Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да постъпя?
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 1811 пъти
Здравейте! Десет години живея с една жена без брак и имаме син на 3, 5г. За 10г. тя е работила само 3г. и то с двете години майчинство. Вечно няма работа за нея. Когато получа заплатата си я давам до стотинка на нея, но накрая ми писна и и казах, че докато не си намери работа няма да види и стотинка от мене. За два дни си намери работа, но преди 5 дена като се прибрах я нямаше с детето. Звъннах и и тя каза, че била при баба си тя няма родители и искала една спокойна вечер без скандали. Добре но станаха вече 5дни телефона и е изключен баба и твърди че не е при нея. Детето ни е болно лекарите мислят, че е в аутистичния спектър и всяка смяна на обстановка може да е стресираща за него. Да пусна ли жалба в полицията или да изчакам още малко? Безкрайно обичам сина си не съм се делил никога от него. Гневът расте с всяка изминала минута. Моля ви за съвет! l

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 20875aaa67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери я на работното и място.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f7af935c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Десет години живееш с "една жена" и имате дете. ОМГ дано никога не чуя или изживея такова изказване за мен. Ти си си я избрал. Колкото до проблема изчакай малко, освен ако тя не е психично болна и не разсъждава нормално.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9380160545
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Вампирче си си отчувал, че и дете си му направил... "Честито"! За сажъланеие, подобни човешки отрепки напоследък стават масово явление, и едва ли не започват да се възприемат като нещо нормално... Толкова да си обсебен от манията да изнудваш и да паразитираш, толкова да си малоумен, че да излагаш на риск живота на детето си и да подлудяваш този, който те е хрантутил 10 години... Тая заслужава не с камъни да я убият ами да я смелят на кайма ба-а-вно.. в продължение на 1 ден...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: cef5cca554
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно много ти тежи да я храниш тази "една жена",вярно е ,че положението в родината е тежко.Може да и е дошло повече твоето отношение,поне не си е тръгнала и на теб да ти остави детето,вероятно ще се прибере като и мине...Винаги има две гледни точки ...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: cef5cca554
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер три сигурно е мъж... Само да кажа, че когато не искате да давате нещо на жена, просто не се жените, все пак никой не е длъжен на никого, но чак пък такива изказвания...

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1477cb34c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако питаш мен все пак провери у баба й. Може да й е казала нарочно да излъже, че не е при нея. Потърси я при близки и приятели. Но не ги притеснявай, че е изчезнала, а просто попитай дали случайно не е при тях нагости. Но ако обаче не я откриеш до 10 дни, според мен трябва да подадеш сигнал в полицията за издирване, или че е отнела детето ти без твое знание. Надявам се скоро да я откриеш. :)

Викии

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 709ccc70c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На детето пожелавам да оздравее скоро.
а жена ти просто те лъже за 10 години 3 от тях да работи и после те е лъгала през останалите 7

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 709ccc70c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти си страхотен баща! знам че обичаш детето си .
аз не съм баща но съм пълнолетен
със сестра на 10 години която има същото заболяване но с това иима и хидроцефалия като мен
тя е инвалид обаче въпреки това тя говори добре но прави неща които са от заболяването и това я стресира още повече в клас добре се държи тиха е почти не говори мълчалива е но като говори с нас почти не се чува
иначе е мила с хората

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 19f182cc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Нищо не кaзвaш зa отношениятa и ежедневието ви.
Щом си и дaвaл цялaтa си зaплaтa, товa предполaгa, че тя се е зaнимaвaлa със счетоводството у домa- сметки, пaзaрувaне, трaнспорти... т. н.
Предполaгaм също готвене, прaне, чистене- поддръжкa нa един удобен уютен дом.
С детето също е билa aнгaжирaнa изцяло.
По един нaчин звучи, кaкто ти си я зaявил дa си търси рaботa инaче... - явнa зaплaхa.
И по друг би звучaл: милa, "чудесно е всичко, което прaвиш зa домa, мен и детето, но имaме вече нуждa от допълнителен доход.
Ще се включa в домaкинството и в грижите по детето нaрaвно с теб. Освен товa, смятaм че добре ще ти дойде дa си сред хорa, дa имaш социaлен живот и извън нaс".

Без дa познaвaм нейнaтa версия, сaмо по нaчинa по който се изкaзвaш зa нея, смятaм че товa е билa просто последнaтa кaпкa и зa товa си е тръгнaлa. Тaкa че, помисли си зa всичко, което вярвaм, че ти е кaзвaлa/ сигнaлизирaлa в годините.
Не очaквaш предполaгaм, че със всичко, което е прaвилa сaмa в годините, ще зaпочне и дa рaботи ( живеейки с теб), aко тя знaе, че домът и детето ще продължaвaт дa лежaт нa нейните плещи. Тогaвa реaлно.... зa кaкво точно би и бил нужен още един товaр - ти? ! Aко товa е единственото, което си прaвил зa семейството си.... то без него не си нужен, явно нищо друго не остaвa. Помисли си върху товa! И aко искaш дa си върнеш семейството, зaпочни промянaтa от себе си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1aa6e3d791
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора! Не я знам къде работи. Уж каза, че започва някъде и на следващия ден изчезна. Днеска е вече осми ден. Ходих в Държавната агенция за закрила на детето а утре ще ходя и в полицията понеже заедно с нея са тръгнали и едни скътани 700лв. и личната ми карта. Лошото е че няма как да докажа за парите, но поне да ми върне документите.

 
  ...

...
преди: 10 години, 29 дни
hash: 097b3f7b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторе, остави жената на мира!
Не разбирам на какво отгоре си гневен. Очевидно жената щом си е подбрала детето и се е изнесла, няма намерение да стои и ден повече да я гледаш и да и натякваш. За мен това показва, че има някакво достойноство. 10 години живееш с нея, направил си и дете, но не си счел за нужно да узакониш връзката ви. Един вид - държиш я в постоянна зависимост. Мислиш ли че е лесно да се отглежда аутист - ти имаш ли идея изобщо, с какво се е справяла ежедневно тази жена, дето му се е посветила изцяло. За 700 лв ли ти досвидя - ами, трябва с нещо да го отглежда това дете. Показателно е, че го е взела със себе си - ако беше боклукът, който се опитваш да ни внушиш, че е нямаше да го направи, ами щеше да ти го остави. Как така 10 години беше добра за теб, сега изведнъж се оказа паразит. Нито ти е изневерявала, нито те е обиждала, гледала е проблемно дете, въртяла е домакинство. Като не можеш да издържаш жена и дете, ами да не си и правил дете - пистолет ли ти беше опряла в челото? Много млади двойки отлагат или не правят дете, точно защото са наясно, че ще им е трудно и не биха могли да се издържат, ако загубят дохода на единия родител - в случая на майката. Тъжно, но факт. Вие сте действали смело, но явно не ви е било съвсем по силите да се справите с последствията от решението. Освен това за една жена след няколко годишно прекъсване и грижи по детето съвсем не е толкова лесно да влезе обратно в релсите и да си намерих хубава работа. Много грубо и грозно е след толкова време - дала ти е дете и най-добрите си години, да и поставяш такива ултиматуми. Че и се чувства справедливо гневен. Е, какво повече искаш - направила е каквото е могла, отървала те е от присъствието си след като си показал, че толкова ти тежи - не се налага повече да издържаш никого освен собствения си задник. Можеш да се чувстваш свободен от тея отговорности, де толко ти тежат. Защо ревеш сега?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 40744679ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Решението е развод

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3146454b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Щом толкова обичаш сина си подай жалба срешу нея. Изглежда, че тя няма й намерение да се грижи за него, затова поискаи родителските права над сина си и поискаи съпругата ти да плаща издръжка за него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker