Моля за съвет! Да се върна ли при нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за съвет! Да се върна ли при нея?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2747 пъти
Здравейте!!!

Искам да ви разкажа моята история с една мацка.
Ще съм максимално кратък.

Запознахме се преди две години и от тогава бяхме неразделни. Станахме гаджета както си му е реда и т. н! През това време аз доста се промених заради нея. Направих неща, които не съм правил за никоя друга. Проблема във връзката ни беше нейният инат! Значи по- инатлив човек не съм виждал. Обичаше ме, но никога не ми го каза, въпреки че го е казвала на бившата ми приятелка, с която не се обичат ама изобщо. Казвала й как много ме обича, как сме имали общи планове, как само аз съм успял да я направя щастлива и как ако не се разкара щяла да я бие и други такива! Ревнуваше ме безпричинно Но както и да е аз я усещах че ме обича, но все пак е друго когато го чуеш. Преди месец поисках да се разделиме и така стана. Поисках да си останеме приятели и тя се съгласи. За този месец аз съм я потърсил два-три пъти по телефона и сме се виждали също толкова. Причините за раздялата са много, но най-вече заради ината и ревността! Точно след два дни тя веднага се заби с друг(предполагам на инат), но както и да е и аз се ориентирах към друго момиче.

Та въпроса, който ме гложди от има няма седмица е дали да се пробвам пак с нея, защото все още я обичам, а и тя мене, знам че с този няма да изкара много! А се бях зарекъл да не се връщам назад, но някак си ми липсва и незнам какво да правя??

Благодаря на всеки отзовал се!!! :))))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2beefac30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е трябвало да я оставяш мисля че нарочно е с друг не че го обича или иска но все пак тук не сме врачки за да знаем какво мисли и какво чувства пробвай да се съберете все пак нищо не губиш ако те е обичала много както изглежда без да се замисли ще се върне при теб говори с нея и опитай няма какво друго да ти кажа но според мен щом ти си я оставил е за да ревнуваш и да ти е гадно както се е почувствала тя

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b272b2005d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пробвай.
Ти я познаваш най-добре, ако мислиш че има още чувства към теб -пробвай, бори се за нея.
Ината го има всеки някои по-малко други повече, зависи от твърдостта на характера.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: da539028cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом все искаш да чуеш нещо и сега искаш от хората да чуеш дали да се върнеш, не знам какво може да те посъветваме. Някакви усещания, които да те подтикват към нещо, нямаш ли?
Сигурно комуникацията между вас твърде много е куцала и просто не сте можели да споделяте нищо един с друг, а не че заради конкретните думи "обичам те" сте се разделили.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d4a5acec82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №3 евала!!! Точно така беше комуникацията ни липсваше! Споделяли сме си почти всичко, но изглежда, че не е било достатъчно. И аз и тя си имаме тайни както всеки човек. За сега не мисля да прибързвам... но я виждам чат пат с новия и ми се види, че не е много щастлива, а това ме убива.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0db17486aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами голяма част от жените обичаме да водим по задълбочени разговори - да разнищваме всичко на ниво мисли, чувства, причини - споделянето само на факти е твърде недостатъчно. Това за нес е истинската романтика. Ако е усещала, че не се разкриваш изцяло пред нея, вероятно е била по-предпазлива. Може да смята, че "обичам те" в твоите уши ще прозвучи нещо като "предавам се - можеш да се държиш с мен както искаш, аз съм само твоя". Вероятно е искала да отстои някакви нейни принципи, за които обаче не сте намерили диалог.
Не пишеш и на колко години сте, но ми се струва, че сте много младички. Ако тя е на 20 или по-малко, нормално е все още да вярва в принца и да има много големи очаквания. Ти също се замисли добре дали я обичаш или само те гложди, че не се е получило. Не ми звучиш точно влюбен, но не знам. Ако все пак решиш, че я искаш, не бих те съветвала да губиш много време. Любов може да я сполети всеки момент - с този или с някой друг. И ако ще искаш да си я върнеш, наблегни на откровените разговори. Най-лошото е, че и други хора може би ще нараните. Нали и ти имаш приятелка? Да не стане с нея да изкараш 2 години, през което време да се чудиш дали искаш бившата?
Nо. 3, Ж29

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d4a5acec82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напротив не са принципи, а инат! Ако бяха принципи щях да я разбера. И двамата още се обичаме... виждам как ме гледа, но въпроса е сега как точно да подходя така, че да не я нараня. Искам да поговорим на тая тема, но като я познавам скандала не ни мърда! Затова не мисля да подемам този въпрос. Тя знае, че аз съм насреща винаги и това че съм поискал да се разделиме не е защото не я обичам и че с другото момиче само се виждаме от време на време. Не съм такъв, че да опитвам чрез ревност или други неща да си я върна.
А иначе с тебе сме почти набори :))) на 28 съм, а тя е на 21.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0db17486aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Толкова ли ви плашим с тия скандали? :) И моя все ми вика, че съм била истерична, пък като не повиша тон - съм безчувствена. Само дето двете качества малко си противоречат. Хах, не мога да разбера тая работа. Ако няма вероятност да се сбиете, що не се пробваш все пак да преминеш през още един скандал? :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 081062d3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Приятелю, я карай напред/моето мнение не те, задължава/.
Та, ти още от сега се разкъсваш от въпроси. Не се подценявай, това не е твоята половина, търси и ще се намерите. Усещам те, като мил и главно чувствителен! човек. Преди всичко сме хора, а след това пол - така определям прословутата секс. революция. Незная доколко познаваш жените, колко връзки си имал, но вярвал ми има жени, които копнеят за топла дума, за внимание каквито ти, подсказваш, че притежаваш. Зарежи тази "мацка" с характер на овен- тя не заслужава приятел като теб, защото те, усещам, че можеш да бъдеш и страхотен приятел на момичето си. Уви, познавам жени, които се гордеят с гадно държание към човек, който ги обича, но ако ти си някол простак и грубиян и я обиждаш за щяло и нещяло, правиш я на нищо пред приятели, че и някой шамар не й спестяваш, о тогава... тогава ще стои като виновна булонка пред теб... Каква работа има с бившето ти гадже? Тази мадама, може би е преживяла нещо с някой, който я е наранил непоправимо, но ти не си лекар, нито трябва да бъдеш. Застани пред огледалото, вдигни гарда, облечи си новите джинси и марш навън... Бъди весел и самоуверен, закачай момичетата, ухажвай, сваляй т. е. дръж се така, че ти да се харесаш. Не мисли за нея, такъв човек не може да се обичат, ето ти отсега не вярваш, че ще се получи. Търси, твоето момиче и то ще дойде, а всичко друго е малки стъпки по пътя на истината... Желая ти много любов и не ни забравяй, пиши, ако я намериш... Онази истинската, единствената, твоята... любов, приятел, жена... всичко

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e93943eb7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пич... Умната и полека... По принцип подобни давръщания водят само до едно и също място.... Все пак може да сте изключение... Успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: afd90f1a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си губи времето с жена, която не знае какво иска.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: dd0ca9790d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хахах... най любимото ми е мъж да ме зареже и после да дойде да ми се моли да се събираме. Това най- добре го умеете. Да ви се чуди чак човек защо винаги го правите. Надявам се поне мацката да е умна и да не ти се върже, при положение че ти си този, който не знае какво иска, а не тя.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d4a5acec82
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №8 благодаря за изчерпателния анализ!
Да добър съм и то прекалено може би! Винаги съм бил такъв независимо колко съм бил нараняван през годините. Хахах и да излизам си редовно и дано не сте ме разбрали погрешно... тази тема съм я пуснал не да се оплаквам за това как да си върна "Единствената", защото тя не е такава. Просто се чудех дали си заслужава да й дам още един шанс ако си го заслужи де.

С бившата ми приятелка няма работа просто ревнуваше от това, че с нея останахме приятели и след като се разделихме. Затова й пишеше. Не искаше да имам никакъв контакт с нея, но не искаше да ми го каже директно. А с нея се чувах само по телефона от време на време. Но както и да е вече не мисля да се занимавам с нея. Виждам как се държи, когато сме в едно и също заведение. Миналата седмица не отлепи поглед от мене. Беше с новият си приятел, но не ме изпускаше от поглед. Даже приятелките ми го забелязаха и ми казват: "Тази цяла вечер ли ще те гледа" :D :D! Познавам я и знам, че от инат и гордост никога няма да предприеме крачка към мен, въпреки че я иска!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker