Чувства към обвързан колега - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувства към обвързан колега
преди: 10 години, 18 дни, прочетена 2518 пъти
Доста съм хлътнала по колегата си, който си има приятелка и живее с нея от 4 години. Вече от почти 1 месец работим заедно и той все ме провокира и ме кара да се усмихвам винаги когато го видя. Онзи ден си измисли глупаво извинение за да ме целуне по бузата, винаги ме хваща зад кръста, докосва ме по ръката, казва ми бонбон и разни... От първия ми работен ден само с мен се държи така, мил, чаровен, заабавен и близък. Химия. Това че си има приятелка ме спира да предприемам нещо и дори да си помисля нещо.. Освен това колежките ни познават приятелката му на която сигурно вече са и казали че ме е целунал по бузата.. Ох, не знам какво да правя все си казвам ще се отделеча от него, а когато се доближи до мен не се контролирам и съм мила и някак.. флиртуваме.. Не искам да се бъркам в връзката му, нито да съм проблем, пречка.. Но съм в една сложна ситуация за първи път и не знам какво да правя.. Той започна всичко аз дори не съм давала повод.. Той е на 24год., аз на 21 :) Съвет? Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 16 дни
hash: 715c31e781
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти отговоря с въпрос: искaш ли дa си му следвaщaтa приятелкa, която ще се притеснявa, че целунaл някоя си по бузкaтa?
Aко ти хaресвa тaкъв вaриaнт- дaвaй!

 
  ...
преди: 10 години, 16 дни
hash: f373695fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не прибързвай със заключенията. Много мъже (а и жени) "флиртуват" на работното място, но всичко си остава там, нямат помисли за нещо повече. Слагам думата в кавички, защото за мен това не е истински флирт, просто начин да минава по-леко и забавно работното време. На мен също ми се случва, но не го приемам сериозно и предполагам, че доста хора са в това положение.
Но, разбира се, твоят случай може да е различен и той наистина да има по-специални симпатии. Дори да е така, ще ти дам един приятелски съвет - не се забърквай с обвързани мъже! Рано или късно нещата се объркват и, повярвай ми, няма да е в твоя полза. От всяко правило си има изключения, да, но аз не бих разчитала на това.

 
  ...
преди: 10 години, 16 дни
hash: 003195bfeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съветът ми е да не се влюбваш в подобен тип. Много хубаво, че те спира фактът, че е обвързан и трябва да те спира. Ако бяха сериозни чувства, щеше да се раздели с приятелката си преди да те "цунка по бузката невинно". Той гледа първо да си подсигури теб, че да не остане "прецакан", а още по-вероятно е да иска само да те ***** няколко пъти, без да е нужно и изобщо да се разделя със сигурното. Не забравяй, че един ден и ти може да си на мястото на приятелката му. Неприятно, нали?
Обсебена си, заради вниманието му, думичките му - той е типичен сваляч и знае как да разтопи една наивна жена. Но токива за нищо друго не стават, освен за свалячи. Ако не знаеш и се измъчваш (а ти ще се измъчваш) дали това не е любов, то няма по-добро решение, освен да го питаш директно какво е това поведение. Хвани го неподготвен и го питай как така те нарича "бонбон", след като си има друг бонбон. Ако е влюбен в теб, един такъв елементарен и банален въпрос ще доведе до някакви по-сериозни признания, защото ще се стресне, че си изграждаш лошо мнение за него. Ако пък не му пука, ще видиш в него всичко друго, но не и угризение или неудобство.
Другия вариант е да отвърнеш на флиртовете, да се влюбиш до уши и евентуално да береш много ядове после (твърде вероятно).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 16 дни
hash: d43a3c6c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Охх ми то ако не е колегата ще е някой друг, какво се опъваш като не можеш да отказваш :) пък и какво ти пука, нали не е женен, ти му мисли дали искаш да си с човек, който е готов да зачеркне така лесно 4 год. от живота си и този на друг човек. В крайна сметка няма нищо лошо да си начешете крастата ама ако искаш любов си свери часовника, защото определено не е това което той иска от теб

 
  ...
преди: 10 години, 16 дни
hash: a34d3e96cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съвет: ГО ВО РЕ ТЕ!
Хора, с тия компютри съвсем сме се ошашкали....

 
  ...


...
преди: 10 години, 16 дни
hash: ffd9523098
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Този е женкар, не ти трябва такъв. Най-много да те изчука. Ако това те удовлетворява, ок, но ако искаш нещо повече - недей, ще останеш наранена.

Или е женкар, или е от онези мъже, които когато не им върви връзката, не се изправят като мъже пред приятелките си и не им казват нещата в очите, за да ги оправят или поне да се разделят, без да има наранени и унизени.

Ако искаш такъв мъж до себе си, давай. Аз ги наричам путьо-мариновци. Иначе не мога да си обясня как може един мъж да има сериозна приятелка и да се държи така с чужда жена и то пред познати на жена си. Или е женкар, или е путьо. Такива мъже с лопата да ги ринеш, отначало изглеждат много мили, любезни, чаровни, но като ги опознаеш, разбираш що за "мъже" са.

Ти не го познаваш достатъчно, за да го разбереш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 15 дни
hash: bbd8a566f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Маце, той иска да те забие. Ако се напрвиш на недостъпна и трудна, може и да зареже приятелката си заради теб. Иначе ще те сдъвче и ще те изпюе, а ти ще продължш да работиш с него и да страдаш двойно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker