Най-ужасяващия танц през живота ми.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18610)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-ужасяващия танц през живота ми..
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2638 пъти
Какво ще направите, ако сте в компания от нови хора и в компанията има 2 момчета. Едното ви е крайно неприятно, но се опитвате да изгладите това необяснимо напрежение.
То ви дърпа да танцувате и вие се съгласявате, нямате избор по голям на ръст и сила е от вас. Точно когато си мислите че всичко е ок, той ви хваща за гушата и ви натиска надолу и назад. Това в клуб на публично място става. Човека съм го виждала 3 пъти и си мислех, че е нормален, след като другите момичета в компанията му бяха приятелки. Аз се отскубвам. И го питам какво прави.
А той ме пита, дали не съм го правила и преди това..???
Усещам обида и се махам от мястото. Никой не е забелязал от компанията ми.. че това се е случило. Плача по пътя и се чудя-този луд ли е..? Казвам го това на другото момче което беше с нас и то нямаше никаква реакция като мъж, вика ми да се успокоя и да ни си ходя, нищо повече... И се чудя на къде отива този свят??
Нищо не съм му направила, познавам го отскоро нищо не делим пък... Държа да отбележа, че имам син колан по карате и още един по айкидо, като цяло съм много буйна и натура. Не тренирам от няколко години. Загърбих тази си страна. Аз се възприемам като дама, крехко и слабо момиче, което не побеждава със сила а с любов. В онази ситуация аз не изпитах желание да се разправям, просто се разплаках и си тръгнах... защото съм жена, бях наранена от това.
После изпитах агресия към това момче, но ми мина..
Чудя се.. ако някое друго момиче беше на моето място, какво щеше да стане...? Какво щеше да направи..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: ef465bded0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Със сигурност щях да го фрасна! Само дето вече ме е страх, че и без колани, съм чупила нос, при това два пъти!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f56f1cd180
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз щях да се развикам, но нищо повече. Принципно ме е страх да посягам на когото и да било, още по-малко на мъж. Според мен другото момче е трябвало да се държи по-кавалерски и да направи нещо по въпроса. Както и да е, правилно си посъпила като си си тръгнала...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ae275f565d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Абе я моля ви се 5 години ходех по дискотеки смрад от всякъде чудя се как па все сте наранени пък нас мъжете не ни ловят така жените представи си какво дори си очаквала от момчето да иде да го набие ами никой не иска да си цапа ръцете или да влиза в конфликт за нищо отдавна мъжете не сме мъже а жените не сте дами ходите по подобни места не за да разтоварите а да флиртувате и развратничете пък после мъжете били свине ами нали вие ходите с тях харесвате най- смотаните като този за когото говориш пък интелигентните и добри момчета са смотани и ги намирате за добри когато сте претърпяли 2 аборта и сте гнездо на неблагоприятни патогени друсате задниците си там намушкали чорапи и половин склад в сутиените си късите дрехи крадете си гримове за да блеснете в очите на момчетата нали ти е ясно че на подобни места няма да откриеш кавалерско - джентълменско държание. Иди на бар ексурзия ала бала не в подобни свърталища пий една боза па легай е мааму всички търсите съвет ама да е възможно без критика и да е това което искате да чуете иначе не е това което сте очаквали!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 109f7e73b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Същото

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ef59a9f59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма кой знае какво да се прави в такава ситуация. Други момичета биха вдигнали скандал, от който никой не печели. Трети пък биха си траели и търпяли, като добри и тихи овчици.
Ти, от друга страна, си постъпила като силна (не във физическия смисъл), независима и здравомислеща жена - каквато трябва да бъде всяка жена в 21-ви век. Допуснала си, че е възможно да е станало недоразумение и си го попитала. Ако действително е имало такова, е щял да ти обясни - ами тука един танцов похват има за тоя танц, така и така. Да, ама се направил на ударен... колкото да не излезе виновен пред компанията, си мисля.

От скандал никой никаква полза няма да извлече, хората могат само да се настроят един срещу друг и не е ясно дали няма да се обърнат срещу теб. От траене и търпене пък жената се поставя в изцяло подчинена позиция и трудно може да се отскубне от нея.

Така че твоето действие е било най-правилното за ситуацията. Тоя ще си помисли преди да прави каквото и да е било покрай теб в бъдеще, защото ще знае, че не търпиш и не се оставяш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: efb48a1392
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мъж съм и трябва да кажа, че не разбирам никого в тази ситуация. Онзи е някакъв идиот за освидетелстване, а другият, който ти е казал да се успокоиш… мекотело, да не се изказвам по-лошо. Разбирам защо не си искала да се конфронтираш, но по-правилно щеше да сториш, ако му беше забила един шамар и/или коляно в топките пред всички. Сега ще си въобразява, че може и други момичета да тормози. Виж какво си казала, "Аз се възприемам като дама, крехко и слабо момиче…" — е, точно това е уловил гадината, сигурно си е представял, че му правиш свирка пред всички, като те е натискал надолу.

Съжалявам за преживяното от теб, драга. Другия път подбирай по-старателно компанията си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 86fe51806b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре си постъпилa! Тренирaм 15 год, инaче съм дребничкa и слaбa.преди околи 4 год.ми се случи нещо подобно,сaмо дето не го познaвсх,рязко ме дръпнa от към гърбa, докaто тaнцувaх,стиснa толковa силно гърдите ми,че се рaзплaкaх от болкa. Всичко стaнa много бързо,счупих му и двете ръце - китките.
Полиция ,цялa нощ рaзпити и кофти бъзици от полицaи.поне,че го беше срaм дa ме съди.
Гледaй си животa и избягвaй местa, където можеш дa го срещнеш,сaмa виждaш ,че нa " мъжкa" подкрепa не можеш дa рaзчитaш.
Но все пaк зaпочни пaк дa тренирaш.
В днешно време трябвa дa можем дa се зaщитaвaме сaми в подобни ситуaции.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 52695d598b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   То ви дърпа да танцувате и вие се съгласявате, нямате избор по голям на ръст и сила е от вас.

Ааааа значи така ставало. Пък аз все се чудех, защо никое момиче не се съгласява когато го поканя учтиво на танц.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 61aeec685d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   № 3 го е казал, но е прав само донякъде-"мъжете не сме мъже". Аз, лично, съм се намесвал да отървавам съвсем непознати момичета от физическа разправа с тях и после те са ме гледали като изтребител-сякаш не вярваха, че случаен човек може да ги защити. Истината е, че всеки се оправя сам за себе си, единици са тези, които ще помогнат и те не са по дискотеките.
Сега, конкретно в твоя случай-отговарям за себе си-ако бях там, щях да го ударя, без да питам защо и как, а после ако искаш, можеше да те изпратя до вас.
Обаче аз едва ли щях да съм там, щото просто не ходя по дискотеки.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dd2eaf4600
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На тъпунгери и комплексари винаги можеш да попаднеш, просто защото те са болшинството и норма в обществото, особено по такива места, на каквито си мъкнеш задника.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1cbfd39c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да сега ще чуеш как всеки би те защитил пък ако си красива направо ще го мели а в реалността сме малко по различни нали така съвета ми е да забравиш на подобни места това можеш да срещнеш но мъжката аудитория не говорете глупости ако го видите голям тип мутра няма да посмеете да го погледнете вероятно за да не ви причини проблеми!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d795ac200d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Боклук. Не знам с какви хора се събираш.. Тоя явно е луд или е някакъв порно "маниак" и пред приятелите си се прави на голям мъж. Смешник.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker