Любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2036 пъти
Здравейте! Имам един проблем и няма с кого да го споделя и се обръщам към вас. Имам приятел от 1 година, първите 2-3 всичко беше като в приказка. Аз го обичах много, но най-добрият му приятел го настройваше против мен, на няколко пъти ме зарязваше. Правеше ме на нищо, съсипваше ме. Един ден през лятото ми писна да ме прави на нищо и да ме има да някаква играчка, това беше горе долу когато направихме 5-6 месеца. Той тогава ме остави за близо две седмици и тогава, всичко в мен се изпари. От тогава чувствата ми не са същите. Преди умирах за него, беше ми слабост. Беше ми всичко.. И както тръгнах да разказвам, един ден през лятото на мен ми писна, изведнъж се промених, нещата се обърнаха. Започнах аз да го правя на нищо. Той осъзна грешката си, извиняваше ми се хиляди пъти, съжаляваше. Започнах да го лъжа, да не го слушам, с една дума съсипвам го. правя го на нищо. оставям го непрекъснато. почти всяка вечер той плаче заради мен. Момче на близо 18 да плаче за едно момиче на 16!? има много неща, които са още за казване, но няма за кога. Той вече наистина се промени, от 4 месеца е друг човек. перфектен е. Слуша ме за всичко. Купува ми скъпи подаръци, за рождения ми ден, миналия месец ми подари златно герданче и един много хубав скъп парфюм. Много е мил, държи се чудесно, а аз глупачката само го лъжа и с извинение, правя на лайно.. Чувствам, че вече не го обичам толкова, но аз пак го обичам доста и не знам, объркана съм много. Само знам, че не искам да го загубя. Аз го оставям, защото знам, че той винаги не се отказва, преследва ме до дъно, и аз все се съгласявам и пак се събираме. Виждам колко много ме обича и как дава всичко за мен. Изпитвам огромна вина. не знам какво да правя. не искам да го губя. но знам, че ако продължавам така да го наранявам той ще ме остави.. ще спре да му пука. той е момче, но е много раним, крехък е. винаги е усмихнат, красив е, прекрасен е. Различен е. И ме е страх да не го загубя. Моля ви, дайте ми съвет какво да направя, за да се променя и да го оценя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: fa10afbdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те когато казваш, аз не го обичам, чак толкова, но понеже той се държи отлично с мен, аз съм с него. И при мен е така.
С тази разлика, че аз се опитвам, да НЕ я наранявам. Най - малкото от уважение към нея. Все пак и тя е човек, и тя е моето момиче.
Ти сама си дала отговор на въпросът си, че не бива да се държиш така с него. Ами недей, то вярно, че е трудно да не го правиш, но има едно нещо воля, тя се ръководи от разума и е по - силна от инстинкта.
Иначе да - някой ден това момче ще си тръгне от теб. И тогава ще се наложи да търсиш някой друг, но въпросният друг, може и да не е като сегашният ти.
Ами просто спри да го правиш на л.... о, имай малко уважение към него.
Това, че партньоите ни изглеждат сигурни, не означава, че те са даденост. И ние не бива, така да се отнасяме към тях.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: be6b857504
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, ще извиняваш за грубия тон, но го заслужаваш!
Правиш огромна грешка, защото той ти е направил гадно, ами извинявай, но човека се осъзнал няма значение късно или рано важното, е че се осъзнал и си поправил грешката, а ти като пълната пикла го нараняваш по най-долнопробния начин със курвенски номера, и го разиграваш!
Ти, ако го обичаше наистина, щеше да му простиш и да видиш, че той наистина се е променил, защото запомни много малко хора се променят, заради някого друг, но дори и да се опитат, не всички успяват, така че постъпката ти просто е под всякаква критика, или се взимай в ръце, или го остави момчето ти не го заслужаваш.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 604e790055
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбрах само, че и двамата се "правите на нищо".

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0773ba66f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъркате любовта с детската градина.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4493c98458
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто си бъдете пак заедно и не се наранявайте повече :) не оставайте ината да ви развали всичко и аз също съм на 16 нямах късмет в любовта а обичах много... но вие недейте!!! :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3833614b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ''Чувствам, че вече не го обичам толкова, но аз пак го обичам доста и не знам, объркана съм много. ''

Последно не ми стана ясно-ти не го обичаш или го обичаш?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 42cfb7f4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ха, номер 4 ми взе думите от клавиатурата... Какво означава момче на 18 да е зависим от най-добрия си приятел и да е толкова лесно подвластен на манипулации? Означава, че това момче няма собствено мнение... трябвало е да го зарежеш още когато те е обиждал... Наистина лапешка история. А относно чувството за вина - мисля, че по-скоро момчето изпитва чувство за вина и за това ти прави скъпи подаръци. Осъзнал е, че те е правил на нищо, а сега те подкупва да не вземеш да го зарежеш първа.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 048a646f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Слушате? !!! Гони те до дъно? !!!! Ако искаш някои да те слушка или да тичка по теб си взимаш куче. Ако ти е приятно ти да се правиш на кучка продължавай с това пале. Но драга ако ти трябва мъж... но ти пък още не си жена за какво ти е истински мъж всъщност!? Егати смешките, купи ми герданче, дава всичко за мен, плаче. Колко демоде сте това тинейджърите. Като чета някои от вас имам чуството че темите са писани от бабетата от началото на века.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2d52f1437e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не съм искала обидите на никой, просто споделям и искам съвет. Да, аз осъзнавам, че правя грешка, знам трябва да го уважавам, но просто една част в мен се е затворила и я е страх да се покаже, тази част е старата ми, добрата, тази в която той се влюби. Ще се опитам оттук нататък да се променя, защото аз го обичам все още, да не е както в началото, но все още имам чувства. Ще се опитам да поправя всичко. Благодаря ви за изказаните мнения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker