Моят любовник и аз - моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моят любовник и аз - моля за съвет
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3914 пъти
Аз съм Ж на 28г. Омъжена съм от 5г.и имам детенце на 4г. а с мъжа ми сме от 11 г. Той ми беше първият до онзи 30.11. Започнах да се виждам с един бивш колега преди около 6мес. но само се натискахме и целувахме до онзи ден. Изневерих на мъжа си и сякаш не ми е гадно от това. Питам се защо го направих-и няман отговор. А секса с другия беше отврат - първо жена му звъня, после и аз не бях сигурна дали го исках. Бяхме в къщи и този път може би знаех, че трябва да го направим, защото когато е идвал и друг път бях неразположена и т.н. без да си измисям за това, да вметна че никога не ме е насилвал да го правим, винаги ми е казвал, че няма да направи нищо което не искам. Самият той ми каза че това е бил най-гадния секс които е правил - жена му се била обадила и се спекъл. А и се държи много дръпнато не ме гушка нищо-знам, че не мога до очаквам това от любовника. Когато го попитах, защо се държи така ми каза, че се е държал така с всички жени до сега и дори с жена си, да съм пробвала да го променя - та коя съм аз да го променям.

Сега чакам да ми се обади да се чуем, но си мисля че това няма да се случи. Каза че ще се видим другата седмица, защото е в отпуск тази и жена му и тя май.
Виждаме се доста рядко 1 път седмично и то за обедната ми почивка или да се прибера с него - когато идва в града в който работя аз. Ние сме от един и същ град, но аз работя в друг град, а той 1-2пъти в седмицата минава през този град. И тогава се виждаме или се прибирам с него към вкъщи. Не иска да се видим някъде другаде освен у нас. В тях щели да ни видят съседите и жена му щяла да разбере, защото той живеел в къща и съседите му били големи клюкари.
Искам да спра да се виждам и чувам, но не мога постоянно си мисля за него.
МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАК ДА ПОСТЪПЯ. МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: f793f692b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Tури му пепел...какви са тия драми за няма нищо.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 85f40b02eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е трагикомично! Как може човек да има любовник, за да прави гаден секс! Нали хората ако изневеряват го правят заради страхотния секс! и кажи следното на любовника си: Не може човек да разчита сексуалните му партньори да го променят в леглото. Това е много наивно. Нека той сам се промени като се образова сексуално. А иначе защо мислиш за него, ами защото имаш нужда да мислиш за някого, но дали точно за него...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a0793be416
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Жена на 28г. е написала това? Ужас! Толкова неграмотно и в абсолютно тийнейджърски стил. И какви коментари очакваш?
Човекът е искал секс, за него си просто една лека жена. Жалко за мъжа ти и детето ти!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1f716103ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   мн. благодаря ;( особено на №5, но не мисля, че точно непознат може да ми каже дали съм лека жена или не. Знам, че е мн. по детски, но аз съм си дете все още, а и нямам опит с мъжете

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a0793be416
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не казах, че си лека... Казах, че за него си такава. А нали търсиш мнения от непознато. Защо се обиждаш? И не мисля, че любовник е правилно определение в случая. Според мен между вас няма никаква любов. Няма да те критикувам. Но щом се чувстваш дете и не си била готова за семейство, защо си се омъжила??? Лошото в случая е, че мислиш като 12-годишна, а имаш дете... Как ще го възпиташ?

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1f716103ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Детето ми е доста добре възпитано, но нямам намерение да се оправдавам на когото и де е. Само че за съжаление съм доста наивна в любовта. А и никога не съм говорила за любов между мен и него. Просто самата аз бях доста объркана и сигурно и това което съм написала е такова. Имах нужда от флирт може би, но за щастие си осъзнах грешката. Сега съм на ясно какво всъщност означава мъжът ми за мен и колко държа на него. Нали все пак си давате сметка, че това си е тоста дълъг период от време, през което не съм поглеждала никого и понякога има моменти когато ти се иска да се влюбиш както преди, да чувстваш пак онези пеперуди в стомаха. Сигурно съм като дете. Може и така да е за вас, които имате по-голям опит от такива като мен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ce8c71cae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей. Чест ти правя, че си била девствена когато си се омъжила. Но не мога да разбера за какво ти е любовник? След като сама казваш, че те дразни отношението му. Има ли смилъл мъжа ти да разбере и да страда после и детото и вие. Ако не си окончателно решила да се разделяш с мъжа си по-добре не се виждай повече този твой"любовник". Особено у ва да го каниш на брачното легло си е доста гадно зад гърба на съпруга ти. Не те съдя. Не знам каква ти е ситуацията. Но от горчив опит ти казвам, че изневярата е предателство и към теб и към семейството ти. Още не е късно да спреш.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e07b0a2e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се срещайте във вас.. стига! Значи той не иска да видият неговите съседи, ама твоите може да го гледат. Абе я сиктер на такъв егоист.
Барем секса да си струва, да си кажеш, че има защо да рискуваш.

Според мен мислиш за него, защото си жадна за приключения, за флирт, за някаква тръпка в живота си и такава връзка я предлага до известна степен. Но връзка точно с ТАКЪВ... не си струва. Това не е тръпка, а мъчение.

Плам

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: dea7272d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   до авторката:

Защо се оплакваш, че нямаш "опит" с мъжете? Това всъщност е хубаво, особено след като вече имаш дете и съпруг. Според мен забрави за твоя "любовник" и се концентрирай върху брака си и детето си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 22e0e19c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Със сигурност мога да ти кажа, че рядко се срещат хора, които като направят някоя глупост, могат реално да видят ситуацията и да се вкарат в правия път.
Ти си от другия често срещан случай в БГ, където една глупост води до втора, после до трета и така докато не се омажат нещата безвъзвратно. Разбира се един път потънала на дъното, ще започнеш да си мислиш за ново начало, ще твърдиш че си се променила и така докато не се вдигнеш от земята толкова, че да можеш да направиш още една шепа глупости.
Вземайки в предвид възрастта, опита ти и най-вече мисленето, мога да кажа спокойно, че кошмара за теб тепърва започва и дупе трябва да ти е яко и няколко пъти по яко на хората около теб, които ще трябва да носят последствията от твоите решения, защото очевидно ти нямаш никакво намерение да ги поемеш.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8b172ff46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Момиче, как може да го водиш у вас? ! Това е абсолютно забранена територия за любовници. Съвети няма да ти давам, така и така, докато сама не си счупиш главата файда от акъли няма.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6b8e428bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   "Вземайки в предвид възрастта, опита ти и най-вече мисленето, мога да кажа спокойно, че кошмара за теб тепърва започва и дупе трябва да ти е яко и няколко пъти по яко на хората около теб, които ще трябва да носят последствията от твоите решения, защото очевидно ти нямаш никакво намерение да ги поемеш. "

Много точно казано! Такива изцепки се забелязват в мнозинството от случаите на рано бракували се индивиди. Ми така е като избързвате с брак, деца и т. н. преди да сте пораснали вие самите. А най-смешно става като почнете да плюете останалите, че на по 30 още не се били възпроизвели... Ето тия, дето са създали семейство на по 20-и малко доколко им стига акъла!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6e600bb3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз пък не мога да разбера, що за оправдание е това - толкова години не съм поглеждала друг мъж? !? ! Верността срок за годност ли има, що ли? Като се жени и те питаха, ще му бъдеш на вярна в радост и мъка до края на живота си, ти какво рече? ! Да! или - ами няколко години! Ами като разбере мъжа ти - защото той рано или късно ще разбере - ти какво ще му осняваш - за тръпки и пеперудки в стомаха? Смях... Ами детето? Ами доверието? Ами уважението? Оправяй се сама. Явно не си достатъчно разумна да се учиш от грешките си и така ще е докато не опропастиш живота си и този на хората около тебе.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6e600bb3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ти - омъжена с дете, той - женен, ' Изневерих на мъжа си и сякаш не ми е гадно от това. Питам се защо го направих-и няман отговор. А секса с другия беше отврат', ... водиш го у вас... и питаш тука как да постъпиш?
Нямам думи.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 14538d140e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   извинявам се предварително ноо... трагедия ;/

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d922d48042
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Извинявам се за това исказване, но нямаше нужда да чета по надоло когато видях ''но само се натискахме и целувахме''. Просто такива хора заслужават един здрав бой, който да ги научи да държат на човека до тях.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ba0258d533
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Моля те, обърни внимание на детенце и виж как може да възобновиш любовта със съпруга ти, вместо тези драми. И прочети някаква книжка, защото звучиш като 14 годишна от някакво село с болезнено малко мозък. Моля те!
И зарежи този смешен любовник със смешния секс.

Есмералда 24г.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 13c9c75829
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Явно повечето, които пишат тук, са от лагера на "преебаните" (някой ги е зарязал, изневерил им е и т. н. ) и това обяснява не много уместното (да го кажа меко) им морализаторстване.

Жената казва какво й се е случило и как точно го е почувствала, при това без излишни измислени патетични допълнения, които са типични за повечето жени.

Полезни съвети няма как да има в такива ситуации (дълги ранни бракове, омръзване, изневери и т. н. ), единствено може да се успокоява поне малко човек, че сума други изпадат в това, т. е. колкото и да не им се иска на някои - нормално е. Всъщност това, което може да влоши нещата, е изкуствено засиленото чувство за вина (тук религията може да свърши много "добра" работа :) )

_Az_

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 73ea7b0c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Да нямаш опит не е нито хубаво нито лошо според мен. Да имаш извънбрачна връзка... е не е смъртен грях. Но как ще го водиш в дома си? !!! Как тои ще ИСКА в твоя дом да се сношавате? ! И ти като гледам нямаш против. Домът на съпруга и детето ти? ! Знаеш ли от тук на татък мога само да пожелая на мъжа ти да намери истинска жена, а на теб само лош секс от сега нататък.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1549ecd20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Стегни се просто. Друго не мога да кажа и се дръж като малко по-зрял човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker