Един глупак, хлътнал до уши.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Един глупак, хлътнал до уши..
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3019 пъти
Имам страхотно момиче до себе си, но някак си напоследък връзката ни се разпада по някакъв начин, подари огромната ревност от нейна страна. И така и започна моята история. От известно време гледах на една наша обща позната с други очи, исках я физически ужасно много и това се забеляза. След известно време получих това, което искам от въпросното момиче, след което се разбрахме тази случка да си остане за вечерта и да не се повтаря, но се повтори, даже няколко пъти. След което решихме да се виждаме само за секс, да подчертая, че тя също е обвързана и то от доста години. Учим в един град, но на нея това и е последна година и декември месец се прибира, най-много да дойде само за изпити тук.

Случилото се между нас се разбра от няколко човека, които ме посъветваха да бягам далече от това момиче. Аз самия знаех много добре, тя какво представлява и колко долно се е отнасяла в предишни изневери на приятеля и, но въпреки това нещо ме караше да продължа да се виждам с нея. Тя упорито всеки ден ме молеше едва ли не да не хлътвам по нея, защото е невъзможно между нас да има нещо повече от секс.. и ми казваше, че в момента, в който усети, че отношението ми към нея се променя, демек че ако започна да изпитвам нещо към нея ще ме отблъсне.. и аз се съгласих, сигурен в себе си, че няма да допусна това да се случи. Започнах да преспивам у тях все по-често, да се виждаме във всеки удобен момент, да си говорим с часове по телефона, смс-и, чатове по фейсбук и какво ли още не. Моята приятелка дори и не подозира какво се случва, а доста често се получава така, че да седим на една маса тримата заедно.. Гузно ми е, не мога да я погледна в очите, но не мога и не искам да спра да се виждам с " другата ".

Уверен в себе си, че няма да допусна това да се случи, то просто се случи, това момиче разчупи на парчета всяка една бариера, която бях поставил между нас. Адски много съм объркан, вътрешно зная, че от нейна страна това продължава да бъде една игра, но тайно се надявам и събирам парченцата от пъзела, за да разбера дали има нещо повече. Не знам какво да правя.. и още по-лошото и объркващо е, че ме покани с няколко приятелчета да отидем на именния й ден в родния и град, където ще бъде дългогодишният и приятел и цялото и семейство и приятели. Постоянно ми повтаря, че я интересувам и не иска да постъпва зле с мен, както е постъпвала с другите.. Но пък дори и да изпитва нещо повече към мен, това не променя нещата, всичко ще продължи тоя месец, най-много и другия и приключва.. Иска ми се да се отдръпна от нея, да забравя всеки един момент, прекаран с нея.. не я търся, не й пиша, но след това отново сядаме на една маса, след като сме от една компания и всичко се повтаря отново и отново....

Дайте ми някакъв съвет, моля ви...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6df846bd3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не трябва да правиш нищо!!! Както тя е казала " Всичко приключва до 2 месеца "! Ще си останете с хубавите спомени за една красива любов, а това не е малко! E, да адски боли.. Всичко се основава на това вие какво искате!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0cc39ad04e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А после жените били к*чки.. Ами с такъв приятел, и азз бих станала.
Като не върви с приятелката ти, скъсай с нея, не я унижавай.
Дано и тя ти изневери! Мислиш, че не е усетила? Не познаваш жените, хахахах!!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2aca38b3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Или си наложи воля да не се пристрастяваш повече към това момиче и я избягвай всячески.
Или си продължавай по същият начин. Обаче рано или късно, някой друг ще направи изборът дали да си с нея. (щом ти не можеш да вземеш решение което да отстояваш) В смисъл една от двете ще те зареже, може и двете. И тогава ще се върнеш пак тук да ни пишеш но на друга тема.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: acae9b30af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Който седи на два стола - пада. Така няма как да продължаваш вечно, ако ти не вземеш решение, някоя от двете фусти ще го вземе вместо теб и няма да си в много изгодна позиция, обаче няма да те питат харесва ли ти, или не. Не се заблуждавай, че нещо може да има между вас, щом налита на абвързани ясно е колко и е морала, а също и твоя.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cf990b895c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Оффф кво ме занинаваш

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6b9728f2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   и жени и мъже от един дол дренки, само дето си прехвърляме топката

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5dbadff201
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "След което решихме да се виждаме само за секс" - ей това ако ми го обясниш как се получава ще съм ти много благодарен, особено на фона на "Имам страхотно момиче до себе си". Не ме интересува моралната страна на въпроса, интересува ме физиологичната, а може би със "страхотното момиче" не сте стигнали още до секс? Аз лично не си представям секса без целувка и без онези мили думички, които всеки един произнася преди, по време и след акта - чудно ми е ти как успяваш да целуваш едната, а на другия ден другата, какво им говориш или може би си имаш готов репертоар - винаги съм се чудел на мъже като теб, а в последно време виждам, че и все повече жени са способни на "чук и бег".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker