Физически спорове с приятелят ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Физически спорове с приятелят ми
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2759 пъти
Много обичам приятелят си и знам, че няма перфектни хора, но понякога забелязвам някакви нотки агресия към мен. Не ми харесва. За втори път имахме физически сблъсък. Първият път беше преди много време, скарахме се и аз го ударих. Направих го, за да се осъзнае какви ги приказва. Не съм искала да го заболи или да се съревновавам с него, той е висок над 1. 90 и тежи сигурно два пъти колкото мен. Блъсна ме много силно и паднах. После се изяснихме, защото и аз бях много виновна, и забравихме случката.
Ето, че пак се случи нещо подобно. Най-добрата ми приятелка минава през труден период. Цяла вечер си чатихме през телефона, защото е сама и има нужда. Споделяше ми много лични нейни мисли и притеснения. В един момент приятелят ми реши, че си пиша с друг и започна да ми дърпа телефона. Пак се сдърпахме, той започна да ми извива ръцете и да ме дърпа. Понеже вече ми беше издърпал телефона се ядосах и го оскубах. Накрая той блъсна, започна да ми стиска китките и каза, че може да ме смачка. В следващия момент се захили и започна да ме успокоява. Държеше се като ненормален и много ме изплаши. Честно казано не знам дали осъзнава какво прави. Сърдих му се няколко дни и той постоянно вървеше след мен и ме питаше "какво е станало? ", сериозно ли? Интелигентен човек е, странно е да не е разбрал. На четвъртия ден му казах, че не е нормално да използва силата си срещу мен. Той ми се извини "добре де, сори" и си мисли, че проблемът е решен.
Не знам, млада двойка сме. Не мога да разбера дали го прави на майтап, дали не си знае силата. Иначе може да е много мил и нежен, но в някакви моменти ме притеснява. Наистина в онзи момент беше много агресивен. Аз си използвам "великата" сила, когато се чувствам беззащитна и нищо друго не мога да направя. Той защо го прави? !?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: b34342ae76
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не звучи безобидно.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a96b2216ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Каквото си търсила, намерила си го :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e64f1538bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Така, значи един мъж колкото силно да го удариш, не трябва да те удря колкото и да го боли. нЕ знам ако живеете заедно и се карате какво ще бъде... Това не е поведение на мъж..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 15df073cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Този е някакъв луд. Бягай надалеч, защото не знаеш какво може да последва. Да, може да го обичаш и да ти е трудно, но нямаш друг избор. Мъж един път удари ли жена, ще последва и втори, и трети, колкото и да ти обещава, че няма да се повтори.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 177ec2eae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Често казано според мен и ти имаш вина. Не можеш да удряш някого и да го скубеш и да очакваш той да не реагира. Човек на подсъзнателно ниво дори отначало ще реагира по някакъв начин. Не случайно винаги се казва, че най-опасното място е до шофьора в колата - дори и неговото дете да седи там в първите секунди на някаква заплаха инстинкта е да опазиш себе си. Та така и при него - доколкото разбирам не те е бил, не е като цяло да те удря, а в моменти, в които ти му посягаш и той ти посяга - разликата е, че ти си дребна и наистина надали го боли толкова като го удариш (скубането винаги боли независимо колко си едър), а той има по-голяма сила и и те наранява повече, отколкото ти него.
Трябва да преосмислите и двамата как ще си решавате проблемите - дали ще говорите или взаимно ще се биете.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 54f57a22e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   №4, това са някакви клишета и с нищо непотвърдени твърдения! Удрял съм жена ми силно два пъти. Единият път дори я преметнах през леглото, но си го заслужаваше не на 100, а на 1000% и тя много добре си го знае! Да ти кажа - и двата пъти имаше силен и траен отрезвяващ ефект, като след втория път (преди 5 години) повече не се е налагало да го правя - много повече се съобразява какво говори и какви ги върши.
Не слагайте всички под общ знаменател и не вадете факти извън контекста (за да ги съдите) - това са възможно най-неправилните стратегии в живота!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6ee0088305
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лееле... ако моя приятел ми посегне ще се запознае с юмрука на баща ми/

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5d2e14d49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Дядо ми бог да го прости казваше, че жена на бой не трябва да свиква, защото докато не си го получи няма да се кротне и да те остави на мира...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 495c1a73c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Леле... слушам и не вярвам! Какъв авторитет да имаш на мъж, когото си позволяваш да удряш и да скубеш (дори инцидентно)!? И какво самоуважение да има мъж, който е позволил да жена му/приятелката му да го тероризира? ! От друга страна, какъв трябва да е тоя оръфляк, който ще си шамароти възлюбената си? - Съжалявам, но според мен, бягайте с двеста един от друг - може да ви е тежко, ала по-добре сега, отколкото след 10 години.

И в заключение, да кажа, че с една приятелка говорихме преди време и тя ми каза нещо премъдро, не знам дали го е чула или чела някъде, а именно, че за да бъдат отношенията между мъж и жена отлични, достатъчно е двойките да се стремят да изпълняват сватбения обет: да ти бъда верен, да те обичам и почитам в богатство и бедност, в болест и здраве....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 54f57a22e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №7, татенцето докога ще ти бърше дупенцето? Не смяташ ли, че в един момент ще ти се наложи сама да се оправяш в живота?
Внимавай много в картинката, защото човек за каквото най-много се дуе и което най-много отрича и осъжда в живота - точно това му се струпва на главата в 10-орен размер!!!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 86a2acc5a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами.. добре ще е предварително да му казваш с кого си пишеш и какво възнамеряваш да правиш. Според мен е съвсем нормално да ти се ядоса ако не му кажеш. А вече за "физическата" му намеса.. и ти си донякъде виновна. За какво ти е по дяволите да го удряш, буташ, скубеш и т. н о. О?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bbe9d6a2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До авторката-Каквото повикало токова се обадило. Не е разумно мъж да удря жена но и жена да скубе и блъска мъж това е пък доста селско изпълнение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: af6ecd14d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Насилие от единия от партньорите, независимо дали е мъжа или жената е недопустимо. Но и в двата случая описани от вас, вие сте тази която е започнала "битката". Независимо, че той е по-силен вие трябва да разберете че не трябва да посягате. В противен случай можете да си изпросите боя не само от този партньор, но и от всики следващ. И ако си беше направила труда да му обясниш с кого си пишеш и защо-боят можеше да се избегне. Но ако той е ревнив без причина и ти е посегнал вече два пъти, бягай надалеч-ще има и слеващ бой, и всеки следващ ще бъде все по-травмиращ. Предполагам че си млада, не се обвързвай с човек който посяга. Пожелавам ти да си намериш правилния човек с който да си много щастлива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker