Любовна съвместимост на зодиите..? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовна съвместимост на зодиите..?
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 8603 пъти
Бихте ли ми казали коя зодия сте и с коя сте имали най-хубавата връзка и с кои зодии се разбирате като цяло?
Искам просто да знам, дали нещата за съвмостта, които пишат са верни. А и тази тема ми е доста интересна би ми било приятно да я обсъдим.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 332dcda6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Писах 2 пъти подобна тема, но админите незнайно защо не ми ги одобриха.... Темата найстина е интересна. Аз ги изучавам от години. Винаги ми е било интересно дали е вярно, каквото казват. Преди да разбера човек коя зодия е си имам предположение и много често съм права. Просто си има общи черти от характера.
Така.. аз съм Скорпионче и съм жена. С мъже съм била с скорпион беше най-дългата ми връзка, много много силна любов, но и много караници. Още си го спомням. Няма такъв секс!! :))
Била съм и с Овен, те са много силни и истински и много ме привличат, но са толкова откровенни и спонтанни, че много често може да наранят човек без да се усетят. Аз съм прекалено чувствителна за тях. Иначе са страхотни!!

Занимавах се и с Рак известно време. Тези са много луди. Много лесно се обиждат трябва всяка дума да се притегли преди да е кажеш... и са големи инати. Сърдят се като малки деца....
До колкото знам моята зодия си подхожда с Телец. Е чакам си моя Телчо да дойде на бял конннннннннннннн хехеххе
Ж23

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 62eb93970f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aз съм лъвицa, типичен предстaвител нa зодиятa си- с доброто и лошото! Нaй- се рaзбирaм с овните( имaм и двaмa синa- овни).
Достaтъчно е дa се погледнем и сме нaясно с мислите нa другият( обикновено еднaкви или подобни).
С стрелец имaм стрaхотно приятелство от детство.
С скорпиони.. ух, вечен конфликт, борбa зa нaдмощие, тъй кaто те, зa рaзликa от мен сa много прикрити( сестрa, приятелкa, бившa връзкa), съм им" пишкaлa в обувките", кaто прекaлят с интрижките;)
Везни се подчинявaт нa лъвa и товa не ми хaресвa, някaк препочитaм дa си " поигрaя- позaбaвлявaм" и дa " уловя" кaквото искaм, a не покорно дa ми се сервирa.
Близнaците съм се убедилa, че едното им лице не е зa гледaне, другото още по- зле. Избягвaм ги!
Със хорa от моятa зодия съм се рaзбирaлa перфектно
Рaците- не могa с тия ревливи хорицa, вечните жертви, вечно нерaзбрaни, мънкaт, все си нaмирaт причинa дa стрaдaт.
С кози рог, общо взето се рaзбирaме, увaжение без излишно интимничене- близост.
Девите... не знaм по кaквa причинa, кaто че ли " нaдушвaм" нещо в тях, което ме отблъсквa. Aко някой ми стaне кофти от пръв поглед- обикновено се окaзвa, че е девa.
Товa сa ми по- преки нaблюдения!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4f3b24bed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Най-много уважавам хората, които живеят заедно дълги години в сговор, уважават се, обичат се и НЕ си образуват нерви, въпреки зодиакалната си любовна НЕСЪВМЕСТИМОСТ!

Иначе нали знаете - който има желание, съответните качества и възможности да направи нещо си намира НАЧИН да го направи, съответно - който няма желание и възможности си намира ОПРАВДАНИЕ (в случая - зодиакалната любовна несъвместимост) за това, че не го е направил...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6075906fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Стрелец съм. Имах връзка до скоро с Лъв по точно лъвица. Много налиташе на бой. Сприхав и нервен и станах, и ходя с лопата в ръка, дори когато сядам на масата. Каквато и зодия да си, омръзваш рано или късно. Тия глупости са колкото да те вкарат във филма. Реалността винаги се оказва друга :}

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4124130621
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Това със зодийте е пълна глупост, човешките взаимоотношения не се определят от зодии. Това че някой е роден еди си кога не го прави някакъв само щото е роден тогава... абе пълна глупост..

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 030dafc178
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   По въпроса свързан с зодии и съвместимости съдя, че си момиче. Защо си мислиш, че някой като е определена зодия той е определен тип човек. Не може ли да има хора от една зодия с различни интереси, характери, похвати и т. н. Не вярвай на такива суеверия аз съм зодия телец, имам приятел който е два дни след мен роден (същата зодия) и сме коренно различни. Съди човек по действия постъпки а не по зодия. Реално погледнато ако някой ти каже тая зодия не стават, това какво означава? Всички от тази зодия са предварително осъдени с мнението те не стават? Или тая и тая зодия са съвместими, тогава ще избираш хората по критерии след 2-рата цифра от ЕГН-то им? Рискуваш някои свестни хора да бъдат предварително „Осъдени” само защото са родени на определени дати.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 248ca6d512
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм жена Стрелец и винаги с мъж Лъв съм имала най-много привличане и най-хармонични връзки :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8bb132d533
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зодиите нямат никакво значение. По-важни са 16-те типа личности по Майерс Бригс като например ENFP - екстровертен интуитивен, чувстващ и възприемащ.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2798fcf208
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Няма такива работи като зодии. Всеки човек е различен, ако си допадате сте заедно, ако не нищо и толкова. Зодиите няма да ти помогнат всичко зависи от човека който срещаш. Може да е добър като зодия а реално да е боклук и т. н. Не вярвай на тези глупости, защото няма истина в тях. Няма такава любов най - често с еди коя си зодия. Лично аз не вярвам на тия човек аз си следвам моята мисъл. Ако намеря момиче, което е добро, истинско то няма да е заради зодията, а защото е добра като характер и като цяло **МАА**

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 799570cf13
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   http://www.cosmopolitan.bg/horoskop/lovematch.html ---------- това е сайт точно за това късмет.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5e84678af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   мъж -козирог и жена -риби - нещо трудно осъшествимо по начало, но в следствие много красиво и истинско

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2bd9a95484
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 5, не виждам какъв е проблема просто да напишеш коментар по темата, без увъртания...
Аз съм зодия дева и се разбирам най-добре с везни, стрелци и близнаци. За хубава връзка-рак и телец. Най-безразлични са ми овен, риби и лъв.
Естествено, че има и много изключения, но това са наблюденията ми.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: f5296bfbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Н 6- много се смях;)
Вярно е, че лъвиците сме по бойки, когaто ни предизвикaт, инaче по- скоро кротки котетa, но чaк пък с лопaтa дa се пaзиш? ;)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1605bab67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката:Благодаря много за коментарите. а какво ще кажете за комбинацията телец-риби. Кои са предимствата и недостацъците на такава връзка. Ако може да ми кажете нещо от лични наблюдения или пък ако сте имали такава връзка, защото пише, че си пасвали перфектно, с което не съм мното съгласна.
Също може и да кажете с кои зодии си пасва телеца най-добре.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 459ab5d2ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Според мен това са пълни глупости, но щом ти е важно ще споделя. Аз съм мъж стрелец и съм имал 2 сериозни връзки. Първата беше пак със стрелец и там някакси все се разминавахме. Първо аз бях влюбен, после тя. Абе говорихме на различни езици. И след няколко раздели и събирания, се разделихме окончателно и слава Богу, защото тя беше някакси студена, недоверчива, предпазлива. Първо не се сближаваше въпреки всичките ми усилия. После вече на мен ми омръзна да бъде все активен, все да се доказвам, а да срещам само безразличие и просто изгубих интерес безвъзвратно, а и моите терзания не представляваха интерес за нея, за нея всичко беше нормално, не чувствах да изпитва някаква привързаност или каквито и да са чувства, макар че твърдеше друго, но действията и не го потвърждаваха. Малко егоистка ли, незаинтересована ли как да го кажа. После вече се усети какво всъщност става - че държа на нея, че съм свестен, но аз толкова бях изморен да се доказвам, че нямах сили, колкото и да се стараех да си върна чувствата, но то не зависи от мен. После си разменихме ролите, тя ми сваляше звезди, ама късно, чадо.

Втората е лъвица и това е Любовта ми с главно Л, вече десета година. Дари ме с дете, даде ми всичко, което съм искал от една жена, прие любовта ми с цялото си сърце, открита, радва се на връзката ни, любвеобилна, честна, всеотдайна, вярна до гроб, морална на всяка цена, интуитивна (нямаше нужда да се доказвам, тя просто ме усети от пръв поглед, че сме един за друг), възпитана, мъдра, отговорна, жена с ценности, жена-мечта.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6075906fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До Н. 15. Не се пазя просто съм извратен маниак на тема копане :). Не съм чел характеристиката за стрелците, но най вероятно пише, че сме добрички, кротки, послушни и никога не дърпаме лъва за опашката (angel) :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3e64d47cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз съм зодия рак-жена. Най-добре се разбирам с зодия дева, риби, скорпион и козирог, като последната повече като приятели. Най ми пасват в любовен аспект рибите.. такова разбирателство просто е рядкост.. разбираме се без думи и не можем един без друг. Може да зависи и от други фактори, но и зодията си има своето значение.. Автора/ката, моля ще споделиш ли ти коя зодия си (:

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 544544fa49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Н18 блaгодaря зa рaзяснението;)))
Aз съм и н4, имaм приятел стрелец( познaвaме се от бебетa), редовно си ме " дърпa зa опaшкaтa", откровен до aрогaнтност, липсвa му тaкт. Но нaй- нaй верният приятел, който познaвaм. От тия дето могa дa събудя в три сутринтa, дa дойде до в къщи, зa дa ми дaде примерно aспирин( от моятa aптечкa) с чaшa водa и после дa ме нaхокa, че съм " му рaзвaлилa рaхaтлъкa";).
A след товa, ще отиде в холa, ще се престори, че го мързи дa се прибере и ще остaне, докaто се увери, че съм ок.
И.... поступвaлa съм го, особено в детството....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1605bab67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От авторката: Рибка съм. Не съм имала сериозни връзки, поради причината, че бях много дълго време влюбена в момче, което ме разиграваше. Очите ми не виждаха друго освен него. Радвам се, че го осъзнах макар и късно и вече не е част от живота ми. Той беше представител на зодия телец.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e90dbc2a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Зодиите са пълна глупост, всичко зависи от конкретният човек. Ако някой ти допада, но не е правилната зодия, какво ще му кажеш? Извинявай, ама в хороскопа ми пише, че не мога да излизам с теб! Хайде стига глупости!

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8afa21f6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Аз съм жена скорпион и мъжа ми е скорпион... заедно сме от 9 години а съм на 27 той също.. както каза номер 1 секса е... абе няма по хубав :D Всичко ни е окей разбираме се, приятели сме,

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4f3b24bed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   №22, не, зодиите не са пълна глупост, даже точно обратното са, но мисълта ми е че точно тук не е мястото за някакво абсолюстично приложение.
Безсмислено е да търсите подкрепа или оправдание в зодиите, когато изграждате връзка с някого. Все пак, хората притежаваме свободна воля, и колкото и да ни влияят зодиите (както и хормоните, междувпрочем), не трябва да се държим като програмирани и ограничени от тях.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 576b535da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Aвторке, тaтко беше рaк, мaйкa- рибa.
Щaстлив брaк 27 год., докaто тaтко починa. Бяхa кaто влюбени ученици до последно. Всички( роднини и приятели) знaехa, че видят ли единият, знaчи и другият е нaоколо.
Дори в последните им години зaедно, често зaбелязвaх мaйкa дискретно дa го потупвa по дупето или пък той дa я оглеждa с желaние и дa и смигa, когaто си мислеше, че не ги виждaме със сестрa ми;))) Целувaше я по носa всякa сутрин нa излизaне зa рaботa.
Бяхa перфектнa двойкa!
Познaвaм и другa двойкa тя рaк- той риби. 15 год. сa зaедно, винaгисa усмихнaти, спокойни. Не сме твърде близки, но прaвят впечaтление нa много здрaво семейство.
Тa щом си риби- огледaй се зa рaче. Поне по чувствителност, ще си пaснете. Другото... е опознaй някой рaк ;)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: fe8a8a7434
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Ами телец и риби си пасват, така е. Въпреки, че и аз знам за едни които се разделиха. Причината беше май.. леко пасивната риба. Всичко си е индивидуално. Не всеки телец е еднакъв. Има общи черти, но може някоя разлика да се прояви и хич да не е хармонично. Просто те са много планети, луна и т. н., асцедент. Астрологията е много объркана работта

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: e90dbc2a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   От 22 до 24
Абсолютна глупост са! Измислени са, за да вкарват хората в определени стереотипи на поведение. Да не говорим колко пари се трошат около тях от по-лековерните. Зодии, врачки, ходжи, забравете за подобни глупости. Човек сам определя съдбата си, затова е създаден със СВОБОДНА ВОЛЯ! Тактиката на всички подобни индивиди е една и съща-наговарят ти колкото се може повече общи приказки, толкова общи, че който и човек да ги чуе, все нещо съвпада. Питаш ли нещо конкретно обаче, като например числата от тотото или резултат от спортно събитие, започват да пелтечат и бълват всевъзможни глупости, които и на 10% не се сбъдват. Накрая ти казват, че това са материални неща, свързани с пари и поради тази причина нямат дарбата да ги познават. В същото време обаче смучат пари от хората, дошли да им слушат глупостите.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 7aa3d717ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   и аз съм жена риби, но до сега съм харесвала лъв, близнаци и стрелец, като най-ми харесваше с лъва, а с близнаците имахме привличане, но.. много са около тях жените

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4f3b24bed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   27, явно нямаш достатъчно опит, и то с автентични представители на посочените от теб "подобни индивиди". Водейки се от подобни на твоите съображения и мисли, и най вече с цел да ги разоблича, преди години отделих немалко време да верифицирам няколко такива, сочени от болшинството им клиенти като автентични. До какви изводи стигнах след всичките тези проверки смятам че става ясно от това, което пиша.
Дълго време също така се опитвах да вдяна защо подобни "глупости" работят?! Не че няма шарлатани, "психолози", комерсиалисти и всякакви, за които ти пишеш, НО... има и автентични. Изводите до които достигнах са: 1) светът е огромен и необятен, и човек винаги има какво ново да научи, особено ако дълго време преди това си е слагал капаци в някаква област; 2) всичко във вселената е свързано - вътрешното и външното, видимото и невидимото, огромното и микроскопичното, и по някакви почти произволно избрани белези на това взаимосвързано цяло ти можеш да "разчиташ" информация за произволен друг аспек на цялото, стига да умееш да я интерпретираш правилно: Точно както старите хора по това накъде се движи пушекът от комина познават какво ще бъде времето на следващия ден, или тези които имат болки в ставите разбират, че времето ще се разваля, така и по разположението на звездите в момента на раждането (и по-точно - при поемането на първата глътка въздух) може да се разчете много за същността и за кармичните задачи на човека.
Та съветът ми е - не отхвърляй нещо само на базата на някакви твои умозаключения и частични наблюдения. Ако пък искаш - можеш да си живееш и така, с досегашните вярвания, само че картината ти за това какво представлява светът и животът ще се по-непълни и по-несъвършени. Ако наистина се интересуваш - намери подобни хора и се сприятели с тях - при това положение пари няма да ти вземат, но ще можеш а ги наблюдаваш и слушаш отблизо, и да разбереш много неща, които в момента имам чувството че са ти тотална мъгла.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: edf37a248c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Здравей мило ми момиче,
от моя скромен опит мога да каже, че май има нещо вярно в това със зодиите, но както N26 каза са важни и асцендента, луна, слънце, марс, венера и т. н. и т. н. така, че всичко има значение...
Но ето какво мога да кажа от моя личен опит, аз съм скорпион (типичен) и винаги съм чел, че за мен са подходящи точно жени зодия рак или риба. Ами какво да се прави като най- дългите ми и най- силни и изгарящи връзки са били с представителки точно на тези зодии, какво ще кажете сега всички които твърдите, че това със зодиите са пълни глупости???
Първата ми сериозна и по-дълга връзка беше с телец - пълен провал, втората ми още по-дълга връзка с рак - почти идеална, но нещо малко не ни достигна и сегашната ми най-дълга и най-сериозна връзка риби - мисля, че няма какво повече да желая (въпреки, че винаги има какво повече да се желае), но тук нещата отиват към последен етап - семейство... За сега нищо не мога да кажа понеже не сме женени и нямаме дете.
Та през годините съм имал връзки с представителки на почти всички зодии, но в крайна сметка се оказа, че с рак и риба най- съм се погаждал и даже скоро се бях замислил, че и повечето ми познати и приятели са точно тези две зодии. И аз не знам какво да мисля, но ето аз съм жив пример, че все пак това за зодиите не само нещо написано на лист хартия...
Успех авторке, надявам се да намериш своята сродна душа пък била тя и представител на някоя от другите зодии (описани като не много подходящи).

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e90dbc2a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Номер 29, хайде посочи поне един "автентичен" представител" на посочените от мен индивиди. Може, ако искаш двамата да отидем при него и да го питаме за числата от тотото или някое друго конкретно събитие. Хайде престанете да пълните главите на хората с глупости и в отчаянието им да правите пари от тях. Хороскопи, зодии, карми, врачки и др. тем подобни-всичко това са измислици, насочени към хора с тежки проблеми, толкова отчаяни, че се хващат, като удавник за сламка. Никой не знае какво ще му се случи утре и точно това е интересното на живота!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 49e3ce8c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Номер 30 благодаря! :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: edf37a248c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   От N30 до авторката, моля пак заповядай :)!
А до N31 имаш още какво да учиш! Вярно има много измамници в днешно време, но има и много книги, които всеки може да прочете и сам да се образова (в интернет има една озаглавена "планети", но е малко сложна). Не че съм изчел кой знае колко, но съм се поинтересувал и съм разбрал, а сам съм изпитал някой неща. Това да ми каже някой, че всичко било пълни глупости звучи много несериозно, да вярно всяко правило си има изключение, но както написах по-горе (важни са и ред други неща като асцендент и т. н. ) за всяко изключение си има обяснение ;)!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 34c3bc8142
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Аз съм жена Риби - за мен най-коварните и гадни мъже са - везните и рибите / от личен опит. Особено везните - няма такава отврат, лъжци и интриганти, к•рвари, не им е достатъчна само една жена. Иначе хубаво говорят и се усмихват. Особено везните - винаги могат да те изиграят!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 16f83bed2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Аз съм жена стрелец, не си падам по мъже риби, стрелец, дева, а рак и козирог -от личен опит - пълна трагедия. За всички тях съм твърде груба, знам го, защото с всички съм оставал в приятелски отношения после. Скорпион - бива, но нещо липсва. Овен, лъв, водолей - пасват ми, овен- най-много. А относно твоя случай - риби и стрелец, не знам, по-добре пробвай с рак или скорпион. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: b07d5e4b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Ами везни с везни..?? Пасват ли си..??

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4f3b24bed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   36, вярваш ли ми или не - за теб идеалният никога няма да се намери! Но нищо - търси си идеалната тогава, имаш данни, понеже пишеш за себе си в мъжки род :)
И едно безплатничко съветченце - преди да търсиш сламката в чуждите очи, виж гредата в своите.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: cad939ed64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Аз се интересувам от астрология като хоби, и има доста верни неща, просто всичко написано тук е много повърхностно. Тук се обсъждат зодиите по дата на раждане, а астрологията е много по задълбочена. И аз съм на принципа, че човек не трябва да се определя от зодии, защото всеки има различно възпитание, среда на живот, начин на мислене, което го оформят като човек, и не може само по една зодия да определиш някой какъв е. То по тая логика трябва и с нумерология да се съобразяваш и с какво ли не.
Сега малко за астрологията. Прави се хороскоп и се гледат всички планети в кой дом и знак са, освен това има и синастрия за съвместимост и в зависимост, коя планета в кой дом попада пак се отчита дали ще допринесе за съвместимост. Например може да не сте съвместими с някоя зодия, но слънцето да е в 5 дом или 7 ми на този човек, а това говори за голяма хармония и дори брак. Аз например съм козирог, но нямам никаква хармония с телец и дева, които уж са ми идеални, особено девите много ме дразнят. Но имам други планети в други зодии, дето ми дават много по-голяма хармония с други знаци. Пак казвам дори аз която се интересувам от зодии не бих си избирала човека за мен според зодията, въпреки че мога да му направя пълен хороскоп. Просто гледайте дали си допадате с някой и дали имате хармонични отношения, нищо друго не е важно. И както някой беше казал, така се ограничавате и изпускате готини хора, които са от "гадни зодии". Примерно зодия скорпион има лоша слава, а аз познавам толкова готини хора от тая зодия, че направо ми е смешно, като ми кажат така. Дори съм чувала, че осиновители не искали деца, които са зодия скорпион, е това просто ме разби, не ставайте толкова ограничени, а съдете за човека според действията му, а не според зодията му.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: c8df7d8997
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Везни идеално биха си паснали с везни - номер 37, но не и с някои други

 
  ...
преди: 10 години, 13 дни
hash: 91576c9142
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Аз съм телец, бил съм с... не знам, може би всички, може би почти всички... не съм сигурен :D ии та имал съм дълга връзка със Скорпион - 2 години, сексът беше просто чудо... връзката - не толкова... може би защото бяхме в гимназията, още не толкова осъзнали се, но пък.... беше адски задушаващо, не се отлепяше от мен и не ми позволяваше аз да се отлепя... и та как да е, след това съм бил с няколко Скорпиона... и мога да кажа, че.... Телец [най-добрите любовници] и Скорпион [най-сексуалните личности] перфектно си съвпадат в секса....

П. С. Така де не знам, на мен повечето момичета с които съм бил са ми казвали, че съм създаден да задоволявам жените.... :]]

М:23

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3794ea74f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Аз съм рибка, кои зодии мъже ще ми препоръчате, че с моята Везна нещата никак не вървят.... да знам накъде да се ориентирам хаха.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f07499155e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   До номер 41 и да не беше казал, че си телец щях да се досетя. Това е характерно за тях, че много обичат да се хвалят. :р
От авторката

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b6bc749f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Аз съм зодия телец и в любовно отношение най-добре ми е било със скорпиони, има нещо магнетично в тези мъже :) А жените, с които най-много се разбирам и сме приятелки от много години са зодия стрелец и овен :)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 7da4e869fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Такаа :) Аз съм риби, но с мъжете рак и скорпион, никога не сме се привличали едни други. Даже честно казано, раците изобщо и за приятели не ги харесвам. Трудно се разбирам с тях. Много деви има около мен и винаги такива мъже имат интерес и чувства към мен и тук там някой стрелец. А и с двете зодии не би трябвало да си пасвам. Иначе откъм приятелства, много завързвам добри познанства с близнаци (с които пак не би трябвало да меля брашно, според хороскопите) Имам няколко приятелки везни. И две много близки телец и козирог. С жените скорпион се разбирам добре и почти интуитивно. Била съм лудо влюбена 2 пъти, в близнаци и везни. И двамата женкари. Само, че везната беше направо ужасен! Не бих посмяла да имам нещо общо с мъж от тази зодия отново. Иначе голямо сексуално привличане, голямо нещо. А близнака беше на настроения, общо взето ми остана платонична любов. Иначе като опит с гаджетата - дева, овен и водолей. С девата е най-добре, но той не е типична дева и най-странното е, че не съвпада с нито една зодия по описание (не му знам часа на раждане, да изчисля другото, а и никой не му го знае). С овена - беше първичен и романтичен, но много се налагаше и искаше да ме контролира, гоооляма грешка. Моят асцендент е овен и трудно си отстъпвахме един на друг. Бързо приключи всичко, аз избягах с 200. С водолея беше супер. Неангажиращо, освобождаващо... Просто той не ставаше за семейство и нямаше смисъл да продължават нещата с години. До ден днешен сме много добри приятели. В секса си пасвах най-много с него :) Това е :P

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: b5e2f3002a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Аз съм жена риби, обичала съм мъже лъв, близнаци, стрелец. Обаче с лъва най-голяма обич, но той се повлия от хората и ме остави, макар че се обичахме...с години..и ме остави без да съм виновна.
С близнаците и до днес съм на моменти приятелка, не рискувам за повече, а в момента съм със стрелец , обаче иска постоянно да ходи при други , макар че иска с мен сериозна връзка и държи на мен...и не мога да го разбера..
Така че с лъв ми беше най-добре.., но просто хората го навиха да се разделим..и той се повлия...макар че..му беше трудно да се забравим..

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: e75357104c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Аз съм Везни, и везните правим добри приятелства с Овен но не ставаме за гаджета, Скорпиони, Лъвове, Близнаци, Водолей и понякога Стрелци са добра партия за нас. Везни, Козирог е равно на убиство за душата и на 2-та знака. Много може да се коментира всяка зодия има общи сходни черти на характерите но всичко в голяма степен е до човека - как е възпитан къде е живял, семейна среда така че късмета на всички 1

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a7d93a77de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Аз съм жена стрелец. Имала съм овен и близнаци. Като двамата мъже от зодия близнаци бяха коренно различни. Но не ми допадат, и двамата, въпреки различията си, бяха двулични. Бившия ми съпруг беше овен. С него горе-долу се разбирахме, но беше с 18 години по-голям от мен и разликата във възрастта в един момент лъсна.
Понастоящем съм с мъж стрелец, вече 7 години. Ами имахме много търкания в началото( и още имаме, но по-малко), защото до някъде сме твърде еднакви. С везни съм била- разбираме се. С рак не съм била, но едва ли и някога ще бъда- ами не можем да се спогодим и това е!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: eb890690bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   номер 48 същата работа с мъж лъв но аз съм дева, този мъж лъв много се влияе обаче, а за другите с които съм била най се разбирам с телец и риби

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e7e41ac1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Към номер 4: Да са живи и здрави овните- аз също съм овен- след 10 дни ставам на 25 и имам рожден ден. Да ти кажа аз обожавам зодия Лъв направо обичам лъвовете, някои от близките ми семейни приятели са лъвове и ги обичам.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b49e5439bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Зодия близнаци съм. Имала съм две връзки. С рак и риби. Тази с представителя на зодия рак горе-долу биваше, докато си напаснем характерите и взехме, че се разделихме, заради една моя глупост. ;д С риби беше пълна трагедия. След връзката си с този човек още ме е страх да допусна някого до себе си, имам предвид като мъж. Най-добрият ми приятел е зодия водолей. Нещата там са повече от перфектни. Може да ме разбере само с един поглед. Аз започвам изречението, а той го завършва правилно, но.. не искам да си развалям приятелството.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker