Помогнете ми , изморявам се така .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помогнете ми , изморявам се така ..
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2355 пъти
Здравейте. Пише ви момиче на 19. С приятеля ми сме заедно от почти година, а преди това от 2010 се познаваме. Проблемът е там, че моето семейство - брат ми и баща ми най-вече, са против това да сме заедно и да се виждаме (в различни градове сме между другото) и трябва всеки път да се виждаме тайно.. аз все измислям някакви оправдания къде и с кой отивам, но повечето пъти, айде всеки се караме, защото не вярват (с причина де) и брат ми, който учи в друг град като си идва за уикенда, проваля плановете на мен и приятеля ми да сме и насаме вкъщи или на хотел сме били няколко пъти като не може в нас. Обичаме се много, но това всеки път да трябва тайно да се виждаме единствено заради тях просто ме изтощава. Сега за този си бяхме измислили всичко за през 2-та дни и щяхме да идем на хотел и да остана този път за през нощта, но брат ми реши да си идва следователно няма да стане, защото постоянно ще ми звънят с кой съм, къде съм, да искат да чуят някой от тези дето сме заедно, защо съм по цял ден навън вместо да уча (за кандидатстудентски изпити) и т. н. става просто непоносимо, всеки път ми идва да се срина като стане така. А като не си е дошъл мога да заблудя баща ми толко кога съм излезнала и нещо друго ако трябва, той е на работа до 17. 00, а майка ми работи в града, в който учи брат ми, т. е. живея с баща ми, но брат ми когато си идва (той никога не казва преди това) и ни проваля плановете да се видим спокойно както стана и сега. Само те ни пречат да сме си заедно спокойно и ме изтощава това всеки път да трябва тайно да се виждаме и да не можем когато поискаме и не знам просто.. сигурно се сещате какво имам предвид.. всеки път лъжи оправдания ужасни скандали.. не издържам.. Ще кажете на тези години, че не трябва да ми държат такава сметка и да си правя квото искам, но ако правя така после като се прибера става огромен непоносим скандал и ми идва да се гръмна наистина.. веднъж ме и удари баща ми за дето съм заедно с това момче ( а той не е лошо момче наистина).. не мога никъде да се изнеса нямам пари.. ако кажа, че сме се разделили? но не мога да се преструвам така толкова го обичам.. не знам.. моля ви помогнете ми какво да правим всеки път като се виждаме да е безпроблемно.. засега това да се правя и да кажа че сме се разделили ми се струва че най ще има ефект, но не знам, , струва ми се че не мога да се правя така.. Ужасно много ви моля да ми помогнетеееее хора моля виии искаме да сме заедно само те са ни пречката да се виждаме спокойно и аз не ходя в техния град защото не ми дават и не знам.. има какво да допълня но засега това се сещам.. моля ви помогнетеееее ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: e684bf42f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От авторката : да добавя, че коментари от рода на да си намеря някой от тук и т. н. ще са излишни, както и това, че уж нашите искат най-доброто за мен. Да, може да е така, но те прекаляват, това тяхното е прекалено, навсякъде където излезна да ми държат сметка къде съм, с кой съм, да се прибирам до 10.. на 19 съм за Бога.. не съм кой знае колко голяма, но имам същите права като тях, мога да си седя до когато искам навън или в приятели.. колко пъти съм им обяснявала, че само на мен като на някоя задръстенячка техните й звънят по 100 пъти като излезне и я карат да се прибира супер рано, не мога да остана до когато си искам с другите, колко пъти приятелите са ме карали да остана и да говоря с тях, случвало се е дори те да говорят с тях за да остана но нашите се държат с мен като с 12-годишна и живеят в тяхното време.. Всички други родители ако звъннат, звънят 1-2 пъти, някои дори изобщо, а нашите ме побъркват от звънене.. изключвала съм си телефона, после като си дойда огромен скандал пак.. единствено моето семейство е против това да сме заедно с приятеля ми и да се виждаме, всички други ни се радват, само те пречат винаги за всичко!!! :(.. те няма да се променят знам, но какво да направя, за да се виждаме с приятеля ми спокойно без техните разправии, моля ви помогнете ми..

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 962b0648fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре. Схванах че си на 19, но никъде не видях на колко години е той. Ще ти кажа само едно нещо... Семейството никога не е пречка. Искаш да учиш? Моите поздравления. Това наистина е похвално. Какво мисли момчето което обичаш за това? Какви са възраженията на вашите срещу него?
Ето как виждам нещата аз: Ако те обича ще намери начин да е с теб. Ще намери начин да те подкрепи и да бъде до теб. Хотели, криене... ама ти сериозно ли? Това не са начини да бъдеш с този който обичаш. Това са начините да бъдеш тайна любовница. Помислете да започнете работа и да запишеш задочно другата година, а тази да излезете на квартира. За мен това е правилния начин. И да зная, че това е сериозна и голяма стъпка, но ако не сте готови на нея се замислете дали наистина проблема е в семейството ти?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: eb9727f584
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Я кажи, защо родителите са толкова против гаджето ти?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e684bf42f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката към номер 2 : Той е една година по-малък от мен, и двамата на акъл сме си наистина свестни, мислим си както трябва за живота, не сме някакви наркомани и тем подобни. Ще уча, да, тази година завърших, но поради лични причини сега се подготвям да кандидатствам, преди това ме бяха приели, но се отписах и сега ще кандидатствам друга специалност, която изисква много учене. Приятелят ми е наясно с всичко и ме подкрепя каквото и да става.
Възраженията на нашите против него са, че бил много слаб УЖ, за външен вид говоря, както и че не бил за мене защото сме от различни градове и т. н. , но то и някой от тук да си намеря те винаги ще намерят косур, познавам си ги. Това според вас предпоставка ли е да не бъдеш с някого, защото според мен не. Те са стояли на една маса с него само веднъж, нито го познават, нито нищо.. не знаят що за човек е, няма да го описвам подробно сега, но ви казвам че е свестен наистина и държи страшно много на мен. случвало ми се е да му кажа да си намери някоя от там за да му е по-лесно и т. н. но не иска, иска си единствено мен и е готов на всичко за да сме си заедно.
ние винаги си намираме начин. а хотелите - това е защото когато брат ми си е дошъл не можем да отидем в нас, а сещате се както всяка нормална двойка и ние искаме да бъдем насаме.. първите пъти бях против хотелите защото се чувствах като някоя проститука или от рода , но знам защо го правим и вече не ми пука толкова..
криенето - то е само от нашите, защото ако разберат че сме били заедно после ще стане огромен скандал и не мога да понасям просто повече толкова огромно напрежение..
на какво прилича това всеки друг приятелите ни, техните да ни се радват, само нашите винаги да провалят нещо и да са против..
не съм му нито любовница нито нищо такова, казах защо ходим на хотел..
а това да се откажа от ученето си сега и да работя абсурд, държа си на специалността да ме приемат сега, не искам да изостана още една година, а това което искам да уча не може задочно.. та сега не съм останала защото не са ме приели да, бяха ме приели но поради лични причини се отписах..
засега това се сещам, не знам..
казах на майка ми че мисля да го оставям (защото не искам да говоря с баща ми за това а знам че тя ще му каже) и се надявам като си мислят че няма да сме заедно вече да спрат с всичко което правят сега..
помагайте моля ви още съвети :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1b1cf3cf1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе момиче според мене трябва да намериш нещо тайно, което прави брат ти и да го издъниш. Вие сте брат и сестра и по принцип трябва да се подкрепяте, но след като не става по добрия начин пробвал с друго. Не знам говорила ли си спокойно с него да му обясниш така и така и той да ти влезе в положението, да те подкрепи и даже да те прикрива. Ако не си говорила пробвай, ако си и няма ефект просто се опитай да разбереш нещо, което той крие от вашите и го издъни, за да види хубаво ли е. Относно вашите, аз си мислех, че нашите са такива, обаче явно има и по-зле. Нямам и и на идея как да им обясниш, че искаш да си с този човек, въпреки че връзките от разстояние са трудни. Аз съм имала една такава връзка и сега пак имам и не е лесно. Но просто ако не те е страх сядаш и поговаряш с тях. Казваш им че искаш да си с този човек, защо не разбират. Ти си млада да те оставят малко да свобода, кажи им че се чувстваш ужасно от това, че те не те разбират и пр.

Ж, 19 Репичка

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e684bf42f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Репичке , ако знаеш колко мноооого пъти съм им обяснявала всичкооо , но моето мнение е без значение за тях . Не знам какво да направя вече , толкова пъти съм пробвала по добрия начин и им обяснявам всичко , говоря нормално , понякога повишавам тон като се опитат пак да се наложат и просто казаното от мен мине през едното им ухо и излезе от другото ... Така се радвам , че не съм като тях , че не е истина ...
За брат ми ... ами не знам какво да открия дето той прави тайно и да му причиня същото .. няма какво просто , идея си нямам и как .. пробвала съм , но не знам .. Какво да говоря с него .. това ще е абсолютно излишно .. той до скоро ми хакваше постоянно скайпа и четеше и докладваше всичко на баща ми - кво си пишем , кога ще се виждаме и т.н. .. сега поне открих начин да не го прави , но като се видим с приятеля ми пак няма да спрат да звънят и да намекват , че съм с него .. (защото през седмицата почти не излизам , а си уча вкъщи , само събота и неделя излизам и то започва всичко защото той като пристигне в града ми към 10.30 цял ден съм навън и нормално да се усъмнят , за този път сме си измислили план , но най-много ще се радвам , ако брат ми се откаже да си идва тази седмица , което ме съмнява де .. но все пак )
снощи като говорих с майка ми по телефона й казах че смятам да се разделям с приятеля ми (което не е така де) и тя каза както си реша , че няма да ми се меси .. ако бях казала на баща ми и брат ми веднага щяха да се пукнат от кеф че са постигнали целта си .. казах на нея защото знам че тя ще им каже и на тях , а с нея ми е най-лесно да говоря (от семейството ми става въпрос) .. мисля че ако се правя , че сме се разделили , ще спрат да ми досаждат и всичко което правят .. не съм искала с лъжи и по такъв начин да правя нищо , не съм такъв човек , но щом на тях не им пука за моите чувства и правят каквото си искат все едно това е техният живот , не заслужават доброто ми отношение по този въпрос .. Всички и аз самата се определям като толкова добър човек , и с тях искам с доброто да се разбера и да ме оставят да си живея живота , но с тях не може с доброто , толкова пъти пробвах и вече нямам сили , те са безнадеждни , затова се виждаме тайно ... Брат ми дори не го е виждал приятеля ми , но с него няма смисъл да се говори .. той е като в съюз с баща ми , а именно те 2 винаги ме провалят нещо , най-вече свързаното с приятеля ми . Това моето не е семейство , от години го знам . Брат ми и баща ми още от години винаги се подкрепят .. каквото каже брат ми , дори и да е грешно , баща ми го слуша и подкрепя .. колко пъти нещо което е казвал че е така , аз съм казвала как е , после като сгреши им натяквам че трябва и мен да ме слушат , но кой да чуе .. аз съм най-малката в семейството и съм малоумна за тях и т.н. , все едно нямам глава на раменете , а всеки друг освен тях би ме определил като свестен , добър и т.н. човек ...
Давайте още съвети , много ви моля
Както и някакви съветчета как да продължа това , че уж сме се разделили ... вече ми е толкова притеснено , че дори отговорът да е пред мен , не мога да го видя
моля ви дайте ми съветиии :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker