещате жената до вас за даденост и собственост, която няма къде да мърда, не си давате много зор да поддържате отношенията. Усетите ли обаче, че я губите и че друг навлиза в територията ви, изведнъж тя отново става интересна за вас. Явно трябва да ви държим постоянно в напрежение, че не сме напълно ваши и можете да ни загубите, за да се държите, както трябва.
Авторката, не те съветвам да се захващаш с мъж от сайт за запознанства.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 55318547e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 5, ако човек не намира във връзката си каквото му е необходимо, ще се разведе и ще си търси щастието някъде, а няма да лъже себе си и всички покрай себе си. На това му се вика консуматорщина и не можеш да очакваш някой да споделя вижданията ти, надявам се да осъзнаеш това. По тази логика може да не стигнат 10 мъже да запълнят празнините ти и пак да си недоволна, в което съм почти сигурен че ще бъде така.
За това не очаквай някой да ти влезе в положение, за мен ти си една от многото невзрачни съсипани от собственото си бездействие, безотговорна и лековерна жена.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 73be89f561
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво на номер 3 - правилно казваш че жените, с тяхното отрицателно отношение към мъжете губят много, защото няма как да извлекат максимума от една връзка. Но повечето жени в днешно време, така са се възгордяли, толкова високомерни са станали (повечето), че не забелязват че мъжете също са хора, че те също имат нужда от уважение и зачитане на чувствата.
Според мен мъжът на авторката винаги е бил това което е сега - тя навремето се е влюбила в него, но сега това не ? е достатъчно и търси нещо друго - намира го по Интернет и хубаво осъзнава, че това е илюзия - съмнението в другият, я кара отново да погледне мъжът си, вижда, че мъжът ? всъщност не е толкова лош, колкото е мислила и сега се чуди къде се бъркат нещата, а отказва да приеме, че усложнената ситуация е причинена само от нея.
Ако бях на нейно място - щях да си живея щастливо с мъжът си, да се опитам да забравя интернет любовника, надявайки се мъжът ми да не разбира за него, за да не го нараня и щях да си намаля очакванията.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 93c8de4021
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм в подобна ситуация и знам как се чувстваш. Аз съм омъжена и подобно на теб и моят мъж вече не ме забелязва. Това е просто неизбежно и след дълги години брак, перипетии и децата отношенията се износват. Жалко но факт. И аз като теб се запознах в интернет с един човек който страшно много ми допадна. Той също беше семеен когато се запознахме. Поддържаме връзка вече 7 години, говорим си в скайп когато е удобно и така почти всеки ден. Аз свикнах страшно много с него и стана част от ежедневието ми. Влюбена съм, това е истината. Но когато се замисля все си викам че дори да не бях омъжена и да имахме възможността да бъдем заедно, знам че след време ще започнат да се показват негативните черти от характера му. И колкото и да го обичам, ако бъдем поставени пред същите трудности както сме били със съпруга ми и ако бъдем заедно в продължение на години нещата отново ще се повторят. Така че моят съвет към теб е извличай това което ти е необходимо от връзката с него, обичай го, наслаждавай се на времето прекарано с него, но не забравяй че той или това което си мислиш че е той е просто една илюзия. Навярно си по- влюбена в представата ти за него, а не в самият него. Знам че ти е трудно, но ако се чувстваш виновна че правиш това зад гърба на мъжа ти тогава прекрати връзката с този човек. Не се измъчвай.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7edde6f153
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   6, ти пък в качеството на какъв раздаваш квалификации, разбирач? ! Консуматорщина е точно отношението на даден мъж към жена му като към вещ - да получава от нея всичко, на което е свикнал, но вече да не си дава много зор да поддържа отношенията и да смята, че всичко му се полага. После се чуди що тя погледнала встрани. Ами кой бяга от хубавото?
Що се отнася до лековерна и прочие красиви епитети - само да вметна, че имам 14-годишен брак. И моят мъж по едно време го подкара така. Проведох няколко разговора - ефект нулев. Вкарах един хубав флирт с друг мъж и да видиш колко бързо си припомни отношението и нещата си дойдоха на мястото. Сега знае, че навън има и други мъже и на мен ми стиска да се захвана с някой от тях, ако той ме пренебрегва. Това го държи в кондиция. Ако е за смяна на партньора, нещата трябва да са стигнали предела вече. Ти така ли правиш - кат ти хареса нова мацка, развеждаш се с предишната и се хващаш с новата. Много надежден и отговорен, дума да няма.
И не прави заключения за хора, които и грам не познаваш, нито си виждал. Щото може да се окаже, че много грешиш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 55318547e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 9:
Раздавам квалификации на база личен опит, защото доста честно виждам такива като теб и авторката, които мислят че летят, но като се приземят остава нещо много грозно и болезнено.
И да, косуматрощина е, когато не си гледаш детето, семейните задължения, а се вреш в нета по сайтове за запознанства и по скайпове, което е прекалено срещано. Казвам това със съзнанието че и аз съм родител със завидно здраво семейство, който честно казано на моменти не може да обърне внимание на семейството си от работа, докато половинката ми си скъсва гъза да върши почти всички семейни задължения, като изключим ремонтите и старанието и на двама ни детето да получи нужното за него внимание както в културен, образователен, така и в емоционален план. За това ти казвам да разказвате такива идиотски истории без да се налага да натрапвате вашата жалка позиция на всяка цена.
За съжаление в България преобладават точно жени като вас, както вече са го отбелязали както тук, така и по другите теми.
Жени, на които все някой им е длъжен, искали внимание, искали стабилност, искали розов живот, а в замяна може да предложите само един гол гъз без никакво покритие. Имат деца, семейства, задължения, те по цял ден се забили в скайпове, сайтове за запознанства или пък търчали навън да флиртуват, само дето не искат да си признаят, че флирта и другите изброени не стават за миг, а се изисква време, което ако бяхте толкова умни, интелигентни и морални, щяхте да отделите за децата си и мъжете си.
Аман от глупави жени.
От 3, 6

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7edde6f153
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   А, да, и реши, че само ти си единствен родител за пример. Ми какво се пенявиш по сайтовете тогава, а не обръщаш внимание на семейството си? Семейства има и по-добри от вашето, не се и съмнявай. Едно е от време на време да нямаш възможност да обръщаш внимание на жена си, друго е постоянно да я третираш кат част от интериора. Длъжен ми е, да. Както аз съм длъжна. Всеки влиза във връзката със задължения. За съжаление каквито са мъжете, такива са и жените. А в момента преобладават мъжете егоисти и търтеи, които смятат, че всичко им се полага по дифолт и не е нужно да влагат каквото и да било от себе си.
А на мен не ми бери белята. Работя си и се издържам сама, издържам и децата си и не завися финансово от мъжа си, което ми е най-голямото предимство. Така че в определени случаи мога да реша дали да предложа само един гол гъз или повече. Зависи от мъжа. И хич не ми дреме какво мислят такива озлобени неудачници като теб. С това си поведение нищо чудно утре да изревеш тук "ама тя си има друг".
Колкото и да се плюнчите и да обвинявате жените, нямаше да се чувствате длъжни да го правите, ако усещахте, че правите всичко, което трябва.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c486e2d58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей номер 8 радвам се че има и други хора в моето положение благодаря за подкрепата ти. Не разбирам само вие с твоя интернет принц никога ли не сте се срещали в реалния живот и доколкото разбирам той вече не е семеен защо не си с него. Виждаш ли бъдеще в едно такова познанство.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e1403108e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Eвала на номер 3 (6, 10). Брат, жените никога не им стига. Бас държа, че мъжа на авторката е свестен човек, който просто улисан в ежедневие и куп проблеми (финансови, професионални, с роднини), не успява да отделя същото внимание на жена си като преди. Жените обаче, вместо да потърсят решение чрез открит разговор, разчитат, че мъжете ще разчетат техните мисли, ще разпознаят техните сигнали. Възможно е мъжа изобщо да не подозира, че тя не се чувства добре. Ами това си е напълно нормално, защото изискванията на мъжа са доста по-ниски в брака. За сметка на това, жените винаги имат свръхочаквания за брака и връзките. От там идва по-честото неудовлетворение на жените и за това, много по-често жените инициират развод, а и са по-склонни към изневяра при неизпълнение на техните очаквания. И двата пола изневеряват по равно, но мъжете, които изневеряват обикновено са или женкари или просто жените им не им дават секс (или ако им дават е по милост). жената е склонна да изневери, защото мъжа и скапан от работа се прибира, къпе се, вечеря и не е в състояние да слуша тирадите и. Знаем колко е важно за една жена да бъде изслушвана и разбрана, да се чувства подкрепяна, обичана, да усеща, че мъжа и и съчувства. Това обаче често убягва на мъжете, които разбира се не са виновни, че се трепят като животни за насъщния, че мислят за купища проблеми. Жените обаче не прощават това. Жена може да прости много неща, но да не се чувства разбрана, изслушана и да не и се съчувства (за каквито и глупости да става дума) не прощава.

Мили жени, имайте малко милост към нас. И ние сме хора, и нас живота ни меля като месомелачка. Бъдете честни и откровени с мъжете си, обяснете им защо е важно за вас да общувате пълноценно. Знайте, че мъжете ви ви обичат безумно, но просто не могат да го изразяват винаги. Постарайте се малко и вие. Не може вечно да очаквате мъжете да ви разбират, просто защото са мъже.

На авторката и на коментиралите под историята препоръчвам силно да прочетат книгата „Мъжете са от Марс, жените от Венера”. Гарантирам ви, че след това ще гледате другояче на отношенията с мъжете и няма толкова лесно да зачерквате вашите съпрузи, след натрупани годинки брак. Ще откриете, че имате много грешки в комуникцията си с мъжете и, че не само мъжете са виновни за провалите на бракове и връзки.

Авторке, вземи се в ръце, елиминирай тоя новопоявилия се, защото ще плачеш след време. Всеки в началото на връзка вади най-доброто от себе си, но после... Имай и малко самоуважение към собствения си избор на съпруг! Ако нямаш самоуважение и морал, спокойно и без да те интересува съвест можеш да унищожиш семейството си, впускайки се нова връзка.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 93c8de4021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей отново, номер 8 съм
Ние не сме се срещали по много причини. Първо че не живеем в същата държава, въпреки че това не би ни спряло. Да той не е семеен в момента, разведен е от 3 години, но аз съм семейна и в течение на многото ни разговори решихме че е най- добре да не се срещаме. Едно че той би навредил на връзката със семейството ми, в смисъл че личното познанство би се отразило негативно. Нещата са много по- дълбоки от това, тук всички мъже моралисти почват да пишат как не ни е грижа за семейстовото и децата ни, което никак не е вярно. Аз много пъти съм говорила с мъжа ми по всички въпроси, но той е просто студен човек и не умее да изразява обичта си. Всяка жена, и не само, има чувствени мъже които изпитват нужда да усещат обичта, да бъдат съблазнявани, да бъдат прелъстявани всеки ден. Уви, моят мъж признава грешките си, но не се стреми да ги поправя, така му идва отвътре. А относно това дали такава интернет връзка би имала бъдеще - принципно бих казала да, защо не? Но когато има замесени семейство, деца и интересите на повече от двама души не бих рискувала всичко това за да разбера дали интернет връзка може да просъществува. При мен, както мисля и при теб фантазията ни изиграва лоша шега, аз самата знам че идеализирам този човек, сигурна съм че има много негативи, но за сега предпочитам да виждам само доброто в него. Ти сама решаваш кое си струва и кое не! Не се предоверявай от личен опит знам, че в интернет пространството всеки лъже и се преструва на някакъв какъвто не е. Дано не е така и да се окажеш разочарована! Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c486e2d58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Благодаря за отговора номер 8 права си интернет връзките се идеализират в човека отсреща виждаме само най доброто или по скоро това което ни се иска да видим. Боря се със себе си искам да го изтръгна от съзнанието си но нещо все ме влече към него и пак му пиша. Питам се любов ли е или илюзия незнам търся си отговорите. А може би и смелост не ми стига да рискувам да продължавам. Знам че има доста такива връзки и повечето може би неуспешни. Но от думите ти разбирам че за себе си си намерила правилната формула.

от Авторката

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 445ab36f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ама и вие мъжете сте едни глупаци и не виждате по-далече от носа си. Само вие ли се трепете и сте уморени! Аз работя на две места и си гледам двете малки деца, без да ми помагат баби. А моят мъж хем ме толерира да работя, защото само неговата заплата не стига, хем пък е недоволен, че нямам достатъчно време за домакинството и все било разхвърляно. Ами как да смогна, да не съм машина, а и децата много разхвърлят. И съвсем не е вярно, че мъжете изневеряват само защото жените не им дават секс или пък просто са женкари. Има и други причини, въображаеми в техните глави и гледат да се оправдаят с теб. Моят, например, също ми изневери и макар сега да се държи много добре ( по-добре от преди ), но аз това не мога да го забравя. А той ми изневери, защото съм била станала нервна и намръщена. А защо съм станала такава? Защото се скапвам от умора и на всичкото отгоре той не желаеше д правим много-много секс, а все седеше пред порно-филмите. И мен липсата на секс много лошо ми се отрази на психиката и станах по-нервна. Много пъти се насочвах да говорим за това защо не правим често секс, а той все уморени сме били, децата си лягали късно, ала-бала, а като ходех нощна смяна, не излизаше от порносайтовете. И накрая ми изневери и като го попитах защо, той каза, че защото съм била нервна. А защо съм била нервна - заради него. Омагьосан кръг. А, имало и нещо друго, трябвало да се поддържам повече, ( кога като нямам време), била съм понапълняла и затова се бил подхлъзнал. Прищяла му се съвсем слабичка. А аз едва не умрях при второто раждане и толкова проблеми здравословни и не можах да се стегна наистина, ама какво това ли е най-важното. И той има шкембе до носа си, ама себе си не вижда, на мен как не ми пречи да правя секс с шкембето му.
А на авторката ще кажа: мъжете нямат оправия, какъвто и да вземеш, все същото ще е, те само в началото свалят звезди, после свалят други мадами, ами не разваляй нещо все пак съградено за да гониш друг. Той тоз от сайта, нали и той е семеен, това показва що за стока е. Ако се събереш с него след време и на теб ще изневери. По-добре си стой с твоя мъж, хубав-лош, поне си ми свикнала на мурафетите.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 090307da49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   от АВТОРКАТА
ще се радвам на ощи коментари от вас споделете си ако сте имали подобни преживявания.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 32f7747bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 16 бих казала, че си попаднала на кофти мъж, типичния българин в повечето случаи- тип търтей, който очаква всичко наготово и винаги е недоволен, каквото и да правиш и ще ти кажа - това да изневерява му е в кръвта просто и аз имах 5г. такъв мъж, защо го търпях не знам просто, да се *** в главата конска, с извинение. Все го разбирах, винаги намирах оправдание за постъпките му и му съчувствах, че не може да се промени, така ми заявяваше с рев и сълзи, че просто си е такъв. Най-накрая успях да му тегля една м***а и да го разкарам, при все че бях лудо влюбена в него или по-скоро в идеализирания образ, който ми внуши в началото на запознанството ни. И за справка - запознахме се точно по същия начин - през интернет, дълго време само си писахме, разменяхме си снимки, скайп, беше мн наперен, със самочувствие, хвалеше се колко бил богат, че ще ми осигури всичко от-до и така.. и аз се хванах на хорото и съвсем скоро се осъзнах каква съм овца и се доверявам на хората от раз. Като си представя в началото колко ме сваляше и чакаше с "трепет" да му дойда на гости. Живеехме в различни градове и така. Аз му помагах и в бизнеса, неотлъчно бях до него във всяко едно буквално отношение, както и да е.
Номер 14 - има такива чувствени мъже, аз се познавам с такъв, макар да са рядкост се намират. Той ме е чакал 2г. без да каже гък, че е влюбен в мен, докато аз бърсах г**а с извинение на онзи. И чак сега се замислям къде ми е била главата толкова години да вярвам в празни надежди и голи обещания, докато в този момент е имало истински мъж, готов да ми даде всичко това, че и отгоре. Понякога жените сме много, ама изключително много (визирам себе си) наивни и безкрайно глупави - захласваме се по опаковката, държанието, думите и свалянето на звезди без да проявим и малко здрав разум и критичност. Защото замислете се, хора демек мъже всякакви, от нас зависи дали ще повярваме на голите думи или на действията. Защото сегашния мъж за когото говоря е пълен антипод на предишния, въпреки че и с него се познаваме по интернет. Скромен, не парадира, не ти говори сладки приказки и обещания, дори бих казала, че е леко невзрачен и студен на пръв поглед, но със сърце голямо колкото не море, ами цял океан.
Така че жени, замислете се! Какви партньори си избирате за съвместен живот, брак, деца и т. н. Не винаги хубавата ябълка отвънка е добра и отвътре, даже обратното, търсете си мъж невзрачен, може да ви изглежда странен и не ваш тип - но много повече мъж от всички други, с морални ценности и устои, които много рядко се намират в днешно време, който държи на семейството и децата си.. а не женкари и хвалипутьовци. То затова сме на тоя хал, именно от такива мъже. Гледайте душата и сърцето, а не външността, голите обещания и портмонето. Мен ми казваше, че принцеса ще ме направи, че нз си кво и ето.. нищо не стана, даже обратното аз него го направих принц и го изкачих на пиадестал. А сегашния ми партньор ме направи принцеса, без дори да съм го питала и молила за това. Просто уважава жената до себе си и знае как да се държи с нея. Имали сме проблеми да, понякога е студен и залисан в неговите си неща, но винаги ми е показвал лю овта си, когато съм имала нужда от показване. Просто грешката на всички жени при запознанството с бъдещия им партньор е една - захласват се по външното и милите думи, слагат си розовите очила и не ги свалят с години, така живеят цял живот в една заблуда и лъжа, както бях аз, в един омагьосан кръг от който няма измъкване. Не могат да чакат, нямат търпение в живота и се обвързват за първия, който им "свали звезди". Всичко си проличава по начина на живот, морала и възпитанието на мъжа преди да го срещнете. Ако е имал много бройки е бил курвар и 100% ще ви изневерява, ако пък е със семейстсо и разведен, пак ще ви изневерява, щом се е стигнало до развод. Много хора се женят заслепени от първоначалната "магия", но след няколко годинки съвместен живот се осъзнават, че това не е човека за тях, макар и вече късно...
Истинския мъж с ценности да е имал макс. 2-3 приятелки в живота си, да е бил срамежлив като дете, тези които гледат порно и се заглеждат по някоя фуста с много къса пола на улицата определено не са мъже с морал и ценности и бракът с тях би бил фиктивен - само в името на децата, но без чувства и любов - просто изгода и практичност, именно те приемат половинките си за даденост, а живота измерват в чисто практичната и битовата му част - сметки, пари задължения. Общо взето патриархален тип семейство.
Както е казала народната мъдрост "Два пъти мери, един път режи", много си е вярна поговорката, когато вземеш да създаваш семейство.
П. С. книгата "Жените са от Венера, мъжете от Марс" е много хубава, сто пъти съм я натяквала на бившия ми приятел, но тя е твърде генерална, говори принципно за различията в х-рите и възприятията на жените и мъжете, но не може да служи като "наръчник" за хармонични отношвния с половинката, най-малкото да служи като модел за избор на мъж. По-скоро е сборник от разкази за случки на разл. двойки, от които уж да взимаме поука.. психологизми общо взето.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c486e2d58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Има ли хора който са срешнали мъжа или жената на живота си в Интернет и са истински щастливи. Това мисля че очаква да чуе авторката.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f5ee834db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторке, не разбирам - ако мъжа ти "просто си е студен човек", а теб не не устройва това, защо си създала семейство с него? Не може просто да е такъв, ако преди не е бил. Не знам къде е проблема точно, но или той се е променил (за което вероятно има причина, може и друга да е ), или ти сега си се усетила, че искаш емоции, глезотии, с 2 думи - не си се наживяла, когато му е било време. По-добре си решете първо проблемите с мъжа. Казваш, че сега е внимателен - идеално време да проведете по-сериозен разговор. Иначе за интернет любов не те съветвам. Когато нямате общи проблеми (къща, деца, финанси) и липсват всякакви битовизми, е много лесно да се обичате. Гаранцията, че ако се съберете в живота, всички чувства ще потънат, е над 90%. При това - в случай че изобщо си оправдаете представите един за друг, когато се срещнете на живо.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 52e68fbab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 18 - поздравления за страхотния пост, накефих се страхотно на всички неща, които каза, евалла!

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c486e2d58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Всичко това показва че мъжете никога не трябва да приемат жените си за даденост. Че и ние жените сме човешки същества. Една жена със сходна съдба

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker