Има ли нещо между тях ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли нещо между тях ?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2039 пъти
С приятеля ми се разделихме, защото имаше недоразумения и недоизказани неща помежду ни. Реших да почакам известно време, вместо веднага да се впускам в разговори. Исках да се отърсим от негативните емоции. Но виждам, че е станал доста близък с една от колежките му. Непрекъснато й харесва снимки, публикации, дори да са били на екскурзия двамата. Не знам дали и другите им колеги са били с тях. Проблема е, че ревнувам от нея и че ако има нещо между тях, по-добре да се отдръпна. Най-добрата ми приятелка каза да го погледна от друга гледна точка - може би тя е човек, на който споделя, част от екипа, в който той работи и е нормално да е в приятелски отношения с нея. ( Той има една такава приятелка от университета и с времето пролича, че са наистина само приятели. ) Но не е ли това твърде наивно? Това, че са колеги, не значи, че не може да има нещо между тях.. Междувременно виждах как флиртува с други ( които не са негови колежки ). Всичко вече е много объркано... Ако е с нея, не искам да заставам между тях. Но ако не са, искам да си кажем това, което премълчахме. Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: a8657d4a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Как да постъпиш ли? ! Ти вече си постъпила и за разговори май е къснО. Трябвало е по-рано да се сетиш за тях. Той теб вероятно не те мисли много много. И за какво, ще го търсиш, след като той теб не те търси. Също така онова премълчаното може да го изнерви още повече. Може и да бъркам и нарочно да флиртува пред твоите очи с други. Най-логично е да запазиш мълчание и адекватно поведение в ситуацията. Рано или късно, ще те потърси било за да те подразни още повече, било за да изгладите отношенията си. Ако не те потърси, то онова премълчаното ще ти спести отново разочарование. Ревността е прекрасно допълнение към обичтта, но само в рамките на разумното. Също така, то е и чувство за притежание. Ти дала ли си си ясна сметка за това? От ревност не може да върнеш човек, но и човек не се става от ревност. Орфей

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3372c28f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ама защо да заставаш, нали сте разделени?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0f68ed57a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Сега си му дала нужната свобода и той иска да се възползва от това... Не се притеснявай, просто се отдръпни за известно време. Това, че и харесва снимките не означава нищо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f5827c8030
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мой бивш приятел наскоро ми се обади да се видим, имал въпроси към мен. Ние прекарахме 9 месеца заедно, разделихме се заради глупост преди 3 години. Всичко между нас беше решено, опитвали сме 100 пъти, но колкото и да се обичахме не се получаваше, затова просто се отказахме и всеки пое по пътя си. Та той ми се обади (не бяхме се чували 2 години) с намерението да ме пита нещо, на мен ми стана любопитно и се съгласих. Разказа ми за бившата си приятелка, с която е скъсал преди 1 седмица и че се чувства много наранен. На мен не ми стана приятно от факта и реших да го оставя да сподели всичката си мъка и проблеми, въпреки че не бяхме се чували от години. Отстрани може би изглеждахме като двойка, но всъщност не бяхме. Прекарах въпросната вечер в тях, стояхме до 6 сутринта и си говорихме, той буквално ми разказа 90% от живота си. Когато се прибрах се почувствах още по-неприятно, че го оставям сам с цялата му болка. Сутринта още щом се събудих, той ми се обади и отидох в тях, даже там си пих кафето. И така 2-3 вечери подред. Отстрани може да изглежда, че сме във връзка или имаме някакви взаимоотношения, но всъщност не е така. Имаме планове да отидем на екскурзия заедно даже. Той се чувства добре с мен и аз съм щастлива от този факт, понеже доста го нараних сега е времето да му се отплатя за всичките неприятности, през които е минал заради мен. Той ми казва, че се чувства добре, защото не мисли за това, което се е случило, че го разсейвам от тази мисъл. Та искам да кажа, че понякога човек има нужда просто да сподели на някой, за да му олекне, не е нужно всичко да е свързано със секс или връзки. Нямам намерение да ти давам надежди, но по-добре изчакай времето ще покаже какво има между тях.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ddc61a789f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не го търси.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 374842b6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   голяма работа, като е излизал с нея. може и да има нещо, може и да няма. изчакай известно време, то ще си проличи. и ако не те потърси, опитай да говориш с него. и ако те отреже - кой откъде е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker