Изтрих номерата на телефоните на всичките жени, с които се задява от телефона му!!!Ами сега........? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изтрих номерата на телефоните на всичките жени, с които се задява от телефона му!!!Ами сега........?
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 4277 пъти
Леден водопад ме смрази, когато осъзнах, че мъжът, с когото живея и в когото съм влюбена се среща и с други жени. С въпросният мъж се запознахме в сайт за запознанства. Когато започнахме връзката си, аз бях много въодушевена от начина по който се отнася с мен. Носеше ме на ръце като царица, постоянно ми пишеше съобщения на мобилния телефон, в Скайп говорехме с часове, изпращаше ми романтични послания, стихчета, електронни картички на електронната поща. Почти всеки ден пътуваше от града, в който живееше ( разстоянието е 40 километра) до града в който живея аз. Два месеца по-късно ме запозна с баща си, а след още 2 месеца и с майка си. Започнахме да си "гостуваме". Той прекарваше у нас по 2-5 дни, аз у тях по седмица. Постепенно тези гостувания се удължаваха. Живеехме заедно по месец-два. От около година сме вече постоянно заедно. Още, когато се запознавах с майка му, тя подходи доста скептично, казвайки ми да не съм толкова превъзбудена, за да не се разочаровам, когато го разбера що за стока е. Не знаех какво има предвид и за това не знаех какво да очаквам. Ние с него много си споделяхме за миналото и настоящето и правехме чудни планове за бъдещето си заедно. очарова ме много, когато около месец след запознанството ни ме попита дали бих прекарала живота си с него. Знаех, че е разведен и след това е правил няколко опита да живее с други жени, но по една или друга причина съжителствата са били неуспешни.
По време на първото ми по-продължително гостуване у тях, родителите му няколко пъти ме нарекоха с друго име, но не обърнах внимание, защото вече познавах негова братовчедка, която се казва така и помислих, че са се объркали.
Една вечер, сърфирайки си в интернет пуснах като ключова дума в Гугъл неговия телефонен номер. Излязоха някакви обяви, в които наред с неговия номер на телефон се мъдреше и телефон на жена. Пуснах нейното име като ключова дума и излязоха множество профили в социални мрежи, блогове и т. н. На повечето профили имаше нейна снимка направена в хола на апартамента на моя любим. Поразрових още в нет-а и научих доста неща за тази жена. тя имаше и няколко профила във фейсбук, един от които с тази същата и много други снимки. Попари ме вряла вода, но не бързах да си правя заключения.
Помолих мой познат, който е доста отворен на компютърни и интернет теми, да поразучи около нея и да ме уведоми.
Накратко, моя познат станал с нея приятел във Фейсбук, поомагьосал я и тя му разказала, че когато сме се запознали с моя любим, тази жена е живеела с него при родителите му от 2 години. Усетила е, че той е влюбен около месец след като вече аз се срещах с него. В началото си е траела и само го наблюдавала, но майка му й подхвърлила, че сметката за мобилният му телефон през този месец е доста висока и тя поискала да види разпечатката, където открила колко много sms-и е изпращал и колко много разговори е провел с един и същи номер. Един ден, той си забравил телефона в къщи и тя прочела sms-ите, които сме си писали. Една вечер, първата, която прекарахме заедно, той за пръв път не се прибрал у тях. на следващата вечер тя му вдигнала скандал и той й казал, че иска да се разделят. На следващия ден й събрал багажа и я закарал при нейна братовчедка. След месец някъде тя си взела квартира и си намерила работа. След раздялата тя продължила да се чува с него и родителите му по телефона, а и имала у тях още багаж. Той не й казвал, че има друга приятелка. Казвал й, че е сам и не му трябва жена. няколко месеца след раздялата той й пуснал sms за рожденния ден. тя му се обадила по телефона веднага и на другия ден се видяли, а на следващата среща правили секс в квартирата й. И така още 2-3 месеца, моя човк лавирал между мен и нея без аз да разбера.
Моят познат намекнал във фейсбук на въпросната дама, че познава "нашия любим" и той в момента има сериозна връзка. на следващия ден тя се обадила на "нашия" мъж и му казала, че знае всичко и не й е приятно. Тогава обажданията и срещите престанали, докато през октомври месец ( 2-3 месеца по-късно) тя получила от него съобщение с текст : "Искаш ли да пием кафе довечера".
Тогава се замислих, защото ние вече прекарвахме доста време заедно и това съобщение е било пуснато в ден, в който аз си тръгнах от тях след поредното си гостуване от около 10 дни. Зачудих се какво ли съм сбъркала, обидих ли някого, него или родителите му, че той пак търси нея?
Реших да поразуча нещата още по-надълбоко и прибягнах към услужливия интернет.
Скайпа на въпросната дама беше навсякъде в интернет, в профилите й, под обявите пускани от нея. И тъй като имам някои умения се пристраших да вляза в нейния Скай профил, за да прочета какво си пише там с моя човек. Не беше трудно. Паролата й беше елементарна и.... влязох. Сърцето ми щеше да изхвръкне, когато видях, че в списъка на абонатите й в Скайп се мъдри все още моя любим, но с друг профил и майка му с този, с когото я имах в моя списък с абонати. Побеснях! Значи уж не я искат, проста била, мърла била, а...!!! Всяка вечер влизах в нейния профил и чаках. На четвъртата вечер тя започна да пише на "нашия" мъж. Питаше го защо я кани на кафе "вечер" и не иска ли да отиде пак при нея в квартирата. Той се поколеба ( беше към 21. 00) и отговори, че времето е лошо и няма пари за бензин. Бях решила, ако й каже, че отива да се кача на колата и да го изчакам, но когато излезе от тях. Само, че не се получи. Той се отказа. и нали съм влюбена патка, това ме поуспокои.
В края на месец ноември, отново бях на гости у моя любим. Една вечер, докато той си лежеше на дивана с лаптоп на корема, а аз седях на фотьола срещу него с моя лаптоп на колене, реших пак да вляза в нейния Скайп. Около половин час нищо не се случваше, докато тя не влезе също в профила си. Малко след това тя опита да започне разговор с него. Съобщението й се получи, въпреки, че той беше намалил звука на Скайп и уж гледаше някакъв филм. Разбрах, че той е тайничко на линия и то в онзи, другия профил в скайп, за който аз уж не знаех. девойката упорито му зпращаше емотикони и той накрая не издържа. Отговори й. Впечатли ме невъзмутимото му лице, което наблюдавах и безшумното докосване на клавишите, когато пишеше. разговорът им беше пак за онова "кафе". Закачките им започнаха да влизат в сферата на вулгарността, но в този момент в стаята влезе мака му и той й писа, че излиза. След минутка тя излезе от профила си, но аз останах там. Следващата част на разговора го проведох аз, естествено пишейки от нейно име и от нейния профил. Той дори и не се усъмни. В този разговор той заяви, че въпреки, че има приятелка, не е мъж за една жена и често си повтаря стари приятелки, както и нея. На един момент се раздразни от многото въпроси, които задавах и писа, че когато са се чукали през пролетта му е било безгрижно, но вече няма да си иска от нея, защото много се е променила и само задава въпроси. Тогава му написах: "Мило, стани от този диван и ела при мен до фотьойла, да видиш с кого всъщност си пишеш! ". Не последва отговор. не последва и реакция-остана да лежи на дивана с лаптопа на корема си. Не излезе дори от Скайп. Минаха около 10 минути в адски тягостна тишина. Никой от нас не помръдваше, а въздуха трепереше от напрежение като пред лятна буря. Да, ама не! На мен изведнъж ми стана толкова смешно-видях се някак си отстрани: пълна глупачка, будала, наивница... и се засмях на глас! Отидох при него и го попитах сега вече разделяме ли се или какво? Той беше като замръзнал Взе да ми смотолевя някакви приказки, че бил избрал мен ( сигурно от нас двете! ), че искал да му простя, че как пък точно на мен бил причинил това, че на колене бил молил Бог да ме даде на него.... Беше 24:00 часа и си мислех, че е невъзпитано да си грабна чантата посред нощ и да запаля колата си като разбудя и нищо неподозиращите му родители и останах... на дивана в хола.
След милион обяснения и оправдания, че всъщност тя му дължала пари и той за това я търсел, ама сбъркал, че правил с нея секс и дрън-дрън, и защото вече всички знаеха, че съм с него, а и за посрещането на Новата Година бяхме направили планове с наши приятели, реших да му дам още един шанс.
Замълчах и се направих, че съм забравила. Дните се занизаха отново. За посрещането на Нова Година той дойде у нас и се задържа около 2 месеца! Още на 03 януари, обаче, докато беше в банята на телефона му се получи sms и аз реших просто ей така да погледна. И какво да видя: текст:"Изкушение на плътта, как сте? "-друга героиня. Като се върна от банята такъв скандал му спретнах, че онемя и му казах, че сериозно се замислям вече за раздяла и още куп неща.
Последваха разговори безчет, уверения, че всичките мадами са изтрити от телефон и ел. поща и т. н.
Два месеца по-късно ми се наложи да отида в командировка на другия край на света и той се прибра у тях-докато отсъствам. Там, на другия край на света една вечер в хотела ме осени съмнение и взех, че му хакнах основната пощенска кутия. Там установих, че моя човек има 5-6 пощи. не исках да го отрежа напълно от света. В основната му поща, обаче беше така чистичко и пометено, че... нещо ме усъмни и за това хакнах още една. Е... там вече беше интересно. имаше списък от адреси на жени, между които и аз, и бившата и онази с sms-a.
Когато се прибрах, нищо не му казах. Само проучих мадамите-а те хайванчетата всичките членки на Сибир, Елмаз и най вече на Фейсбук. Поогледах ги-имаше даже една баба на 68 години. Общо вето бяха някакви неудачни девойки, по на 45-50 години, все някакви или трътлести, или нещо криви... ужас.
След 2-3 седмици заварих моя любим със сълзи на очи у нас. Каза, че съм постъпила много некоректно като съм му хакнала пощите и съм го лишила от тях. Така не се правело. Е, тогава превъртях. Показах му снимки на крокодилите, чиито координати ревностно е пазил и го попитах как не го е срам, че ме е лъгал в очите, че е прекратил всички контакти и защо поне не намери една читава, та да има с какво да се хвали.
Офффф... след дълги препирни, решихме, че продължаваме на чисто, но му казах, че знам, че електронната поща не му е последна възможност да си контактува с вампири, а не искам да му хаквам Скайповете, защото чак на мен вече ми втръсна от това. А той се кле в детето си от брака, че вече е приключил с тези истории и всичко е изтрил.
Пет месеца по-късно имах възможност да погледна в телефона му списъка на контактите. И познайте! Нито едно име от онези в списъка от електронната му поща, която разбих не липсваше-напротив, имаше и други звезди. Разглеждайки контактите му в телефона, забелязах, че всички интимни контактКИ бяха запаметени само с фамилни имена-някакъв негов код, навярно! изтрих ги всичките!
АМИ СЕГА!
От тогава го наблюдавам. Преди 2-3 дни един такъв се умисли, но дали това е причината!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: d88dda70b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си много наивно момиче! Докато има такива като тебе, ще има и такива като него. Гаврят се с вас, а вие стойте и гледате "умно".

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2314a81ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правиш впечатление на интелигентна и образована жена. Как си позволила този лешпер да ти завърти главата? Щом дори майка му те е предупреждавала, можеш сама да си направиш изводите колко е читавен.
Той никога няма да се откаже от "ухажорките", нищо няма да го спре. Не проваляй живота си, бъди умна и се махай от него! Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2d2d0be1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Колкото и пъти да му хакнеш пароли, скайпове, имейли и т. н. Той пак може да има нови, без да знаеш! Също така вместо да търсиш някои подходящ за теб човек, ти жалката си губиш времето и годините със този мъж!
Жени, 14

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ba22329f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Скептичен съм към тези сайтове .
Къде е влюбване, къде е сайт.. Няма база за сравнение.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 15583a475b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Затова - далеч от тия келеши по сайтовете. Никога не трият профилите си и никога не престават да търсят нови и нови жени. Ясно, че не могат да изчукат всички, но това е някаква болест, мания - да рови, да търси, да събира контакти. Обикновено в реала са пълни мухъли, в нета се представят за нещо повече. Пълни са с кой знае какви комплекси. По-далеч от такива, да ти е мирна главата.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: eb3c2565c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Е, не може да бъде! Мила, не те разбирам какви са тези тел, какви скайпове? Та, този човек си е чисто и просто " селски бек" Незнам какво чакаш и не теглиш чертата. Откъде ги намирате такива? Върни го веднага в дупката от която е изпълзял. )))
Ж-28

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 73ce482a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо стоите при такива мъже, момичета , не мога да разбера! Нищо не те свързва с него, нямаш деца! И аз имам някои проблеми с мъжа ми, ама имам две деца, не много големи и се примирявам с някои работи заради тях, но ти бягай от такъв мъж, като дявол от тамян. Той отсега ако е такъв, ако се съберете за цял живот, живота ще ти отрови. С моя поне 15г. брак имахме и не сме имали проблеми, чак след 15-тата г. се появиха такива.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0112e601df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Мила, направо го зарязвай тоя! Боклук като него не заслужава любовта на жена като теб! А ти не заслужаваш да си съсипваш нервите с такъв човек, така че просто го прати по дяволите и потърси правилният човек.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ec8e1d4cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Повярвай, нищо няма да се промени - от личен опит казвам. Подобна на твоята ситуация, в продължение на години - около 3 докато не казах, че съм дотам. Такива хора не се променят, ако имаш намерение цял живот да си играеш на котка и мишка , продължавай с него, но ще се съсипеш психически, аз бях на прага да го направя, а и още не съм се отърсила дори, това е много дълъг процес. Това са хора, които не могат да си представят живота само с една жена, в момента, в който ги изловиш обръщат нещата в своя полза с уговорката, че ще се променят и видиш ли вече няма да има изцепки, но до... следващия път. Дори имат наглостта да ти предложат брак, деца, но с уговорката да не се месиш в личния им живот, на един по- късен етап и това очаквай, особено ако е убеден, че много го обичаш и си хлътнала до степен, да не можеш да го изоставиш. Трудно се измъква човек от подобна връзка.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1db60ee542
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Умница:)
Как ги правиш тези неща и по-важното защо си го причиняваш? В крайна сметка болката е изцяло твоя. Този "лешпер" както го наричат другите, явно наистина не иска да те изгуби, явно наистина няма сили да се отдели от теб, но просто си е такъв... със слаби ангели. Повечето мъже, които се скъсват да изневеряват са изключително комплексирани и си доказват по този начин, че стават. Другият тип започват да изневеряват, когато са спрели да се интересуват от връзката си.
Специално в твоя случай мисля, че ти кастрирайки съзнателно твоя човек, го объркваш и го караш да лудне. Той е под постоянен стрес, защото знае, че каквото и да направи все е в издънка. За това казвам, че си умница. Ще се влачи след теб, докато накрая ти писне и го изриташ или просто се примириш и осъзнаеш, че мъжете са полигамни.
Натисни го за брак, ако влезе в капана, значи действително ти си жената на живота му и с времето ще каталяса и ще си седне на четирибуквието.
И все пак меракът умира последен:)

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b8adc6c140
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Остави го веднага, сама знаеш че няма да го обичаш след като си го опознала какъв е. Ама веднага! И безвъзвратно!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2c98494854
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ти направо си луда...извинявай, не искам да те обиждам, но това не е нормално. И този мъж не е добре, той няма да се оправи, а теб да те пита човек какво правиш при него........

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 78e8d969a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Браво на авторката!
Ти наистина обичаш този мъж!
рядко има жени, които така се борят за любовта си и са способни да направят хиляди компромиси в името на позитивните неща, които ценят у човека до себе си!
Знаете ли, мили критикари и съветници.... понякога и мъжете, силните мъже... се объркват... загубват себе си, преследвани от другите, използвани, изхабявани... Ето, в този случай, мъжът е бил използван от бившата, платил й е кредитите, приел я е в дома си, хранил я е, ...
Впоследствие, обаче, явно е разбрал, че тя не удовлетворява неговите мечти и... е намерил жената на живота си, но е бил толкова разочарован от предишните си връзки, че не е вярвал и на нея в началото. И за това е заложил на по-широк диапазон от връзки.
Един умен човек никога няма да се хвърли с главата напред след 5-6 месеца познанство, ако е имал неприятен опит. И за това, този човек се е колебаел.... търсил е... избирал е, сравнявал е....
А може би все още не е сигурен?
Обичта се доказва с години....
От написаното не става ясно, от кога са заедно авторката и "неверникът", но ако не са от достатъчно дълго време заедно е в реда на нормалното, той да си има и резервни варианти, както междувпрочем... сигурно и авторката си има, ако отскоро са заедно

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d33e99689c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Извинявай но мнооооооого дълго и не го изчетох до края. Няма и нужда. Смешно ми стана за това как си го изиграла със скайпа. Но там трябваше като гръм да го урариш и да го отсвириш. Много пъти си му позволила да сгреши за твоя сметка. Както по горе вече ти казаха умна изглеждаш намери си някои на нивото. Не ти трябва мъж дето не може да различи цвете от трън.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3d8b0e0d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ама колко пъти ще пускаш една и съща история, разказана в различни варианти... Твоя е и темата "секс по инерция", нали :D
Отдавна си преминала границата, станала си адски жалка като хитреца до себе си и всъщност си паднала на неговото ниво - да го следиш хладнокръвно, да хакваш пароли, да си потъпкваш достойнството в името на какво? ! Явно дъблоко в себе си не вярваш, че заслужаваш нещо по-добро и положението ти допада по някакъв извратен начин. Ами стой си и го дебни като те кефи. Какво друго можем да ти кажем? !

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3a3ae8871d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Бе и двамата сте луди за мене. А това 'хакване' малко странно звучи :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 47cf78c6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторке, тебе явно никой не те иска, за това си натискаш парцалите при тоя. Имай малко повече самочувствие и му бий дузпата без да се замисляш!!!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bab7c407ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Има физическа и духовна изневяра! Физическата изневяра е, когато някой прави секс - подхлъзне се - и се разкае и никога повече не прави тази грешка! Изневярата на духовно равнище е вече нещо непростимо! Да си мислиш за някого, да си пишете е-маил с този човек и да се чувате по телефона, като в същото време до себе си имаш човек, на когото казваш, че го обичаш, това вече е ГАВРА! Това е не простима изневяра! При тебе има не просто една изневяра на физическо равнище, ами многократни духовни изневери, което, повярвай ми, изнасилва душата ти! Бъди мъдра!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b4211b2df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Веднъж прочетох няколко съобщения от фейсбука на моя - една омъжена му каза, искаш да ме чукаш ли, а той - искам да те любя. Тва беше в първия месец от връзката ни. В послдствие прочетох 2-3 пъти скайпа му - нищо обезпокоително, но му вдигнах скандал за музичките които си споделя чат-пат с някви женички, които будуват нощем. От тогава имаме скандали на темата, че съм направила нещо срамно, че съм му навлязла в личното пространство, че не съжалявам за постъпката си и най-важното, нямам му доверие. Това е проблем, липсата на доверие. Макар да знам, че е само с мен и ме обича, станах страшно ревнива, макар и без повод и понякога го побърквам заради това. Знам, че е гадно да ти ровят в съобщенията - бившият ми мъж ме следеше, за това се разведохме. Така че фактът, че търсиш нещо в неговата кореспонденция, значи искаш да намериш нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker