Искам да спре да ми пука толкова много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да спре да ми пука толкова много
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 3437 пъти
Здравейте,
Имам връзка от 4 години. От две живеем заедно в чужбина. Няма да разказвам за проблемите които имаме. Ще кажа само, че той отдавна не изпитва любов към мен, не желае да споделя времето и мислите си с мен. Опитах заздравя връзката си, не се получи.
Пиша Ви, за да ми помогнете да преодолея чувствата си към него. Въпреки че той не ме обича, живее с мен, така му е удобно, да има с кого да говори на български и да прави секс, да готви, чисти и да се грижи за него. Ще кажете, глупачка съм да действам така като виждам че той вече не ме обича, но аз дълго време смятах че нещата могат да се оправят, че вината е моя за неговата емоционална студенина. Обичам до силно, затова досега отказвах да приема факта че той не ме обича и е с мен от удобство. Не би се разделил с мен. А аз немога да го направя също засега, заради силните чувства които изпитвам все още.
Моля Ви, кажете ми как да спра да го обичам силно, да се ядосвам вътрешно за неговия непукизъм спрямо моите чувства. Искам силно да прогоня тези чувства към него и да спра да се опитвам да оправя нещата и да се наранявам сама повече от неговото отхвърляне. Трябва да спра да го обичам за да мога да се реша да се разделя с него. Зная че няма смисъл да се боря за него, да се опитвам да оправя нещата, зная че не ме обича. Но сърцето ми винаги взима превес на разума ми и сърце не ми дава да поискам да се разделим.
Помогнете ми да излекувам тези силни чувства и да мога да се разделя с него. Измъчвам се силно от липсата на любов от негова страна, а душата не ми дава да поискам раздяла.

Много Ви благодаря, че прочетохте историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: ef90184235
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като за начало трябва да се махнеш от тази квартира и да живеете отделно. След това не трябва да се виждате дълго време. При късмет ще намериш друг по-готин пич и ще забравиш за първия.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: fe23edb159
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Махай се възможно най-бързо от там! Реви, тръшкай се, но се махай! Този човек те използва, и то най-безскрупулно, възползвайки се от чувствата ти. Ей този точно мазохизъм не мога да го разбера и никога няма да го разбера. Човек трябва да обича най-напред себе си, а след това другия.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f5b6e790af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   а защо седиш с някой, който не те обича? Не е ли грешно? Той обича друга ли? Ти защо стоиш при него, любовта е за двама, не за един само. Ако не ме обича някой, аз ако го обичам само, бих си тръгнала..
Ако не искаш примерно риба, защо да я купуваш???

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 13d331c9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уверявам те,че когато си намери друга тя ще му е по-удобна от теб и ти ще изхвърчиш като парцал. На твое място бих си събрала багажа, но парцал да бъда....НЕ!!!!! Явно е,че го обичаш, но в една връзка трябва да обичат и двамата, а тук няма любов, има само използване и на ТВОЙ гръб, не на друг!!!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2f20d94850
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами няма такова "лекарство" против любовни чувства. Единственото решение е много силна воля и куфара :). Чудесно те разбирам, но ако искаш някога да обичаш отново, да си ценена и щастлива (истински), рискувай сега. Нека те боли сега и още известно време след това, но да имаш шанса за нова любов. Не каза на колко години си. Успех.
ф22

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2f1e82f4c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Трябва да спра да го обичам за да мога да се реша да се разделя с него. "

С това убеждение до никъде няма да стигнеш. Докато живееш там, няма да спреш да го обичаш. Спрете да живеете заедно и да се виждате и ще го забравиш за няколко месеца. ИНаче така се въртиш в един омагьосан кръг и изтърваш възможността да се запознмаеш с истински мъж, с когото наистина ще си щастлива. Иначе само си губиш времето и удължаваш агонията.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3ea1f534dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   4, чужденка трудно ще му върже по подобен начин... Освен ако не е пакистанка някаква.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f5b6e790af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А ти защо си тръгнала с него щом е така? Изчакай 2месеца още, ако не се промени ситуацията, мисля че е време да си тръгнеш от него след това. Просто насила хубост не става..
Ако можеш намери си работа и отиди другаде да живееш от него, и един ден ще си намериш някой който да те обича и нещата да са взаимни, защото ти сега дори да го обичаш, ако той не зная по каква причина не те обича, няма смисъл.. Постави се и на неговото място- да живееш с някой, който не обичаш.. Но все пак ако толкова много искаш да останеш при него, остани.. поне още 2месеца, но после може би е по-добре да го освободиш.. , за да си търси и той късмета, и ти.. Животът не трябва да е с несподелена любов... и 1 ден, нооо.... ти ще стигнеш самичка до извода!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d5bfd6dbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами ако живеете заедно трябва или да го напуснеш или да му кажеш всичкото това в лицето за да се махне той! Ако имаш възможност да се върнеш в България, това ще е прекрасна възможност да си намериш друг и да забравиш за миналата си връзка. Но всичкото това иска търпение, усилия, а и желание. Ти избираш дали да останеш при него и да му се подчиняваш, или да го напуснеш възможно по-скоро и да забравиш за него, колкото и да ти е трудно!

Викии

 
  ... горе^
преди: 10 години, 29 дни
hash: 3a00d994ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А замисляла ли си се че може да е уморен , не всички мъже успяваме да покажем любовта си по "оня начин" в филмите и др те му подобни глупости. Веднага не ме обича , не ми обръща внимание , кои знае с какви проблеми се зблъсква момчето .

 
  ...

...
преди: 10 години, 29 дни
hash: 2d06d1cd8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Взимай си чантата, шапката, гащите и напред към новият живот.
Някой ден като се обърнеш назад, ще се чудиш как за Бога си се занимавала с този човек.
Нова, къща, работа и нов мъж и няма да има и спомен от него.
И да пишеш като си намериш щастието с друг.

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: d5093d3781
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Не знам как да среш да обичаш, но знам, че на мъж почнеш ли да му угаждаш във всичко, се превръщаш в едно "нищо" за него. Бъди хладнокръвна и егоистична - готви само за себе си, чисти само след себе си, не се съобразявай с него, не му простирай прането, не му глади дрехите и т. н. т. Не казвам, че ще те заобича, но поне ще те уважава малко повече. Ако и на теб ти е изгодно до някаква степен - живей си в една квартира с него, но и той да знае, че е временно, а не че той ти прави услога, като остава с теб. Да видиш как ще му стане болно за "милото му его", като му покажеш, че той не е "главния мениджър". Да знаеш, че колкото повече му говориш нещо от сорта "мило", "зайо", " много те обичам", "какво да ти сготвя? ", "Изморен ли си? ", "Защо се държиш така? "... , толкова повече ще падаш в очите му - никога няма да те оцени по добрите дела, щом досега не е.
Разбира се, най-добрия вариант си е да се изнесеш, ако можеш. Разбирам колко ти е трудно да гледа безразличието му. Най-лошото е, че това не е любов, а някакъв навик, защото как може да обичаш този, който се гаври с теб? За съжаление тоя навик най-трудно се преодолява. Ако почнеш и ти да го режеш, от реакциите му сигурно ще си проличат лоши черти, които не си забелявала досега. Може това да ти помогне да се откъснеш от него.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 25 дни
hash: 131ac82dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ах... защо няма повече такива свестни жени, а има повече глупаци, които не осъзндават какво имат.

Ненужното за някой... е богатство за друг ;/

Нищо не мога да те посаветвам. Намери си друг и гледай той да е свестен... трудно ще е, но е за предпочитане както и да го гледаш :/

 
  ...
преди: 10 години, 21 дни
hash: 2bd5210638
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Знаеш ли според мен трябва да си намериш друг да създате връзка и да се махнеш от там намери собствена угода, нали сама каза, че искаш по- малко да ти пука. Забрави го, но го направи изведнъж не го предопреждавай, за да разбере какво е изпуснал!! Успех!!

 
  ...
преди: 10 години, 20 дни
hash: 9064b55409
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Със времето съм се обедил, че когато огаждаш и и позволяваш всичко на една жена идва момент в които и става безинтересно и започва да си търси др мъже, др забавление, но когато започнеш да е нараняваш, критикуваш и да се държиш с нея все едно е кръгла нула ТЯ ТЕ ОБИКВА С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ!!! Първо помисли и разбери закакво се държи така после прецени ти какво искаш, ако искаш да спреш да го обичаш просто почни да му изневерявш и не пправи секс с него

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 дни
hash: 4478d3f873
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И аз бях като теб,Авторке. Не сме в Чужбина,но все.се молех.за внимание.Не исках кой знае какво,исках да прекарваме време.заедно,да правим нещо.заедно,та дори едно кафе да пийнем след работа,да поговорим... Той от работа вкъщи,не излиза,сяда на.лаптопа и играе една игра. Например вечер като седне и седеше до 1.. Все го молех,нека играе,но поне да остава време за мен ако не за мен,то за детето.. От 7 години сме заедно,но нищо не.се променя. Излиаме,да,но отвреме навреме,замазване на положението... Иначе много положителни качества ценя в него,като мъж.. Отговорен е,не пие и работи... Но задължението към семейството,дотам ли свасвършва,като изкараш парички,и най- вече към детето... Гледам как бащи в парка разхождат детето си,как го обгрижват и много ми е болно,не мога повече така. Това ми тежи :( Семейството прави елементарни неща от ежедневието заедно. Не искам дискотеки и екскурзии до Хавайте,исках да сме сплотени и се борех. Не мога повече,отказвам се от това да го искам,млъкнах и спрях да искам вниманието му... Той сега започна да седържи добре,да прави изненади и т.н.,но аз вече претръпнах :(((( Нямам сили,защото знам,че ако дам пак шанс,пак ще е същото. Много пъти вече се повтаря това :(

 
  ...
преди: 10 години, 8 дни
hash: ed5c978724
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   16, ами замисли се тогава какво трябва да е постоянното ти поведение, че да продължава той да се държи добре с теб. Една жена клекне ли и започне ли да позволява да й се качат на главата, то непременно отсреща ще го направят. Много е важно да откриеш правилното поведение, което го кара да се замисли и да зпочне да се държи добре и да ти прави изненади, както ти казваш. Това е присъщо за мъжът, който иска да завоюва жената в моментите, в които не е сигурен в нея и любовта й. Явно в тези моменти ти си по- дръпната и по- голям непукист. Разбира се, не твърдя че това ти поведение трябва да е постоянно, а просто да си намериш една златна среда и веднъж да си мила и грижовна, а друг път егоистка ида се занимаваш единствено със себе си, без да обръщаш специално внимание на господина.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2cb44e8e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторке, ще ти кажа една подобна на твоята, но с доста гаден край история. Аз съм жена и живея също в чужбина. Преди години се запознах с българи, които не познавах, тогава бях свободна и си излизах където и с който душа ми искаше. В тази компания се запознах с една двойка, която живееха от 1 година заедно. Нищо, просто бяхме познати, от време на време се виждахме на Бг купони и така. Мъжът от тази двойка на 10 я месе цот запознанството ни започна упорито да ме сваля. Той просто дори беше нахален. Казваше ми, че не обича вече приятелката си, че тя е там с него, само заради секса, да има някой с който да си размени две думи, който да му чисти и готви тн. Аз бях шокирана от тези му думи, просто не можех да повярвам какво казваше този човек.
И така до след няколко месеца когато те двамата се прибраха в Бг в отпуска и той я помолил тя да не се връща вече с него в чужбина. Теренът празен, той започна нон стоп да ме кани на кафета, ресторанти и тн..
Момичето го изяде много голям, а тя го обичаше и то много, просто беше всеотдайна и му даваше всичко, и искаше само внимание, взаимност и любов...
Махай се, колкото и да те боли не можеш да накараш някой да показва чувства които няма или не иска да покаже... И запомни, един мъж, когато обича, жената изглежда щастлива и то от километри. Тя сияе, то си и личи....
Събирай си багажа и за Бг, пилееш си времето!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker