Дали не съм се побъркал, но мисля, че тя има любовник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали не съм се побъркал, но мисля, че тя има любовник
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2450 пъти
От извесно време имам съмнения, че жена ми си има любовник. Закъснява от работа, секс правим веднъж месечно и други макар и незначителни неща ме караха да мисля, че е така. Но миналата седмица я видях да се разхождат с един младеж държейки се за ръка. Прибрах се в къщи и след около час и се обадих по телефона. Тя ме излъга, че се налага да остане след работа, че да довърши нещо. Не й казах нищо, а само че я чакам в къщи. И точно тук се случи нещо наистина много странно. Представих си как този младеж я чука в различни пози и много дълго, тя се тресеше от оргазъм след оргазъм. Възбудих се страшно много и след като едва се докоснах свърших в боксерките си. След като се прибра не и казах нищо. Вече 3 дни като закъснява се повтаря това нещо. Незнам дали не съм изперкал? На някого случвало ли се е нещо подобно? Трябва ли да потърся помощ от психолог? Незнам какво да направя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: a3bcd1080d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 1000 процента съм сигурен че ти изневерява. Съветвам те да я разкараш колкото се може по бързо защото ще береш ядове с подобна жена. Колкото до любовника и на него ще му види кусурите и ще му сложи рогата.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 126d6d6cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   “Но миналата седмица я видях да се разхождат с един младеж държейки се за ръка. ” – човек, ти на калъп ли ти трябва да ги хванеш за да се убедиш??? А когато жената няма вдъхновение за секс и не те желае работата е ясна. Казвай й там че си ги видял, знаеш вече и да почвате да се оправяте – към доброто или към раздяла. Вероятно няма да е кратък процес. Ако пък си склонен да търпиш ситуацията... ок.
Тези неща са сложни и от малкото информация, която си дал не може да се даде съвет. За психолога съм с две ръце. Дори само като те изслушва на непознатия човек-специалист можеш да разкажеш много подробности, от които иначе те е срам и в разговор с близки би ги премълчавал или казвал завоалирани/променени.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 82c5256f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Както ти писаха вече - психолога никога не е излишен. Стига да намери наистина прихолог, а не някой да те излуша срещу 20-30 лв. Мисля, че в България добрите психолози почти липсват, иначе щях и аз да ходя.
А по твоя случай смятам, че между вас определено нещата са много изтъркани. Жена ти си хванала любовник, защото и е скучно с тебе, а пък и на тебе ти липсва само секс от цялата работа. Не ми се вижда толкова ненормално да имаш фантазии как някой друг ч*** жена ти, но не те ли тормози повече, че тя те лъже? Някои му викат "превъзмогване на егото" и разни подобни глупости, за мен това са клишета на вечните кръшкачи, както и на вечно унижаваните и примирили се с това. Ако примерно и двама искахте "отворени" отношения (или както му викат там), тройки или нещо подобно, би следвало да се договорите за тая работа. Но да нямаш ревност, когато те лъжат, говори само за липса на любов.
Това си е мое мнение, но все пак няма да ти навреди да си поговориш с психолог, ако откриеш добър такъв.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 194b6f0862
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   След всичко което изброи да те питам нещо : Ако случайно я завариш гола и онзи дето я е държал за ръката и той е там гол.... дали няма да го е викнала да смени някоя крушка, как мислиш?

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3ffd0305ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ми за ку*а ли требва да го държи да си сигурен, че ти изневерява?

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6b403a86f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много мъже чувам, че се възбуждат от идеята приятелките им да са с друг мъж и това наистина не го разбирам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f98f07edb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хах, аз ако си представя, че някой чука приятелката ми ще я ударя несъзнателно без дори да се случва от злоба и яд и нерви, различен съм и ако ми изневерява ще я убия, нея и този с който е. Аз не страдам, не плача и не се примирявам, не мога и да се възбудя от подобен тип мисли, само отмъщение!!! Така ще я омаскяра, че свят ще и се извие, но сме различен тип хора. Със сигурност ти изневерява, вземи и бий шута докато е време, кажи и че е долна, няма морал и никакви ценности, накарай я да се чувства изтривалка, изчукай я злобно и я изхвърли направо, аз така бих направил. Не изневерявам, не съм груб с жените, но нарани ли ме жена това я чака

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d4898c64fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Просто и е писнало еднообразието в секса и затова си търси други партньори. Вероятно няма чувства към онзи, а просто иска секс с различен. Щом това те възбужда и ако наистина няма чувства към него, не виждам проблем, дори напротив. Просто и кажи всичко, което си написал тук и поговерете за евентуална тройка. Това ще освежи връзката ви и ще погледне на теб с други очи. След това отново ще те пожелае - както в комбинация с друг, така и само теб.

Ако обаче тя има чувства към оня младеж, тогава нещата не вървят към добро.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d5207aa20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 доста тъпо и злобно изказване! Така като ти чета писанията май ти си за психиатър, не автора!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 73c55e3dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До №10
Питай дядо си, какво е щял да направи баба ти ако я набара с друг!!! Това, че в днешно време си мислите за изневярата като нещо нормално, говори че вие не сте в ред! Изневерят ли има само едно решение, а именно отмъщение до дупка по всички възможни начини!!!

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 457afda777
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мале, колко "бой" ще ядеш от живота, №11, колко зъби ще ти изкъртят по пътя... Направо ми дожалява за тебе като си помисля ;)
Може би и турското робство ще споменеш тука, и какви тогава са били порядките. Или робовладелческия строй може би...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: eb9a96be34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   хахахахах, много точно казано номер 11! Икъде видя номер 10 цхе съм за изневярата, споменах само че коментара на н9 е доста злобничък и еджа ли ще помогне с нещо на автораЧ

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3ffd0305ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 11, прав си, че изневярата е нещо много долно и гнусно. Това е повече от предателство, особено когато жена изневерява означава, че тя не само не обича мъжа си, но дори го презира в 90% от случаите.

Обаче не си прав, че трябва да се търси отмъщение. Преживял съм изневяра и развод. Решението е само едно: изхвърляш я като парцал и толкоз. Боли, но времето лекува. Обаче твоите призиви към кървави отмъщения са безумни. За какво да лежиш по затвори, заради някаква си пачавра?

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 194b6f0862
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Нека ти кажа бате ти Жоро какво направи в подобна ситуация преди няколко години. Женен, спокоен, уравновесен, носещ цялата заплата в къщи и пак все не достигаше нещо на жена ми. Дълго време не бяхме в добри отношения, все намираше кусури в мен, след което тя започна да прави като твоята половинка. За разлика от теб аз не бях толкова наивен и ми беше ясно че изневерява.
Мълчах си месеци, правех се че не знам нищо стремейки се да разбера какво искам аз. От една страна болката беше огромна, чувствах се предаден, не само заради изневярата, ами за лъжите, за оправданията. От друга исках да се отърва от целия този срам, исках всичката болка да изчезне и за това имаше само един начин.
След месеци мълчане и размисъл, който се отрази и в работата ми, установих че няма да мога да и простя изневярата. Не че не исках, просто от тук натам нямаше да и имам никакво доверие, вероятно щях да бъда арогантен, ревнив, което също нямаше да доведе до нищо добро. Също така не исках да я питам нищо, защото знаех че ще избълва поредната доза оправдания.
Дойде рождения ден на детето, бяхме много хора, аз се усмихвах и отстрани вероятно изглеждаше че съм най-щастливия съпруг на земята. На сутринта я извиках, тя нищо не подозираше. Казах и че си стягам багажа и се местя при родителите ми към този момент и че оставям апартамента на нея и детето, защото ми беше ясно, че детето ще остане с нея от юридически и морални причини. Тя се побърка, пита ме какво става и дали не съм се челнал. Обясних и че знам от няколко месеца за връзката и, тя пак ме лъга около 5 минути, но като видя че не поддавам, каза че ще я прекъсне. Казах и че не искам това, защото вече за мен няма значение защото съм взел своето решение. Казах и че над 10 години съм се грижил за тях безусловно и в замяна получавам изневери и редовни намеци че не съм бил като мъжете.
Болеше ме много, получих 3 хипертонични кризи за 5 дена и бях хоспитализиран за около седмица.
Тя продължи известно време след това страничната си връзка, имах източници които ми го казаха доста след това. И познай? Разделили са се, защото вече не било забранен плод и игра на криеница, след което тя го разкарала. Молеше се много пъти да се съберем, казваше ми че ме обича, че е направила невероятна грешка и какво ли още не. Само че аз знаех че това което казва не е вярно, ако ме е уважавала и обичала толкова, никога не би ми изневерила, дори да има емоции към някой, аз съм изпитал това, много си бях харесал една колежка, тя ме също и един ден дойде и ми се обясни. Казах и че и аз я харесвам, при това много, но че имам семейство и че никога не бих изневерил на жена ми.
Така няколко години след това, не ми е лесно да виждам детето си 1 път в седмицата, някой път и на 2 седмици, като изключим почивни лятото. Имам жена до мен, да онази същата, колежката. Ако не ми се беше случило, нямаше да повярвам че е възможно да имам толкова хармоничен живот с някой. Няма обиди, няма постоянни намеци, мръсни погледи вечер или постоянно вторачване.
Не знам какво повече да ти кажа приятелю.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 129a17ca3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Н 13 съм, съвсем обърках коментара си, бях много изморена, така че ме извинете! Н 12 се изказал много правилно, оносно коментара на Н 10. Винаги съм била против изневярата, но това което номер 8 пише си е доза отмъщение а това определено не е хубаво, просто разделяш се стози човек и това е.... Има си кой да съди за постъпките ни, има възмездие.. рано или късно!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker