Бившата ми е стриптизьорка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата ми е стриптизьорка
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 4945 пъти
На 27 съм и преди 1 година завърших своето образование в Германия. Сега се върнах в България и започнах работа в една българска фирма.
Едни приятели ме поканиха да посетим стриптийз бар и там видях бившата си приятелка.
С нея имахме около 2 годишна връзка. Тя живееше у нас. /това беше преди да замина за Германия/ Тогава аз й помагах в ученето /тогава тя учеше в университет/ Ние се разделихме по финансови причини.
В периода, в който бях извън страната, не знаех какво се е случило с нея.
В бара я видях -танцуваше. Аз все още съм влюбен в нея.
Веднага я свалих от пилона и я заведох вкъщи. Започнах да й се карам, затова, че проституира. И как е мога да го направи.
После тя ми обясни, че не е могла да завърши, парите не стигали и се е стигнало до това. Каза ми, че не се продава, а само танцува.
Наистина искам да й помогна, но тя постъпи много грозно с мен. Изостави ме заради това, че тогава не бях в добро финансово положение. На нея също и беше неудобно. Познавам я. Тя е свястно момиче и семейството й също.
Моля за съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 42e90ed66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ако историята е реална те съветвам да я забравиш и да вървиш напред. Самият ти казваш, че грозно е постъпила с тебе. Тя пак така ще постъпи с тебе! И не си мисли, че тя ще завърши образованието си ако ти си до нея и искаш да й помогнеш.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9c2047ef06
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ами спорно е колко е свястна, щом те е оставила заради липсата на пари, но ти си знаеш най-добре.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ca0ac3dc75
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Пич, направи ВСИЧКО за това момиче, което е по силите ти! Ако наистина си убеден, че е свястна - помогни й. Сега, знам че звучи малко тъпо, то искам да ти кажа, че Господ БОГАТО ще те възнагради за това! Просто всичко в живота се връща - и доброто, и лошото. Всяка добра постъпка, всяко добро дело някога ще бъде оценено и възнаградено!
Щом е успяла да НЕ се продаде, а натискът и изкушението са били много големи, повярвай ми - всякакви мазници с кинти всяка вечер да ти се мазнят..., значи наистина е свястна и морална. Освен това човек пораства, осъзнава... Вероятно дълбоко съжалява за начина, по който е постъпила спрямо тебе, разбира какъв дечко е била, и я е яд на себе си...
Не знам.. ако тези думи стигат до сърцето си - направи всичко по силите си за нея!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f925603a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Някакви илюзии си създаваш, приятелю. Нека погледнем фактите - зарязала те е, защото не си имал кинти, макар че си й помагал в ученето, което е било доста голям жест от твоя страна. В момента тя работи в стриптийз клуб. В твоите очи обаче тя е "свястно момиче". Според мен това, което тя наистина е, се разминава драстично с идеализирания й образ, който погрешно си създал в съзнанието си, защото просто си влюбен в нея.

Това, че си я "свалил от пилона и си я завел вкъщи" ми се струва много не на място. Ти да не си й баща? Очевидно момичето отдавна е навършило пълнолетие, може да прави каквото си иска - да проституира, да танцува, да се друса... Тя си прави изборите, тя ще си е виновна после. Защо ти трябва да я "спасяваш", след като очевидно не го е заслужила с отношението си към теб?

Мисълта ми като цяло е, че си прекалено добронамерен, а в живота такива хора биват заслепявани и използвани, след което съответно наранявани. Махни си розовите очила и приеми, че не си случил на момиче, че няма смисъл да си губиш времето с нея, и просто продължи напред.

Все ще срещнеш правилния човек за теб, който да отвръща на загрижеността и чувствата ти със същото. В тази връзка, ако питаш мен, дори не е трябвало въобще да се връщаш в България, защото тук такива хора трудно се намират, но това е съвсем друга тема с множество фактори.

Хората казват, че стар вестник не се чете. Няма смисъл да се връщаш две години назад, занимавайки се отново с нея, след като животът е пред теб. Такива връзки са един омагьосан кръг от несполуки и губене на време, което никога не се връща обратно.

Успех! :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: becbe3011c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За съжаление, когато парите не стигат- човек е готов да се подложи на всякакви унижения. Независимо как изглежда отстрани и колко мръсна ти се струва бившата ти - опитай да й влезнеш в положението. В днешно време когато си в силно затруднено положение, всеки продава гъза си за пари.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e87d0fe7a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз лично евалата правя но коментар номер 3. Наистина ми се ще да вярвам в това, което казва.
Аз обаче виждам нещата доста по-черногледо. Може и аз да греша и се надявам да е така. Решението за това как да постъпиш е вса пак твое - може 3 да прав, може аз - но ти познаваш човека и ти можеш най-добре да прецениш.
Първо тя е следвала - можела е да живее на общежитие, ако има добър успех да взима стипендия и да работи нещо почасово. Естествено няма да живее охолно или добре, но може да живее скромно докато завърши и се пребори за по-добър стандарт. Тя обаче се събира с теб и очаква ти да имаш достатъчно пари да я подпомагаш финансово. Съответно ти нямаш и тя те зарязва. Няма пари и става стриптизьорка - може наистина да е била принудена от обстоятелствата, ама може и парите от една нормална работа да не й стигат - една стриптизьорка печели поне 2 000лв на месец, ако не й повече - без да спи с непознати. Все пак каквото и друго да работи, толкова пари трудно без диплома и стаж да изкара. Сега се появяваш ти, завършил в Германия, с добро финансово положение - общо взето си добра партия. И защо да работи като стриптизьорка дето всеки я гледа и й се натиска, което все пак е доста неприятно, ако ти предложиш да й помогнеш и да я подпомогнеш финансово.
Знам, че мнението ми е доста крайно и може наистина момичето да е свястно и ако й помогнеш, наистина да си стъпи на краката, но просто искам да те накарам да се замислиш и да прецениш дали не е с тебе само, защото от неизгодна партия си се превърнал в изгодна и сравнително платежоспособна партия.
Ана

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 27c35563e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И кaкво кaто тaнцувa?
Професия/ рaботa кaто всякa. не е стaнaлa проститукa.
Можелa е дa си хвaне богaт чичо дa я " избутa", но не го е нaпрaвилa. имa увaжение към себе си.

И зa кaквa помощ говориш, явно момичето си се опрaвя, кaкто може.
Aко си още влюбен и искaш дa си я върнеш, не я постaвяй в позициятa нa виновнa, нa която щял си бил дa помaгaш!!!
Или опитвaш дa я спечелиш кaто стойностен човек сегa, гледaйки нaпред или остaви момичето нa мирa.
Не се приемaй кaто нaкaкъв " Робин Худ"!
Позволилa ти е " дa я смъкнеш от пилонa и отведеш", зaщото е искaлa, a не зaщото е горкaтa социaлно- слaбa, нуждaещa се от блaговоление ти.
Тaкa звучиш!!!
Aко и с нея тaкa се държиш... по- добре я остaви!
Aко я обичaш истински, безрезервно, покaжи и колко специaлнa е зa теб!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5bc9358dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Лъже те. Не всичко е до парите, да не казвам че всичко е в характера. Знаеш ли колко бедни момичета познавам, които работят за смешни пари, образоват се и не си помислят да правят такива простотии?
Просто се изживяваш като спасител, едва ли не месия неин, а тя е достатъчно хитра да играе като жертва. Взимай се в ръце докато е време и хвани намери някое свястно момиче, преди тази да ти е изпила мозъка.
И в никакъв случай не слушай номер 1, тъй като от мен запомни че няма ненаказано добро, особено от такъв вид и подобни ситуации.
Ако си с трезвен мозък ще можеш да видиш нещата отстрани лесно, само се замисли дали ти можеш да станеш жиголо, да танцуваш на някакви бабички или да си легнеш с тях, самата мисъл може да ме отврати достатъчно.
Тя не се уважава като човек, няма нищо духовно в нея, а както повечето госпожици в днешно време, тя предпочита материално да е добре, независимо от цената. Най-лошото е че ако хванеш да се занимаваш с нея, ти ще платиш тази цена, под формата на угризения, притеснения дали някой ден няма мурвенското в нея пак да се обади и куп такива.
Видял съм достатъчно да знам, че ако тя ще се обвърже с някой, то ще е с човек, който няма проблем нито с професията и, нито с разкрачванията и, но с теб няма да се получи, само ще си съсипеш нервите и годините.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 10352b3812
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не мисля, че е проблем, че е стриптизьорка. И те, и проститутките са хора. Обаче е проблем характера и! Изоставила те е, защото си нямал пари. Това означава, че тя гледа на теб само като на начин да източи още някой лев. Помни, че, , вълкът козината си мени, но нрава не". Номер 3 изобщо не е прав. Тя трудно може да започне сериозна връзка, защото е стриптизьорка, а не защото не е искала. Като нищо ще се закрепи за теб, за да смучи пари.

Според мен, изобщо не трябва да се захващаш с нея. Аз я виждам като поредната златотърсачка/материалистка. За какво ти е такава жена?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 371a1703c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   „Каза ми, че не се продава, а само танцува. „ – Е, по-голяма глупост от тази няма! Сигурно си още по-малък и наивен да повярваш.
Като прибавим и „Изостави ме заради това, че тогава не бях в добро финансово положение.“
Мен, познавал съм отблизо повече или по-малко няколко ку-ви и на всичките такива им бяха приказките. Всяка изпитваше нужда да придръпва чат-пат до себе си някое добро свестно момче, което я разбира. И се явява в случая като образа на бащата, някакъв морал, който отдавна е загубила, но понякога като й стане мъчно се досеща. Еми да, хора сме всички. А иначе си знае работата, манталитетът и характерът след 20 вече малко се променят.
Съжалявам, ще си скъсаш нервите и изгубиш още време ако се занимаваш с нея. Как само те заблуждава „Познавам я. Тя е свястно момиче и семейството й също.“. Както е казано гледай и съди човека по делата му, а не какво говори...

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e3a6ffff94
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Чудно много чудно как коментиращите делите хората на правилни и неправилни. Бих искала да разгледам и двамата /автора и бившата му/
1 Автора.
Той мисли, че е хванал господ за шлифера като е завършил висше в Германия.
С какво бе авторе си по стойностен от нея с това, че притежаваш хартиика за образование в Германия? Мен например ме озадачава факта, че си нямал пари за нея и тя те е изоставила поради този факт, но в същото време си имал пари да идеш в Германия и да учиш, дори и да си работил докато учиш, все пак от тук си заминал с някъкъв капитал. Макар да не си споменал тя прекъснала ли е или е завършила българското висше, все пак съм на мнение, че като мъж вместо да помогнеш и на нея да дойде с теб или при теб в Германия, ти си си гледал себе си. Макар че твърдиш че обичаш и си обичал си гледал само собствения си задник. Така не се гради връзка. В една връзка хората трябва да си помагат отначалото до края с пари с помощ в ученето с всичко, когато човек обича трява да е отдаден изцяло. Така да сочиш с пръст кой колко е постигнал за последните 5 години, особенно когато ти имаш повече постижения изглежда просто ти й натриваш носа и то пред непознати в нета. Доста е глупаво, постъпката не отговаря на образованието, което твърдиш че притежаваш.
2. Бившата
Момичето щом е учило висше и то преди автора да започне неговото в Германия, значи, то е достатъчно умно, особенно щом не се е повлияла от многото предложения за проституция. Предполагам че обстоятелствата са я принудили да танцува за пари. Какво очаквате от нея да седи на минимална българска заплата да гризе суха кора хляб и да го чака евентуално най-малко 5години, той да се завърне образован и с възможности да я вземе? Реално сега той продължава да я иска, точно защото тя продължава да се справя сама, стриптизьорка но независима и не чакаща на него да я храни.
Извод когато са били малки са били заедно защото имат прилики и двамата са били нямащи, сега двамата искат да са заедно, защото пак си приличат, тя се е превърнала в стриптизьорка, той в клиент на такива заведения.
Съвет: авторе тогава нямаше пари и очакваше жената до теб да се издържа сама, ето ти сега тя се издържа сама. По добре спри да й търсиш косури, а вземи се в ръце и спечели отново момичето. Няма как хем да искаш жена който да ен издържаш хем да я командваш каква професия ще избере, или я издържаш или се примиряваш с професията й, ти избираш трето положение няма.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7819486cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Така, нека и аз да изкажа своето мнение по темата. Първо - стриптизьорките, които не се "консумират" са толкова редки, колкото и колекционерските вина. Второ - срамна професия няма, но плътта си е плът. Това е строго лично. Ако момичето е искала доходи - да заповяда, търсят се продавачки, хигиенистки и т. н. нискоквалифициран персонал. Да се е хванало на 2 работи. Не е невъзможно. Докато бях студент, за да се издържам го правех в продължение на 5 години. За този период ми се събират 15-20 почивни дни всичко на всичко. Ето, сега съм с 2 висши, стабилна професия, стабилни доходи, но успехите изискват жертви. Трето - лично познавам 2 стриптизьорки, които по техни думи "само" танцуват. Такъв филм няма. Общи познати са ми казвали и тарифите им. Извинявай, "само" от танци не можеш да изкараш за 6 месеца пари за чисто нов автомобил. Нали така? Четвърто - тези "танцьорки", за да им се притъпи чувството за срам и да им паднат задръжките на 90% ползват различни субстанции - ти си прави извода какви. А бивш наркоман и бивш гей - няма. Махай го този боклук и не се занимавай с нея. Само ще ти опропасти живота. Гледай напред и следващият път дано да попаднеш на наистина свястно момиче, а не амортизирана "танцьорка"

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 814e992e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Да бе така ще я свалиш от пилона! Хахаха ! Охраната няма да ти позволи да я пипнеш (ако не си си платил де) , че даже и вкъщи си я завел !! хаха

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 83037954b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   абе 14, откъде-накъде авторът да е длъжен да издържа приятелката си докато са били заедно, че и в Германия да я вземе при себе си?? нито й е баща, нито й е съпруг (макар че и тогава е спорно:-), по това време явно и двамата са били студенти, естествено, че ще гледа образованието си. да ти напомня, че тя грозно го е зарязала заради липсата на пари, а не той нея!
едва ли не ще изкараш, че е виновен, задето е заминал за Германия! може да е спечелил стипендия, да е работил, да са го издържали родителите, няма значение, това не касае приятелката му и изобщо не е бил и не й е длъжен. жена съм, но се дразня страшно от подобни изказвания!
а тези приказки за невинната жертва на обстоятелствата ги разправяй на друг. достатъчно примери имам пред себе си на студенти, които работят какво ли не, за да се издържат. човек винаги има избор, просто някои избират по-лесното краткосрочно решение. дали може да е стриптийзьорка до пенсия? дали има спестени пари, за да продължи образованието си, евентуално, щом е постигнала приличен стандарт? или ще кара така докато я измести някоя по-млада или докато намери някой като автора да я издържа?
Ж42

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0505819175
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Тя също си казва "бившия ми ходи по проститутки".
Да ти кажа, не е грозно да се разделите по финансови причини. Аз също не съм с моя приятел по същите причини. Все пак апартаментите струват не малко пари, а ние сме млади, сега е момента да работим, а не д си губим времето.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e3a6ffff94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   №18 Ти как си представяш една връзка между двама души? Да се обичат и всеки, като са заедно навън, да се храни според доходите си? Всеки да пие питие в заведението според доходите си? Винаги да се избира заведение за посещение според доходите на по бедния и да продължават да се гледат влюбено?
За съжаление в реалния живот мъжът избира къде да заведе приятелката си на заведение, тоест той избира класа на заведението. Вероятността едни от двамата винаги да е на линия и да може сам да си позволи питие в избраното от другия заведение е минимална.
За мен щом любовта е споделена и джобните са споделени, независимо кой е по богатият. Така ги разбирам нещата.
Щом той я е обичал е трябвало да се постарае и тя да получи добро образование същевременно и да са заедно. Не изцяло да плаща образованието й, а да й помогне, да й подаде ръка, да вземат решение двамата, за общото бъдеще, за да има и тя едно добро образование и двамата да бъдат силни.
Човек който дели любовта от джобните си не обича истински. Лично аз в началото, първите 3 години, издържах мъжа ми и не мисля че това е лошо.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 963def6cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Бягай от тая като дявол от тамян, нищо добро не те чака с такава. И бъди малко повече мъж!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 963def6cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Пич за да си щастлив си намери свястно момиче и не се занимавай с парцали.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b060c4544b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Искаш ли да си с нея? Следвай мечтите си!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 83037954b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   от 18
номер 14/20, не описвай крайности и не изопачавай думите ми. естествено, че като са гаджета, ще споделят много неща, включително част от финансите си. всъщност авторът е правил точно това докато е имал тази възможност, а приятелката му не е направила същото за него когато той не е можел вече да й помага. вместо това тя го е зарязала, а не му е помогнала на свой ред, както си направила ти например.
а за образованието в Германия не е толкова лесно, колкото го описваш :-) на думи звучи чудесно да й помогне и да й подаде ръка, но това далеч не е достатъчно:-) много зависи от специалност, от успех, от знаене на език, от лични качества. тук не знаем много важни подробности, така че не съди с лека ръка. пък и не знаем дали тя самата е искала да отиде с него, нали го е зарязала преди това.
от написаното някак не й съчувствам, въпреки че разполагаме само с едната гледна точка.
Ж42

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 178cbfa1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Много интересно как повечето бг мъже заклеймяват стриптийзьорки, проститутки и компаньонки като парцали и боклуци, а в същото време очичките им изтичат по тях и плащат сериозни суми, за да ги гледат или имат. Лицемерен морал му се казва на това.
Автора ще го посъветвам да слуша единствено разума и интуицията си. Съвети от пишман мъжкари, които съзнателно търсят невзрачни женици за съпруги или партньорки, а в същото време не пропускат така презираните уж от тях "парцали", не му трябват.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2906d72748
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   25, те ги заклеймяват по едни параграфи (морални например), а плащат, за да ги имат по други (физически).
Човек не би искал да живее с крава, но си плаща за млякото й. Лицемерие ли е това?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 10352b3812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От номер 12 до 25. Аз не съм на това мнение. За мен лично една компаньонка или стриптизьорка може да е по-добра отколкото някои други жени. Те са приели своята дейност за работа и професия. Те са честни спрямо това какво предлагат и какво искат. При тях, няма нищо лично и всичко е просто бизнес. А и компаньонките на свободна практика, често сами си избират тази професия, не са като онези, които ги държат сутеньори (те са насилвани и принудени) или тези на магистралата (те вече са отчаяни). Аз и затова съм за легализирането на проституцията. Не искам в никакъв случай да насилвам жените да стават такива, но ако някоя реши да се занимава с това, нека да има защита от закона, нека да и се плаща добре и нека да получава някакво уважение от клиентите си. То е ясно, че докато има мъже, които искат да получат секс и не го получават, ще има и компаньонки.

Аз лично не харесвам жени, които не са искрени в това което искат. Да твърдиш, че обичаш някого, а в същото време да ламтиш за пари или друг интерес, е лицемерно и противно за мен.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2f9851aec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   има добри и лоши хора, няма значение че е стриптизьорка, но не всеки може да приеме тази професия, дори и да се приеме, един ден всичко ще свърши, мисълта че се продава ще изтрие така наречената любов...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 636b4b79e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Пич искам да те уверя, че не всяко момиче, което танцува в бар означава, че проституира. Истина е, че има и такива, кото го правят. Моята приятелка също танцува понякога в клубове, въпреки, че аз мога да и осигуря всичко, от което има нужда. И все пак тя се инати. Но познавам нея и приятелките й, виждал съм колко пияни мъже са се опитвали срещу високи суми да ги накарат да си тръгнат с тях, но те отказваха. Ако наистина я обичаш направи всичко за нея и бъдете заедно. Няма по-хубво от любовта... имай й доверие.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 587cec7e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   мисля че тя заслужава да и дадеш шанс, но реше нието си е твое!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 053c68c6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   До номер 2,
Вече е напълно нормално да е така, дори не влизат в графа "меркантилни" Жената може и дори трябва да е материално зависима от мъжа. Което не е нормално, но това е друга тема. То е толкова нормално, колкото и безразборен секс при 15 годишните. Всяка втора е такава, а, ако може да не ми отговаряте с клишета от сорта на - Не си прави генерални заключения и тем подобни обяснения, тъй като живота ясно е показал, че сте досущ като приятелката на автора, само дето не се кълчите по барове, но това го оправдава и външният вид.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker