мнение за ,,Изи кредит'' - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

мнение за ,,Изи кредит''
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 16193 пъти
Здравейте! Някой може ли да сподели ползвал ли е кредит от, , Изи Асет''?
Сблъсквам се с огромен проблем в момента. Дъщеря ми е безработна отдавна, а е кандидатствала по телефона и са и отпуснали този кредит с ненормалната лихва от 149 %!!! Аз съм сама като родител и се налага да внасям тези ужасни вноски по 2 пъти в месеца. Разгледах договора и: НЯМА ПЕЧАТ!!!! Не разбирам как е възможно договор за кредит да е без печат. Другото, което е вноските се превеждат в Български Пощи и като платиш ти издават само едно листче от компютъра-без печат, без касова бележка, т. е. такова листче може всеки да подготви. За мен това не са документи, но излиза, че трябва да посетя адвокат. Реших сама да им телефонирам да се убедя как така на дълготрайно безработен и човек без ден трудов стаж, без имотно състояние се дава кредит. Отворих сайта им, попълних формата и след секунди ми звъннаха-изиграх ролята, че искам заем, ама не работя. Да, всичко при тях функционира. Въпроса ми е кои са тези хора, как е допуснато всичко това... и най-вече някой сблъсквал ли се е с тях. Какви са им процедурите при закъснение или не връщане на кредита. Мисля си, че имат биячи... голям ужас. Моля, отговорете и ме насочете. Предполагам, че може да ми отговорят и бивши служители от тази фирма, защото прочетох негативни техни мнения срещу тази фирма. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 16fcbeb74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

1.   Умолявам те и най-приятелски те съветвам, НЕДЕЙ, колкото и да сте закъсали. Договорите им са такива, че могат да те изкарат, че дължиш и 100 бона. А и имам двама лични познати, които са ги заплашвали мутри, че ще ги бият заради едно закъснение. А иначе съм чувал брутални пребивания. После този няма да ви стигне само за лечение.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 299a889615
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Изи са финансова институция с лиценз от БНБ и администратор на лични данни. Лично съм ползвал кредит от тях и смея да твърдя, че повече никога няма да го направя. Лихвите са убийствени, пък камо ли да закъснееш с някоя вноска, направо ти палят телефона и налагат още по-сериозни такси. Не си заслужават нервите. По-добре, ако искаш кредит от небанкова институция се обърни към BNP Paribas. Там нещата са доста по-нормални. Отделен е въпросът, че най-изгодно ще ти бъде да теглиш кредит от банка. Там скрито-покрито няма.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7a5114a23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Щом дъщеря ви е теглила кредите то тя е пълнолетна и може да носи отговорност за действията си. По начина по който постъпвате, да й плащате дълговете, я учите да продължава да взима заеми, които не може да си позволи да върне сама.
Колкото до лихвата от 149% тя е напълно нормална за толкова рисков клиент, като вашата дъщеря. "Ужасните вноски" ги плащате заради постъпките на дъщеря си, фирмата отпуснала кредита каква вина има? "Кандидатстването по телефона" както го наричате е нормална процедура, по телефона клиентът си дава данните, да го проверят дали е в "черния списък на Банките", ако е чист го одобряват и при получаването на сумата той подписва договора.
По принцип при не плащане с всеки клиент действат различно /според клиента, големината на сумата идр/.
Доста хора работят без трудов договор /безработни/ или са пенсионери с ниска пенсия на тях са нужни тези кредити без доказване на доход.
Ако държиш на негативен коментар за тази институция ще получиш много такива но не виждам каква ще е ползата. Най добре превъзпитай дъщеря си да не тегли повече заеми които не може да си позволи.
На ваше място нямаше да плащам за да науча щерката си да носи отговорност за действията си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4988b21fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   само 159 % лихва? имам близък, който се излъга да стане поръчител на един и лихвата постепенно нарасна на 450% лихва... направо отивай при някой адвокат /но по-сигурен/ ако можеш да се възползваш от това, че няма печат... ако не можеш да се измъкнеш от договора, по-добре си плащай на време и не закъснявай и гледай да не се криеш и разни други, че първо "глоба" и ти увеличават дължимата сума, после започват да те заплашват и лъжат близките ти с разни глупости и накрая вече и тъпите мутри, които бият

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 66df5cbc7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Бързите кредити са така. Кредит се взема само от банка, и то ако съвсем сте го закъсали. Попитай някой познат все пак да ти помогне да си върнеш парите.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ec3c7bfb1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Здравей, авторке. Разбирам притеснението ти. Нормално е договорите им да са без печат и всякакви други неща, които да навеждат на нещо честно. Хубаво си поговори с твоята дъщеря, ако е наблизо. Скоро може да разбере, че в каквото и да се забърка, ти ще я спасяваш. Най-малкото да беше го обсъдила това с тебе. Сега не само няма да имате пари, ами ще връщате на някакви измамници големи, непосилни суми и всеки месец ще треперите. Така отпускат и на роми, които нямат не само един ден трудов стаж, ами се водят, че нямат и постоянен адрес. така че прави си сметката как си събират после задълженията. Редовните платци като тебе са един вид гарант на такива като тези, които нямат намерение да си плащат, че кредитите все някак ще им се върнат на тези мними фирми. Всичко това е една голяма каша, разбира се позволена от държавните институции. Само ми стана странно, защо казваш, че вноските се заплащат към банка, след като институцията е друга. Смятай как са си опекли работата. А това за печатите и мене ме е очудвало. Плащам си интернет и кабелна и ми дават касова бележка от принтер, без печат, без булстат, без нищо да личи, че е законно. Съответно и данъци не се плащат от такива фирми. Така, по този начин, дори ти да решат могат два месеца да те карат да плащаш повторно едно и също и после и в съда да тропаш, пак излизаш ти виновен. Друг път стойте на страна от такива неща, защото обикновено се плаща после по три пъти повече от взетото, а хората които теглят са на изнемогване с парите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ae4b418157
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Печата не е задължителен атрибут към договора.
Договорът едва ли ще можеш да го оспориш. Дъщеря ти се е навила на тез условия и сега ще си плаща.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c15cf7a3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Едва ли ще те бият, но е възможно да те тормозят психичеки, чрез разни тактики. Колкото по-рано си решиш проблема с тях, по-добре. Консултирай се с адвокат задължително!
Ако имаш заплахи по телефона, гледай да се снабдиш със запис от разговора. Питай винаги за имената на служителя, който ти звъни и от кой офис е и т. н.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 32a3896194
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Мисля, че сте сбъркали на първо време с възпитанието на детето си и сега плащате (заслужено) за това.
Договора за кредит е валиден. Задължително пазете вносните бележки от пощата.
Печатите не са необходими и за двете неща. В България още обичаме печатите, но истината е, че само подписът е важен. Рано или късно ще стигне кредитната институция до вас, по-добре си платете и не се занимавайте.

И съвет - изплатете си кредита и това да ви е за урок.
Дайте 1 м. да дъщеря ви да се изнесе. Ако не го стори доброволно - сама ? съберете багажа и я изкарайте с полиция. Ще ? направите много голяма услуга!
Лято е, има работа за млади хора, няма да умре гладна - ще отиде наравно с другите да работи по морето, да чисти къщи, да чисти офиси, магазини ще нарежда и изобщо - ще чисти ако трябва към общината, но ще се научи да работи, което няма как да се случи докато има хора като вас да я хрантутят, да ? плащат кредитите и да я хранят!
Аз не го казвам това да ви обидя. Самата съм почнала да работя на 19 г. за 250 лв. заплата и знам, че това е правилно. Съпругът ми има голям син от първи брак и той също на 19 г. работи цяло лято доста трудна работа, защото е въпрос на възпитание не само да хрантутиш едно дете и да му прощаваш всичко, а и да го научиш да поема отговорности, което дъщеря ви не може! Да работиш не е само „мъчно“ както може би го приема дъщеря ви, това носи и удоволетворение да постигнеш нещо сам, да имаш свои пари, ако ще да са 250 лв.!
Не само не работи, но и не осъзнава какво е думата „отговорност“. За мен постъпката ? е напълно егоистична, постъпка на незрял човек. РАБОТА ИМА за всеки, който иска да работи! Ако не е болна, стара и грохнала, тя оправдание НЯМА
Вие сте направили грешки в нейното възпитание, но още не е късно да ги поправите!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4b01b22ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Самата аз запачнах да работя на 16год. като берях ягоди на полето, след това берях малини лятото. Докарвах нелоши пари. Работила съм и като рабатник в кухня. Била съм и чистачка работих и като озеленител към общината. Дори за кратко бях и санитар в център за спешна помощ. Както се казва в по горния цитат работа бол стига да имаш желание за работа. Но вие явно не сте съумяли да научите рожбата си на труд и отговорност. Грешката е както ваша така и нейна.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 953e636bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Съгласна съм с 14. Аз също почнах с ягоди, а като студентка се издържах с чистене, с градинска работа, гледане на деца, работа в офис почасово за неприятни неща, дори съм чистила тавани и какво ли не и в строителството съм работила! Кредити се взимат само за недвижимо имущество и бизнес като задължително и ти да имаш 50% от сумата. Никога не се взима кредит за голо потребление

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2ccb38c8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

16.   Намираш и работа и да ходи и да се оправя сама, ако доброволно не иска, като тегли да си ги плаща.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c3a189eca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   За какво ги събуждате такива теми не мога да разбера.

 
  ...
преди: 8 години, 4 дни
hash: 1713963186
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Големи измамници са! Действа шуробаджанащината! Лихвите им са убийствени! Ако си човек на шефа, ще стане работата иначе забрави, дори да си човек с голям умствен потенциал!

 
  ...
преди: 8 години, 2 дни
hash: 41b59a0aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Aко действително няма печат (но трябва и на екземпляра, който е останал при тях да няма печат! ) като не внасяш парите те не могат да ги търсят по съдебен ред. Ако пазиш бележките при внасяне на парите би могла да предявиш евентуално и иск тези пари да ти бъдат върнати, но те ще използват ли сила...

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4752cb2cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   АЗ също тегли един бърз кредит от 200 лв и веднага ни спряха първата вноска от 45 лв след това не можех да плащам в продължение на една година НО накрая го пгасих тотално и ми излезе 325 лв вината си е наша Изи Кредит се възползва от бедни и безработни НИКОГА не теглите бързи кредити това е капан НО вината си е наша на потребителите кажете какво е нормално в българията

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 50e116e967
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Честно казано аз съм теглил кредит от ИЗИКРЕДИТ от 450 лева. Седмичната ми вноска беше 16лв и се разбрах да плащам по 64 лева на края на месеца с моя консултант. Искам да споделя, че отношението спрямо мен беше много професионално и отзивчиво (като теглите кредит се очаква и да си палащате всноските разбира се, бъдете лоялни, хората които са ви дали пари имат законноот право да си ги търсят. ) Даже бях пресрочил вноската от 30 лева за две седмици и само ми се обадихда да ми напомнят, че трябва да платя днес или утре. Никой не ми е досаждал, заплашвал или пращал мутри. Престанете да принтирате страховете си на хората и да ги плашите, тъпанари такива. Другото, което е никой не ви е накарал на сила да подписвате или теглите пари, носете си отговорност за действията. С мен ИзиКредит се дъжаха и все още се държат изключително коректно и възпитано, за горните мнениия мога само да кажа, че лоялността се игаре от двама и никой нито Те нито Вие имате печалба да се дървите или крещите по телефона. Поздрави

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 22be7f5665
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

29.   Не искайте услугите на ИЗИ КРЕДИТ. Те живеят охолно от вашата бедност. Любезните са с Вас, защото за тях сте златна мина. Правете си сметката и не харчете повече отколкото получавате. Влезете ли веднъж в колелото на заемите, няма да излезете лесно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7c5724dd8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Какво прави тази тема в този раздел?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 54b8bca3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Здравейте, бих искал да споделя едно скромно наблюдение на измама от страна на Изи Кредит. Всички сме взимали бързи кредити по един или друг случай но, особенно внимание е за Изи Кредит който така агресивно пуска реклами в момента. Какво искам да наблегна, когато взимате от тях всичко е както при останалите, главница, лихва, банкова гаранция, показват Ви че ще внасяте 50 лева а всъщност са 80лева.. както и да е това при всички. Искам да наблегна още един факт как служителят така агресивно желае да направите ре-финансиране на кредита като покриете стария и вземете нов когато ви остава малко до покриването на целия, какво се случва тогава, при всички институции тази операция изключва така наречената Бнкова Гаранция и новият кредит покрива главницата лихвата. Добре но при Изи Кредит не е така, точно преди малко говорих с тях и ми казаха че новият кредит покрива старият кредит колкото си е като остатък с лихвата и банковата гаранция. Къде е уловката, при тази ситуация се плаща 2(два) пъти за банкова гаранция за останалия период на старият кредит. За мен това е измама. Бъдете внимателни с Изи Кредит.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2361a4f8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Здравейте!Към авторите на постове 3 и 6, подставените лица на лъжците от така"честната " кредитна фирма за бързи кредити "Изи кредит".По колко Ви плащат , за да ги защитавате по сайтовете?Абсолютни измамници са.Моят съпруг им беше клиент, смазваха го с непосилни лихви, които всеки месец ставаха все по-големи.Никога , при никакви обстоятелства не ползвайте услугите на тези измамници.По-добре поискайте заем от близък, но никога, не прибягвайте към услугите на тези пладнешки обирджии.Такива фирми, трябва да се забранят със закон, защото се "хранят" с безизходицата на хората.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 56cc1426ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Взех 1000 лева връщам всеки месец 300 лева обаче сумата остава 1000. Квай тая лихва???

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8eff06a12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Това означава, че парите, които внасяш покриват само лихвата, т.е. месечната лихва е 30% ??? ако не плащаш и нещо друго.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c62a4a3e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Никога не вземайте пари от такива измислени фирми като "нет крадит", "изи кредит" и себеподобни пладнешки обирджий. Тези измамници са като пиявици, постоянно променят условията и % лихва, защото има вратичка в закона, която ТЕ използват и по този начин ни "дерат кожите". Семейството ми пострада точно от "изи кредит", идвали са ми на вратата "дебеловрати" индивиди и ни беше заявено, че ако не внесем определена сума в тази измислена фирма, щяло да ни се "случи случка", което беше заплаха за цялото ми семейство. А тези които все пак се решат да вземат заем от тях, никога не залагайте недвижимо имущество, МОЛЯ, прочетете в договора и най-дребният шрифт, точно там се крие уловката и измамата им. Вземете пари от някоя легална кредитна институция, там поне нещата са по-прозрачни и надеждни. Помолете приятели за финансова помощ, но НИКОГА, не прибягвайте към тези измислени "кредитодаватели", защото на 100%, ще ви одерат кожите. Изключително нагли същества!! Също така, не вярвайте на тези, които драскат тук в тяхна защита. Има нова, измислена професия, нарича се "трол", плаща се на определени хора да пишат в тяхна защита. Лично познавам такъв човек и меко казано съм отвратена. Здраве и дълголетие на всички!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5427833ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Никога не теглете от изи кредит. Крайно непрофесионално отношение. Въртят те 20 мин на телефон. Връзката е лоша и не се чува добре. Пращат те в офис. Попълваш документи. В офиса има още 7-8 служителя, които слушат личните ни данни, доходи, адрес Всичко. Провикват се. Пълна махленщина. Още 30 мин. След час те викат в офиса да ти дадът парите на ръка. И тук идва череката на тортата - мутра и циганин в офиса осигуряват парите. С очите си го видях, аз кандидатствах. Любезно ти предлагат да те придружат до адреса ти по местоживеене и там да ти дадът парите! От всякакви кредитни институции съм взимал, но някой да ми идва в къщата.. Няма да позволя!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker