Толкова ли съм наивен по отношение на жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121198)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова ли съм наивен по отношение на жените?
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 4045 пъти
Здравейте,

Реших да пусна тази тема, въпреки че очаквам доста иронични коментари - може пък и да са заслужени, не знам.
Работата е там, че явно имам съвсем грешна и незряла представа за отношенията между мъжете и жените, макар че отдавна съм излязъл от пубертета. По принцип съм горе-долу обратното на типа мъж "мачо" - дори и да изпитвам привличане към една жена, след един определен момент отношенията преминават в приятелски, просто не умея да проявявам инициативата в това отношение. Не съм на принципа, че трябва мъжът да се цели в бройката, дори и да съм само с една жена цял живот, не би ми пречило, ако се разбираме и уважаваме - не казвам обичаме, понеже съм наясно, че любовта в онзи вид, в който си я представяме, изчезва с времето. Момичетата, с които съм правил опити, са възпитани и интелигентни, далеч от стереотипа за "чалга-кифлите". Само че какво се получава - излизаме, прекарваме време заедно, но не съм сигурен дали и тя ме харесва, а не искам да ме помисли за простак, затова не правя нищо, общо взето в изчаквателна позиция, казвам си - тя е сериозно момиче, как да пробвам да я целуна, ако не съм сигурен... накрая си оставаме приятели. И след това разбирам, че след време е излизала с друго момче и още първите пъти са се целували, и си казвам, че вероятно съм доста наивен, за да си мисля, че жените са светици, които мислят само за нежни погледи и плахо докосване с ръка. Не ме разбирайте погрешно, приятелството е нещо много важно, но просто от любопитство ако щете ми се иска поне веднъж нещата да се развият по друг начин - с целувки и т. н. Чудя се как хора, които са още по-големи сухари или темерути, са успели да намерят партньор и са се оженили, като погледнеш няма нещо кой знае колко сложно, а на мен ми се струва като едно от най-трудните неща на света. Смятам, че мъжът трябва да уважава жената в една връзка, но излиза, че от много уважение не може изобщо да стигне до етапа с връзката?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1f1d5011db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти правиш грешката, че още в самото начало - първа среща дори - не показваш на момичето, каква ти е целта. Тя погрешно приема, че търсиш само приятелство, защото жените все пак повечет време с жени общуваме и така си излизаме с приятелки, не сме толкова сексуални, за да полудеем по някой мъж от първата среща едва ли не. В последствие никя жена не иска да си развали приятелството с теб, а и във времето, в което си се туткал си е намерила истински мъж.
Моят съвет е още на първата среща да посегнеш към жената като мъж - целувка ли ще е, ще я прегърнеш и задържиш по-дългичко, ще я докоснеш „случайно“ по дупето или гърдите - това зависи от ситуацията, но така тя вече знае - „Ок, иска нещо повече“
Ако момичето няма такива намерения към теб, то ще те отблъсне и няма да иска да се виждате повече, но поне няма да си губиш времето.
По принцип никое момиче не излиза с момче, което не харесва, но като мине срещата и сте се наприказвали едно хубаво, какво да си помисли?
Затова - гледай първата среща да е такава, че да излезнете вечер и следа приказваниците (естествено е да ги има), да има клуб, дискотека, поне едно кино, в което да я понатиснеш съвсем естествено.
НЕ ПРИЕМАЙ ИЗЛИЗАНИЯ С ПРИЯТЕЛКИ разни и глупости!
Не бързай да се обадиш след това, поддържай малко напрежението. Сравнително бързо почни да ставаш по-настойчив и за секс, за да се подпечата връзката вече и всичко да е ясно.
Теб просто те е страх от отблъскване, но на всеки мъж се е случвало освен това няма какво да губиш, нали?
Същност е много по-трудно да стигнеш изобщо до среща с момиче, а ти ги проваляш май.
Търси съвети от по-опитни мъже.
Ако нямаш особен опит, не е зле малко да се поупражняваш във флиртовете на баналните, традиционни места за това - дискотеки, барове, клубове, партира. Наблюдавай как действат мъжете с успех при жените - те не спазват още от самото начало приетата дистанция между двама души, а „случайно“ се навеждат повече от нормалното към момичето, „случайно“ я прегръщат през кръста, когато говорят и съвсем „случайно“ нищо не се чувало заради високата музика и се доближават до ушенцето.... после леко го целуват... може да си изпросиш шамар де, но голяма работа - една ще те шамароса, втора, трета и четвъртата ще ти пусне, защото не само ти си самотен - и жените търсят някого и затова са все пак там!!!
Няма по-отблъскващо от един несигурен мъж, който крие това зад „романтика“. Романтика можеш да имаш с жената, с която си - каква романтика е да излизаш по срещи и да се държиш като братче?
Ами какво очакваш - момичето само да те награби ли?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0eb24ccafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Н 1 го е кaзaл/ a точно и ясно.
Моят съпруг тaкa се държa около месец и половинa. Толковa се нaдявaх дa ме " нaгрaби " вече, нещо дa нaпрaви, но не би.
Бях хлътнaлa до ушите, но мислех, че ме виждa кaто сестричкa. Нaкрaя рискувaх и " хвaнaх бикa зa рогaтa ". Окaзa се огън;))), и той бил влюбен, но се стрaхувaл, че ще го отблъснa, зaщото виждaл колко други се увъртaли. Ех, мъже... мъже.. :)
Зa някои нещa сте кaто децaтa.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 64b74505d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Когато някой мъж ни хареса жените искам целувка, докосване, секс колкото и вие мъжете, така че не си мисли, че сме светици. Първичният ни инстинкт е един и същ само дето ние го прикриваме по - добре от вас. Аз лично и смятам повечето жени не искаме мъжа да е пасивен, внимателен и да чака ние да свършим цялата работа. Ние даваме знак дори с една усмивка, че харесваме мъжа, с когото сме излязли на среща. Ние искаме целувка и, ако не я получим започваме да се колебаем и в главата ни изникват куп въпроси като например: Защо не ме целува? , Не му ли харесвам? и други подобни. Това води до приключване на взаимоотношенията. Малко биха чакали със седмица за някакво развитие между вас. Жените очакваме мъжът като доминиращия и силен пол да направи първата крачка. Искаме да се почувстваме слаби в ръцете му, да ни награби и да покаже сила и мъжество. Желаем силен мъж, истински мъжкар, който да ти завърти ума, така че да ти омекнат коленете от страстната му целувка и невероятните му устни и да те накара да не спираш да мислиш за него и да го търсиш. Приятелю, не го мисли толкова, а действай. Нищо не губиш, ако опиташ. Действай! От жена! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f4bac28dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените, писали преди мен са били достатъчно откровени и няма кво да добавя. Само искам да кажа на автора да внимава, щото явно е влюбчив и ако с някоя се получат нещата и се стигне до връзка с подобно поведение след време ще го зареже. Ок, все с някоя ще започнеш връзка, въпроса е да се научиш да задържаш жените за да не те зарязват, щото те слагат край на връзките изневиделица и нелогично от мъжка гледна точка, но ако разбереш в дълбочина женското мислене, ще осъзнаеш, че всъщност нещата са много, много пос-ложни.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 43008e51fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Преоблемът ти е като проблемът на много други мъже - смяташ жените за светици и ги поставяш на пиедестал. А те са просто едно човешко същество като теб и нищо повече - това че се държат по-прилично и спазват ролята си в обществото, не значи че не искат същите неща като теб. Уважавай ги, но не прекалено - това е отблъскващо.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 47755a75b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей,
Всичко зависи от момичето. Значи при едни може още от първия път да действаш, но други биха го приели като прекалено бързо. Така че първо трябва да прецениш от кой тип е момичето. Ако е по-срамежлива не е добре да бързаш с действията, а да имаш повече време да я предразположиш. Мисля че твоята тактика не е лоша като за в началото, но после прекалено дълго отлагаш ми се струва. Примерно може да се видите 4-5 пъти и да прецениш има ли симпатия към теб. Може да опиташ да я хванеш за ръка, да сложиш ръка на рамото и докато ходите или да я прегърнеш, да я докоснеш по косата все едно има нещо на косата. Да я прегръщаш и целуваш по бузата като се виждате и като се разделяте. Често пъти целувката от бузите неволно се озовава по устата и това е най-лекия и невинен начин да подходиш според мен. Хем няма да изглежда целенасочено, хем ще провериш какво ще направи. Например насочи се към крайчеца на устата първоначално все едно случайно. Ако тя има интерес и симпатия ще реагира ако не на момента, то следващия път. Така като чета коментарите ти ми изглеждаш срамежлив и за това този вариант според мен ще е подходящ за теб. Наблюдавай и момичето и погледите и, то си личи ако има симпатии. Пък напоследък момичетата са станали доста по-активни, така че нищо чудно да не ти се и налага да действаш. На колко години си ако не е тайна?
Успех ти пожелавам и дано скоро да се похвалиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c321d65d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лоша работа, брат. Имаш проблем. И той е, че като културен човек ти дълбоко надценяваш българските жени. Тук отдавна всичко морално девалвира. По начина, по който действаш скоро ще ти лепнат клеймото - обратен, или нещо от рода на - симпатично момче, изказано с иронична усмивка. След 20г. опит в търговията с интимност между половете смея да заявя, че грозната, примитивна фраза ''От вратата за краката'' изчерпва почти всичко което ти трябва като инструментариум за консумация на интимни отношения. Така е в 90% от случаите. Не декларираш ли грубия си сексуален интерес при първия сгоден случай когато сте насаме не важиш. Ако ще и да си Ален Делон.
Та имаш два варианта.
1. Промиваш си мозъка и се превръщаш в така желаните нахакани, арогантни нерези, по които жените внаги залитат в първата половина на живота си, вярвайки в илюзията, че са попаднали на силен, уверен и преди всичко предвидим eкземпляр, който могат безпогрешно да контролират с плътта си. И така до деня, в който бидейки стока, а без морален ориентир всички ние сме именно това, биват изместени от новопопълненията в сексуалния оборот или компромисите и сивата действителност ги обезличат напълно. За справка 90% от историите в раздел Любов и изневяра и Секс и интимност.
2. Оставаш стойностен човек. Живееш труден, съзнателен живот и срещаш друг човек като теб, един ден. Ако има секс, вероятността той да е второстепенен и спорадичен е голяма. Но пък не секса подхранва силата ти за живот, а способността да обичаш безкористно, така както обичаме своите деца например.
А сега нещо смешно. Ще видиш как един ден тъкмо онези жени които са те пренебрегнали, веднъж наситили се на посредствеността в живота и получили солидна порция унижение и шамари плюс едно дете за спомен, ще се сетят за теб. О-о-о-о да. Те никога не забравят. Обикновено им трябва доста време да загреят какво точно става, но когато това се случи отърване няма. Ще има сълзи, ще има преследване, а бе с две думи - пълна програма.
Изборът е изцяло твой.
Сори момичета. Нищо лично. Въпрос на факти и самонаблюдение и дълги занимания в сферата на клиничната психиатрия.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 574ad2935d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Мъж съм. И мога да потвърдя това, което са написали първите 3 дами, от моя опит. Като тийнейджър и аз бях малко като теб, но на края вече толкова ми писна да не става, че си казах, давай и каквото стане. Не трябва да си нахален естествено, но все пак правилно казваш, че когато прекалено много ги уважаваш, не става.

Проблемът ти е, че ти трябва прекалено сигурен сигнал, че те харесват, и когато не го получиш, нямаш смелостта да поемеш инициатива. Вгледай се хубаво в поведението им, в стойките, погледите, начина на говорене, жестовете, мимиките. Всичко това говори много повече, отколкото си мислиш, те без да искат дори, ти казват дали те харесват или не. Не е необходимо да го покажат явно. Естествено трябва малко опит за това, но поне се постарай. Можеш да прочетеш и литература за езика на тялото.

Трябва да си по-освободен, предполагам, че си по-спечен, поддаваш се на притеснение и това си личи адски много, а и жените го ненавиждат, защото издава несигурност. Не трябва и да си самонадеян естествено.

Много е важно да успееш да я разсмееш. Успееш ли да разсмееш една жена, то ти си я спечелил наполовина. Например можеш да се спънеш, уж без да искаш и после да кажеш, че тя е виновна, понеже те разсейва с красотата си. Измисли си там нещо според ситуацията. МОже и предварително да си разиграеш някакви сценарии, за да си по-подготвен. Нещо подобно, което да е хем забавно, хем да е комплимент, хем да намеква за очакванията ти за развитието на нещата. Разбира се, не прекалявай с простотиите, защото ще те вземе за прекалено несериозен. Трябва да е с мярка и на място.

Също важно е да измисляш нещо оригинално и в същото време мило и впечатляващо. Например си свий юмрука, уж че държиш нещо и и кажи, че искаш да и дадеш нещо. Като ти подаде ръката си, просто я хвани нежно, без да се смущаваш, все едно правиш нещо съвсем обикновено, което не заслужава внимание. Това е хем впечатляващо и оригинално за нея, хем проявяваш инциатива и и даваш знак и то без да си нахален, а по един елегантен начин. И това е и забавно, което пък отнема евентуална съпротива от нейна страна.

И действай така, все едно не тя трябва да избира дали да сте заедно, а все едно от теб зависи всичко, а тя е длъжна да се съобразява с теб. Разбира се, без да си арогантен, а просто с увереност.

Жените ако поемат инициативата, се чувстват все едно няма кой да ги води и няма на кого да се опрат. Те искат силен мъж до себе си, който да знае какво и как, който да им дава сигурност. Например ако я поканиш на ресторант, не я питай къде иска, каква храна предпочита и такива работи. А просто и кажи, че ще я заведеш в любимия си ресторант, където ще се погрижиш да си изкара добре. Приготви и някаква малка и приятна изненада в ресторанта.

После говорете за нещата, които я интересуват нея. Така ще се отпусне по-добре. Не говори прекалено много за себе си.

Ако на първата среща, си усетил, че има симпатии към теб, задължително когато я изпращаш, я целуни. Това е важно и трябва да е на ПЪРВАТА среща. Първото си гадже го целунах чак на третата. Това беше преди 13 г. И после като се сближихме вече достатъчно, че да си казваме всичко в очите, тя ме съсипа от критики, че е трябвало да чака цели 3 срещи. От тогава закон Божи - на ПЪРВА среща целувка на края. И после със следващите това работеше безотказно.

Но тя трябва да е пак с увереност, със страст и в същото време с малко нежност. Трябва просто да им омекнат коленете и да се отпуснат в ръцете ти. Установил съм, че най-добре се получава, когато ги хванеш леко за брадичката и им нагиднеш или насочиш главата, респ. устните към своите. Така се чувстват изцяло под твоята власт, те това искат - да усетят властта ти над тях, силата ти, опората ти, сигурността, която им даваш, закрилата. Те дори подсъзнателно те възприемат така, както баща си. Това е доказано от психолози.

Помисли как баща ти се е държал с теб като дете. Чакал ли е да поемеш инициативата? Не се ли е държал дори леко назидателно на моменти? НО не се ли е държал и загрижено и бащински? Не е ли бил уверен, когато е разговарял с теб? В този смисъл трябва да се държиш като баща си, по-точно като техен баща. Бащата е опората в едно семейство и ако семейството усети слабост и несигурност у бащата, то и семейството става несигурно за бъдещето си. Помисли малко над това и се дръж като авторитет, но и като отговорен и закрилящ. Тя подсъзнателно си задава въпроса каква опора ще и бъдеш на нея и бъдещите и (ви) децата. Това си им е в природата, без дори да го осъзнават.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0a53945f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Всеки трябва да си мине по пътя... това ще рече - почваш да пробваш и почват да те режат, докато се получи... Така се придобива опит и с всеки следващ път ти ще ставаш по уверен, ще си анализираш поведението и грешките и другия път ще си по - добър.. Имай предвид, че ще чуеш 1001 глупости през това време.. от "ох, много ми е хубаво ама дали не избързваме" до "и аз те харесвам и искам да го направим, ама си имам приятел", "приключила съм сериозна връзка скоро", "не, не, не го усещам като теб", "чуствам те като много добър приятел", "и аз те харесвам, ама не си мой тип", "и аз го искам, ама съм в специфичния период".... и т. н. Те искат да се чустват желани, ама да не се държиш грубо с тях, имат голяма нужда да се понаправят на недостъпни и после да бъдат покорени... няма точна рецепта за всяка ситуация - някои от нещата са интуитивни, тоест ти действаш и виждаш как реагира тя, ако тя реши да ти даде зелена светлина, ще ти го покаже..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5fe8d37468
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Подкрепям коментара на номер 3. Просто подходът ти не е правилен, запомни това от мен. Няма какво да се чудиш дали да й кажеш, че я харесваш или не. Просто действаш. Просто е прието мъжете да правят първата крачка... и ако не действаш, от другата страна ще си помисли, че нямаш интерес. Ако момичето, с което излизаш има интерес към теб - никога няма да те помисли за простак, ако й признаеш за чувствата си. Па и дори и да не иска нищо сериозно с теб, пак няма да те помисли за простак. Просто се научи да правиш първата крачка, дори и да не отговорят на чувствата ти.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 842887f96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Не бих казал, че е така, както го описват първите три дами тук. Искате мъжа да действа, но за да откажете - и то не веднъж да откажете, а многократно, докато го унижите. Защото да се молиш нееднократно е унижение. Там ви удоволствието на вас. Човек когато иска нещо го прави, а не се назлъндисва. Хем сърби, хем боли е вашата работа/женската/. В други теми си го признавате, но тук... Айде, пак намерих работа на модераторките...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 352ccce618
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ехе номер 3... Точно това ви е проблема.... Вие жените сте много нахални същества... Ние мъжете да си гъсаме задниците за да ви е удобно, а вие да си правите кефа като "нежния пол"... Към автора - Не се връзвай не тези глупости дето ти говорят "мадамите", че първо ти трябва да я целунеш и такива подобни... Ако тя наистина те обича - ще те целуне, а няма да те чака ти да го направиш ;]

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: eb048a34f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много си сладък. Действай смело.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 02c387d90e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Н 11 щом сa ти откaзaли поне 2 пъти , зaщо продължaвaш дa нaхaлствaш? Не е ли повече от ясно , че не искaт нищо?!
Тогaвa?! Ти си си виновен , че се унижaвaш , че продължaвaш дa се вреш , където не си желaн! Не сa ти виновни жените , те сa ти го кaзaли ясно , вече си е твой проблем , че си решил дa се " влaчиш " иобиждaш сaм себе си. Тaкивa досaдници сa нетърпими просто , в един моменте изчезвa всякaквa толерaнтност и естествено трябвa дa се реже по- грубо.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: edfc6ef0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Абе номер 11

на повечето жени изобщо не им е приятно да режат и за това гледат да го правят по най-лекия и безболезн начин - като даже по-неопитните мъже даже не могат да загреят, че са ги отрязали.

От друга страна им прави кеф да са ухажвани и преследвани. Но това е друга тема. Ти си си виновен ако си предлагал повече от веднъж, щото сам си губиш достойнството

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 17a6d84750
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От автора: благодаря на всички за коментарите! Хубави съвети, когато човек вече е 23 години е по-трудно, но сигурно не е невъзможно.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ec468387e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Н 8 можеш дa издaдеш нaръчник/ книгa " кaк дa спечелим внимaнието нa женaтa";)))
Съвсем сериознa съм! Мaлко мъже сa тaкa нaблюдaтелни относно женските реaкции, предполaгaм зaщото мaлко сте, които нaистинa искaте дa ни опознaете и кaто личности, не сaмо кaто любовници, мaйки, съпруги и домaкини.
Е, кaжи нa женa си/ приятелкa, че е късметлийкa;)
И aз съм, съпругът ми е от мaлкото, които сте.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 46fc58aae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До @7 - хем си го обяснил точно, хем нещо пропускам.
Относно пишещите и четящи тук е логично, обаче - това сме една толкова малка част от хората в социално активна възраст че според мен трябва това да не е критерий. Според мен тук четящите са около 100 човека, от които над 30 години са около 22 човека. А като взема 1 милион семейства в момента? По-интересно е клиничната психиатрия - ако и там тези твои наблюдения се покриват с това което пишеш е вече кофти!?
Дали процентното разпределение е точно така е без значение, но си описал абсолютно точно двата варианта.
Не ми се вярва обаче автора да може да си промени и да стане от първият тип.
Отговора до автора - Да, наивен си. В това има определен чар, но с времето и малко късмет това минава на заден план.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 26ea5c5d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз точно с такъв се разделих наскоро като теб- излизаме 2 месеца и този не ме е докоснал, не си падам по някакви дето ми се мятат на първа среща (и такива случаи съм имала), ама прекаленото разтягане показва, че не го харесваш тоя човек сексуално. Поне аз така го интерпретирам. Затова намери едно средно положение, нито да си прекалено нахален и притискащ, но по един нормален начин да покажеш че харесваш момичето. Иначе никоя няма да дойде да те изнасили, ако това то е целта, жената да поеме инициативата. Поне аз не бих се натискала на мъж, дето с нищо не показва, че иска нещо повече от мен.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 26ea5c5d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До номер 11, е ти нормален ли си да се молиш многократно. Напомняш ми за един мой познат дето му показах ясно, че не желая нищо от него, казвала съм му го директно накрая и той ми разправяше - ти какво се дърпаш, ти не ме оцени, и някакви такива глупости. Пробваш 2 максимум 3 пъти и това е. Какво значи многократно, защо ще се молиш на човек дето не иска да има нищо с теб. Аз даже и на мъже като съм се обаждала максимум 2 пъти и ако ми откаже край, продължавам нататък. Преосмисли си поведението и недей да гониш вятъра, просто няма смисъл.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fdb7fdf717
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Хей! Ето ти примерна ситуация.
Ние с приятеля ми като излязохме за първи път (аз леко му намеквах, че го харесвам). Та седяхме на една пейка, говпрехме си, стана студено и той леко ме гушна уж приятелски, но аз се сгуших в него по предлог, че ми е студено. Обичам да се снимаме и го накарах да се снимаме, но той постави условие, че ако искам снимка трябва да му дам целувка(което се получи много сладко и оригинален начин да си поиска целувка).
Та вие сте мъже трябва да действате след като ви даваме знаци.
Хайде успех за напред!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 842887f96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Абе хубавице 14, вижте се какви ги искате в коментар 3. Потвърждаваш, че хем сърби, хем боли. Хем да си настоятелен, хем да не си досаден.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3d52cd04c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 1: Ами аз ако харесвам един мъж, да, бих го награбила.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9e75212450
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   7, прав си човек. Но това е общовалидно не за България, а за Света като цяло. Да, прав си също, че и най-много теми са в тия раздели. Пича ще се оправи, криво- ляво. Ами ние, които чисти момичета, девици... или да обръщаме към другия бряг хахахах, май няма такива вече. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e55471cfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Честно казано съвети от хора, които нищо не разбират от любов. Любовта е наука, която трябва да се изучава. Теория и практика.
Ето какво знам от опит и от книги. Първо като награбиш някой още преди да сте си казали здравей това е просто страст, магнитно опиянение, фантазии и нищо което да кореспондира с любовта. Нормално е хората да открият общи интереси и ако осещат топлина един към друг не да започват с креватните гимнастики. Най-важното е дали имат близки възгледи, доколко са общите им възгледи за живота. В чест на истината абсолютно еднакви хора няма, а и противоположностите се привличат, но идеята за любовта е и двамата да са толерантни и да могат да откриват смисъл и в теория противоположна на своята. На любов са способни само хора тръгнали по духовен път няма какво да се заблуждаваме. А по-голямата част от хората са нещастни, защото създават илюзия за любовта, която може да включва мисли като любовта е страдание или саможертва или пък да си изграждат фантазии за принца или принцесата или пък да свързават любовта единствено с върховна физическа наслада. Илюзии, които водят до трагичен край. Дори и връзката да е до края на живота тя е празна, защо, защото малко хора търсят духовното, истината за любовта. А любовта е повече от илюзия и нещо съвсем различно от това да вържеш някой за себе си, да го награбиш на първа среща и след това да пишеш ревливи истории колко си нещастен, защото обекта не реагирал така както ти се искало във времето.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 12af0a08cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Н 22 Дa, но от един определен мъж, не от всеки, който пожелaе. Трябвa и ние дa го желaем, нaли? ! И имa тaкивa, дето просто не рaзбирaт от тaктично отклонявaне нa нежелaно внимaние. Когaто ДA е желaно, тогaвa искaме точно товa- действие, желaние стрaст, дa ни покaже, че ни желaе.
Но повтaрям (! ) - не всеки, който ни пожелaе и ние желaем!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7b712b9fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Aвторе (н 16) бих коригирaлa коментaрa ти- " когaто човек е вече нa 23 ". НЕ! Когaто човек е сaмо нa 23- целият свят и възможностите сa пред него и нa рaзположение.
Дaвaй мaлко по- смело и позитивно!
Мaлкa женскa тaйнa... мъжът кaвaлер кaто теб е мaлкa мечтa зa нaс. Но кaвaлер, пълен с огън, жaр и мъжественост е експлозивнa бомбa.
Винaги, когaто имa знaк зa ответност, рaзбирa се. Но товa лесно можеш дa рaзбереш, дори aко сaмо нaклониш глaвa към нея, зaдържaйки погледa и. Aко тя измине остaнaлият път до целувкaтa, покaжи и, че в кaвaлерa, също живее един стрaстен мъж, който ужaсно много я желaе.
И никогa, ( освен aко сaмa не те зaмъкне зa глезенa) не опитвaй дa нaмеквaш зa секс нa първa срещa.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c321d65d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   От № 7
Двадесет и три години. Сега разбирам, че това което написах едва ли ще ти помогне. Прозвучах твърде язвително-сухарски. Ще опитам да поправя грешката. С помощта на №18 изяснихме възрастовата граница на алдиторията и сега ще сме далеч по-прецизни.

Сега авторе ти си още само плам и чувство. Не е необходимо да предприемаш нещо драстично. Често да чакаш, усъвършенствайки самия себе си е най-добрата стратегия. Хората се привличат такива каквито са, а характерите и походите към тях са неизброимо много. Нещо повече, ние непрестанно се променяме и развиваме. Ще дойде етап, в който ще си напълно уверен какво да предприемеш и спрямо коя.
А сега най-важното. Не спирай да обичаш. Не конкретен човек, а онзи абстрактен и ефирен образ на мечтаното момиче, който всяко момче на честта носи дълбоко в сърцето си и никога няма да бьде накърнен. Мечтай за него, нищо че реалността казва друго.
Без секс и плът се живее. Трудно, но се живее. Без мечти и обич живота е невъзможен.


И братя, за бога... в никакъв случай на другия бряг.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a682edd558
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Номер 7 и 25, Ви поздравявам с това, което сте казали. :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 80ffb6dbaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   27, взе ми думите от устата. Ако смяташ, че на 23 си закъснял, то не знам какво ще смяташ на 33 да не говорим за 43 или 53. Това ти е перфектната възраст да започнеш да се развиваш в тази област, ако мога така да се изразя. Тъкмо до 30 ще си задобрял и ще си си намерил идеалната жена, че и семейство ще си създал. Явно не си уверен в себе си, за да говориш така. Но ако ти нямаш вяра в себе си, то кой да има? Ти би ли повярвал на някого, който и сам не си вярва, още повече ако си жена?

Не мислиш ли, че заслужаваш да си имаш човек, на когото му пука за теб? С когото да сте две половинки и да се разбирате само с поглед? В твоите ръце е. Никой друг няма да свърши твоята работа вместо теб.

8

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e55471cfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   О, номер 7 е психиатър! Аз съм номер 25 и съм писала историята Мистерия и обикновена лудост. Какво би казал за мен? Просто ако имаш желание разбира се, за мен би била ценна твоята оценка. Аз ходя на психиатър редовно, но не я занимавам на дълго особено с моя проблем. Опитвам се да се самоанализирам сама и да чета по тематиката.
Ж почти 35

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker