Загубих всякаква надежда ... имам нужда от съвет :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих всякаква надежда ... имам нужда от съвет :(
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 3264 пъти
Първо много моля администраторите да публикуват историята ми защото наистина имам нужда от съвет. Момиче на 20 съм, не съм някоя грозница много хора са ми казвали че съм красива, аз се харесвам но осъзнавам, че това изобщо не е гаранция да ми върви в любовта. Наистина вече съм отчаяна. Имала съм 2 сериозни връзки и в двете съм била напълно отдадена на тях и не знам къде съм сбъркала че накрая аз оставам сама, зарязана по най - долния и тъп начин който мога да разбера. И знаете ли как в фейсбук отново прословутия фейсбук. Ето че сега разбрах че окончателно сме разделени с вече бившият като видях че някаква малка пикла която неможе грам да се мери с мен (и не злорадствам както си мислите сега а наистина е така но както и да е) му е публикувала на стената му че го обича. Не искам да ви описвам как се почувствах, първоначално постъпих глупаво написах му че е боклук а не трябваше защото съм му показала че ми пука. Но както и да е после веднага изтрих всички снимки с него и го блокирах. Но сега много ме боли и незнам какво да правя ако можех да го изтрия и от главата си така лесно :( Съжалявам толкова много че изобщо се захванах с него направих толкова много за тази връзка дори сме живели заедно застанах срещу нашите заради него, и в замяна да получа изневяра и аз да разбера от фейсбук. Моляви дайте ми някакъв съвет какво да правя сега година и половина съм си губила времето и сега страдам ужасно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 41b2e63526
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това че някаква му е написала на стената му,че го обича не означава че ти е изневерил,може да е някоя влюбена тинейджърка,която си избива комплексите и между тях да няма абсолютно нищо,не си написала говорили ли сте за това,той казал ли ти е че е истина и че приключвате с връзката си? Ако не сте не можеш да съдиш само по написаното на стената му.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: aad6916c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И на мен не ми върви в любовта нищо че съм дете мойте съученички вече имат зад себе си по 10 гаджета, а аз нито едно. Не се ядосвай за това помни всичко се връща.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4d17db56a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какъв съвет искаш? Дълбоко в себе си знаеш какво трябва да направиш.
Аз ще ти кажа, че това е минало и ако искаш да поправяш нещата и да се събираш с него няма смисъл, наистина.
Когато има раздяла има причина за това и причината не е тази, заради която той е скъсал с теб, отговорът ще го намериш ти след време може да е след година, но ти ще разбереш защо съдбата ти е била такава ще разбереш защо е трябвало да се чувстваш отвратително днес.
Страдай седмица, две и след това се стегни и си продължи живота, една ли си глупаво момиче сигурно знаеш, че ще има и други след него. Стегни се и започвай да се радваш на живота. Не е задължително да се радваш на живота като ходиш по мъже, просто се радвай на малките неща които те заобикалят.
Всичко ще мине и замине. Не си пропилявай времето в съжаление над миналото. Лесно ми е да го кажа, а на теб ще ти е трудно да го направиш, но всичко изглежда трудно докато не си го направиш лесно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 312113f3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на номер 4 наистина малко ми олекна когато прочетох това. Към номер 1 ние с него сме от различни градове но това не ни е било проблем защото той идваше често както и аз в неговия град. Но последните 2 месеца той изобщо не е идвал и почти не сме се чували защото той не ме е търсил. И просто това беше за капак което видях това на стената и напълно се убедих че ми е изневерил.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ee3f1f69dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом ти е бивш мъжа за когото говориш, не виждам къде е проблема. Продължил е по своя път. Ти да не очакваш да седи сам, само защото ти така искаш. След като не е вече с тебе просто не му се рови във фейса, може пък това наистина да е негова приятелка.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ee3f1f69dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 3-казваш самата истина. Дано те послуша.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c8a9a349b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 2 малка си още да разбереш, но ще ти кажа, че ужасно много грешиш като си мислиш, че бройката има значение. Въобще не взимай пример от другите и не си мисли, че при теб нещо не е наред. Напротив - проблема е в тях. И аз като ученичка завиждах на разни приятелки с много гаджета, после завиждах на тези, които си имат истински приятел, докато накрая спрях, тъй като и аз намерих любовта си. Както се казва - всичко с времето си. Бъдете търпеливи и любовта сама ще ви срещне, както стана с мен. Няма нужда вие да я търсите! Успех в живота.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: dc44583d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зарязвай ФБ-то и не се коси. Ще си намериш някой, но "напълно отдадена" не трябва да значи да ограничаваш по какъвто и да е било начин личното му пространство.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b56ccca045
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Момиче, първо научи поне малко българската граматика! Пишеш ужасно! Както ти писа №9 - всичко с времето си. На 20 години си решила, че не ти върви в любовта? Сигурно вече няма хора на земята, които да срещнат голямата любов от първия път, (ако изобщо съществува такова понятие като "голяма любов"). Човек трябва да се разочарова, да си поплаче, да изстрада доста неща, за да разбере какво търси и да се научи да обича. Както и да се развият нещата с въпросното момче, надали то ще бъде последното в живота ти. Това никак не означава, че си грозна или пък имаш сериозен проблем, който да ти пречи в любовта. Ако гледаш другите, никога няма да усетиш какво искаш ти. Обмисляй нещата по-спокойно и междувременно се занимавай и с други неща (в това число ограмотяване) и ще спечелиш много.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: cf5af2c0fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Някой не сте ме разбрали. Ние с него не сме се карали нито сме късали окончателно, просто той започна все по рядко да ме търси но все пак като ме потърси ми казваше че ме обича. И аз колкото и наивно да звучи не бях сигурна че ми изневерява до като не видях това в фб. И напротив мислите че като съм била, , напълно отдадена, , съм го обсебвала и съм му следяла профила - това не е вярно. Напротив той беше този който постоянно като се видим искаше да ми преглежда профила и съобщенията и даже ми е сменял паролите. И въпреки всичко го търпях защото го обичах.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ee3f1f69dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Значи авторке просто това е бил любовник в живота ти. Ти си го приела като твоя връзка, а той явно си е бил с други убеждения и не е сметнал за нужно да ти звъни да ти казва, че повече няма да сте заедно, няма да ти пише, няма да си лягате заедно, ами представи си, че е намерил по-добрата. Продължи напред и ако те търси му бий шута....

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f2b57ae2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, аз съм на малко по-лошо дередже. С тоя ``клюкарник`` аз научавам всичко за мойто гадже, което е и в момента. По същия начин права всичко за връзката ни - 2 години. Веднъж я хванах да изневерява без секс, а с чувства и безчувственост към мен съответно. Простих и защото нямаше как да бъде с въпросния и я обичам много. Но не щеш ли преди дни и чета в мрежата чат с наш общ приятел как ``нещо`` трябва да си остане между тях си. И как той нон-стоп мисли за нея и там други глупости и сега съм целият в нерви и още никой незнае, че знам. Та Авторке няма да го мислиш, а се хвани в ръце - живота е пред теб има и много свестни мъже, но не ги търси по ФБ!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: fa66b78b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, ако те интересува пиши, искам да полафим малко..

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d5cf5c2851
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   14, добре че леките жени имат баламурници като тебе за пред хората, та могат да си им /ви/ слагат рога колкото си щат :)
успех с жената на живота ти ;)

XII

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker