Миналото, в днешно всекидневие .. и сънища - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Миналото, в днешно всекидневие .. и сънища
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 1360 пъти
Здравейте,
Реших да пиша тук за да ми олекне поне малко.. не мога да намеря отговорът, защо е така.. моменти който искам да изтрия от живота си се връщат в сънищата и се събуждам със сълзи..
За лятната ваканция, се върнах в България иначе, принципно си живея в Германия..
Защото моята най- добра.. просто толкова я обичам, че всеки един ден без нея ми е тежък.. има нещо специално между нас.. ( не сме обратни) но просто между нас е едно истинско приятелство от много години..
Сега си има приятел, преди да се върна си бях писала с него.. изглеждаше ми свестен човек, когато се върнах се запознахме.. не бях с лошо мнение за него.. и той изглеждаше добре настроен към мен.. но не моята приятелка е на 14 а той на 19.. това малко ме измъчваше, но все пак техен си е живота..
За няколко дена бях отишла на нейното село, а той си беше в София.. и изведнъж станала някой лоши неща избягахме върнахме се в София родителите и ни издирваха и какво ли не.. когато с много зор стигнахме до София което ни беше на 60 км за нощта нямаше къде да спим, освен на улицата отидохме до гаджето и.. и му обяснихме какво е станало.. и разбира се за всичко беше заради него.. очаквах да скъсат.. колко километра извървяхме.. бяхме се качили на стоп при двама мъже.. какво се случи с нас после как се измъкнахме и всичко заради него.. докато не казах още нещо вярно.. той се ядоса я ядът си удари една стъклена врата стъклото му падна на ръката.. трябваше да звъним и на линейка.. тъй като беше след 22 часа той звънна на "момче" живеещо в блока в който се случи това и го помоли да ни вземе за нощта.. и изведнъж полицията цъфна по бързо от линейката.. ние изтичахме за да не ни видят, все пак не пълнолетни лица след 22.. и се качихме горе при въпросното "момче" от балкона гледахме кога идва линейката и всичко откараха го в болница ние полудяхме в 1 стая няколко часа, чайки го да си дойде.. слязохме през нощта на улицата да си вземем цигари, защото на мен ми беше ацки притесненото когато се качихме той беше си дошъл с 4 шева на ръката.. беше ми много гузно, той нищо не каза
на компа и телевизия... друго нямаше в стаята.. един малък разгъваем диван, който става на персон и половина.. легнахме аз и мойта фр нейният фр дойде и другото "момче" после почнаха тя и нейния фр да ни бутат и ги питах, защо.. и те казаха отивайте на земята и аз казах ако вие искате отивайте и те казаха ок ама взимаме едното одеяло и възглавница и останах аз и "момчето" на леглото.. беше ми много притеснено.. и за това с колата дето се бяхме качили на стоп.. и той настояваше.. аз бях с рокля.. а той не ме оставяше направих му няколко пъти забележка.. той казваше добре добре.. а всъщност продължаваше станах и отидох на един обикновен стол да СПЯ... и моята най добра ми каза няма как да спиш на стол отиди там.. а той ще спре аз го погледнах и той потвърди отидох там и малко след като всичко утихна той започна от ново.. в 5 и 30 имах среща в почти другият края на софия... трябваше да върна едни ключове.. стана вече 5 сутринта и го помолих да ме пусне да се оправя и да излизам а той, няма да те пусна.. и така стана 4:30 казах му отново, а той каза ако ме целунеш... и аз се изнервих.. много се дразня някой по такъв начин да ме изнудва и му казах, че няма да стане и опитах да се измъкна.. но 2 дена не бях яла не бях пила нито спала.. нямах сили и 30 минути се борехме.. и накрая ме пусна.. събудих моята приятелка да дойде с мен и после отидохме дадохме ключовете със закъснение.. трябваше да се върнем нещата ни бяха там... трябваше уж за малко да остана с него насаме.. малко малко час и половина два.. и същата работа излязох на балконът му и той дойде като е с поне 1-2 глави по висок застана зад мен сложи си едната ръка от дясно и другата от ляво буквално.. няма мърдане, казах му да ме пусне и той ми каза същото както винаги... и аз му казах, отново, че няма да стане.. и пак с много зор ме пусна влязох и той влезе седна на компа а аз легнах, той мигновено стана и дойде до мен аз тръднах да ставам той ме хване... отидох на компа... стана и седна на мен и после пак така докато буквално му казах, да се разкара взех си нещата и излязох трябваше да ги изчакам и седнах в близост до лока за да ги вида когато дойдат.. и тоя ме последва дойде.. "извини" ми се.. но аз си го гледах с кривите очи.. отидохме за цигари седнахме на една пейка.. беше ме попитал няколко пъти.. сърдя ли му се..
Явно му е свикнал на някви курви.. но си мисля, че си беше съвсем нормално 1. стреса, през който бях минала по- рано през деня 2. Стреса с линейката.. какво ще стане 3. Че за пръв път го виждах тоест тогава се запознахме... 4. че съм на 15, а за неговите години, не знам, но поне 7-8 години разлика имахме.. вече на вечерта се прибрах вкъщи хапнах, взех си душ.. не можех и минута повече да търпя нечии чужди ръце по тялото си...
На другия ден излизаме вече аз моята фр и нейният фр и 1 друго момче, което не познавах.. и приятелят на моята приятелка на пук ме погледна в ОЧИТЕ и ми каза.. че онзи е питал за мен... само и само да ми развали настроението.. По късно бях се върнала в старият ми квартал.. и се видях със "стар приятел" съвсем случайно доста време си говорехме и после ме целуна по устата.. първото нещо което ми изплува в главата беше онзи, веднага се отдръпнах и му казах идиот след което той се засмя.. продължихме да си говорих... и той влизаше в същите намеци както онзи.. дори не бяхме сами той си беше с негов фр ама никой не обърна внимание.. после предложи да ме закара защото бяхме в една и съща посока и аз отказах..
като се прибрах се замислих сериозно.. какво става.. човек на около 26 години с дете и жена.. това лято беше бая странно... сякаш всяко " момче" до което седна искаше само едно.. да не говорим и, че един арабин ме преследваше.. а беше около 34 някъде.. после с един приятел на моя приятелка се преструвахме, че сме заедно.. той заплаши арабина и той спря да ме преследва.. пред всички излизахме хванати за ръка и гушнати и всичко горе долу утихна... и това не бяха всички случай.. ако изброя всичко няма да има край..
Преди няколко дена си писах с един човек, с който това лято от фейсук се срещахме и запознахме, той е познавал доста преди мен приятелят на моята фр и неговите приятели с който по неволя и аз съм се запознала, аз знаех много за тях и ужасена вече не исках да питам нищо повече.. сега стана така, че трябваше да му разкажа за това как избягахме.. , къде отидохме, линейката.. всичко, което и по нагоре споменах, като това, че онзи не ме оставяше намира му го спестих... и той ми каза, че го познава... и аз го попитах от къде и какво ти е мнението той ми каза, че са пили задно година.. мнението му е, че е готин, печен човек.. и аз му казах аз пък не останах с това впечатление, за мен е досаден и противен.. и той ми каза, не го познаваш.. ако го познаваше със сигурност щеше да си със супер мнение за него.. на ум си виках добре, че не го познавах.. днес обаче сънувах ужасен съм.. с онзи.. бяхме със сестра ми (веднъж бях го споменала и сестра ми, ми каза че то него кой не го познава, но ми стана ясно, че само е чувала за онзи.. а не го познава, все пак съм сигурна, че не пафка.. а там всичко около тази сфера се върти) та към сънят ми.. бяхме двете като тя беше в една стая сама а аз в друга с онзи и още някакъв.. точно се бях върнала от Германия, не знам как бях се озовала там.. но беше много гадно, бях на стол те бяха от страни нещо си говореха а пред мен имаше прозорец бяха ме предупредили да внимавам с действията си.. защото не бях вързана. Аз станах и през прозореца почнах да бягам, препънах се залитнах... и в този момент ме хвана и ми каза предупредих ли те? и насила ме заведе отново там.. после бях като играчка, правеха си каквото поискат с мен... когато се събудих едвам си отворих очите направо бяха залепнали.. цялата бях обляна в сълзи... през целият ден ми е гадно нямам настроение.. само него мисля, защо тва противно лице.. все някой ми го припомня.. :((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4f885514b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какви са фобиите ти и пс проблеми, които ти пречат да работиш през деня? На тази възраст едва ли фондациите ще ти помогнат. Защо не помислиш за евтина квартира и работа в София? Мисля, че това е единственото ти спасение.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ae3bad0bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съжалявам мила, но успях да го прочета до средата. Пишеш без препинателни знаци и много объркано. Няма как да ти дам съвет след като ме натоварва самото четене на историята ти.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f790fda99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Какво общо има това, каква работа.. каква квартира на 15
съм скоро ще правя 16.. и живея в Германия.. София съм я отписала :)

2. Съжалявам, в онзи момент бях тотално объркана...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker