Той иска одобрението им - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той иска одобрението им
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 1886 пъти
Здравейте, на 21 съм.


Излизам с едно момче от известно време. Аз съм туркиня, а той българин. Това го възприехме и не е проблем. Проблемът идва с темата секс. Родителите ми са доста старомодни на тази тема и искат да се пазя за първата ми брачна нощ. Аз не искам, тъй като сексът, както всичко останало е важна част от връзката. Приятелят ми обаче не иска да прави нищо, тъй като не можел, ако нашите не го одобряват да им се противопоставям на идеалите и затова май няма да може да се справи с това и намеква за раздяла... Аз тъкмо им казах, че съществува и те реагираха.... как да кажа горе-долу добре в сравнение с друг път. Не са казали:супер много се радваме, но не са казали и кой знае какво, нещо лошо. Но тази тема им е много деликатна и не съм сигурна как да подходя към тях, за да разберат, че е нормално и не е задължително да е последния. Пък той е категоричен, че не иска да ги лъжа и че не иска да им се противопоставя, защото все някога ще научат и ще го намразят, от там и аз и не искал така да се получава. Казах му, че ще се опитам да ги подготвя, но не знам как просто, не знам какво да им кажа, за да ме разберат, защото явно ако не го направя ще се разделим. Според мен не е нужно да знаят, но той не е съгласен. За първи път чувствам нещо повече от привличане и не ми се иска нещата да приключат така!


Не знам какво да направя, надявам се да ми помогнете със съвет! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: c36bb4914b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвет? Та ти си на 21, би трябвало да живееш самостоятелно и да поемаш сама по-голяма част от разходите си, както и отговорност към самата себе си, а още се съобразяваш с родителите си. Това си е твое решение, и не си длъжна да им казваш, тъй като това е част от личния ти живот. Родителите са там за подкрепа и при взимането на решения, които рефлектират върху бъдещето ти развитие, но ти не правиш разликата. Решенията трябва да са твои, независимо какво мислят дори и най-близките ти. Разбира се, това че са твои, всъщност значи, че трябва да си още по-отговорна към себе си и ако водиш полов живот, то той да бъде максимално предпазлив. Ако смяташ да слушаш някой друг, а не това, което ти считаш за правилно, ще живееш с последствията от решенията на другите. Но е друго ако ти самата вярваш, че трябва да се пазиш за брака, тогава е само твой избор. Глупаво е едно - да се подчиняваш на правила, в които не вярваш ти самата. Това ще те доведе до вътрешен конфликт.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 78b528a188
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   90% от българите сме расисти и ще ти кажем да оставяш момчето веднага. Намери си някой мустакат Али от твоята вяра и не се занимавай с българските момчета. Аре, бегай, бегай и се не връщай.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 526afba5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   След като искаш да го задоволяваш и да не засегнеш родителите си има прост начин:– правете го орално и анално, така хем мъжът е задоволен, ти също, но и девствеността ти ще е непокътната. Практикувал съм го този секс и повярвай всичко беше наред.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0d41933c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   номер 2 аз съм българин и не говори така на момичето като се обичат нека бъдат заедно а по отношение на авторката ти си на 21 години и да си девствена не е нормално дори някой ден ако се омъжеш за турчин не е гаранция че ще ти е първия и последния мъж в живота -живота е динамичен. не си губи времето със стари вярвания ти си съвременна жена в 21век та действай по разкрепостено. Не обръщай внимание на така наречените расисти със сигурност не е така както се изказа номер 2

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f71e9d0dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 4 - 90% сте расисти, а останалите 10% сме нормални хора.. така, че бЕгай ти!! Аман от простаци!!!

До авторката - при вас е по-деликатно, но както виждам ти си младо интелигентно момиче и ще се справиш. Запознай го с вашите, потърси помощ от някоя твоя братовчедка, знам ли.. нещо такова. Успех:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker