Заряза и мен,и мъжа си,и децата си,заради друг мъж! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заряза и мен,и мъжа си,и децата си,заради друг мъж!
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3834 пъти
Здравейте!
На 35 години съм. Имах близо 2 годишна връзка със съпругата на един бивш колега и приятел. Тя е на 40 и има 2 деца от същия човек, с когото имат 15 години брак. В началото всичко беше прекрасно. Имаше много любов и нежност. Сексът с нея също беше страхотен. С течение на времето се привързах все по-силно към нея и много я обикнах. Тя обаче постепенно се промени и започна да охладнява към мен. Започнахме да се караме за всичко и няколко пъти прекъсвахме връзката за различни периоди от време. Започна да ме упреква за начина ми на живот, за това че нямам удобства в апартамента си, в който живея сам и за какво ли още не. Започна да ме сравнява с други мъже, които познава и да ме упреква, че не изглеждам като тях и то докато правим секс!

През цялото време аз преглъщах тези обиди и се стараех да я задоволявам във всяко едно отношение, защото страшно много я обикнах. В някои моменти съм отделял буквално от залъка си, за да мога да и осигурявам разни дребни, а и не толкова дребни неща от които е имала нужда като всяка една жена. Истината е, че тя просто ме използваше, защото беше зле финансово, но аз съм давал всичко от сърце, заради огромната си обич към нея.

След година и седем месеца накрая я зарязах, защото тази връзка взе да ми се отразява много зле на нервите и здравословното ми състояние се вложи рязко. Тя реагира много бурно и буквално побесня. 7 месеца бяхме разделени. През това време ми се струпаха много сериозни проблеми на главата, най-вече със здравето на родителите ми и почти успях да я забравя, но не напълно. През цялото това време тя беше много настоятелна и не спираше да търси контакт с мен, за да възобновим връзката и аз накрая и простих, което се оказа най-голямата ми грешка. Ходихме още 3 месеца, но в един момент започна да ми разказва за някакъв мъж в работата и, който проявявал силен интерес към нея. Започнаха да се виждат всеки ден след работа и ме караше да я чакам по цял час, докато тя пиеше бира с него след работа. За съжаление аз съм изключително ревнив човек и тя го усети много добре и започна да ме кара непрекъснато да я ревнувам. Наглостта и стигна дотам, че започна да флиртува с един приятел пред очите ми.

Накрая не издържах и последваха неприятни сцени, въпреки че дори не съм я ударил. След това ме заряза и тръгна с колегата си и в последствие разбрах от мъжа и, че е избягала от собствения си апартамент, зарязвайки него и двете си деца, които са на 9 и 13 години!!! Бързам да кажа, че не е циганка, защото такива уникални постъпки са характерни най-вече за циганите. Забравих да спомена, че междувременно се сдоби със 17 000 лева от едно наследство. Въпреки, че навремето ме упрекваше, че нямам някои удобства в апартамента си, сега спи в някакво мизерно общежитие заедно с колегата и, който е пълен деградант и алкохолик и няма пукнат лев в джоба! Въпреки че, докато бяхме заедно изпадаше в нервни кризи(дори само при 2-3 часа престой при мен), че трябва да се прибира при мъжа си и децата си, вече 2 месеца живее при тази отрепка и не се прибира в дома си с дни! Сега харчи тези 17 000 лева, хранейки алкохолика и вече ги е преполовила! Казала е на мъжа си, че ще се прибере в къщи само ако той напусне апартамента и, за да може тя да доведе новият си любовник там! Аз изживях изключително тежко тази поредна раздяла с нея и Господ ми е свидетел, че дори за починал роднина не съм тъгувал толкова силно! Знам какво ще кажете за нея и какви епитети ще използвате и ще ви кажа, че каквото и да кажете ще е малко, защото никога през живота си не съм срещал толкова безсърдечен, неморален и неблагодарен човек! Най-жалкото е, че аз вече 2 месеца тъгувам за този изключителен боклук, защото за тези 2 години я обикнах до полуда!

Това е моята тъжна история. Истината е че съм имал поне 7-8 връзки досега, но не съм обичал нито една жена толкова, колкото обикнах нея. Някой беше казал, че от обичта до омразата има само една крачка и в момента аз правя тази крачка, защото най-накрая осъзнах какъв изключителен глупак съм бил, за да обичам тази курва и да страдам толкова силно за нея! Знам, че не съм аз този, който трябва да я съди, защото и аз самият съм грешен пред мъжа и, който ми е бивш колега и приятел и до ден днешен не знае нищо за тази връзка, но връзката ми с тази жена е може би най-голямото ми разочарование в живота!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6336e75a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Никога не се занимавай със омъжени жени особено на твой приятел. Тази жена е пълен егоистичен боклук който използва хората, тя не заслужава да има семейство. Остави я да затъва в собствената си помия.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3a4ff2162b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как може някой самоопределящ се като "изключително ревнив" може да поддържа връзка с омъжена жена?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 65d27ff6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Човешката природа е такава, че колкото повече ни отблъскват, ни привличат по силно. Ти очевидно си имал нещастието да попаднеш в в паяжината на тази жалка и безсърдечна отрепка. Опитай се да я изличиш напълно от живота си. Няма да е лесно, но времето лекува всичко. Тя е една отези жени на които им викат цветарки и са като пеперуди от цвят на цвят. Няма да мине много време и като свършат парите, ще зареже и новия си любовник и ще се опита да се закачи за някой друг балък. Може би ти ще си и първия избор и за това внимавай, защото този път напълно ще те унищожи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 346078360a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ха-ха-ха, щели сме да я наричаме с обидни епитети! А ти какъв си, „светецо”? С кого е изневерявала тя на мъжа си, ТВОЙ КОЛЕГА, толкова години! Изневерила на любовника си, няма такава категория! ТИ си този, с когото изневеряват!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 346078360a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Хак да ти е! Има толкова необвързани самотни жени, ти с омъжена си се хванал, че и претенции имаш!??

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5434dbac4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Божееееее, не се замислил за морал, докато спал със семейна жена, сега станал много морален и тя е курвата, а той светецът. Жива да не бях! Засрами се малко от себе си, преди да плюеш другите. С нищо не си по-добър от нея.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d893505e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тази кучка явно под юргана е била бомба, щом ти е взела акъла по полуда. Има такива жени, дори и аз бил с такива, но бързо съм се осъзнавал, хубав секс да невероятно е, но после ти го изкарва през носа, по добре да си сам отколкото с такава ненормланица, ще си намерш друга, още си млад

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cb0fd0230c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз познавам една такава. Епитети няма да слагам. Номер 6 не си прав/а. Изневеряват не само на мъжете си, но и на любовниците, а на тях с други любовници. Няма оправия с такава жена. Пали ти пожар в гащите, опразва ти душата и джоба и вече гледа към другия. А иначе децата от многото им бракове или връзки обикновено ги гледа един бълък, който е имал "щастието" за определен период от време да бъде съпруг на такова същество.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9f772dec69
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ама верно ти казват хората, ти се изкарваш жертва, а с нищо не си по-различен. Какво си си въобразил, че си прецакан, като години наред ти си бил подлецът? Получил си си заслуженото и това е! Ама сега не ти харесва, виждам! Когато двама подлеци се надцакват, друг резултат не може да има.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9a9df83ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Да легнеш на приятел и на колега с жената,това какво е?
Получил си това което си заслужил...

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b3707be111
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Даа... Трудно е да се коментира това, което ти се е случило...
Може би сегашното ти страдание е изкупление за постъпката ти... Имам пред вид това, че си чукал жената на приятеля си...
Но не се притеснявай, тази тъпа кучка ще се удави в собствените си лайна/с извинение/. Скоро паричките й ще свършат и пиянгурника ще и сипе да яде. Няма да чакаш дълго и те ще се хванат за гушите. Само стои, та гледай какво ще й се случи на тая мърша. Само дано тогава да не се намери някой жалостив глупак да я прибере тая помиярка -
я мъжа й, заради децата, я ти - лудо влюбеният...
Това обаче ще бъде най-голямата грешка на глупака, който ще се смили над нея. Отново ще бъде оглозган от "богомолката" и изритан при първа възможност, ако се появи друг подходящ глупак за засмукване...
/Богомолките са насекоми, при които женската изяжда мъжкия, след като се чифтосат. /
Та това искам да ти кажа, не страдай, скоро ще получиш своето възмездие за страданията ти, а тя - своето наказание. Обещавам!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2563ba801b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Сега виждам темата и се чудя дали ще заспя от болките в корема, които си причиних от смях.
Сигурно на теб не ти е смешно, но темата ти е в много странен трагико-комичен вариант.
Познавам има няма 10-ина подобни жени, кои от тях са омъжени, кои от тях разведени, но общото е че имат горе долу еднакъв характер, който мога да ти опиша накратко:
Това са жени, които с право са наричани консуматори. Живота им се е стекъл така, че те не могат да се развият в служебен, личен или какъвто и да било полезен план. Също така често са неграмотни, рядко имат някакво впечатляващо образование и честно мислите им прехвърчат от идея в идея, без да могат да се концентрират и съсредоточат върху някакво развитие и глупостите ги правят къде от глупост, къде от бездействие.
За тях е много важно да са харесвани, да има някаква интрига, да има някакво душевно терзание, защото такива жени оставяйки сами със себе си дори за минута изпадат в невероятни депресии. Често децата им се гледат от баби, дядовци, роднини или който там е преценен да ги гледа, даже му се държи сметка защо и как ги гледа, все едно той е ги е родил и е длъжен да го прави.
След изброеното сигурно ти е ясно, че на такава жена дори да се падне най-страхотния мъж на земята, то той пак ще е виновен и отговорен за нейните вътрешни конфликти. Дори да помага, дори да я носи на ръце както нея, така и децата и, тя пак ще е недоволна, защото такива хора не могат да бъдат благодарни, а не могат, защото за тях на първо място е важно как се чувстват те, какво искат те, какво биха направили те и във цялата тази каша, трудно биха намерили време да бъдат признателни на някой друг, освен на себе си. Ще ги познаеш по отношението им към околните след кратко опознаване, ще видиш че са недоволни от всички, включително от тези които им плащат сметките, тези които им гледат децата, дори от тези, които нямат нищо общо с тях.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 24596d2db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Заслужено възмездие Авторе....
Извън майтапа, радвай се, че си далеч от този боклук... Тя е съсипала живата на мъжа си и съсипва живота на децата си, без да и мигне окото, а ти още я обичаш!!! Абе я се огледай и слез на земята!!!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5eb8fc8636
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   След казаното от 16. няма какво да се добави. Освен да се втвърди тона. Радвай се, че този смукател си е откачил смукалото от теб. САм казваш, че ти е докарала здравословни и душевни проблеми тази 'любов'. Ами - помисли реално - любовта не е нещо, което носи болка. Така е устроен човек - да го боли за да се предпази от нещо. Щом боли - бягай, бягай. Казвам го от личен опит, защото и аз имах среща с подобна жена - изкусни са в привличането на вниманието на мъжете, но целите им са користни. Излез от връзката.. Ако някой ден те потърси - кажи, че не си спомняш коя е, прави се на луд или измисли каквото решиш. Не проявявай ниакакви емоции, ако ще да е била царицата на свирките или каквото. Това е нещо, което се е научило как да използва и денонощно прави само това. Това не е жена, която ще се радва искрено на вниманието на мъжа. това е нещо, което мисли че си и длъжен. Бягай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker